|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ShinsouY
HV kasutaja
|
22.08.2008 02:17:12
|
|
|
muidu see lahe et saad kaljult nukeda nägin mingit gameplay videot, wizz näitab aoe'd.
http://www.youtube.com/watch?v=FIA0UlqmwD0
e: keegi betat ei saa sheerida?
E2: lähme ikka Empire! Lugesin suht paljusi WAR foorumeid ja Destruction pidi olema uus 'Alliance' . + Destruction on emo kid
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
22.08.2008 10:00:09
|
|
|
tahaks loota et asi tulen ikka normaalne mitte selline EPIC FAIL nagu aoc oli
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.08.2008 12:42:30
|
|
|
blabla__aoc vs war.. teen mingi nõrga võrdluse
graafika: ilus vs kole
klassid: tasakaalu ei ole vs tasakaalu ei ole
pvp: ei ole vs on
bugid: rohkem vs vähem
Beta põhjal meeldib mulle war tegelikult rohkem. Just selle pvp rõhu pärast. aoc'l oli ka oma võlu, kuid olen paadunud orki ning goblini austaja, seega aoc tõetruud tegelased ei avaldanud nii surut muljet.
Kuid räägime endiselt serveritest ja pooltest.
Mis serverit eelistate? (Enne kindlasti uurige serveritüüpide ja kanaks muutmise kohta).
Mis poolel plaanite mängima hakata?
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
22.08.2008 13:43:54
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Kuid räägime endiselt serveritest ja pooltest.
Mis serverit eelistate? (Enne kindlasti uurige serveritüüpide ja kanaks muutmise kohta).
Mis poolel plaanite mängima hakata? |
Core Server
Empire ( ise eelistan empire't aga suur osa on ka sellel kuhu enamus eestlased koonduvad )
E: tegelt mul suva mis pool
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.08.2008 14:53:53
|
|
|
core tõenäoliselt
destuction (enamus tuttavad lähevad destrosse) + order on gei
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
22.08.2008 14:56:42
|
|
|
Pre-orderin ise ka vist mängu mingi päev, mõtlen veel mõne päeva ehk. Täna sai wow sub läbi niiet saab alustada mõnda uut mängu ehk D2D's avatakse see download Open beta jaoks? või kuidas. Esimest korda kasutan D2D'd.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
22.08.2008 14:59:58
|
|
|
| noh pooldan kah siis core + destro't.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
22.08.2008 15:04:08
|
|
|
Eestisse tuleb tõenäoliselt mõnepäevase või umbes nädalase hilinemisega.
Kui kindel soov esimeste seas olla, siis www.direct2drive.co.uk/
Muide.. teeks sellise pulli, et hv'lased ühte serverisse? Ise pakun välja miske normal serveri. Miks?
-PVP serveris on selline nali, et kui lähed madalama leveli alasse, muutud kanaks.
-WAR on juba sellisena ülesehitatud, et PVP'd on igal juhul. Ka normal serveris on palju alasid, kus saab vabalt pvp'tada.
Pool loomulikult destro. |
Scheize!!!
Ma pean siis praegu kaaluma, kas oodata või mitte.
Muidu ise gildiga RP servusse destro poolele. Roheliste tegelastega liiga vahva rääkida lihtsalt WAR'i universumis.
Näide:
http://www.war-europe.com/#/orcanizer/?lang=en
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.08.2008 18:49:22
|
|
|
natuke mõtteid closed beta foorumist servertype kohta.
-
'll be going Core Ruleset (Same as Beta). I dont want to be forced to RvR whilst im trying to complete a PQ thats timed. I enjoy playing the game at my own pace and so Core gives that freedom.
I understand why some people like Open, but to me it leaves too much room for gankers / griefers and will detract from the overall focus of the game.
-
Core myself.
Open servers mean you have:
1. People in the same tier able to kill you while you're PvEing for a break from RvR.
2. People of higher tiers unable to go to a lower tier PvE without being chickened.
Core servers mean you have:
3. Possibility of meeting enemy realm players in a non-RvR zone where neither of you are flagged (or if you are flagged they are not) and not being able to attack them.
Some people will dislike point 3 so much they'd put up with 1 and 2. Others will see 1 as being added fun to the game and so go to Open.
Myself I like both my RvR and my PvE but I feel when you mix the two it gets rapidly unfun on both counts
-
You must be in lower tier than you are, and you must be flagged for RvR... In Core, you can flagg yourself where you want and is automatically in RvR areas.. In Open, you are flagged everywhere...you should have idea now.
