Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Klick Eesti AS (endine K-Arvutisalong) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Winterwind
One
Winterwind

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.08.2008 18:44:09 vasta tsitaadiga

[VaHuR], kas sul CV-s oli vanus kirjas? kui oli siis ma küll asja nii ei jätaks.
http://www.ti.ee/?page=654 sinnapoole võid ka pöörduda ja nõu küsida.
igatahes kui sul vanus kirjas oli siis see "kui hüvitame" jutt on küll pehmelt öeldes kummaline ja idiootne icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.08.2008 18:50:59 vasta tsitaadiga

Winterwind, ta TI kaudu ju nõudiski töötasu tagasi
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 24.08.2008 18:58:36 vasta tsitaadiga

painkillah, nagu ma juba ütlesin, siis olen aru saanud, et arvatavasti oli 15k liiga palju küsitud. Ma ei lootnudki ausalt öeldes seda raha saada, kuid midagi pidin ma tegema. Minuarust kui firma juhatus teeb sellise vea, siis ei tohiks neile ainult pai teha ja öelda, et ei ole midagi, ikka juhtub.

Winterwind, CV's polnud otse vanust, vaid mu sünniaeg. ehk siis 13.01.1991 oli seal kirjas. Millest aga iga normaalne isik oskab arvutada kui vana olen.

Siin saab näha millise CV ma neile saatsin. Ainuke asi millest ma aru selle juures ei saa, et miks CV-Online teeb mu nime esitähed seal väikeseks, aga see ei puuduta vanust.

Samas TI'sse pöördus minu isa. Ning tema rääkis nendega icon_confused.gif Mida ta rääkis ma täpselt ei tea, sest mina ei teadnud, et ta seda teeb. Ütles, et helistas ja töötasu saan.
Kas oleks mõttekas veel korra sinna pöörduda?
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 24.08.2008 19:17:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mina igatahes, selle sigaduse pärast mis nad mulle korraldasid, sealt enam ei oska midagi. Mitte kunagi!

Lugu asub siin.

a äkki nad tahtsidki 3-4 päevaks kuli saada endale. paljude firmadega on ju nii, et võetakse inimene nn katseajale, pressitakse talt viimane- võimalik, et mingi projekti raames ja kui projekt hakkab läbi saama siis antakse jalaga (tavaliselt mingile väljaimetud ettekäändele toetudes). a sinupoolne 3 kuu kompensatsiooni nõudmine on muidugi jama. nii võib ju iga asja kohta öelda, et näed buss hilines 5 minutit, tänu sellele jäin ma lennukist maha, järgmine läheb alles 5 tunni pärast ja tänu sellele jäin elutehingust ilma vms... ning nüüd armas bussifirma makske see mulle kinni ilusasti. tead mida osades firmades selle vältimiseks tehakse? nimelt koos tööleasumise avaldusega lastakse kohe valmis kirjutada ka lahkumisavaldus. ja lahkumisavaldus jääb ülemuse kätte. seega kui mingi keiss on siis saab ta alati visata ette su lahkumisavalduse mida käsitletakse kui sinupoolset vabatahtlikku töösuhte lõpetamist ilma pretensioonideta.

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 24.08.2008 19:18:56 vasta tsitaadiga

bbbb, no nii loll ma ka pole. Siis ma peaksin koguaeg mingeid kaebuskirju saatma icon_confused.gif
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 24.08.2008 19:54:52 vasta tsitaadiga

tjah ma käisin kah kunagi kartulis vestlusel, selle viisin läbi ise , aga vahur kas ms word peab just cvs olema kui petsialisti tase ja xp lausa expert.
näiteks kui ma küsin mida teeb dword ffffffff:01x, mis sa siis vastad icon_razz.gif

tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 24.08.2008 20:43:56 vasta tsitaadiga

Heh nõtlesin ise ka kartulisse tööle minna kuna salongid suht lähedal ja kooli kõrvalt oleks raha vaja, palju seal makstakse kui saladus pole?
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 24.08.2008 21:17:41 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
Heh nõtlesin ise ka kartulisse tööle minna kuna salongid suht lähedal ja kooli kõrvalt oleks raha vaja, palju seal makstakse kui saladus pole?

