Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Arusaamatud bluescreenid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 30.08.2008 00:28:12 Arusaamatud bluescreenid. vasta tsitaadiga

Arvuti on tuttuus, kuid sellegipoolest viskab üpriski tihti bluescreen'e. OS on Windows XP.
Bluescreeni täpset teksti ei tea, kuid see on midagi taolist "check if any new software or hardware is installed correctly" vms.
Kõik vajalikud driverid on olemas ja osadki ei tohiks valesti paigutatud olla. Programmegi olen ainult oma 10 jagu peale pannud, msn, winamp jne.
Olen teinud formati, olen liigutanud mälu(tahvleid?) teistesse slottidesse. Olen kõigi kolme mälu(tahvliga?) teinud 5 korda läbi Memtest86+'i ja pole saanud ühtegi errorit.
Kui oskaksin dumplogi otsida, siis postitaksin sellegi.

Event logist leian peale igat bluescreeni sellise System errori:

Ja Microsoftilt saan ma selle errori kohta sellist infot:

tsitaat:
Details
Product: Windows Operating System
ID: 1003
Source: System Error
Version: 5.2
Symbolic Name: ER_KRNLCRASH_LOG
Message: Error code %1, parameter1 %2, parameter2 %3, parameter3 %4, parameter4 %5.

icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

Minu aju rohkem ei võta, äkki, tähendab kindlasti on siin minust targemaid kes äkki oskaksid mind aidata. Ette tänades!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 30.08.2008 10:16:02 vasta tsitaadiga

Kontrolli ega emaplaadil või graafikakaardil pole kondekad läbi - kaan nendel paisunud (kas või natukenegi) või löga välja ajand.
Samas pakuksin, et sul on ebastabiilne vool või toitekas on defektiga vms. Võimalusel katseta teise toitekaga.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 30.08.2008 10:38:13 vasta tsitaadiga

millal ta neid pillub? koormuse suurenedes või täitsa lambist? mis BSOD errorikoodi annab?
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 30.08.2008 10:39:57 Re: Arusaamatud bluescreenid. vasta tsitaadiga

Poseydon kirjutas:
Kui oskaksin dumplogi otsida, siis postitaksin sellegi.

%systemroot%/minidump
C:/windows/minidump
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 30.08.2008 14:01:54 vasta tsitaadiga

BSOD täpset teksti ei tea ? Lülita automatne restart välja siis jääb BSOD kiri ette ja saad kirja panna mis täpsemalt seal kirjas. Error 0x000000D1 jääb väheseks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 30.08.2008 15:23:58 vasta tsitaadiga

frygor kirjutas:
Kontrolli ega emaplaadil või graafikakaardil pole kondekad läbi - kaan nendel paisunud (kas või natukenegi) või löga välja ajand.
Samas pakuksin, et sul on ebastabiilne vool või toitekas on defektiga vms. Võimalusel katseta teise toitekaga.

Plöga pole ükski kondekas välja ajanud ja silma järgi pole ükski kaas paisunud kah.
Hetkel pole võimalust mõne muu toitekaga testida.
Ebastabiise voolu kohta ei oska ma muud öelda kui et pistikupesad on sellised. (maandatud vist? on loogiline? icon_biggrin.gif)

arm2004 kirjutas:
millal ta neid pillub? koormuse suurenedes või täitsa lambist? mis BSOD errorikoodi annab?

Täiesti lambist. Isegi mitte mingit kindlat aega pole, kaua arvuti normaalselt töötab. Peale bluescreeni kipub nii olema, et windowsi käivitudes tuleb juba uus bluescreen.

jossi 1 kirjutas:
%systemroot%/minidump
C:/windows/minidump

Aitäh. Kui arvuti käima panen siis vaatan ja postitan.

Kalle kirjutas:
BSOD täpset teksti ei tea ? Lülita automatne restart välja siis jääb BSOD kiri ette ja saad kirja panna mis täpsemalt seal kirjas. Error 0x000000D1 jääb väheseks.

