praegune kellaaeg 18.06.2025 01:35:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andre
HV Guru

|
31.08.2008 23:55:14
|
|
|
Seal lihtsalt ei ole kliendimassi peal ja nad ei suuda palgal hoida mehhaanikut, kes puhuks õhufiltreid läbi jne.
2 noort instruktorit ei vea hästi välja. Mitte et ma neile korralduse poole pealt midagi ette heidaks, aga neil lihtsalt pole sellist käivet.
StarLight, lisasin nimekirja.
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
31.08.2008 23:55:36
|
|
|
zoomski kirjutas: |
Seal lihtsalt ei ole kliendimassi peal ja nad ei suuda palgal hoida mehhaanikut, kes puhuks õhufiltreid läbi jne.
2 noort instruktorit ei vea hästi välja. Mitte et ma neile korralduse poole pealt midagi ette heidaks, aga neil lihtsalt pole sellist käivet.
StarLight, lisasin nimekirja.
 |
vbl siis oleks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 00:01:58
|
|
|
Kindlasti on see kõik omavahel seotud. Äkki neil pole personali kusagilt võtta näiteks. Eks seal on palju võimalusi seda äri paremini ajada, kuid me näeme ainult pildi väikest kildu, mis otseselt meid puudutab.
Aga selle kohta oli vanasõna olemas:
Kes tahab, leiab vahendid,
kes ei taha, leiab põhjuse.
|
tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
01.09.2008 00:02:46
|
|
|
Oki-Doki... ca. kolm inimest saaksid Tartust kyyti kui vaja. Kui Kuningmäel ära jääb ilma tõttu, siis Õismäele kindlasti sõit minupoolt jääb ära.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 00:08:12
|
|
|
StarLight kirjutas: |
Oki-Doki... ca. kolm inimest saaksid Tartust kyyti kui vaja.
Kui Kuningmäel ära jääb ilma tõttu, siis Õismäele kindlasti sõit minupoolt jääb ära.
|
Nelja peale ei tohiks Õismäe küll kättesaamatus kauguses olla.
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
01.09.2008 00:59:38
|
|
|
Hm, välikardi ja sisekardi vahe oli vähemalt vanadel FK kartidel vaid ühes plastikkattes, mis pandi õhufiltrile peale. Lisaks on sisekartidel meil vähemalt peal rihmad ja välikardid ketiga. Kõik muu on sama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 08:12:32
|
|
|
XR peab silmas seda, et mitte kusagil peale FK ei lasta vihmaga sõita. Küll on süüdi see, et filtrid lähevad vett täis ja kardid surevad välja, küll teevad sõitjad palju vigu ja ei jõuta/ei viitsita raja kõige kaugemasse punkti appi minna, küll ei ole vihma varustust või seda kusagil kuivatada. Jutu järgi justkui ei kvalifitseeruks nende kardid välikartideks. Tegelikult tuleks osta poest õiged asjad (õhufiltrid, kompressori otsik, riided, soojapuhur jne ) ja siis lihtsalt järjepidevalt tegeleda.
FK-s on korraldus hästi läbimõeldud, kuigi kindlasti ka mitte ideaalne.
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
01.09.2008 12:11:03
|
|
|
Tegelikult,
ma arvan, et põltsus pole asi niivõrd kartide muretsemises , kuivõrd raja ning sõitjate ohutuses, kuna tegemist on ju ikkagi võistlusrajaga ning mõeldud võistluskartidele, kuid ka hobikardiga saab ju päris kiire hoo sisse , seega on see lihtsalt liiga ohtlik. Muidugi võiks pakkuda rohkemate kogemustega sõitjatele mingit võimalust vihmaga sõita, kuid kas sel väga mõtet oleks -> arvatavasti poleks sõitjaid niipalju lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 12:48:22
|
|
|
poisu_, sul on vale informatsioon
FK kartidel on oluliselt suurem kiirus
Lihtsalt kuna Põltsamaal on kummivallid rajast kaugel, siis on võimalik kaugemale rajalt välja sõita ja instruktor peab rohkem jooksma/sebima. Võimalus, et kart ise liikuma ei saa on suurem.
Samas on see palju ohutum kui FK-s, sest turvaala on tohutu.
