|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Krants
HV vaatleja

|
30.08.2008 14:59:58
Internetiga probleem |
|
|
Niih, teema siis selles ,et meil kodus on 3 arvutit ja siis ruuter, mis jagab kõigile netti . Aga eile , täiesti lambist , minu arvuti enam netti ära ei tunne, ütleb , et kaabel pole seeski . Teistel arvutitel kõik töötab . Keegi mingeid settinguid ega värke muutnud pole ,niiet mina oma peaga ei oska enam mitte midagi ette võtta. Reset ei aita midagi , seda ,et kaablid ikka korralikult kinni on olen ka mingi 10+ korda tsekkinud juba . Kas viga võib olla selles ,et mul on lihtsalt interneti kaabel katki läinud ? Sest ühest kohast on ta korralikult muljutud küll , aga samas ta on samas seisukorras mitu aastat töötanud juba .
help please .
_________________ ''Smoking kills , and if you're killed , you've lost a very importiant part of your life.'' |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
2 :: |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Krants
HV vaatleja

|
30.08.2008 15:01:52
|
|
|
jep , ruuteril paistab kõik korras olevat .
_________________ ''Smoking kills , and if you're killed , you've lost a very importiant part of your life.'' |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Krants
HV vaatleja

|
30.08.2008 15:04:10
|
|
|
nojah , kokku on 4 tulukest , 1-3 põlevad ,4 vilgub . a see 4 peaks digitv olema üldse.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Krants
HV vaatleja

|
30.08.2008 16:42:59
|
|
|
a nagu kuidas saavad need seadistused niisama täiesti lambist valeks minna ? sest mina olin paar päeva linnast eemal üldse ja kui tagasi jõudsin siis tutkit, internetti pole enam .
aga kust pihta hakata .. ? ma täiesti nõutu . peaks mõne targa mehe kohale kutsuma vist .
/edit :
nonii .
lugu on selline ,et proovisin oma arvuti ühe teise , 100% töötava kaabliga ühendada ja ikka internetti pole . niiet asi on siiski arvutis . see tuluke, mis peaks põlema hakkama kui kaabli arvutiga ühendad ei tee ka teist nägu . emaplaadiga mingi jama siis tõenäoliselt .
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
106 |
|
| tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
31.08.2008 00:42:39
|
|
|
| Lükka mingi pci võrkar masinasse ja proovi sellega. Tundub, et sul võrkar ära surnud.
|
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|