-
I like the Core server type (the one in beta) as it offers the choice of going to play some RVR or PVE and I think the game was made around this server type anyway because of the war camps and the RVR area itself. My other reason is that I have played it in beta and had loads of fun on this server type. I will have no problem picking it again when the game is released.
The bad thing is that when I am in a PVE area and I see an order player (enemy) and that person stands next to me I am going to think why I cant attack that person he is my enemy. But the good side to that is the player could be 2 ranks higher than me .
I used to play the game AoC and I went into a PVP server you would go afk for 1 minute and when you get back you are dead. That happened a lot or you would get a group of people that would go around killing anyone they see doing a quest just to be a pain but in a core server the RVR area stops this. All this may be different in WAR because its a fight between order and destruction and not everyone.
I will be sticking with a Core server
-
The main problem in open servers for me is probably the fact that PvP wont be as focused. In core ruleset servers most/all PvP will be in the RvR areas (and scenarios i spose). In open servers PvP will be spread all over, giving it less of a true WAR feeling, but more of a gankage/1on1/skirmish feeling.
-
Core, play the game the way it was designed to be played.
Open severs be empty after a while, I'll wager, only the top of the food chain get any enjoyment on that type of server.
It's not like there isn't going to be plenty of action 24/7 anyway.
Just flag yourself permanently if your like the "rush" of being ganked.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
22.08.2008 19:08:32
|
|
|
| huvitav lugeda et paljud otsivad warist pve elamust ja feelingut, kui alguses (alpha lõpp ,closed beta ) räägiti et waris keerleb kõik pvp, rvr ümber. pve imo toob endaga liiga palju carebeare ja whinereid kaasa, mis ei ole kunagi hea. EI meeldi iseenesest suund mille poole war liigub.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
22.08.2008 20:07:29
|
|
|
| Venturi kirjutas: |
| huvitav lugeda et paljud otsivad warist pve elamust ja feelingut, kui alguses (alpha lõpp ,closed beta ) räägiti et waris keerleb kõik pvp, rvr ümber. pve imo toob endaga liiga palju carebeare ja whinereid kaasa, mis ei ole kunagi hea. EI meeldi iseenesest suund mille poole war liigub. |
Arvata oli ju, sest tegemist on suht vana RP maailmaga, mida väga paljud mänginud nende kaartidega, kujudega jne. Paljudele piisab täiesti vahel mõne suurema RvR lahingu tegemisest.
Open RvR serveris saad ikka ju kohata vanasid toredaid Da_Killa ja D34dly_D34dly tüüpi vendasid
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.08.2008 20:15:44
|
|
|
Siinkohal ei tohiks wowi carebear pve lollust ajada segama wari mängu ülesehitusega, mis keerleb rvr aladel madistamise, vallutamise ümber.
septembris näeb
"The main problem in open servers for me is probably the fact that PvP wont be as focused. In core ruleset servers most/all PvP will be in the RvR areas (and scenarios i spose). In open servers PvP will be spread all over, giving it less of a true WAR feeling, but more of a gankage/1on1/skirmish feeling. "
Mulle isiklikult meeldis see kokkuvõte. VÕrdluseks wow või aoc pvp server. Massilist world pvp'd ei toimu, kuigi see on lubatud. Toimub ainult väike madistamine ja gänkimine. Samas rvr serveris tähendaks gänkimise osaline elimineerimine seda, et inimesed mölllaks just rohkem RVR aladel ning tegeleks vallutamisega. wowis mingeid rvr alasid ja world pvpd ei olnud, sellist madistamist ei toimunud (va vana hillsbrad vms). outlandi world pvp oli pask.
ps. ma pole ise ka war'is veel ühtegi vallutamist näinud, aga loodan, et asi on seda väärt .P video oli ilus.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
22.08.2008 22:12:52
|
|
|
| Kui nüüd seda cinematicut võrrelda wowi introga, siis minu arvates on Blizzardil kenam ja süngem algus. See on muidugi minu arvamus.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
22.08.2008 23:31:02
|
|
|
Loodan et tuleb siuke .. Võimas mäng kus terve serveri rahvas tuleb kokku hakkab sõdima Epic. Arvan et destro poolel jääb healeritest puudu , kõik tankid / dpsid . Ise teeks caster arvatavasti.. Magus on kõvv. Disciga ringi
Kas magus on debuffer / DOT / pet tüüp? Sorceress oleks ka valikus mul....