Lõpetage ükskord juba ära see suure kiiruse jutt ja tulge proovige teisi radu ja karte ka võrdluseks
_________________ TULE KARTI SÕITMA!
viimati muutis Andre 01.09.2008 13:36:39, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sibul77
HV kasutaja

|
01.09.2008 12:59:59
|
|
|
Paneks kah ennast kirja, aga siis oleks transporti vaja ja kas kohapeal ka maksta saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
01.09.2008 13:21:05
|
|
|
naaskel kirjutas: |
teoreetiliselt võiks ju asja üle mõelda aga saan kindlalt öelda alles teisipäeva õhtul - äkki pean tööl olema  |
pean tööl olema ja lisaks tulevad veel külalised - seega jääb ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 13:25:41
|
|
|
sibul77 kirjutas: |
Paneks kah ennast kirja, aga siis oleks transporti vaja ja kas kohapeal ka maksta saab? |
Maksta saabki kohapeal, sest seal alles selgub lõplik summa.
Ja ainult sularahas.
Lisan sind kohe nimekirja.
Kontakteeru mikk36- ga transpordi osas. Iseenesest mul ka 1 koht vaba veel ja vik1ng otsustab enda osalemise viimasel hetkel. Kui ta tuleb, siis kah ilmselt oma autoga.
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.09.2008 13:41:39
|
|
|
zoomski, mul on vb sellele sinu auto kohale inimene olemas, täna annan teada.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.09.2008 13:42:54
|
|
|
ma hakkan ka transpordi peale mõtlema
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
01.09.2008 18:17:35
|
|
|
zoomski kirjutas: |
poisu_, sul on vale informatsioon
FK kartidel on oluliselt suurem kiirus
Lihtsalt kuna Põltsamaal on kummivallid rajast kaugel, siis on võimalik kaugemale rajalt välja sõita ja instruktor peab rohkem jooksma/sebima. Võimalus, et kart ise liikuma ei saa on suurem.
Samas on see palju ohutum kui FK-s, sest turvaala on tohutu.
Lõpetage ükskord juba ära see suure kiiruse jutt ja tulge proovige teisi radu ja karte ka võrdluseks  |
Kui sa mõtled seda FK välirada, siis olen proovinud seda ning ei ütleks, et kardid suurema kiirusega rajal oleksid, kiirendus ehk jah on parem, kuid.. .
Aga põltsus on see häda ka veel, et hobikartide väljasõidud ei tohi rada rikkuda - turvaalasid, kuna põhitegevus on sel rajal ikakgi võistlemine. Vihmaga aga võib seal üsna palju vigu tulla.
Päris selge on aga see, et põltsu rada nõuab sõitjalt kõige rohkem oskusi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 19:18:51
|
|
|
poisu_, millal sa Õismäel sõitsid?
Uued kardid osteti sel kevadel. Vanad liikusid sarnaselt Põltsamaa omadega, ainult ülekanne erines. Uued kardid on ringiaegades ligikaudu 3 sekundit kiiremad ja nii kiirendus kui lõppkiirus on paremad.
Turvaala peale väljasõitu korda ei saa teha ja kasvõi näiteks väljasõitjale arvet esitada selle eest?
Loomulikult on Põltsamaal parim ja ka kõige tehnilisem kardirada, kus ma sõitnud olen. Sellest järgmisele kohale paneks Käina kardiraja Hiiumaal.
Kahju, et sealne hobikardimajandus hingusele läks - seal oleks võinud HV 2009 suvise treeninglaagri korraldada.
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
01.09.2008 20:34:28
|
|
|
sõitsin sel suvel ning ausalt öeldes peale heade kartide midagi head silma ei paistnud, raja kuju oli ju täitsa huvitav, kuid raja jooksul silmasin vähemalt 4-5 erinevat asfaldit ning kogu rada oli väga ebastabiilne .
Loomulikult saab turvaalasid korda teha aga nende peamine "äri" käib ikka võistlustega, mitte hobikartidega.
Tundub, et me rääkisime üksteisest veidi mööda, minu mõte oligi selles, et see põltsu rada on niivõrd tehniline, et vihmaga oleks seal enamusel rahval väga raske, väiksema osa rahva pärast ei hakata vihma "varustust" muretsema.
Aga siiski,
ma arvan, et see vaidlus on ammendanud end.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 23:07:18
|
|
|
poisu_ kirjutas: |
Tegelikult,
ma arvan, et põltsus pole asi niivõrd kartide muretsemises , kuivõrd raja ning sõitjate ohutuses, kuna tegemist on ju ikkagi võistlusrajaga ning mõeldud võistluskartidele, kuid ka hobikardiga saab ju päris kiire hoo sisse , seega on see lihtsalt liiga ohtlik. Muidugi võiks pakkuda rohkemate kogemustega sõitjatele mingit võimalust vihmaga sõita, kuid kas sel väga mõtet oleks -> arvatavasti poleks sõitjaid niipalju lihtsalt. |
Ma pole nagu vaielnudki. Mul on lihtsalt oma nägemus, mis ei ole kohustuslik kellelegi teisele. Sa lihtsalt arvad, et ei ole vihmaga kliente ja mõtet. XR arvab, et võib-olla oleks, kui asja õigesti ajada. FK-s muide ei tegeleta ainult arvamisega, vaid nad on loonud püsikliendisüsteemi ja korraldavad võistlusi, mis motiveerib omakorda seal harjutama ja toodab neile raha ja huvilisi juurde.
