Eks AA keerab perfi maha korralikult ja eks mootor ole ise kah optimeerimata ilmselt... aga eks sellepärast nad ennem vene versiooni välja lasidki , et need bugid üles otsiks ja kui ingliskeelne versioon tuleb , lasevad ka patchid välja .
Ehk siis isegi ostan selle , kui patchinga mul mingitki lootust seda jooksutada nii , et see ei näe välja nagu 1999 a. mäng kõige madalamatel settingutel , kuigi eks mu arvuti on sõna kõige otsesemas mõttes vanaraud .
Ja mille kuradi pärast on igalepool Crysis vaja võrdluseks tuua, nagu see oleks ainuke mäng maailmas
Sest see mäng jookseb kehvemini, kui Crysis aga on tollest valgusaastaid tagapool visuaalse ilu poolest?
Täpselt, Crysis tõi ikkagi meeletu hüppe graafika arengus ja perf muidugi ka oli meeletu aga no oli mida vaadata vähemalt.
Clear Sky kohta sama ei ütleks, üks asi mis on siiski seal meeletult ilus on taevas ja pilved.
Need on paremad, kui Crysises, see pilved ja taeva teema oligi Crysise üks nõrk koht. _________________ Ära siia kliki
On the basis of our errors, is actively working on a patch for the next game. The expected release date patch: 5 - e September.
So, at this moment we can speak about important corrections:
- corrected with an overflow bug ID. (connected with a large number of cartridges in boxes Camp)
bug-fixes to the conservation of mini-games (crash when clicking on seyvy earlier in the Main Menu)
- corrected bug with otbiraniem money on baraholke, after the quests.
bug-fixes to the lack of basic job to Limanske (if the switch from Red Forest at Limansk until the completion of quests "to help bridge CHN delete"
- corrected bug with the completion of the assignment "to help bridge CHN deleted." (If you do seyv after the capture of the bridge, but before scenes with Lebedev before the tunnel)
bug-fixes to the dialogue detachment commander of Liberty (game crash when trying to talk)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- found and corrected bug that could severely affect the stability of the game (if you click on seyvy early in meynmenyu, the beautiful game rendomno after that, better yet do save \ load through the console)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upgrading of 29 August:
New corrected the patch:
-- Corrected patrol road for military depots. (Beautiful game)
-- Chekhov's dialogue corrected. (If you bring him with a flash outpost, it is possible after the first sentence of his close dialogue with the re yuzanii game kreshilas)
-- Corrected aerial game to the robbery scene.
-- Added items in secret places on the marshes.
-- Liberty mechanic now takes kvestovuyu flash. (remained in inventory, throw it impossible)
-- Corrected execution quests "Talk with Dick Naprom" in case a concentration camp was cleaned in advance.
-- Behavior machine gun fixed to Eskeype (now he is not shooting if kill pulemetchika)
-- Significantly increased chance of obtaining jobs "to return" at levels: "Cordon", "Agroprom", "Military depots."
We will continue to inform you of further work on the patch.
Youtubi video põhjal otsustad.....või oled proovinud ka
see vid on neile kes mänginud pole veel ning peavad mõtlema veel mõned toredad asjad ise juurde, aga muidugi olen mänginud ja mängin veel edaspidi, arvan et poleks ju mõtet niisama lõugu laksutada olnud kui "ei oleks proovinud" _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Ma arvan, et kui suured mängufoorumid on täis teemat, et Stalker jookseb nagu shit, siis nii ka on. Ja hetkel oled sina siin see, kes lahmib.
eelkõige oli see suunatud sellele, et väidad nagu oleks Clear Sky visuaalse ilu poolest oluliselt kehvem
toon võrdluseks Clear Sky vs Crysis
avasin suvalised save game mängudes ja jälgisin fps
E8200 @ 3.6ghz, HD4870, 4GB RAM
Clear Sky DX9 1280x1024 Mängusised sätted maksimumil,
mängu alguses baasis fps ~40-50, ka lõkke ääres ei lange alla 40fps
mujal looduses 50fps+
Crysis DX9 1280x1024 2xAA High
fps langeb öösel alguses põleva valguse ääres alla 30fps, enamasti looduses 30-40fps
DX9 all jookseb Clear Sky paremini kui Crysis
Clear Sky DX10 1280x1024 Mängusised sätted maksimumil,
mängu alguses baasis fps ~10-20
samas graafika on kohati väga ilus, millega tuleb vaadata, et seda mitte märgata?
