praegune kellaaeg 20.06.2025 23:44:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
shrop
HV vaatleja
|
19.08.2008 01:18:44
|
|
|
Ühte asja ma nüüd teilt tõesti palun. Ärge kunagi öelge siin küsijatele, et nad peale vedelikukahjustust üritaks läpakat lahti võtta ja puhastada. Mul nimelt isa targa peaga mõtles, et oh ta küll igast asju lahti võtnud ja parandanud. Lõpptulemus oli see, et 30% kogu kupatusest jäi veel kinni ja kohe üldse mitte mõistus ei võtnud, et kuidas seda lahti peaks saama Tulemuseks see, et ka kokkupanemine ei õnnestund väga hästi kunapooled kruvid jäid lahtisteks kuna midagi jäi ette ja kruve ei saanud lõpuni keerata või lihtsalt valed kruvid valedesse kohtadesse . Igatahes parandajal on natuke lihtsam lahti võtta nüüd Niipalju ma igatahes nägin, et kuigi klaviatuuril on kile all siis masina äärtesse jooksis ta ikkagi ja väga suure tõenäosusega emaplaadi peale nii et jah. Peab hakkama vist second-hand emaplaati otsima
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
19.08.2008 07:00:51
|
|
|
kõige lollim tegu on see, et kui asju endale ikka päris ette ei kujuta aga ennast hakkad üle kujutama ja asju lahti kiskuma...lõppeb see reeglina algselt kallima remondiga- küll on midagi katki keeratud, küll on midagi ära kaotatud, rääkimata psühholoogilisest laksust järgnevale remontijale.
Mulle tulevad remontimiseks tavaliselt asjad mis eelnevalt mitme remontööri juurest läbi käinud ja kõik vastavalt oma vaimujõule kätt proovinud.... no ei ole meeldiv, ei ole.. rääkimata meeletust mõttetööst, kuidas asjad lappida piisavalt soodsalt, et kodanik kurvastusest nööri seebitama ei jookseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
19.08.2008 15:02:16
|
|
|
Ma kaks delli lahti keeranud ja mõlemal korral täiesti edukalt. Samamoodi mitmeid telefone ja neid ka täitsa edukalt. Muud seal vaja pole üldiselt kui lihtsalt loogilist mõtlemist veidike ja saab ilusti hakkama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.08.2008 15:32:14
|
|
|
Kes on nutikam, see teeb väikse Google-ldamise ja ongi vajalik tehniline kirjeldus olemas. Ning osadel firmadel on sellised tehnilised manuaalid lausa kodulehelt "alla tiritavad".
Ainus firma, mis mulle niisama manuaali anda ei tahtnud, oli Fujitsu-Siemens. Kui oleks raha letti viitsinud laduda, oleks ka see manuaal olemas olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|