Arvestades,et poe juhataja saab mingi ca 11k (bruto) palka siis teenindaja mingi 8k-maksud.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 24.08.2008 21:22:08 vasta tsitaadiga

pole just eriti palju aga suht sama mis müüjatel ikka siis
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.08.2008 21:28:27 vasta tsitaadiga

Mul pole siiamaani ühtegi negatiivset elamust K-saluuniga seoses, paar aastat tagasi oli probleem mingi telekakaardiga, mis oli garantiis ja vahetati uue vastu välja nädala jooksul ning ülejäänud vidinad mis sealt saadud, on siiamaani töös. Viimati sai sealt üks läpakas ostetud, mida õepoeg retsib icon_smile.gif
Andium
HV veteran

sõnum 24.08.2008 23:29:43 vasta tsitaadiga

To [VaHuR]- Õieti tegid, enda eest tuleb seista ning võidelda. Ära kuula neid äppusid, kes ütlevad et loll oled ja bla bla bla. Olgu kas või kompenseeringu summa mõistuse poolest liiga palju ei oma tähtsust. Kui piisavalt võidelda on võimalik see summa ka kätte saada. Kui sa seadusi ei tunne siis igal pool püütakse sulle kärpseid pähe ajada, seega parem oleks neid tunda.

Seda juttu ei usu ma, et nad sinu vanust ei märganud. Nad lihtsalt ajasid pada sinule. Teine asi olen kindel, et sa olid ainuke kes kandideeris neile seega sellepärast nad sinu võtsid.Tänapäeval on paljud firmad väga ülbeks läinud ning mõtlevad, et tarbijatel/töötajatel pole õigusi ning nad ei sa midagi teha. See on nende poolt ränk viga sest üks vihane inimene võib firma ka põhja lasta kui vaga vaja. Selleks ainult vaja teadmisi, tutvust ning järjepidavust.

Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne. Imestan, et sind tööle võeti sellega. Nüüd täpsemalt- Esiteks kõrvalda see sealt ära, et kõik seda avalikult näevad. Teiseks soovitaksin sinul tutvuda mis ja kuidas peaks kirjas olema CV-s. netis on hulgi olemas infot selle kohta. Kustuta kohe see sealt ära "Nõrgemad küljed". Samuti ma kahtlen väga et sinul on spetsialisti tase Adobe Photoshop-s samuti ka MS PowerPoint, MS Word, OpenOffice.or. Tahaks näha siis sinu kunstiteoseid Adobe Photoshoppis, Kui oled nõnda tegija siis oleks isegi minul tööd pakkuda.
Inimesed tavaliselt liialdavad oma oskustega eriti arvuti alal.
Palgasoov kustuta ka sealt ara, kui seda pole just nõutud. Seda kaubeldakse töövestlusel alles.

Seega jõudu. icon_biggrin.gif

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 25.08.2008 00:13:30 vasta tsitaadiga

Ka suulise töölepingu põhjal peab vallandamisest 5 tööpäeva ette teatama või siis selle palgana kompenseerima.

Seega soovitan siiski avaldust töökaitseinspektsiooni, ja nõuda saamata jäänud 5 päeva palka, kuna töötajana pole Sa nagu midagi valesti ju teinud.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2008 00:21:53 vasta tsitaadiga