Kuidas ma selle välja saan lülitada? EDIT: Sain juba.

Nii siin on 5 viimast minidumpi.

http://www.speedyshare.com/364747561.html

Ja kui nüüd bluescreeni viskab, saan selle täpse errori ka öelda.
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 30.08.2008 17:00:50 vasta tsitaadiga

Kõik su minidumpid viitavad, et põhjustaja on processr.sys, mis on windowsi enda Processor Device Driver.
Mini082908-07.dmp

BugCheck 100000D1, {52d89109, ff, 0, 86d7ebbc}
Probably caused by : processr.sys ( processr!AcpiC1Idle+12 )

Mini082908-06.dmp

BugCheck 100000D1, {e615d500, ff, 1, 86ae0bb4}

Mini082908-05.dmp

BugCheck 100000D1, {4af2782d, ff, 1, 86ae22ac}

Mini082908-02.dmp

BugCheck 100000D1, {32a69900, ff, 1, 86dea75c}

See on üsna tüütu selgitada, mis seda põhjustab. Mingi sobimatu tarkvara või draiver.

Mis programmid sul on installitud? Mõni antiviirus ja tulemüür ka?

Mine oma emaplaadi tootja lehele ja otsi sealt kas biosi-le uuendust on. Kindlasti kontrolli, et oleks uusimad chipset draiverid.
Samuti kontrolli heli ja video jm seadmete draivereid.
Samas võibolla toiteplokk on puudulik?
Pane profiili oma arvuti andmed.

Märkasin, et sul 3 mälumoodulit. Kas need on kõik ühesugused?
Memtesti asemel piina masinat Prime95 -ga
http://www.softpedia.com/progDownload/Prime95-Download-76537.html
Tee Blend Torture Test , Advanced menu luba "Round off Checking" , see kontrollib vigu.
Kui Prime crashib, siis proovi ainult üks mälumoodul pesas jne.
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 31.08.2008 16:56:25 vasta tsitaadiga

Kalle kirjutas:

http://i37.tinypic.com/oa5clk.jpg
http://i33.tinypic.com/4l4tba.jpg

jossi 1 kirjutas:
Mis programmid sul on installitud? Mõni antiviirus ja tulemüür ka?

jossi 1 kirjutas:
Mine oma emaplaadi tootja lehele ja otsi sealt kas biosi-le uuendust on. Kindlasti kontrolli, et oleks uusimad chipset draiverid.
Samuti kontrolli heli ja video jm seadmete draivereid.
Samas võibolla toiteplokk on puudulik?

Bios uuendatud. Chipseti driveri(d) tõmbasin, kuid ei oska sellega midagi peale hakata, kuna ühes kaustas peitub teine, kus on 15 erinevat kausta, igaühel nimeks mingi täht, mis sisaldavad minu jaoks tundmatut tavaari. Heli driver on up-to-date, samuti ka graafika kaardi driver. Toiteploki kohta ei oska öelda, äkki on mõnd testi?

jossi 1 kirjutas:
Märkasin, et sul 3 mälumoodulit. Kas need on kõik ühesugused?

Ei ole, kaks on Kingstoni omad ja üks on A-Data. A-Data ostsin hiljuti, kuid bluescreenid olid juba varem, nende kahe Kingstoniga.

jossi 1 kirjutas:
Memtesti asemel piina masinat Prime95 -ga
http://www.softpedia.com/progDownload/Prime95-Download-76537.html
Tee Blend Torture Test , Advanced menu luba "Round off Checking" , see kontrollib vigu.
Kui Prime crashib, siis proovi ainult üks mälumoodul pesas jne.

