|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Winterwind
One

|
24.08.2008 18:44:09
|
|
|
[VaHuR], kas sul CV-s oli vanus kirjas? kui oli siis ma küll asja nii ei jätaks.
http://www.ti.ee/?page=654 sinnapoole võid ka pöörduda ja nõu küsida.
igatahes kui sul vanus kirjas oli siis see "kui hüvitame" jutt on küll pehmelt öeldes kummaline ja idiootne
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.08.2008 18:50:59
|
|
|
| Winterwind, ta TI kaudu ju nõudiski töötasu tagasi
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
24.08.2008 18:58:36
|
|
|
painkillah, nagu ma juba ütlesin, siis olen aru saanud, et arvatavasti oli 15k liiga palju küsitud. Ma ei lootnudki ausalt öeldes seda raha saada, kuid midagi pidin ma tegema. Minuarust kui firma juhatus teeb sellise vea, siis ei tohiks neile ainult pai teha ja öelda, et ei ole midagi, ikka juhtub.
Winterwind, CV's polnud otse vanust, vaid mu sünniaeg. ehk siis 13.01.1991 oli seal kirjas. Millest aga iga normaalne isik oskab arvutada kui vana olen.
Siin saab näha millise CV ma neile saatsin. Ainuke asi millest ma aru selle juures ei saa, et miks CV-Online teeb mu nime esitähed seal väikeseks, aga see ei puuduta vanust.
Samas TI'sse pöördus minu isa. Ning tema rääkis nendega Mida ta rääkis ma täpselt ei tea, sest mina ei teadnud, et ta seda teeb. Ütles, et helistas ja töötasu saan.
Kas oleks mõttekas veel korra sinna pöörduda?
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 19:17:10
|
|
|
| tsitaat: |
Mina igatahes, selle sigaduse pärast mis nad mulle korraldasid, sealt enam ei oska midagi. Mitte kunagi!
Lugu asub siin.
|
a äkki nad tahtsidki 3-4 päevaks kuli saada endale. paljude firmadega on ju nii, et võetakse inimene nn katseajale, pressitakse talt viimane- võimalik, et mingi projekti raames ja kui projekt hakkab läbi saama siis antakse jalaga (tavaliselt mingile väljaimetud ettekäändele toetudes). a sinupoolne 3 kuu kompensatsiooni nõudmine on muidugi jama. nii võib ju iga asja kohta öelda, et näed buss hilines 5 minutit, tänu sellele jäin ma lennukist maha, järgmine läheb alles 5 tunni pärast ja tänu sellele jäin elutehingust ilma vms... ning nüüd armas bussifirma makske see mulle kinni ilusasti. tead mida osades firmades selle vältimiseks tehakse? nimelt koos tööleasumise avaldusega lastakse kohe valmis kirjutada ka lahkumisavaldus. ja lahkumisavaldus jääb ülemuse kätte. seega kui mingi keiss on siis saab ta alati visata ette su lahkumisavalduse mida käsitletakse kui sinupoolset vabatahtlikku töösuhte lõpetamist ilma pretensioonideta.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
24.08.2008 19:18:56
|
|
|
bbbb, no nii loll ma ka pole. Siis ma peaksin koguaeg mingeid kaebuskirju saatma
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.08.2008 19:54:52
|
|
|
tjah ma käisin kah kunagi kartulis vestlusel, selle viisin läbi ise , aga vahur kas ms word peab just cvs olema kui petsialisti tase ja xp lausa expert.
näiteks kui ma küsin mida teeb dword ffffffff:01x, mis sa siis vastad
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
24.08.2008 20:43:56
|
|
|
Heh nõtlesin ise ka kartulisse tööle minna kuna salongid suht lähedal ja kooli kõrvalt oleks raha vaja, palju seal makstakse kui saladus pole?