Vahur, kust see 3 kuud üldse tuli? Nemad pakkusid? Ma arvan ka, et sul oligi 3 kuud katseaeg. Selle aja jooksul võib sind rahulikult samal päeval koju saata. Katseajal veel paljud kehtestavad ka väiksema töötasu. Näiteks ühe tuttava tuttav infoliini töötaja saadeti niimoodi koju katseaja viimastel päevadel. Mängitakse ainult selle peale, et katseajal pole mingeid õigusi ja väiksem tasu.
Ma muidugi seadust alaealiste osas ei tea, aga kui öeldi, et sa oleksid pidanud esitama ka nõusoleku, siis sa oleksid hiljemalt koos avalduste ju ikkagi selle pidanud esitama. Seaduse mittetundmine ei vabasta seda täitmast ja K-d, veel enam personalitöötajat, avalikult solvata on jama. Vaata, et ise veel jamadesse ei sattu avaliku solvamisega. Mis muidu seadus ütleb, kas oleksid pidanud ise rõhutama ennem, et oled alaealine ja soovid kandideerida? Ehk siis kokkuvõttes, kui tunned, et sulle siiski liiga tehtud ja juriidiliselt kõik korrektne (k.a et sul üldse katseajal midagi õigus nõuda), siis saada uus avaldus, kus korralikult viidatud seadustele. Selleks kasuta mõne tuttava juriidilist haridust omava isiku abi või kui seda pole siis leia mõni jurist. Niisama ei vaevu keegi sulle midagi hüvitama. Mul sarnane juhtum Sampo Liisinguga (müüsid mingit jama). Esimese taotluse peale (mis oli muideks juristi abiga tehtud) saadeti pikalt. Siis võtsin selle sama juristi kaasa ja kohtusime nende juristiga. Ka see kohtumine ei paistnud ühtegi positiivset nooti andvat. Seejärel sai veel antud avaldust viimistletud, veel rohkem seadustele viidatud, natuke nõuet korrigeeritud, uuesti esitatud ja voila - oligi positiivne tulem. Samas rõhutan veelkord, loe seadus enne 3x läbi, et ikka sul õigus oleks.

tagasi üles
Ramones
HV Guru
Ramones

sõnum 25.08.2008 00:24:23 vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:

Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne.

Oled sa kunagi CV.ee-s elulookirjeldust täitnud? Seal on ikka julm ports küsimusi ja siis vastavalt nendele vastustele genereeritakse hiljem trükitav CV.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 25.08.2008 00:35:10 vasta tsitaadiga

minul on näiteks cv-s ka koht mis puudutab pingetaluvust. sest paljud pakkumised sisaldavad endas pingetalvususe nõuet
hetkel on mul see vaid keskpinge taluvusel ehk kuni 80kv (kilovolti)
mahtuseks võiks olla näiteks 1 farad, vot see oleks juba midagi, seda nad õnneks veel ei küsi
samas mis juhtub kui anda näiteks 100kv, kärssab läbi, või viskab korgi välja

Andium
HV veteran

sõnum 25.08.2008 00:57:01 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
Andium kirjutas:

Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne.

Oled sa kunagi CV.ee-s elulookirjeldust täitnud? Seal on ikka julm ports küsimusi ja siis vastavalt nendele vastustele genereeritakse hiljem trükitav CV.

Olen, ning kasutan isegi praegu, sest prindiversiooni kujundus on väga hea. Prindin pdf-ks kogu aeg. Utlen, et üks parimaid isegi, pole vaga paindlik aga on ikkagi võimalik mangida sellega. Kõike ei pea täitma alati, sest tegemist on standard värgiga, teiseks sisu kirjutad sina ise.
Mina ei vaevu selliseid vaatama vaid viskan kohe minema. Sedasi saan võimalikult kiiresti välja sorteerida parimad. Kui inimene pole isegi aega võtnud, et teha korralik CV, miks ma peaksin raiskama aega selle läbivaatamiseks.

Sults
HV veteran

sõnum 25.08.2008 01:03:54 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
Sults, kuidas mu ahnus suur on? Ma ei võtnud seda kompensatsiooni suurusjärku enda peast, vaid isegi soovitati seda. Valgustaksid äkki kui kaua peaks töötama, et kolme kuu eest küsida seda?
Võib-olla tõesti oleks loogilisem olnud vähem küsida, aga nende suhtumise juures poleks nad isegi väiksema summaga soovi rahuldanud, vaid ikkagi ainult näo täissõimanud.

EESTI VABARIIGI TÖÖLEPINGU SEADUS

§ 90. Hüvituse maksmine töötajale

(1) Tööandja on kohustatud maksma töötajale töölepingu lõpetamisel hüvitust:
1) ettevõtte, asutuse või muu organisatsiooni likvideerimise (§ 86 punkt 1), tööandja pankroti väljakuulutamise või pankrotimenetluse raugemise (§ 86 punkt 2) ja töötajate koondamise (§ 86 punkt 3) tõttu:
a) töötajale, kellel on pidevat tööstaaži selle tööandja juures kuni 5 aastat - kahe kuu keskmise palga ulatuses;
b) töötajale, kellel on pidevat tööstaaži selle tööandja juures 5 - 10 aastat - kolme kuu keskmise palga ulatuses;
c) töötajale, kellel on pidevat tööstaaži selle tööandja juures üle 10 aasta - nelja kuu keskmise palga ulatuses;
2) töötaja mittevastavuse tõttu (§ 86 punkt 4) - töötaja ühe kuu keskmise palga ulatuses.

