Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Smirn
HV kasutaja
|
19.08.2008 15:34:05
Molex>VF700alcu |
|
|
Ühesõnaga tahaks molexiga videokaardi jahutust tööle saada, kuna emaplaadil selle jahutuse pistik puudub. On kellelgi pakkuda mingit õpetust? Või on äkki ka mingi muu variant, kuidas seda venti tööle saada?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.08.2008 16:42:36
Re: Molex>VF700alcu |
|
|
Smirn kirjutas: |
Ühesõnaga tahaks molexiga videokaardi jahutust tööle saada, kuna emaplaadil selle jahutuse pistik puudub. On kellelgi pakkuda mingit õpetust? Või on äkki ka mingi muu <b>variant</b>, kuidas seda venti tööle saada? |
Sul vaja sellist kaablit siis:
Spoiler 
4 pin molex-->3 pin molex
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smirn
HV kasutaja
|
19.08.2008 17:26:05
|
|
|
Videokaardi vendika juhe on ju pin 2. Kui ma selle juhtme muretsen, siis kuhu ma pin 2 juhtme panen?
E: Kas sellist ülekande juhet on, mille üks emane ots on pin2 ja isane ots on pin3.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.08.2008 18:19:27
|
|
|
Videokaardi vendika juhe on ju pin 2. Kui ma selle juhtme muretsen, siis kuhu ma pin 2 juhtme panen?
E: Kas sellist ülekande juhet on, mille üks emane ots on pin2 ja isane ots on pin3. |
Veider.Mul olnud samuti Zalmani videokaardijahutus.Oli mingi AlCu versioon.Väga võimalik isegi,et VF700.Ja tollel oli küll 3 pin juhe jahutil.Ei taha uskuda,et ma valesti nüüd mäletan .A noh isegi kui on 2 pin siis peaks ikkagi taoline ülemineks leiduma.Videokaardi endaga ei tulnud siis kaasa üleminekut?(eelmine omanik ära kaotanud vms?).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smirn
HV kasutaja
|
19.08.2008 20:50:57
|
|
|
Eelmise omaniku käest ma seda juhet otseselt ei ole küsinud. Tema soovitas ka Molexiga ühendada. Aga ma ei ole sellist juhet leidnud ja ei taha ise ka juhtmeid lõhkuma hakata.
E: Võtsin voolu toiteplokist!
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2008 23:14:01
|
|
|
Eelmise omaniku käest ma seda juhet otseselt ei ole küsinud. Tema soovitas ka Molexiga ühendada. Aga ma ei ole sellist juhet leidnud ja ei taha ise ka juhtmeid lõhkuma hakata.
E: Võtsin voolu toiteplokist!  |
Ok
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|