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 21:17:41
|
|
|
| tige kala kirjutas: |
| Heh nõtlesin ise ka kartulisse tööle minna kuna salongid suht lähedal ja kooli kõrvalt oleks raha vaja, palju seal makstakse kui saladus pole? |
Arvestades,et poe juhataja saab mingi ca 11k (bruto) palka siis teenindaja mingi 8k-maksud.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
24.08.2008 21:22:08
|
|
|
pole just eriti palju aga suht sama mis müüjatel ikka siis
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.08.2008 21:28:27
|
|
|
Mul pole siiamaani ühtegi negatiivset elamust K-saluuniga seoses, paar aastat tagasi oli probleem mingi telekakaardiga, mis oli garantiis ja vahetati uue vastu välja nädala jooksul ning ülejäänud vidinad mis sealt saadud, on siiamaani töös. Viimati sai sealt üks läpakas ostetud, mida õepoeg retsib
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.08.2008 23:29:43
|
|
|
To [VaHuR]- Õieti tegid, enda eest tuleb seista ning võidelda. Ära kuula neid äppusid, kes ütlevad et loll oled ja bla bla bla. Olgu kas või kompenseeringu summa mõistuse poolest liiga palju ei oma tähtsust. Kui piisavalt võidelda on võimalik see summa ka kätte saada. Kui sa seadusi ei tunne siis igal pool püütakse sulle kärpseid pähe ajada, seega parem oleks neid tunda.
Seda juttu ei usu ma, et nad sinu vanust ei märganud. Nad lihtsalt ajasid pada sinule. Teine asi olen kindel, et sa olid ainuke kes kandideeris neile seega sellepärast nad sinu võtsid.Tänapäeval on paljud firmad väga ülbeks läinud ning mõtlevad, et tarbijatel/töötajatel pole õigusi ning nad ei sa midagi teha. See on nende poolt ränk viga sest üks vihane inimene võib firma ka põhja lasta kui vaga vaja. Selleks ainult vaja teadmisi, tutvust ning järjepidavust.
Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne. Imestan, et sind tööle võeti sellega. Nüüd täpsemalt- Esiteks kõrvalda see sealt ära, et kõik seda avalikult näevad. Teiseks soovitaksin sinul tutvuda mis ja kuidas peaks kirjas olema CV-s. netis on hulgi olemas infot selle kohta. Kustuta kohe see sealt ära "Nõrgemad küljed". Samuti ma kahtlen väga et sinul on spetsialisti tase Adobe Photoshop-s samuti ka MS PowerPoint, MS Word, OpenOffice.or. Tahaks näha siis sinu kunstiteoseid Adobe Photoshoppis, Kui oled nõnda tegija siis oleks isegi minul tööd pakkuda.
Inimesed tavaliselt liialdavad oma oskustega eriti arvuti alal.
Palgasoov kustuta ka sealt ara, kui seda pole just nõutud. Seda kaubeldakse töövestlusel alles.
Seega jõudu.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
25.08.2008 00:13:30
|
|
|
Ka suulise töölepingu põhjal peab vallandamisest 5 tööpäeva ette teatama või siis selle palgana kompenseerima.
Seega soovitan siiski avaldust töökaitseinspektsiooni, ja nõuda saamata jäänud 5 päeva palka, kuna töötajana pole Sa nagu midagi valesti ju teinud.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dellu
Kreisi kasutaja
|
25.08.2008 00:21:53
|
|
|
Vahur, kust see 3 kuud üldse tuli? Nemad pakkusid? Ma arvan ka, et sul oligi 3 kuud katseaeg. Selle aja jooksul võib sind rahulikult samal päeval koju saata. Katseajal veel paljud kehtestavad ka väiksema töötasu. Näiteks ühe tuttava tuttav infoliini töötaja saadeti niimoodi koju katseaja viimastel päevadel. Mängitakse ainult selle peale, et katseajal pole mingeid õigusi ja väiksem tasu.
