Tanel, Nu ma kah hämmaris ja ainult siis kui esmakordeselt avad avalehte,näiteks peale restari.
Trikitab Elioni ja Elisa netiga OS mõlemal korral XP.
Avastasin mingi 4-5 päeva tagasi,kuna mul on pandud HV.ee mitte otse foorum lingiks
see veateade tuleb xajax-i detektorist - arvab, et asi on veel lugemata.
ilmselt see nii ka on, sest nagu pildilt näha pole css ning pisipildidki veel kohale saabunud. _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
Just, aga miks nii juhtus? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Mure järgmine. Tegin teema. Mõtlesin veel korra üle vaadata ja parandada tekkinud kirjavead. Kogemata vajutasin eelvaade ja läksin tagasi.
Nüüd on HV's font imeväike aga mujal lehtedel normaalne.
Kuna mu ps postkast oli 100% täis asusin kirju kustutama. algul kustutasin natuke eestpoolt siis läksin viimasele 4ndale lehele, kus oli 4 kirja. klikkasin linnukestele ja siis kustuta märgistatud kirjad. kustutas, aga kadusid ka kõik märgistamata kirjad. (märgi kõik funktsiooni pole kasutanud. ikka linnuke pealkirja järele)
Kuna mu ps postkast oli 100% täis asusin kirju kustutama. algul kustutasin natuke eestpoolt siis läksin viimasele 4ndale lehele, kus oli 4 kirja. klikkasin linnukestele ja siis kustuta märgistatud kirjad. kustutas, aga kadusid ka kõik märgistamata kirjad. (märgi kõik funktsiooni pole kasutanud. ikka linnuke pealkirja järele)
Ma arvan, et sa klikasid kogemata seda Kustuta kõik nuppu seal paremal. Isegi sain sellise asjaga hakkama ja mõtlesin mis kamm oli.
Kustuta valitud ja kustuta kõik on nõmedalt lähestiku _________________ Imperfection is perfect
wfiles, sellist asja polegi.
Ilmselt oled mõnes teemas klikkinud vastaval lingil ja siis on hakanud sulle iga postituse peale tulema teavitusi e-mailile.
Kui sa ei soovi enam teavitusi saada, siis pead vastavasse teemasse minema ja lõpetama teema jälgimise.
kas on viga minu arvutis või...igatahes on kõikide postituste kuupäev 31.10.2004. Kui viga pole minu masinas, siis ehk saab selle kuidagi parandada. Kui mõnd üritustega seotud postitust lugeda, siis ei tea, kas tegu mingi vana värgiga või asi alles tulemas.
Jah, kuupäevad ka siin paigas. Äkki kell vale, kuigi see jah ei tohiks mõjutada, aga uitmõte.. Prooci Cache ka tühjendada kõigepealt. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
kas on viga minu arvutis või...igatahes on kõikide postituste kuupäev 31.10.2004. Kui viga pole minu masinas, siis ehk saab selle kuidagi parandada. Kui mõnd üritustega seotud postitust lugeda, siis ei tea, kas tegu mingi vana värgiga või asi alles tulemas.
Ma ka kunagi algaja foorumikasutajana trükkisin sinna kuupäeva lahtrisse hetkel olnud kuupäeva ja siis imestasin, et kuidas kõik postitused sellel kuupäeval on.
küsimus - olen viimasel ajal tähele pannud, et likvideeritakse kasutajate allkirju, mis on kõrgemad kui lubatud ridade arv, aga mitte allkirju, mis ületavad oma mahult lubatud 3 KB. miks nii? olen postitanud aeg-ajalt mõlema kategooria rikkumisi vastavasse teemasse. ridade puhul läheb allkiri tavaliselt kiiresti kinni, aga mahtu ületavad jäävad lahti.
... ehk viitad ? võib-olla määrataksegi piirang aga esmane piirang on vähemalt minu poolt määratult vaid 7 päeva, seega võib-olla, et piirang on vahepeal aegunud, kuid kui kasutaja oma allkirja ära ei paranda, ilmub see jälle samal kujul nähtavale ...
... olen teinud kunagi ka ettepaneku, et keelatud allkiri peale piirangu lõppu automaatselt tagasi ei ilmuks ehk seni, kuni kasutaja pole oma allkirja muutunud, jääks talle endiselt see nö. asendusallkiri ...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.