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
23.08.2008 00:31:47
|
|
|
| ShinsouY kirjutas: |
Loodan et tuleb siuke .. Võimas mäng kus terve serveri rahvas tuleb kokku hakkab sõdima Epic. Arvan et destro poolel jääb healeritest puudu , kõik tankid / dpsid . Ise teeks caster arvatavasti.. Magus on kõvv. Disciga ringi
Kas magus on debuffer / DOT / pet tüüp? Sorceress oleks ka valikus mul.... |
magus on hetkel kõige sitem klass, neil küll plaanis neid nats boostida aga eks näeb. Ainuke debuff pet on VÄGA väikse areamovingspeed debuffiga pet kes seda debuffi kellelegi peale ei saa. Dotiga pet on flamer. Üldiselt petid on suht uselessid, eriti RvRis ( seisavad niisama ja dämage on naeruväärne isegi kui nad kedagi vahelduseks lasevad) .
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
23.08.2008 00:48:06
|
|
|
| Subu kirjutas: |
Kas magus on debuffer / DOT / pet tüüp? Sorceress oleks ka valikus mul.... |
magus on hetkel kõige sitem klass, neil küll plaanis neid nats boostida aga eks näeb. Ainuke debuff pet on VÄGA väikse areamovingspeed debuffiga pet kes seda debuffi kellelegi peale ei saa. Dotiga pet on flamer. Üldiselt petid on suht uselessid, eriti RvRis ( seisavad niisama ja dämage on naeruväärne isegi kui nad kedagi vahelduseks lasevad) . |
bah. <.< Sorceressi kohta on midagi? Või mis praegu tundub domineerivaim klass olevat?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.08.2008 00:52:33
|
|
|
| praegu pidi bright wizard olema op
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
23.08.2008 10:16:58
|
|
|
bah. <.< Sorceressi kohta on midagi? Või mis praegu tundub domineerivaim klass olevat? |
Sorts ja bright wizard on hetkel overpowered, eriti bright wizard. Järgmine patch see loodetavasti muutub küll, neilt klassidelt võetakse ära +50% damage on crit talent ja antakse see witch hunterile/witch elfile.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
23.08.2008 11:41:52
|
|
|
| täh inffi eest ! Aga kuidas siis serveriga jääb ? Core Destro ?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
23.08.2008 14:04:40
|
|
|
Hetkel tundub core destro kõige asjalikum, sest
cores ei ole kanaks muutmine nii radikaalne (saab ikkagi madalama tieri aladesse minna).
mängu keskseks teemaks on RvR ning core serverites ennustavad vanad warhammeri ja DAOC mängijad suurimat RVR möllu.
DAOC's pidi väidetavalt WAR'ile väga sarnane ning edukas pvp süsteem olema. Beta foorumites räägiti misket, et kui DAOC's avati open pvp serverid, siis lühiajaliselt olid need populaarsed, aga hiljem jäid tühjaks ning progress jäi core serveritest maha.
Muide kui kellelgi on veel infot erinevate serveritüüpide kohta, siis andke tuld .) Veel umbes kuu mängu ametlike serverite launchini
viimati muutis Timberg 23.08.2008 14:09:51, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kribu
HV kasutaja

|
23.08.2008 14:08:29
|
|
|
Mina pooldan kah Core Destructioni poolt.. Arvatavasti tuleb siis Shaman või Zealot tegemisele.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
24.08.2008 08:33:35
|
|
|
Teen orc tanki, tulen sinna kuhu eestlased kogunevad.
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 12:46:40
|
|
|
väga kõva aitäh
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
24.08.2008 13:36:31
|
|
|
| np , ise sain ka just vaadatud, endale meeldisid 3 classi -Disciple of Khaine , Magus ja Sorceress. Orderist meeldisid aint Shadow Warrior ja White Lion.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 14:34:01
|
|
|
Minu arust olid kõik klassid omamoodi huvitavad, millegi pärast ei tekitanud erilist huvi tegelikult Disciple, mõtlesin et rollin selle aga ei usu enam. Mul hakkas meeldima Squig Herder Zealot on ka kickass. Black Orc ja Chosen nägid väga kõvad välja imo. Nüüd on vaid alles jäänud oodata mängu
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.08.2008 15:14:39
|
|
|
| Mul pidi üks sõpradest shamaaniks hakkama, oleks olnud vähemalt üks tuttav. Nüüd vist härra otsustas hoopis marauderi kasuks .P vaatan, et meil hakkab healereid väheks jääma .)