Ma muidugi seadust alaealiste osas ei tea, aga kui öeldi, et sa oleksid pidanud esitama ka nõusoleku, siis sa oleksid hiljemalt koos avalduste ju ikkagi selle pidanud esitama. Seaduse mittetundmine ei vabasta seda täitmast ja K-d, veel enam personalitöötajat, avalikult solvata on jama. Vaata, et ise veel jamadesse ei sattu avaliku solvamisega. Mis muidu seadus ütleb, kas oleksid pidanud ise rõhutama ennem, et oled alaealine ja soovid kandideerida? Ehk siis kokkuvõttes, kui tunned, et sulle siiski liiga tehtud ja juriidiliselt kõik korrektne (k.a et sul üldse katseajal midagi õigus nõuda), siis saada uus avaldus, kus korralikult viidatud seadustele. Selleks kasuta mõne tuttava juriidilist haridust omava isiku abi või kui seda pole siis leia mõni jurist. Niisama ei vaevu keegi sulle midagi hüvitama. Mul sarnane juhtum Sampo Liisinguga (müüsid mingit jama). Esimese taotluse peale (mis oli muideks juristi abiga tehtud) saadeti pikalt. Siis võtsin selle sama juristi kaasa ja kohtusime nende juristiga. Ka see kohtumine ei paistnud ühtegi positiivset nooti andvat. Seejärel sai veel antud avaldust viimistletud, veel rohkem seadustele viidatud, natuke nõuet korrigeeritud, uuesti esitatud ja voila - oligi positiivne tulem. Samas rõhutan veelkord, loe seadus enne 3x läbi, et ikka sul õigus oleks.
_________________ Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus
Navigatsiooniseadmete müük ja rent, IT toodete müük |
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
134 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
25.08.2008 00:24:23
|
|
|
| Andium kirjutas: |
Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne. |
Oled sa kunagi CV.ee-s elulookirjeldust täitnud? Seal on ikka julm ports küsimusi ja siis vastavalt nendele vastustele genereeritakse hiljem trükitav CV.
|
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.08.2008 00:35:10
|
|
|
minul on näiteks cv-s ka koht mis puudutab pingetaluvust. sest paljud pakkumised sisaldavad endas pingetalvususe nõuet
hetkel on mul see vaid keskpinge taluvusel ehk kuni 80kv (kilovolti)
mahtuseks võiks olla näiteks 1 farad, vot see oleks juba midagi, seda nad õnneks veel ei küsi
samas mis juhtub kui anda näiteks 100kv, kärssab läbi, või viskab korgi välja
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.08.2008 00:57:01
|
|
|
| Ramones kirjutas: |
| Andium kirjutas: |
Siis mis puutub sinu CV-sse. Ütlen, et see on õudne. |
Oled sa kunagi CV.ee-s elulookirjeldust täitnud? Seal on ikka julm ports küsimusi ja siis vastavalt nendele vastustele genereeritakse hiljem trükitav CV. |
Olen, ning kasutan isegi praegu, sest prindiversiooni kujundus on väga hea. Prindin pdf-ks kogu aeg. Utlen, et üks parimaid isegi, pole vaga paindlik aga on ikkagi võimalik mangida sellega. Kõike ei pea täitma alati, sest tegemist on standard värgiga, teiseks sisu kirjutad sina ise.
Mina ei vaevu selliseid vaatama vaid viskan kohe minema. Sedasi saan võimalikult kiiresti välja sorteerida parimad. Kui inimene pole isegi aega võtnud, et teha korralik CV, miks ma peaksin raiskama aega selle läbivaatamiseks.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
25.08.2008 01:03:54
|
|
|
| [VaHuR] kirjutas: |
Sults, kuidas mu ahnus suur on? Ma ei võtnud seda kompensatsiooni suurusjärku enda peast, vaid isegi soovitati seda. Valgustaksid äkki kui kaua peaks töötama, et kolme kuu eest küsida seda?