Sinu puhul saaks parimal juhul kohaldada § 90 lõike 1 punkti 2. Kuna sinu keskmine kuupalk selles firmas jäi tagasihoidlikuks, jääb kohustusliku kompensatsiooni summa samuti tillukeseks.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 25.08.2008 01:07:11 vasta tsitaadiga

Andium, RCC, oskuste kohta niipalju, et olen 8 aastat olnud arvutitaga, ning õpin eriala mille õppesisuks on: arvutite ja arvutivõrkude ehitus ning hooldus, programmeerimine, informaatika, arvutigraafika, elektroonika, elektrotehnika jne., ning nt. arvutigraafika osast on Photoshop ja Illustrator läbitud, ning ka tekstitöötlusprogrammid, siis päris keskmisele tasemele ma ennast ei liigitaks icon_wink.gif

Andium, seda arvan ise ka, kui nii lasta teha, siis hakkavadki sellised "ägedad" inimesed pähe istuma. CV kõrvaldasin ära.

Tupsu, oskad anda sellele seadusele lingi? icon_smile.gif

dellu, kuid kas selleks, et minema saata ei võiks olla ka mõni mõjuv põhjus, kasvõi a'la "Sa ei saa tööga hakkama" vmt. Mitte, et "oihh Sa oled 17. aastane. Seda me ei teadnud."?
Kuidas ma teda solvasin? Sellega, et avalikustasin kirja, kus mind laimatakse petturiks ja väljapressijaks? Ainus asi mis ma valesti siis tegin oli tõesti see, et kuigi mulle öeldi, et midagi pole vaja kaasa võtta, ei tulnud ise sellepeale, et lapsevanema luba kaasa võtta.

RCC, kahjuks või õnneks, ei saa ma Su irooniast aru.

CV täitmisest, et olen 17. aastane ja ei oska veel tõesti seda täita nagu professionaal. Aga see ei tähenda, et sellised noored nagu mina peaks leppima suurfirmade ülbe käitumisega, nagu enamus eelkirjutajad arvavad.
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 25.08.2008 02:45:10 vasta tsitaadiga

To [VaHuR]- Soovitan sinul kodutöö ara teha. Põhjalikult uurida ise ning unustada ära need inimesed kes väidavad, et raiskad aega, võimatu. Ühesõnaga negatiivne mula.
Ühesõnaga uurid alati põhjalikult erinevaid võimalusi ning kuidas sa ei kahjustaks oma mainet ning tagaks endale ka kaitse.

Samuti enamjaolt eesti asutused on laisad teiste muresi kuulama ning aitama. Aga leidub ka neid kes võtavad südameasjaks. Ühesõnaga, see kes otsib see ka leiab. Pead kõik ise ära tegema ning küsima alati kelle juurde saad murega edasi põõrduda. Emailid ka võid ära unustada Eestis. Eesti asutused ei vasta emailidele. Vaid helistad või lähed kohale. Tavaliselt võiksid aja kokkuleppida, kui oled isikuleidnud.

Mis puutub sinu vanusse siis see on loll vabandus. Inimene pole kunagi liialt noor või vana. On inimesi, kes on teeninud raha ule milljoni ise olles alla 10-13 aastased.Nad on kõik ise teinud. Kas nemad olid ka liiga noored või vanad siis? Ütlen sinule paljud täiskasvanud ei oska täita seda. Seda nooremalt ära õppid seda parem ning lihtsam sinule ise endale. Seega soovitaksin sinul läbilugeda raamatuid töövestluse ja CV koostamise kohta. Ameeriklased on ohtralt kirjutanud neid. Enamjaolt on teada kõik küsimused mida nad küsivad. Isegi paljud töövestluse läbiviijad ei tea mida nad tegema peavad ning on rohkem närvis.