Panin selle käima, kuid kui vahepeal telekat vaatamas käisin, oli arvuti tagasitulles kokku jooksnud, pilt ees, kuid miski ei toimunud, hiir oli paigal.
Proovin kohe uuesti, kui peale rebooti mu sõber BSOD mind ei külasta. icon_smile.gif

EDIT:
Nonii, eilse õhtu kella 23:00'st kuni tänase kella 16:00'ni olin imekombel ilma ühegi bluescreenita, nii pikka vahet pole veel olnud.
Mõtlesin juba et sain eile asja kuidagi korda nende driverite update'misega ja tulin juba siia kirjutama et asi vist korras, ei jõudnud ma postitust lõpunigi kirjutada kui tuli jälle BSOD.
Olen praegu nii teinud, et peale bluescreeni vahetan mälumoodulit, koguaeg on üks moodul sees. Ja nõndaviisi olen ka bluescreeni kauemaks eemale peletanud. Äkki see seletab midagi?

Kahte driverit(DP_Chipset_wnt5_x86-32_803 ja DP_CPU_wnt5_x86-32_804) ei ole osanud ikka installida, kuna tegemist mingite failidega kaustades, ei ühtegi setup faili. (ma piisavalt loll et mitte osata, äkki keegi seletab)
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2008 21:28:48 vasta tsitaadiga

Lase zone alarm maha. Uninstalli see ja vaata kuidas stabiilsus siis on.

Mis su emaplaadi mudel on?

Mis windows sul seal on? Uee arvutiga said poest kaasa? On see ametlik või on see mingi tuunitud mitteametlik windows? Kas SP3 on peal?

Kuskohapealt sa need sinu jaoks tundmatud draiverid avastasid?
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 01.09.2008 00:03:44 vasta tsitaadiga

jossi 1 kirjutas:
Lase zone alarm maha. Uninstalli see ja vaata kuidas stabiilsus siis on.

Eks ma ürita.

jossi 1 kirjutas:
Mis su emaplaadi mudel on?

ALIVENF5-ESATA2+

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF5-ESATA2%2B

jossi 1 kirjutas:
Mis windows sul seal on? Uee arvutiga said poest kaasa? On see ametlik või on see mingi tuunitud mitteametlik windows? Kas SP3 on peal?

Ei ostnud arvutit poest, vaid sõber pani osadest kokku. Tuunimise kohta ma ei oska öelda, aga ametlik ta ei ole. Mäletamistmööda ei tohiks SP3'e olla.

jossi 1 kirjutas:

www.asrock.com
Nüüd just leidsin Chipsetile driveri siit - http://www.nvidia.com/object/nforce_520_winxp2k_12.15.html
Kui arvuti tööle peaksin täna saama, proovin installida.

Selline asi veel et homme peaksin ma sõbralt teise graafika kaardi ja toiteploki saama, et testida, et ehk on neis viga.
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 01.09.2008 01:05:39 vasta tsitaadiga

Poseydon kirjutas:

jossi 1 kirjutas:

www.asrock.com
Nüüd just leidsin Chipsetile driveri siit - http://www.nvidia.com/object/nforce_520_winxp2k_12.15.html

Mina küll www.asrock.com lehel ei leia "DP_Chipset_wnt5_x86-32_803" nimelist. Googeldades selle nimega selgub, st see on mingite tuunitud windowsite installi plaatidel.

Sinu emaplaadi draiverid on ju kõik siin:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ALIVENF5-ESATA2%2b&s=AM2
Sealt saad ka chipset draiverid:
1/10/2008 Windows XP 45.34MB nForce driver package ver: NF_1215
mis on vähemmahukam allatirida kui nvidia lehelt.

Kui isepandud windows, siis õpi kõigipealt korralik windows install selgeks (koos kõigi vajalikke draiveritega) ja lõpuks soovitaks ka sp3 peale lasta.

Miks sul "AMD AGP Driver" ning "AMD Processor Driver" installitud on?
AMD AGP Driver peaks minema ainult AMD chipsetiga plaadile, sul on aga NVIDIA® nForce 520 Chipset. AMD Processor Driver võib olla AMD Cool'n'Quiet driver, ei oska kindlalt öelda.Cool'n'Quiet pole lauarvutil vaja, eriti kui mingit ebastabiilsused, see mõeldud rohkem läpakatel. Igatähes lase need maha ja installi ainult emaplaadi lehel toodud vajalikud draiverid.