Võib-olla tõesti oleks loogilisem olnud vähem küsida, aga nende suhtumise juures poleks nad isegi väiksema summaga soovi rahuldanud, vaid ikkagi ainult näo täissõimanud. |
EESTI VABARIIGI TÖÖLEPINGU SEADUS
§ 90. Hüvituse maksmine töötajale
(1) Tööandja on kohustatud maksma töötajale töölepingu lõpetamisel hüvitust:
1) ettevõtte, asutuse või muu organisatsiooni likvideerimise (§ 86 punkt 1), tööandja pankroti väljakuulutamise või pankrotimenetluse raugemise (§ 86 punkt 2) ja töötajate koondamise (§ 86 punkt 3) tõttu:
a) töötajale, kellel on pidevat tööstaai selle tööandja juures kuni 5 aastat - kahe kuu keskmise palga ulatuses;
b) töötajale, kellel on pidevat tööstaai selle tööandja juures 5 - 10 aastat - kolme kuu keskmise palga ulatuses;
c) töötajale, kellel on pidevat tööstaai selle tööandja juures üle 10 aasta - nelja kuu keskmise palga ulatuses;
2) töötaja mittevastavuse tõttu (§ 86 punkt 4) - töötaja ühe kuu keskmise palga ulatuses.
Sinu puhul saaks parimal juhul kohaldada § 90 lõike 1 punkti 2. Kuna sinu keskmine kuupalk selles firmas jäi tagasihoidlikuks, jääb kohustusliku kompensatsiooni summa samuti tillukeseks.
|
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
25.08.2008 01:07:11
|
|
|
Andium, RCC, oskuste kohta niipalju, et olen 8 aastat olnud arvutitaga, ning õpin eriala mille õppesisuks on: arvutite ja arvutivõrkude ehitus ning hooldus, programmeerimine, informaatika, arvutigraafika, elektroonika, elektrotehnika jne., ning nt. arvutigraafika osast on Photoshop ja Illustrator läbitud, ning ka tekstitöötlusprogrammid, siis päris keskmisele tasemele ma ennast ei liigitaks
Andium, seda arvan ise ka, kui nii lasta teha, siis hakkavadki sellised "ägedad" inimesed pähe istuma. CV kõrvaldasin ära.
Tupsu, oskad anda sellele seadusele lingi?
dellu, kuid kas selleks, et minema saata ei võiks olla ka mõni mõjuv põhjus, kasvõi a'la "Sa ei saa tööga hakkama" vmt. Mitte, et "oihh Sa oled 17. aastane. Seda me ei teadnud."?
Kuidas ma teda solvasin? Sellega, et avalikustasin kirja, kus mind laimatakse petturiks ja väljapressijaks? Ainus asi mis ma valesti siis tegin oli tõesti see, et kuigi mulle öeldi, et midagi pole vaja kaasa võtta, ei tulnud ise sellepeale, et lapsevanema luba kaasa võtta.
RCC, kahjuks või õnneks, ei saa ma Su irooniast aru.
CV täitmisest, et olen 17. aastane ja ei oska veel tõesti seda täita nagu professionaal. Aga see ei tähenda, et sellised noored nagu mina peaks leppima suurfirmade ülbe käitumisega, nagu enamus eelkirjutajad arvavad.
|
|
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.08.2008 02:45:10
|
|
|
To [VaHuR]- Soovitan sinul kodutöö ara teha. Põhjalikult uurida ise ning unustada ära need inimesed kes väidavad, et raiskad aega, võimatu. Ühesõnaga negatiivne mula.
Ühesõnaga uurid alati põhjalikult erinevaid võimalusi ning kuidas sa ei kahjustaks oma mainet ning tagaks endale ka kaitse.
Samuti enamjaolt eesti asutused on laisad teiste muresi kuulama ning aitama. Aga leidub ka neid kes võtavad südameasjaks. Ühesõnaga, see kes otsib see ka leiab. Pead kõik ise ära tegema ning küsima alati kelle juurde saad murega edasi põõrduda. Emailid ka võid ära unustada Eestis. Eesti asutused ei vasta emailidele. Vaid helistad või lähed kohale. Tavaliselt võiksid aja kokkuleppida, kui oled isikuleidnud.