Samuti iga teise asjaga seda nooremalt omandad need oskused seda edukam sa oled tulevikus.
Mõnel suurim tegemine on põhikoolis mingi näidendi roll. Kas soovid liituda nende klubiga või edukate sekka saada. Kui edukate sekka siis soovitaksin sinul välja uurida kelleks soovid saada. Kõik peab olema väga täpselt kirjas, ning pead arvestama ka ise endaga, mis sinule sobiks. Kas sinule meeldib rohkem liikuv töö, inimestege suhelda, või üksi nokkida, kas kirjalik töö või rohkem kättega nokkida millegi kallal, kas väljas või sees, jne. Ning siis mõelda mis sa pead selleks tegema et see saavutada. Pea asi, et tegeled sellega mida sa ise tahad teha.
NB! Ära kunagi vali oma elukutset oma vanemate, sõprade või üks kõik kellegi teise järgi või nende käsul mis nemad arvavad, et sa tahad teha. Ainuke inimene, kes teab mida sa tahad teha oled sina ise. Tavaliselt vanemad suruvad oma unistusi lastele.

Ise soovitaksin selle K- värgi ära unustada ning enese täiustamisega tegeleda. Aga, kui soovid K-ga tegeleda siis vii asi lõppule. Poolikud asjad on sama hea kui tegemata asjad.

Samuti, soovitaksin sinul hobikorras tegeleda kanditeerimisega töökohtadele ning kui tead mida ja kuhu soovid siis sinna kanditeerida. Oma vanuse võid ka valetada. Pea asi, et saad mida tahad. Hea näide Kerli Kõiv. Ning kui hiljem tuleb välja sinu vanus. Suur asi, Saad kinga. Suur asi, liigud edasi ning lähed järgmisse kohta. proovid nii kaua kui lõpuks saavutad see on edu saladus.

Räägin sinule lihtsalt sellepärast, et sa veel noor ning ise ma oleks soovinud kui keegi oleks mind juhendanud. Seega nina püsti ning action. thumbs_up.gif

Sinu CV- Kui oled läbinud "arvutite ja arvutivõrkude ehitus ning hooldus, programmeerimine, informaatika, arvutigraafika, elektroonika, elektrotehnika jne., ning nt. arvutigraafika osast on Photoshop ja Illustrator läbitud" siis ka lisa need sinna CV-sse, et oled läbinud photoshopi ja illustratori kurussed jne. Alati peab kogu sinu informatsioon olema põhjendatud ja tõestatud.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2008 08:39:58 vasta tsitaadiga

Andium, tööl käimist puudutavas seadusandluses jookseb alaealise piir ja mõiste konkreetselt läbi. alla 18 aastane kodanik tohib ilma teda esindava täiskasvanu kirjaliku nõusolekuta teha kuni 6h max per päev, 30h nädalas. kuniks seda nõusolekut ei ole, piirdub asi 30 tunniga nädalas ja mott. teine asi on raha käitlemine, kus peab keevi alaealise tehingute eest vastutama. kolmas ja siinkohal asjasse mitte puutuv punkt on alkohol aga sellel pikemalt ei peatu. seega "
tsitaat:

Inimene pole kunagi liialt noor või vana
" ei kehti. iseasi kas firma pakub sulle võimaluse nedesse piiridesse mahtuda.

teine asi, küsid poisilt näha mingeid shopi töid.. kas sa oled ISO või mõne sõltumatu labori taadelduse oma silmale saanud? läbitud koolitused ja nendelt saadud kutsetunnistused annavad inimesele õiguse kirjutada oma oskuste kohta rohkemat kui tavakasutaja. kuniks neid tunnistusi ei ole, on inimene " kasutaja, kes lahendab selliseid ja sellsieid küsimusi"..
tsitaat:

Alati peab kogu sinu informatsioon olema põhjendatud ja tõestatud.
peab küll. ja kui ei ole, saad katseajal kinga kuna oskused ei küündi töökohale esitatud nõuetele. eriti kui firmal on vaja normeerimisest tulenevat kvalifikatsiooni teatud asju tegevatele inimestele. aga ka see selgub nn värbamisprotsessi käigus. üldiselt on personalijuhi asi selgitada välja kodaniku tegelikud oskused.. antud juhul tuleb tunnistada, et klikil on ilmselt nii piisavalt suur kaadrivoolavus et personaliosakond on kummi lõdvaks lasknud.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.08.2008 08:53:29 vasta tsitaadiga

Meenub Eesti Telefon-Elion nimevahetus
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2008 08:57:35 vasta tsitaadiga

noh, muud selle taga ei ole, kui tahetakse järsku vanadest pattudest lahti saada muud midagi. vbla koondatakse / re-struktureeritakse ka natuke..
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.08.2008 08:59:39 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
noh, muud selle taga ei ole, kui tahetakse järsku vanadest pattudest lahti saada muud midagi. vbla koondatakse / re-struktureeritakse ka natuke..