Crysis DX10 4xAA Very High
enamasti looduses ~20-30fps
öösel põleva valguse juures või suurema madistamise ajal alla 20fps
graafiline ilu on suurepärane
DX10 all jookseb kehvemini, seda olen ma ka varasemas postituses maininud
Scart kirjutas:
Sest see mäng jookseb kehvemini, kui Crysis aga on tollest valgusaastaid tagapool visuaalse ilu poolest?
nagu näed, DX9 all jookseb Clear Sky paremini
DX10 all on Clear Sky tõepoolest kehvem, aga ka Crysist alla 20fps ma ei pea ma mängitavaks, seega Crysisega pole mõtet Clear Sky'd maha teha
Crysise rohelised, kollased ja roosad värvid pakkuvad küll suurepärast silmailu, samas ka Clear Sky's on omad iseärasused,
aga eks näed ise ka, kui lõpuks mängid seda, mitte ei tugine oma eelarvamustel
Ma ei saa mis kõik vinguvad selle graafi üle, ma mängisin SOC 1024x768 mediumiga ja jumalast normaalne graaf oli ei saa midagi paha öelda, muidugi see ei olnud Crysis aga mängu sisu oli palju tähtsam kui mega julm graaf.
CS graaf tundub küll väga normaalne nii et kui ei meeldi midagi ära mängi ja säästa teisi oma vingumisega ja pealegi ei tasu mängimise ajal kogu aeg FPS-i vahtida.
Ma ei saa mis kõik vinguvad selle graafi üle, ma mängisin SOC 1024x768 mediumiga ja jumalast normaalne graaf oli ei saa midagi paha öelda, muidugi see ei olnud Crysis aga mängu sisu oli palju tähtsam kui mega julm graaf.
CS graaf tundub küll väga normaalne nii et kui ei meeldi midagi ära mängi ja säästa teisi oma vingumisega ja pealegi ei tasu mängimise ajal kogu aeg FPS-i vahtida.
Te vingute ja vingute ja vaidlete... Ma küll ei tea selle Crysis'e koha midagi öelda, aga Stalker on modelleeritud reaalse asja järgi. Kas see ei tähenda midagi? Pange meeskond tööle ja modelleerige kasvõi mingi linnaosa detailis järele... Ja siis hakake jälle vinguma, et läheb igavik mööda kuni tuleb järgmine osa või midaiganes... Mängu eesmärk on edasi anda olustikku ja situatsiooni. Selliste graafika-pede attaki lahendas HL2'e tiim hästi: tegi Loast Coast'i, et kõik saaksid "ringi vaadata" ja uurida. Mäng tehti mängijate tarvis, kes tahtsid olla olustikus ja osaleda sündmustes.
No Offence, aga Stalker on oma idee poolest kõvasti üle väga paljudest mängudest ja kui vaadata, kust kohast see mäng tuleb ja mis pühendumusega seda tehakse, tuleks müts maha võtta. _________________ Pakun ainult kolme sorti teenuseid: hea, odav ja kiire. Kahjuks saab korraga valida neist ainult kaks.
....
No Offence, aga Stalker on oma idee poolest kõvasti üle väga paljudest mängudest ja kui vaadata, kust kohast see mäng tuleb ja mis pühendumusega seda tehakse, tuleks müts maha võtta.
... ja kusjuures täitsa kindel, et veel niipea ei saada hakkama mänguga kus story niivõrd kõva. Teema ju suht koht elust enesesest. Vähemalt olustik, loodus, majad , erinevad elurajonid jne jne on püütud, ja seda minu meelest ka suudetud, edasi anda vägagi tõetruult. Stalkerit mängides sai pidevalt otsitud sarnasust tegelikkusega. Kui see kõik ära kaotada oleks tegu tavalise shooteriga mille ainuke võimalus mängurit meelitada on high end graafika. Isiklikult pean lugu ikkagi korralikust soryst mis korvab täielikult vähese graafika, mis minu meelest stalkeril sugugi kehva polnud ning cs'l arvatavasti kehvem pole.
Written by Alec Meer on August 31, 2008 at 11:39 am.
Bad news for Stalker: Clear Sky - its been recalled from stores. Well, only briefly - apparently the initial shipments didnt contain CD keys, cleverly. So its been delayed a few days while some poor sod presumably prints out a load of stickers, meaning its September 5th release date in the US aint gonna happen.
Shacknews reports this may delay the Steam release too, though apparently the European release is unaffected. Amusingly, Shack readers are reporting spotting the game in stores nevertheless - and even if those copies dont have CD keys, Im pretty sure the single player works without em. You need the key only for multiplayer, as I recall.
Oh - and you should now be able to get hold of Jims review in PC Gamer, and my review in PC Format (both the UK versions). Wont spoil the scores, but, well, [sad face]. Kierons also been playing it, so well be talking more about Clear Sky here soon, rest assured.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.