Mis puutub sinu vanusse siis see on loll vabandus. Inimene pole kunagi liialt noor või vana. On inimesi, kes on teeninud raha ule milljoni ise olles alla 10-13 aastased.Nad on kõik ise teinud. Kas nemad olid ka liiga noored või vanad siis? Ütlen sinule paljud täiskasvanud ei oska täita seda. Seda nooremalt ära õppid seda parem ning lihtsam sinule ise endale. Seega soovitaksin sinul läbilugeda raamatuid töövestluse ja CV koostamise kohta. Ameeriklased on ohtralt kirjutanud neid. Enamjaolt on teada kõik küsimused mida nad küsivad. Isegi paljud töövestluse läbiviijad ei tea mida nad tegema peavad ning on rohkem närvis.
Samuti iga teise asjaga seda nooremalt omandad need oskused seda edukam sa oled tulevikus.
Mõnel suurim tegemine on põhikoolis mingi näidendi roll. Kas soovid liituda nende klubiga või edukate sekka saada. Kui edukate sekka siis soovitaksin sinul välja uurida kelleks soovid saada. Kõik peab olema väga täpselt kirjas, ning pead arvestama ka ise endaga, mis sinule sobiks. Kas sinule meeldib rohkem liikuv töö, inimestege suhelda, või üksi nokkida, kas kirjalik töö või rohkem kättega nokkida millegi kallal, kas väljas või sees, jne. Ning siis mõelda mis sa pead selleks tegema et see saavutada. Pea asi, et tegeled sellega mida sa ise tahad teha.
NB! Ära kunagi vali oma elukutset oma vanemate, sõprade või üks kõik kellegi teise järgi või nende käsul mis nemad arvavad, et sa tahad teha. Ainuke inimene, kes teab mida sa tahad teha oled sina ise. Tavaliselt vanemad suruvad oma unistusi lastele.
Ise soovitaksin selle K- värgi ära unustada ning enese täiustamisega tegeleda. Aga, kui soovid K-ga tegeleda siis vii asi lõppule. Poolikud asjad on sama hea kui tegemata asjad.
Samuti, soovitaksin sinul hobikorras tegeleda kanditeerimisega töökohtadele ning kui tead mida ja kuhu soovid siis sinna kanditeerida. Oma vanuse võid ka valetada. Pea asi, et saad mida tahad. Hea näide Kerli Kõiv. Ning kui hiljem tuleb välja sinu vanus. Suur asi, Saad kinga. Suur asi, liigud edasi ning lähed järgmisse kohta. proovid nii kaua kui lõpuks saavutad see on edu saladus.
Räägin sinule lihtsalt sellepärast, et sa veel noor ning ise ma oleks soovinud kui keegi oleks mind juhendanud. Seega nina püsti ning action.
Sinu CV- Kui oled läbinud "arvutite ja arvutivõrkude ehitus ning hooldus, programmeerimine, informaatika, arvutigraafika, elektroonika, elektrotehnika jne., ning nt. arvutigraafika osast on Photoshop ja Illustrator läbitud" siis ka lisa need sinna CV-sse, et oled läbinud photoshopi ja illustratori kurussed jne. Alati peab kogu sinu informatsioon olema põhjendatud ja tõestatud.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.08.2008 08:39:58
|
|
|
Andium, tööl käimist puudutavas seadusandluses jookseb alaealise piir ja mõiste konkreetselt läbi. alla 18 aastane kodanik tohib ilma teda esindava täiskasvanu kirjaliku nõusolekuta teha kuni 6h max per päev, 30h nädalas. kuniks seda nõusolekut ei ole, piirdub asi 30 tunniga nädalas ja mott. teine asi on raha käitlemine, kus peab keevi alaealise tehingute eest vastutama. kolmas ja siinkohal asjasse mitte puutuv punkt on alkohol aga sellel pikemalt ei peatu. seega "
Inimene pole kunagi liialt noor või vana
|
" ei kehti. iseasi kas firma pakub sulle võimaluse nedesse piiridesse mahtuda.
teine asi, küsid poisilt näha mingeid shopi töid.. kas sa oled ISO või mõne sõltumatu labori taadelduse oma silmale saanud? läbitud koolitused ja nendelt saadud kutsetunnistused annavad inimesele õiguse kirjutada oma oskuste kohta rohkemat kui tavakasutaja. kuniks neid tunnistusi ei ole, on inimene " kasutaja, kes lahendab selliseid ja sellsieid küsimusi"..