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 15:27:44
|
|
|
| Ma võin healeri ka teha, eks ma siis checkan kui mäng releasitakse. Anyways ma läheks core arvatavasti aga kui releasitakse siis peaks kindlaks tegema millisesse Core serverisse Destruction poolele, ma ei usu et aint 1 Core server oleks, või saan ma millegist valesti aru?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
24.08.2008 17:01:10
|
|
|
| Ma arvan et servereid ikka palju. Ise oleks arvatavsti ranged dps . Magus on magus.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.08.2008 17:27:36
|
|
|
| Magus on magus. |
kek :)
squig herder <
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheSiim
HV vaatleja

|
24.08.2008 17:58:28
|
|
|
Core ja destruction
Algselt mõtlesin, et teen zealoti aga nüüd kaldun shamani poole. Zealot olevat liialt healbot Shaman aga rohkem damage ja siis heal.
_________________ Maailma probleem on selles, et rumalad on ülienesekindlad, samal ajal kui arukamad on takerdunud kahtlustesse |
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
24.08.2008 18:27:14
|
|
|
| destructioni poole pealt suutis ainult 2 klassi huvi tekitada, esimene oli shaman teine oli squig herder ...aga ise kaldun shamani poole, eks open betas proovib..
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.08.2008 22:03:33
|
|
|
| muide kui keegi leiab veel koha, kust saaks war ce tellida, siis andke teada ja tellime. mul on tunne, et mu "diiler" veab mind sellel korral alt.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dazza
HV vaatleja

|
25.08.2008 09:24:08
|
|
|
| muide kui keegi leiab veel koha, kust saaks war ce tellida, siis andke teada ja tellime. mul on tunne, et mu "diiler" veab mind sellel korral alt. |
Otsin ise ka aga tundub, et kõik läinud juba. Tuleb vist rahulduda standard variandiga.
Arvatavasti hakkan shamaniks või sorceress'iks.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
25.08.2008 10:51:24
|
|
|
| Hea et int charre tuleb, sest tankidest destructionil kindlasti puudust ei tule.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.08.2008 11:09:53
|
|
|
eks näis kui open beta algab ... video põhjal ma endale klassi ei vali
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
25.08.2008 11:10:36
|
|
|
| ootoot , open beta? Kas nagu igaüks saab betat proovida siis pmst?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
25.08.2008 11:16:53
|
|
|
| ootoot , open beta? Kas nagu igaüks saab betat proovida siis pmst? |
esimesed registreerujad vist, neil lõmatuseni neid Key'sid antud pole imo. Huvitav kas Pre-orderijad saavad ka Open Betasse? Ilma mingi võistluseta
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.08.2008 11:27:16
|
|
|
d2d lehel oli küll preorderi boonusena open beta access kirjas... ma loodan sellele....
Pre-Order Benefits:
OPEN UK BETA ACCESS
This product give you access to the UK Open Beta. Be one of the first players to experience the glory of battle and the thrill of WAR! - You will not receive access to the US Open Beta.
LIVE GAME HEAD START
Begin your adventures in the Age of Reckoning several days before the raw recruits arrive!
BONUS IN-GAME ITEMS*
Equip your characters for their journey to the frontlines with these helpful bonus items:
*(Pre-Order bonus codes will be delivered via email upon game release.)
Rittenbach's Portable Camp
Rest your weary soul and heal your wounds between battles.
Guardian's Iolite Band
Enhance your stats and cast "Touch of Spirit," increasing your chance of doing additional spiritual damage with each hit. (Usable in PvE combat only.)
Official Server Live date is September 18, 2008
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.08.2008 11:34:16
|
|
|
| Keegi rootsi keelt räägib? Oleks vaja kedagi, kes helistaks CE asjus ühte Rootsi poodi .P
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
25.08.2008 11:47:21
|
|
|
Kurat mõnes mõttes ei taha Open Beta key'd saada aga kui mul see juba olemas siis ma ei suuda vastu panna sellele. Selles suhtes et kui ma hakkan Betat mängima siis teen chari ja juba võtan asja tõsisemalt, lõpuks kui Release tuleb saan wipe... ja siis algusest kõik uuesti. Loodan et ei spoili ära. Wipe tuleb kindlalt Open Beta lõpus jah? :/
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.08.2008 11:53:15
|
|
|
| loomulikult tuleb wipe:D ise plaanin open betat kasutada selleks, et teada saada, mis klassi ma mängida tahan... seega ei plaani spoilida midagi:)
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
25.08.2008 13:14:03
|
|
|
| Keegi rootsi keelt räägib? Oleks vaja kedagi, kes helistaks CE asjus ühte Rootsi poodi .P |
Proovi ingliskeeles
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
25.08.2008 14:48:39
|
|
|
| Keegi rootsi keelt räägib? Oleks vaja kedagi, kes helistaks CE asjus ühte Rootsi poodi .P |
Kuna mul gildis mitu rootslast, siis minu teada peaks Rootsis ka CE otsas olema, sest nad ise ärkasid ka liiga hilja üles.