Enamasti see toimib kah nimevahetusega.Kahjuks icon_neutral.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 25.08.2008 09:30:24 vasta tsitaadiga

dellu kirjutas:
Vahur, kust see 3 kuud üldse tuli? Nemad pakkusid? Ma arvan ka, et sul oligi 3 kuud katseaeg. Selle aja jooksul võib sind rahulikult samal päeval koju saata. Katseajal veel paljud kehtestavad ka väiksema töötasu. Näiteks ühe tuttava tuttav infoliini töötaja saadeti niimoodi koju katseaja viimastel päevadel. Mängitakse ainult selle peale, et katseajal pole mingeid õigusi ja väiksem tasu.
Ma muidugi seadust alaealiste osas ei tea, aga kui öeldi, et sa oleksid pidanud esitama ka nõusoleku, siis sa oleksid hiljemalt koos avalduste ju ikkagi selle pidanud esitama. ......

§ 12. Alaealised
Alaealistel on töösuhetes ja töövaidlustes võrdsed õigused täisealistega ning seaduse, haldusakti ja kollektiivlepinguga ettenähtud soodustused.

§ 33. Katseaeg
5) Katseaega ei rakendata:
1) alaealistele;

[VaHuR] kirjutas:

Tupsu, oskad anda sellele seadusele lingi? icon_smile.gif

Kahjuks on mäepealsed 101 mammonakogujat vahepeal seda seadust kõvasti muutnud ja töötja kahjuks. Minu kirjutatud punkti enam ei eksisteeri.

viimati muutis Tupsu 25.08.2008 09:40:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 25.08.2008 09:39:59 vasta tsitaadiga

[VaHuR] kirjutas:
Andium, RCC, oskuste kohta niipalju, et olen 8 aastat olnud arvutitaga, elektrotehnika jne., ning nt keskmisele tasemele ma ennast ei liigitaks icon_wink.gif .

ma olen olnud arvuti ees 20 a ja ütlen et sellest sitasest woodist ei tea ma siiani rohkem kui notepadist, üks on kindel word ei olegi mõeldud teksti töötluseks, see rohkem selline näkku n-imise asi

RCC, kahjuks või õnneks, ei saa ma Su irooniast aru. .[/quote]

irooniat polegi, sul ju kirjas ka elektoonija ja elektrotehnika, ometigi peaksid teadma misasi on pinge, või oskad mulle ära seletada faasi definitsiooni.

McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 25.08.2008 09:48:08 vasta tsitaadiga

paistab sama nägu, nagu

Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 25.08.2008 09:49:54 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:

icon_biggrin.gif tundub ka "suht" sarnane
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 25.08.2008 09:59:45 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
McNeo kirjutas:

icon_biggrin.gif tundub ka "suht" sarnane

Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe icon_lol.gif It´s time to payback... icon_razz1.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 25.08.2008 10:02:50 vasta tsitaadiga

ot:
TheDJ kirjutas:
Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe icon_lol.gif

lõdvalt näeb.. ja see logo on olnud mtv3-l juba aastaid

ja muidugi see uus klicki telereklaam on ikka täitsa jube.
too on isegi jubedam kui need vanad "diil"-i reklaamid icon_eek.gif
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 25.08.2008 10:07:45 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ot:
TheDJ kirjutas:
Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe icon_lol.gif

lõdvalt näeb.. ja see logo on olnud mtv3-l juba aastaid

ja muidugi see uus klicki telereklaam on ikka täitsa jube.
too on isegi jubedam kui need vanad "diil"-i reklaamid icon_eek.gif