Alati peab kogu sinu informatsioon olema põhjendatud ja tõestatud.
|
peab küll. ja kui ei ole, saad katseajal kinga kuna oskused ei küündi töökohale esitatud nõuetele. eriti kui firmal on vaja normeerimisest tulenevat kvalifikatsiooni teatud asju tegevatele inimestele. aga ka see selgub nn värbamisprotsessi käigus. üldiselt on personalijuhi asi selgitada välja kodaniku tegelikud oskused.. antud juhul tuleb tunnistada, et klikil on ilmselt nii piisavalt suur kaadrivoolavus et personaliosakond on kummi lõdvaks lasknud.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.08.2008 08:57:35
|
|
|
noh, muud selle taga ei ole, kui tahetakse järsku vanadest pattudest lahti saada muud midagi. vbla koondatakse / re-struktureeritakse ka natuke..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
25.08.2008 09:30:24
|
|
|
| dellu kirjutas: |
Vahur, kust see 3 kuud üldse tuli? Nemad pakkusid? Ma arvan ka, et sul oligi 3 kuud katseaeg. Selle aja jooksul võib sind rahulikult samal päeval koju saata. Katseajal veel paljud kehtestavad ka väiksema töötasu. Näiteks ühe tuttava tuttav infoliini töötaja saadeti niimoodi koju katseaja viimastel päevadel. Mängitakse ainult selle peale, et katseajal pole mingeid õigusi ja väiksem tasu.
Ma muidugi seadust alaealiste osas ei tea, aga kui öeldi, et sa oleksid pidanud esitama ka nõusoleku, siis sa oleksid hiljemalt koos avalduste ju ikkagi selle pidanud esitama. ...... |
§ 12. Alaealised
Alaealistel on töösuhetes ja töövaidlustes võrdsed õigused täisealistega ning seaduse, haldusakti ja kollektiivlepinguga ettenähtud soodustused.
§ 33. Katseaeg
5) Katseaega ei rakendata:
1) alaealistele;
Tupsu, oskad anda sellele seadusele lingi?
|
Kahjuks on mäepealsed 101 mammonakogujat vahepeal seda seadust kõvasti muutnud ja töötja kahjuks. Minu kirjutatud punkti enam ei eksisteeri.
viimati muutis Tupsu 25.08.2008 09:40:05, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.08.2008 09:39:59
|
|
|
Andium, RCC, oskuste kohta niipalju, et olen 8 aastat olnud arvutitaga, elektrotehnika jne., ning nt keskmisele tasemele ma ennast ei liigitaks . |
ma olen olnud arvuti ees 20 a ja ütlen et sellest sitasest woodist ei tea ma siiani rohkem kui notepadist, üks on kindel word ei olegi mõeldud teksti töötluseks, see rohkem selline näkku n-imise asi
RCC, kahjuks või õnneks, ei saa ma Su irooniast aru. .[/quote]
irooniat polegi, sul ju kirjas ka elektoonija ja elektrotehnika, ometigi peaksid teadma misasi on pinge, või oskad mulle ära seletada faasi definitsiooni.
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McNeo
HV kasutaja

|
25.08.2008 09:48:08
|
|
|
paistab sama nägu, nagu
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.08.2008 09:49:54
|
|
|
| McNeo kirjutas: |
 |
tundub ka "suht" sarnane
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
25.08.2008 09:59:45
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
| McNeo kirjutas: |
 |
tundub ka "suht" sarnane |
Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe It´s time to payback...