Kreeka pidi vist variant olema
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
25.08.2008 16:07:31
|
|
|
Helista aga kreekasse
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.08.2008 11:27:57
|
|
|
What is the clear definition of open RvR server ruleset?
Josh Drescher: We're still working that out with some of the internal elder testers and some of our EA testers, primarily that's going to mean a lot more open field RvR. One of the things we're looking at right now, is do we keep the chicken mechanic in, if so, where, how do we implement it. We want to do it in a way that is sensible, but we don't want to turn it into chaos where it it's nonsense the entire time. We don't want to waste resources it will take to put up servers like that, and then have it turn out as something nobody actually likes playing on.
The easiest answer is you flag everyone for RvR all the time and leave the chicken in, but we don't know what actually feels right for what that type of server is going to be. We'll probably end up trying three or four different versions and see what the community thinks.
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=63643
Spoiler 
The wait is over!
We're pleased to announce the current minimum system requirements to run WAR at launch.
We will continue to optimize WAR as we move closer to launch and even beyond but these will provide you with a very accurate idea of what is needed in order to play the game.
So without further adieu the minimum specs for Warhammer Online: Age of Reckoning:
PC SYSTEM REQUIREMENTS
For Windows XP
· 2.5 GHz P4 (single core) processor or equivalent
· 1 Gigabyte RAM
· A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
· At least 15 GB of hard drive space
For Windows VISTA
· 2.5 GHz P4 processor or equivalent
· 2 Gigabyte RAM
· A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
· At least 15 GB of hard drive space
Supported Video Cards
ATI Radeon(TM) series
· 9500, 9600, 9800
· X300, X600, X700, X800, X850
· X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
· 2400, 2600, 2900,
· 3650, 3850, 3870
· 4850, 4870
NVIDIA GeForce series
· FX 5900, FX 5950
· 6600, 6800,
· 7600, 7800, 7900, 7950
· 8400, 8500, 8600, 8800
· 9400, 9500, 9600, 9800
· GTX 260, GTX 280
Intel(R) Extreme Graphics
· GMA X4500
Laptop versions of these chipsets may work, but may run comparatively slowly. Standalone cards that are installed in vanilla PCI slots (not PCIe or PCIx or AGP), such as some GeForce FX variants, will perform poorly. Integrated chipsets such as the ATI Xpress and the NVIDIA TurboCache variants will have low settings selected, but should run satisfactorily.
Please note that attempting to play the game using video hardware that isnt listed above may result in reduced performance, graphical issues or cause the game to not run at all.
The NVIDIA GeForce FX series is unsupported under Vista.
Eks näis. Kreekast vist ühe kontakti kaudu ikkagi saab. Lähipäevil selgub. Paras porno.
http://www.gamevee.com/viewVideo/Warhammer_Online/PC/Warhammer_Online_Gameplay_Trailer/633106
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
26.08.2008 19:07:22
|
|
|
| Graafika meenutab meeletult WoW-i graafikat. Mitte et see miinus oleks, kuid ise oleksin eelistanud Dark age of Camelot-i tüüpi graafikat. Täpselt veel pole otsustanud mis klassi mängima tahan hakata, kuid kindlasti ei ole need engineer ja witch hunter, järelikult vaatan ka destructioni poole.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
26.08.2008 21:58:40
|
|
|
| lauri23 kirjutas: |
| Graafika meenutab meeletult WoW-i graafikat. Mitte et see miinus oleks, kuid ise oleksin eelistanud Dark age of Camelot-i tüüpi graafikat. Täpselt veel pole otsustanud mis klassi mängima tahan hakata, kuid kindlasti ei ole need engineer ja witch hunter, järelikult vaatan ka destructioni poole. |
Sõber käis Leipzigi GC'l ja ta oli suur WoW mängija ja tema sõnade järgi pidi puhas WoW copy olema. Ise ei oska kommenteerida kuna pole mänginud.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|