Ma ei saanud sllest nagu aru et esiteks klikk ei tähenda üleüldse ju mingi lambi sisselülitamist, pigem võiks too iseloomustada kas lingi viitel vajutamist või hiirega mingit sammu, klikki. Teiseks kõlab klikk (klick) nagu sõna f*ck. ehk siis ma ei taha teada mismoodi seda sõimama hakatakse kui jama saad, näiteks I klicked the fu**, fu**ing klick, klick that fu** jne jne kuna sõna klick rõhk langeb täpselt sama kohale nagu ühel teisel sõnal icon_lol.gif ja sõna lõpu rõhk on ikka täpselt samas kohas. Pluss, sama lihtne ja lõhike sõna. Nii et....muud pole öelda kui edu uue brändiga thumbs_up.gif Kahju kui inimmõistus kaugemale ei küündi....
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2008 11:57:49 vasta tsitaadiga

Klick tähendab seda. icon_lol.gif
Mis klõpsimisse puutub, siis click (eestindatult klikk) on lihtsalt heli, mis tekib näiteks lülitile või hiireklahvile vajutades.

TheDJ
HV veteran

sõnum 25.08.2008 11:59:01 vasta tsitaadiga

Lemmy kirjutas:
Klick tähendab seda. icon_lol.gif
Mis klõpsimisse puutub, siis click (eestindatult klikk) on lihtsalt heli, mis tekib näiteks lülitile või hiireklahvile vajutades.

Hehee... Its use became popular among US soldiers in Vietnam during the 1960s

thumbs_up.gif
tagasi üles
Starfield
HV kasutaja
Starfield

sõnum 25.08.2008 12:14:21 vasta tsitaadiga

See nende logo on ju see lennukite tunnusmärk... icon_rolleyes.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Roundel
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 25.08.2008 15:01:47 vasta tsitaadiga

oi siit saab siis kohtukeissi
samas miks see halvem on?
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Finland_roundel_WW2_border.svg

S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 25.08.2008 15:12:37 vasta tsitaadiga

Vot sõjalennukite riigitunnustuega ei võrdleks, pigem Ameerika suure kaubanudketi Targeti logoga:
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 34
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 25.08.2008 15:18:34 vasta tsitaadiga

To Laurx- Koik on tosi mis sa kirutad. Samasugused seadused on ka täiskasvanutel, ainult töötunnid on suuremad. Samuti oleneb ka mis amet sul on. Aga sa lihtsalt räägid teisest asjast. Minu point oli lihtsalt, et kui piisavalt tahtmist saada midagi või kellegiks siis ikka inimene saab. Kas ta on noor või vana. Maailmas on piisavalt näiteid.

Teine asi tema töödest. On olemas noori andekaid inimesi, kes valdavad mõnda asja paremini kui vanemad kasutajad. Ütlen vanus ei mängi rolli siin maailmas. Samuti inimesed, kes omavad sertifikaate ning on labinud koolitused ei tahenda et inimene tegelikult valdab seda asja. Toon naite kus eestis inimesed oppivad 3 v 4 voorkeelt aga kas nad oskavad neid siis peale lopetamist. vaga vahesed. On olemas ka neid kes kodus asjaga tegelenud ning väga hasti oskavad. Neid WANNA BE-si on hulgi arvuti alal. need kes utlevad et on susteemihaldurid, progejad jne.

CV-s on tegelt näha väga hästi, kui palu inimene oskab. Kui inimene paneb et ta oskab kaksutada Internetti siis järeldan mina et ta arvutist midagi ei tea. Samas võiks ka panna sinna shut down, start, restart jne. Aga see selleks.

DesertFox
HV kasutaja

sõnum 25.08.2008 15:24:13 vasta tsitaadiga

Tegelt lugu on selline, et ilge ahvimine küll, o tähe leiutajate lapselapse...lapsed võivad nüüd hullu pappi nõuda icon_biggrin.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2008 15:25:54 vasta tsitaadiga

mina tean seda kõike, mulle sa ei pea seda seletama. cv näitab kui kõrgele inimene oma hinnangud seab, personalijuhi asi on nende tegelik ja organisatsiooni eeldustele vastav ulatus välja selgitada. jah, on olemas noori ja andekaid. noorus on suht konkreetne mõiste aga kust maalt lõpeb andekus ja kust maalt algab hullumeelsus, on väga hägune liin. nagu ma eelpool lisasin, on need mõisted konkreetsetes keissides kinni ja igal juhtumil eraldi defineeritavad. see saamise ja tahtmise jutt on retoorika.
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 25.08.2008 15:51:11 vasta tsitaadiga