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.08.2008 10:02:50
|
|
|
| ot: |
| TheDJ kirjutas: |
Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe  |
lõdvalt näeb.. ja see logo on olnud mtv3-l juba aastaid |
ja muidugi see uus klicki telereklaam on ikka täitsa jube.
too on isegi jubedam kui need vanad "diil"-i reklaamid
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
25.08.2008 10:07:45
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
| ot: |
| TheDJ kirjutas: |
Noh, MTV 3 Eestis enam ju ei näe  |
lõdvalt näeb.. ja see logo on olnud mtv3-l juba aastaid |
ja muidugi see uus klicki telereklaam on ikka täitsa jube.
too on isegi jubedam kui need vanad "diil"-i reklaamid  |
Ma ei saanud sllest nagu aru et esiteks klikk ei tähenda üleüldse ju mingi lambi sisselülitamist, pigem võiks too iseloomustada kas lingi viitel vajutamist või hiirega mingit sammu, klikki. Teiseks kõlab klikk (klick) nagu sõna f*ck. ehk siis ma ei taha teada mismoodi seda sõimama hakatakse kui jama saad, näiteks I klicked the fu**, fu**ing klick, klick that fu** jne jne kuna sõna klick rõhk langeb täpselt sama kohale nagu ühel teisel sõnal ja sõna lõpu rõhk on ikka täpselt samas kohas. Pluss, sama lihtne ja lõhike sõna. Nii et....muud pole öelda kui edu uue brändiga Kahju kui inimmõistus kaugemale ei küündi....
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
25.08.2008 11:57:49
|
|
|
Klick tähendab seda.
Mis klõpsimisse puutub, siis click (eestindatult klikk) on lihtsalt heli, mis tekib näiteks lülitile või hiireklahvile vajutades.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
25.08.2008 11:59:01
|
|
|
| Lemmy kirjutas: |
Klick tähendab seda.
Mis klõpsimisse puutub, siis click (eestindatult klikk) on lihtsalt heli, mis tekib näiteks lülitile või hiireklahvile vajutades. |
Hehee... Its use became popular among US soldiers in Vietnam during the 1960s
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Starfield
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
S-10
Piiratud kasutaja

|
25.08.2008 15:12:37
|
|
|
Vot sõjalennukite riigitunnustuega ei võrdleks, pigem Ameerika suure kaubanudketi Targeti logoga:
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
2 :: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.08.2008 15:18:34
|
|
|
To Laurx- Koik on tosi mis sa kirutad. Samasugused seadused on ka täiskasvanutel, ainult töötunnid on suuremad. Samuti oleneb ka mis amet sul on. Aga sa lihtsalt räägid teisest asjast. Minu point oli lihtsalt, et kui piisavalt tahtmist saada midagi või kellegiks siis ikka inimene saab. Kas ta on noor või vana. Maailmas on piisavalt näiteid.
Teine asi tema töödest. On olemas noori andekaid inimesi, kes valdavad mõnda asja paremini kui vanemad kasutajad. Ütlen vanus ei mängi rolli siin maailmas. Samuti inimesed, kes omavad sertifikaate ning on labinud koolitused ei tahenda et inimene tegelikult valdab seda asja. Toon naite kus eestis inimesed oppivad 3 v 4 voorkeelt aga kas nad oskavad neid siis peale lopetamist. vaga vahesed. On olemas ka neid kes kodus asjaga tegelenud ning väga hasti oskavad. Neid WANNA BE-si on hulgi arvuti alal. need kes utlevad et on susteemihaldurid, progejad jne.
