Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Õunamahl läpakas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
shrop
HV vaatleja

sõnum 19.08.2008 01:18:44 vasta tsitaadiga

Ühte asja ma nüüd teilt tõesti palun. Ärge kunagi öelge siin küsijatele, et nad peale vedelikukahjustust üritaks läpakat lahti võtta ja puhastada. Mul nimelt isa targa peaga mõtles, et oh ta küll igast asju lahti võtnud ja parandanud. Lõpptulemus oli see, et 30% kogu kupatusest jäi veel kinni ja kohe üldse mitte mõistus ei võtnud, et kuidas seda lahti peaks saama icon_biggrin.gif Tulemuseks see, et ka kokkupanemine ei õnnestund väga hästi kunapooled kruvid jäid lahtisteks kuna midagi jäi ette ja kruve ei saanud lõpuni keerata või lihtsalt valed kruvid valedesse kohtadesse icon_biggrin.gif. Igatahes parandajal on natuke lihtsam lahti võtta nüüd icon_biggrin.gif Niipalju ma igatahes nägin, et kuigi klaviatuuril on kile all siis masina äärtesse jooksis ta ikkagi ja väga suure tõenäosusega emaplaadi peale nii et jah. Peab hakkama vist second-hand emaplaati otsima
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.08.2008 07:00:51 vasta tsitaadiga

kõige lollim tegu on see, et kui asju endale ikka päris ette ei kujuta aga ennast hakkad üle kujutama ja asju lahti kiskuma...lõppeb see reeglina algselt kallima remondiga- küll on midagi katki keeratud, küll on midagi ära kaotatud, rääkimata psühholoogilisest laksust järgnevale remontijale.
Mulle tulevad remontimiseks tavaliselt asjad mis eelnevalt mitme remontööri juurest läbi käinud ja kõik vastavalt oma vaimujõule kätt proovinud.... no ei ole meeldiv, ei ole.. rääkimata meeletust mõttetööst, kuidas asjad lappida piisavalt soodsalt, et kodanik kurvastusest nööri seebitama ei jookseks
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2008 15:02:16 vasta tsitaadiga

Ma kaks delli lahti keeranud ja mõlemal korral täiesti edukalt. Samamoodi mitmeid telefone ja neid ka täitsa edukalt. Muud seal vaja pole üldiselt kui lihtsalt loogilist mõtlemist veidike ja saab ilusti hakkama. icon_wink.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.08.2008 15:32:14 vasta tsitaadiga

Kes on nutikam, see teeb väikse Google-ldamise ja ongi vajalik tehniline kirjeldus olemas. Ning osadel firmadel on sellised tehnilised manuaalid lausa kodulehelt "alla tiritavad".
Ainus firma, mis mulle niisama manuaali anda ei tahtnud, oli Fujitsu-Siemens. Kui oleks raha letti viitsinud laduda, oleks ka see manuaal olemas olnud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Õunamahl läpakas mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.