22 viimne taks, 26 lootusetus uus
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 25.08.2008 18:51:56 vasta tsitaadiga

Tekitasin uue teema.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
lammas
HV veteran
lammas

sõnum 26.08.2008 16:34:01 vasta tsitaadiga

Kui nüüd aus olla siis hinnad on küll kirved. OK ma ei aja taga seal 50-100 krooni.
Aga näiteks Windows Vista Home Basic litsents 1390 eeku.- Ordis 1100. (+ veel soodukas)
Täna oleks kohe mitu võtnud, isegi kui oleks seal 1200-1250 eeku olnud.

Oleks hea üllatus kui nimemuutusega oleks ka hinnad normaalsuse piires olnud.

viimati muutis lammas 26.08.2008 16:42:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 102
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 26.08.2008 16:45:40 vasta tsitaadiga

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=klick
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 26.08.2008 17:11:08 vasta tsitaadiga

kohe näha millega blas tegeleb
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 26.08.2008 17:55:05 vasta tsitaadiga

blas kirjutas:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=klick

Irw, kas nüüd hakatakse siis (anal)kepisalongiks kutsuma? icon_lol.gif

DesertFox
HV kasutaja

sõnum 26.08.2008 18:17:46 vasta tsitaadiga

Tegelt annab ju igast firmast väänata, kui vaja, näited :
Enter -> Enter your something into something :d
Euronics -> Euroniks -> Euronikk -> Eurokepp
Ordi -> Orgia
On/Off -> F**k Off

Edasi mõelge ise.

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 30.08.2008 21:29:22 vasta tsitaadiga

Ma tõesti ei saa aru kas mina olen debiilik et ei leia sealt uuelt kodulehelt seda või hoopis nemad on debiilikud et tõesti siiamaani pole täisnimekirja sellest mida nad oma esindustes müüvad. Enne oli nii mugav, terve sortiment kohe näha + laoseseis. Tahtsin täna vaadata mis lauaarvutid neil saadaval, pean uue ostma, neil tihti Ordi soodukad seal, ja mida ma näen nüüd:

Ultimate K2 + MS Windows Vista Home Premium
11995 EEK

JA SEE ON KÕIK !!!!

Hmm, ilmselt minu raha läheb mujale...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 30.08.2008 21:42:05 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Ma tõesti ei saa aru kas mina olen debiilik et ei leia sealt uuelt kodulehelt seda või hoopis nemad on debiilikud et tõesti siiamaani pole täisnimekirja sellest mida nad oma esindustes müüvad. Enne oli nii mugav, terve sortiment kohe näha + laoseseis. Tahtsin täna vaadata mis lauaarvutid neil saadaval, pean uue ostma, neil tihti Ordi soodukad seal, ja mida ma näen nüüd:

Ultimate K2 + MS Windows Vista Home Premium
11995 EEK

JA SEE ON KÕIK !!!!

Hmm, ilmselt minu raha läheb mujale...

Sa pole ainus, kellele see kodukas hetkel ei meeldi, loodetavasti ei jää see nii.

nah
HV veteran
nah

sõnum 02.09.2008 16:53:26 vasta tsitaadiga

Kiikasin ka täna sisse sinna klicki, sama teema nagu kartuliga ja veel kirjutatud. "odavaim hind Eestis" icon_lol.gif
A pmst jagavad logitech z2300 kõllidega 500.- sportlandi kinkekaarte, ja mingitel 22" lg monitoridel oli kah sportlandi kaart kaasas ...
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 02.09.2008 16:57:51 vasta tsitaadiga

nah kirjutas:
A pmst jagavad logitech z2300 kõllidega 500.- sportlandi kinkekaarte

Mina küll ei näe, postita link!
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
nah
HV veteran
nah

sõnum 02.09.2008 17:03:06 vasta tsitaadiga

LoL, mine klicki esindusse, siis näed. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Klick Eesti AS (endine K-Arvutisalong) mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.