CV-s on tegelt näha väga hästi, kui palu inimene oskab. Kui inimene paneb et ta oskab kaksutada Internetti siis järeldan mina et ta arvutist midagi ei tea. Samas võiks ka panna sinna shut down, start, restart jne. Aga see selleks.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
25.08.2008 15:24:13
|
|
|
Tegelt lugu on selline, et ilge ahvimine küll, o tähe leiutajate lapselapse...lapsed võivad nüüd hullu pappi nõuda
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.08.2008 15:25:54
|
|
|
mina tean seda kõike, mulle sa ei pea seda seletama. cv näitab kui kõrgele inimene oma hinnangud seab, personalijuhi asi on nende tegelik ja organisatsiooni eeldustele vastav ulatus välja selgitada. jah, on olemas noori ja andekaid. noorus on suht konkreetne mõiste aga kust maalt lõpeb andekus ja kust maalt algab hullumeelsus, on väga hägune liin. nagu ma eelpool lisasin, on need mõisted konkreetsetes keissides kinni ja igal juhtumil eraldi defineeritavad. see saamise ja tahtmise jutt on retoorika.
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.08.2008 15:51:11
|
|
|
22 viimne taks, 26 lootusetus uus
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
26.08.2008 16:34:01
|
|
|
Kui nüüd aus olla siis hinnad on küll kirved. OK ma ei aja taga seal 50-100 krooni.
Aga näiteks Windows Vista Home Basic litsents 1390 eeku.- Ordis 1100. (+ veel soodukas)
Täna oleks kohe mitu võtnud, isegi kui oleks seal 1200-1250 eeku olnud.
Oleks hea üllatus kui nimemuutusega oleks ka hinnad normaalsuse piires olnud.
_________________ SEO teenused - https://seo-teenus.ee/ | Kodulehtede tegemine - https://kodulehetegemine.me
viimati muutis lammas 26.08.2008 16:42:10, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
26.08.2008 17:11:08
|
|
|
kohe näha millega blas tegeleb
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
26.08.2008 17:55:05
|
|
|
Irw, kas nüüd hakatakse siis (anal)kepisalongiks kutsuma?
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
26.08.2008 18:17:46
|
|
|
Tegelt annab ju igast firmast väänata, kui vaja, näited :
Enter -> Enter your something into something :d
Euronics -> Euroniks -> Euronikk -> Eurokepp
Ordi -> Orgia
On/Off -> F**k Off
Edasi mõelge ise.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
30.08.2008 21:29:22
|
|
|
Ma tõesti ei saa aru kas mina olen debiilik et ei leia sealt uuelt kodulehelt seda või hoopis nemad on debiilikud et tõesti siiamaani pole täisnimekirja sellest mida nad oma esindustes müüvad. Enne oli nii mugav, terve sortiment kohe näha + laoseseis. Tahtsin täna vaadata mis lauaarvutid neil saadaval, pean uue ostma, neil tihti Ordi soodukad seal, ja mida ma näen nüüd:
Ultimate K2 + MS Windows Vista Home Premium
11995 EEK
JA SEE ON KÕIK !!!!
Hmm, ilmselt minu raha läheb mujale...
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
30.08.2008 21:42:05
|
|
|
| globostrat kirjutas: |
Ma tõesti ei saa aru kas mina olen debiilik et ei leia sealt uuelt kodulehelt seda või hoopis nemad on debiilikud et tõesti siiamaani pole täisnimekirja sellest mida nad oma esindustes müüvad. Enne oli nii mugav, terve sortiment kohe näha + laoseseis. Tahtsin täna vaadata mis lauaarvutid neil saadaval, pean uue ostma, neil tihti Ordi soodukad seal, ja mida ma näen nüüd:
Ultimate K2 + MS Windows Vista Home Premium
11995 EEK
JA SEE ON KÕIK !!!!
Hmm, ilmselt minu raha läheb mujale... |
Sa pole ainus, kellele see kodukas hetkel ei meeldi, loodetavasti ei jää see nii.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
02.09.2008 16:53:26
|
|
|
Kiikasin ka täna sisse sinna klicki, sama teema nagu kartuliga ja veel kirjutatud. "odavaim hind Eestis"
A pmst jagavad logitech z2300 kõllidega 500.- sportlandi kinkekaarte, ja mingitel 22" lg monitoridel oli kah sportlandi kaart kaasas ...
|
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
| tagasi üles |
|