Vaadates veel installitud programmide listi märkasin NVIDIA drivers. Kas see on videokaardi oma või ongi juba chipseti oma? Kui kahtled, siis lase maha ja installi õige.
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 01.09.2008 17:17:07 vasta tsitaadiga

jossi 1 kirjutas:
Mina küll www.asrock.com lehel ei leia "DP_Chipset_wnt5_x86-32_803" nimelist. Googeldades selle nimega selgub, st see on mingite tuunitud windowsite installi plaatidel.

Sinu emaplaadi draiverid on ju kõik siin:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ALIVENF5-ESATA2%2b&s=AM2
Sealt saad ka chipset draiverid:
1/10/2008 Windows XP 45.34MB nForce driver package ver: NF_1215
mis on vähemmahukam allatirida kui nvidia lehelt.

Kui isepandud windows, siis õpi kõigipealt korralik windows install selgeks (koos kõigi vajalikke draiveritega) ja lõpuks soovitaks ka sp3 peale lasta.

Miks sul "AMD AGP Driver" ning "AMD Processor Driver" installitud on?
AMD AGP Driver peaks minema ainult AMD chipsetiga plaadile, sul on aga nvidia. AMD Processor Driver võib olla AMD Cool'n'Quiet driver, ei oska kindlalt öelda. Igatähes lase need maha ja installi ainult emaplaadi lehel toodud vajalikud draiverid.

Vaadates veel installitud programmide listi märkasin NVIDIA drivers. Kas see on videokaardi oma või ongi juba chipseti oma? Kui kahtled, siis lase maha ja installi õige.

Yes sir. Naerma ajab lausa enda oskamatus. icon_biggrin.gif
Nvidia on jah videokaardi driver.

Aga selline küsimus veel, et kui viga on driverites, siis kas ka Safe Mode's võib tulla bluescreen'i? Sellepärast et mul on Safe modes ka bluescreeni visanud, mis tähendaks et asi ikkagi rauas.

EDIT: Sain täna sõbralt teise toiteploki, hetkel on kõik korras, ootame vaatame, võib olla et alles homme viskab BSOD'i.
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 01.09.2008 17:28:26 vasta tsitaadiga

Piina masinat Prime95-ga, vead ilmuvad koormuse all olles kiiremini, muidu jäädki ootama. Jäta näiteks ööseks käima ja kui hommikul veel toimib, siis võid rahul olla.
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 01.09.2008 18:47:10 vasta tsitaadiga

Masendav, viskas jälle bluescreeni. Ei jõudnud ühte driverit ka installida(neist mitmest mis tõmbasin asrockist).
Ja käima ka ei lähe, niikui jõuab windowsi hakata laadima, tuleb bsod. Safe mode'ga on ka lootusetu.
Kuigi korra viskas mingi teise bluescreeni, pilti ei teinud, kuna vajutasin juba harjumusest arvuti kinni.
Aga seal oli teksti nii BIOS'st kui ka selle shadowingi ja cache välja lülitamisest. Siis oli ka mingi "make sure you have enough aq____ disc space".
Ja siis oli veel soovitas proovida vahetada video adapterit.
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.09.2008 18:55:42 vasta tsitaadiga

Samasugune anomaalia on olnud ka mul, uurisin probleemi palju ja lõpuks ei jõudnudki lahendusele. Ilmselt on tegemist mõne komponendi tüliga, mis siis, et teoreetiliselt peaks kõik spetsifikatsioonide järgi kokku sobima. Aitas emaplaadi ja protsessori välja vahetamine, kusjuures sama emaplaat ja protsessor töötavad probleemideta teises masinas teiste jubinatega edasi.

icon_neutral.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 01.09.2008 20:54:04 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Samasugune anomaalia on olnud ka mul, uurisin probleemi palju ja lõpuks ei jõudnudki lahendusele. Ilmselt on tegemist mõne komponendi tüliga, mis siis, et teoreetiliselt peaks kõik spetsifikatsioonide järgi kokku sobima. Aitas emaplaadi ja protsessori välja vahetamine, kusjuures sama emaplaat ja protsessor töötavad probleemideta teises masinas teiste jubinatega edasi.