Põltsus tänase seisuga on ainult info, et seal on Eesti parim rada ja nad ootavad, et telefon heliseks.
Et tasuvuse osas tõele lähemale jõuda, tuleks näiteks khanilt küsida, kui palju inimesi neil vihmaga sõitmas käib ja siis viia need arvud Põltsamaa konteksti. On teada, et Õismäel käib mitu seltskonda sõitmas ainult vihmaga.
Ja kuna see võimalus on olemas, siis saab huvilisi juurde tulla ja paremateks sõitjateks areneda, mis omakorda tekitab uut motivatsiooni ja annab eeskuju.
Kardikool jne.
See aga ei saa juhtuda niisama lambist, kui hakatakse õhufiltri või vihmariietuse pealt kokku hoidma.
Kui nad oleksid kulutanud vihma kama ostmiseks näiteks 5K EEK-i, siis nad saaksid selle meie käest tagasi kolmapäeval ja me ei otsiks alternatiive.
Kui vihmasõite ei toimu, jääb see raha neil saamata.
Sa alustasid kartide kiirustest ning sõitjate ohutusest ja jõudsid välja FK raja ebatasasusteni. On küll veidi ebatasane ja turvaalad kurvides puuduvad. Samas suht kiire ikkagi. Seega ohtlikum kui Põltsamaa rada. Kuidas see on seotud sellega, et Põltsamaal ja Türil vihmaga sõita ei saa?
Ma olen väga neutraalsel positsioonil siin.
Ma pole FK rada millegi poolest esile tõstnud.
Kui rajahaldajal puudub motivatsioon sel teel raha juurde teenida, siis on see tema asi, aga mis sinu point on?
Mulle lihtsalt ei mahu pähe kuidas saab pugeda selle taha, et äkki on vaja turvaala rehaga üle käia
Ei ole see rada nii imeliselt raske, et keskmine kardihuviline seda vihmaga läbida ei suudaks.
FK-s seevastu sõidetakse ka siis, kui vesi üle pea kokku lööb ja sa ise väidad eespool, et FK rada on kehv.
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
01.09.2008 23:10:56
|
|
|
Küsiks veel üle, et kas zoomski autosse mahun ka mina?
Mõlema raja kohta võin öelda, et tulevik võib tuua positiivseid üllatusi. Kindel aga pole veel midagi.
Tasuvuse kohta vihmaga ma ei tea, aga see aasta peaks vist õismäe lööma pea rekordeid oma külastajate arvult. Vihma kohta eraldi ei tea midagi, kuna ise seal ei tegutse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.09.2008 23:16:52
|
|
|
khan kirjutas: |
Küsiks veel üle, et kas zoomski autosse mahun ka mina?  |
Mahud küll. Aeron ei ole midagi rohkem öelnud.
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
01.09.2008 23:35:04
|
|
|
zoomski,
Arvatavasti on asi selles, et FK on puhtalt hobikartidele mõeldud (ja väiksemad võistlused), põltsus on peamine tähtsus EM ning muudel ametlikel võistlustel, mis seal rajal peetakse. Samas, alati oleks võimalus ju arenda aga ju neile pole see siis oluline (näitena võiks tuua LaitseRallyParki, kus toimuvad ka ametlikult sprindid, kuid meelelahutuslik pool on ka tavainimesele vägagi korralikuks tehtud).
Peace, zoomski (ja muideks su argumendid olid päris head..) .
Mulle ka meeldiks vihmaga sõita.. aga ju neil pole siis vaja. FK raja teekate ei jätnud mulle tõesti head muljet, kuid muidu oli rada hea.
Kui midagi vahele ei tule, siis võibolla olen ka tulemas
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
02.09.2008 00:17:44
|
|
|
Peace jah. Saatsin sulle paar linki infot kah.
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
02.09.2008 10:05:50
|
|
|
Aknast välja vaadates on tunne, et tuleb üks vihmasõit FK-s Mulle see meeldikski tegelikult rohkem.
Soovitan vihmasõidu korral kõigil vahetusriided kaasa võtta.
(t-särk, alukad, püksid, teised jalanõud ja sokid)
_________________ www.estonia1918.com |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.09.2008 10:09:27
|
|
|
Vihmasõidust ma eriti huvitet' ei ole kahjuks.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|