icon_neutral.gif

Ühesõnaga kui mul on sama probleem mis sul, siis mitte mingit osa ma poodi tagasi ei saa viia, kuna kõik on korras, aga arvutit korda ka ei saa, kuna mõni osa ei sobi omavahel? Sounds fun. thumbs_down.gif
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 01.09.2008 22:30:58 vasta tsitaadiga

Ega masinal mälu - protsessor kellatud pole. Safe Modes ei tohiks midagi driveritega pistmist olla, sest neid ei laeta ju ülesse aga kui näiteks mälu timingud või CPU sätted vähe peale keeratud sõbra poolt, kes masina kokku pani. Pane BIOS'is F9 Load Optimized Default ja siis F10 Save Exit.
PS. Kas sull kõik 3 mälupulka sees ? Proovi 2-hega ühevärvilistes DIMM'ides. Soovitatavalt ühesuguste näitajatega mälud.
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 02.09.2008 02:32:44 vasta tsitaadiga

Kalle kirjutas:
Ega masinal mälu - protsessor kellatud pole. Safe Modes ei tohiks midagi driveritega pistmist olla, sest neid ei laeta ju ülesse aga kui näiteks mälu timingud või CPU sätted vähe peale keeratud sõbra poolt, kes masina kokku pani. Pane BIOS'is F9 Load Optimized Default ja siis F10 Save Exit.
PS. Kas sull kõik 3 mälupulka sees ? Proovi 2-hega ühevärvilistes DIMM'ides. Soovitatavalt ühesuguste näitajatega mälud.

Memory clock BIOS'is on [Auto] ja protsessori maximum frequency on BIOS'is "x11.5 2300MHz" ja mu protsessor peakski teatavasti 2,3GHz olema(kuigi kui everesti vaatan, siis on CPU Clock 2310MHz(ja kui arvuti tööle panen, siis näitab vabsje et 2,20GHz).
Kui arvuti sain, olid kaks Kingstoni mälupulka ühevärvilistes slottides, bluescreenid tulid sellegipoolest.
Proovisin nüüd seda F9+F10, aga ikka sama nutune olukord.

EDIT: Veel selline asi, et kui arvuti käima saan ja kui desktop juba ette tuleb, siis läheb umbes minut enne kui explorer.exe ja kõik ikoonid välja ilmuvad. Ma ei tea nüüd kas see kuidagi probleemi aitab lahendada või kas see üldse miskitmoodi sellega seotud, aga lihtsalt mainisin ära. (enne seda polnud)

EDIT2: jossi, vaatasin järgi, mul on SP3.

EDIT3: Nüüd installisin kõik asrockist tõmmatud driverid ja tegin restardi, sel samal kohal kui ütleb "Press F2 to run Setup" ja "Press F11 for Boot Menu", jäi asi seisma ja alla ilmusid järgnevad kirjad:

CMOS Checksum Bad
Press F2 to run Setup
Press F1 to load default values and continue

Vajutasin F1'e ja ohoh mis kiri nüüd tuli. icon_biggrin.gif

Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\WINDOWS\inf\biosinfo.inf

You van attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM.
Selest 'r' at the first screen to start repair.

Windows XP Pro originaal CD mul õnneks on, aga see pole see sama mis mul peal on, vaid SP2, on sellest mingit kasu?

EDIT4: Tegin repairi. "Upgrade'sin" SP3'st SP2'e. Ja nüüd on protsessori kiirus 2,21GHz, enne oli 2,31. Sõber vist ikka clockis, on ikka tegelane, oleks võinud öelda vähemalt. Nüüd jään lootma et kogu viga oli clockimises. Aga suured tänud teile kõigile kes mind viitsisid aidata! thumbs_up.gif
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 02.09.2008 02:53:40 vasta tsitaadiga

Mina teeksin sellise olukorraas windowsi clean installi. Sul juba seal niipalju jamasid draivereid proovitud, mine tea mis viltu on läinud. Võid esialgu puhtalt sp2 peal mõned päevad jooksutada ja siis sp3 otsa lasta.
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 02.09.2008 11:03:09 vasta tsitaadiga

Microsofti foorumites tuhlates leidsin, et ''CMOS Checksum Bad'' võib tekitada kas tühi patarei, enda või viiruse poolt tehtud vigane BIOS'i update või vigane arvuti shut down.

Biosinfo.sys corrupt or missing on paljudel juhtudel tekkinud mõningate viirusetõrjetega seoses SP3-e installiga. Soovitatav SP3-e installi ajal viirusetõrje välja lülitada.

Tõmba alla CPU-Z viimane versioon ja vaata sellega üle mis timingud on RAM'il ja mis SPD pakub ja saad näha ka kõik vajaliku CPU kohta : http://www.cpuid.com/download/cpuz_147.zip
Mis BIOS'i versioon sull peal on, viimane parandus on nagu näha kodulehelt 1.20 (CPU-Z näitab sulle BIOS'i versiooni)
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 02.09.2008 15:26:09 vasta tsitaadiga

Kalle kirjutas:
Microsofti foorumites tuhlates leidsin, et ''CMOS Checksum Bad'' võib tekitada kas tühi patarei, enda või viiruse poolt tehtud vigane BIOS'i update või vigane arvuti shut down.

Jep, enda vigane update oli see.[/quote]

Kalle kirjutas:
Tõmba alla CPU-Z viimane versioon ja vaata sellega üle mis timingud on RAM'il ja mis SPD pakub ja saad näha ka kõik vajaliku CPU kohta : http://www.cpuid.com/download/cpuz_147.zip
Mis BIOS'i versioon sull peal on, viimane parandus on nagu näha kodulehelt 1.20 (CPU-Z näitab sulle BIOS'i versiooni)

BIOS
Brand: American Megatrend Inc
Version: P1,30
Date: 04.26.2007
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 03.09.2008 00:33:04 vasta tsitaadiga

Sinu BIOS'i versioon siis 1.30
Kodulehel pakub uuemat 2.10 versiooni 5.12.2008.
Sinu emaplaadi uue BIOS'i saad : http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ALIVENF5-ESATA2%2b&s=AM2&T=B&ID=1716
1. Pakid allalaetud ZIP arhiivi lahti
2. käivitad ''AFUwin.exe''
3. kuvab ''close other programs'' vajutad "OK"
4. pärast upgrade lõpetamist tuletab sulle meelde, teha restart - vajutad ''YES''
5. Pärast restarti vajutad bootimisel ''F2'' ja lähed BIOS'i setup'i
6. Exit menüüst valid ''Load Default Settings'' ja vajutad ''ENTER''
7. Valid ''"Exit Saving Changes" ja vajutad ''ENTER''
Pärast rebooti ongi uus BIOS'i versioon peal.
tagasi üles
Poseydon
HV vaatleja

sõnum 03.09.2008 22:13:55 vasta tsitaadiga

Tehtud, aitäh! icon_wink.gif

EDIT: Bluescreen tuli taas 27h peale viimast bluescreeni, kuid see kord ei ole eventlog'is mingit errorit.
Siin ka viimatine minidump. http://www.speedyshare.com/701885923.html

EDIT2: Nüüd tuli veidi teistsugune bluescreen. http://i34.tinypic.com/2j3po41.jpg
tagasi üles
Kalle
HV kasutaja

sõnum 03.09.2008 22:38:10 vasta tsitaadiga

0x0000008E veale viitab: http://support.microsoft.com/kb/945658/
• Hard disk damage
• General hardware configuration problems with the BIOS, the memory, the hard disk, or with other devices
• Incompatible device driver
• Incompatible software
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 03.09.2008 23:07:41 vasta tsitaadiga

Mini090308-01.dmp
Probably caused by : AmdK8.sys ( AmdK8+3552 )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Arusaamatud bluescreenid. mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.