Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  WiMax või KÕU märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 02.08.2008 16:38:53 vasta tsitaadiga

[quote="SibulonHEA"]Mul ületee suht, kasutavad ühed WiMaxi. Asun haapsalu kandis ja tahaks küsida misasi see TurboCell on?

Vot nendega kes sul lähedal seda wimaxit kasutavad mine räägigi-uuri kes kus mis ja mis hinnaga jne,teiseks katsu saavutada kokkulepe et saaksid oma arvutiga nt pool tundi nende nettust kasutada.Saad kohe ennast huvitavad pingid ja kiirusetestid jms ära teha.Kui nad vähegi normaalsed inimesed on siis nad seda ka lubavad-küsija suu pihta ei lööda ju icon_rolleyes.gif
See turbocell peaks olema miski wifi laadne võrk.Üks tuttav kunagi kasutas seda ja üks oli kindel mis kindel,porte sel avada ei saanud ja ta kolis ka wimaxile üle,tänini kiidab selle wimaxi soovituse eest....
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 02.08.2008 17:02:13 vasta tsitaadiga

Veavalt nad lubavad tulla mul seal mingeid kiiruse teste tegema ja stuffi aga sõbralt kes elab teises linna otsas andis enda pingi värgid ära ,et keskmine ping CS1.6-s on 40 CSSis on 60-80.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.08.2008 17:08:53 vasta tsitaadiga

Ma ütleks, et uue revisjoni KÕU seade ja minek. Kui on võimalik panna üles ka Eesti Energia enda poolt müüdav suur detsi- lisaantenn katusele või kõgele seina äärde - oled tehtud mees.

Mina siin metsade sügavuses keset tühjust lasen rahumeeli mitte tolle kõrgele pandud, vaid toas aknalaual oleva autoantenni ja USB seadmega ja mängin õhtuti (kõige suurema kasutajate arvuga aeg üldse)kõike.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 02.08.2008 17:38:14 vasta tsitaadiga

No mis ping sul siis on? Ma ei suuda otsustada noo kui keegi prooviks haapsalu masti ja prooviks KÕUga pingi siis oleks kindel ikka.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.08.2008 19:12:09 vasta tsitaadiga

SibulonHEA kirjutas:
No mis ping sul siis on? Ma ei suuda otsustada noo kui keegi prooviks haapsalu masti ja prooviks KÕUga pingi siis oleks kindel ikka.

Ma olen ju korduvalt KÕU teemas öelnud, et ping on 40-50.
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 02.08.2008 19:15:14 vasta tsitaadiga

nojah. Aga mis mängudes sul see on?

CS1.6:
CSS ( Või Mängud mis on Source Mootoril ):

Kui nende mängude pingid saad siis on perfecto.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2008 00:07:55 vasta tsitaadiga

SibulonHEA kirjutas:

Ei ole nagu mingit vahet, mis mäng. Ping väljamaale on 40-50 ja sama on ka serveritesse. Lasen kõike ja minu tingimused on ekstreemsed icon_wink.gif
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 03.08.2008 08:52:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
SibulonHEA kirjutas:

Ei ole nagu mingit vahet, mis mäng. Ping väljamaale on 40-50 ja sama on ka serveritesse. Lasen kõike ja minu tingimused on ekstreemsed icon_wink.gif

Source mängudes on ping suurem kui HL1 mootoril jooksvatel mängudel.

Scart, sul vana sarvik on?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.08.2008 10:42:03 vasta tsitaadiga

SibulonHEA kirjutas:

Scart, sul vana sarvik on?

On ikka.
tagasi üles
SibulonHEA
HV kasutaja
SibulonHEA

sõnum 03.08.2008 10:46:53 vasta tsitaadiga

Tee test speedtestis korra Vana sarvikuga ja siis uue seadmega, siis saab ennustada mis ping tuleb kui uue seade võtta.
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2008 11:20:28 vasta tsitaadiga

Kõu teemas ei näe ma ühtegi pingi alla 100 :S ja loogiline ka arvestades tehnoloogiat. Wimaxi ping eestis 40, väljapoole peaks alla 80 jääma nagu keegi eelnevalt mainiski. Kiirus ei tohiks wimaxi puhul klientide arvust sõltuda kui teenusepakkuja masti piisavalt ressurssi jaganud on, tehnoloogiliselt tegeleb wimaxi saatja iga kliendiga omaette seega on garanteeritud nii kiirus kui ping. Viimane võib kehvemaks muutuda kui mets majale liiga ligidal on ja signaal liiga palju peegeldusi kasutama peab. Aga seda ütleb levi testiv tehnik sulle kohapeal.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Rain321
HV vaatleja

sõnum 07.08.2008 21:01:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tehnoloogiliselt tegeleb wimaxi saatja iga kliendiga omaette seega on garanteeritud nii kiirus kui ping.

Mida see täpselt tähendab? icon_redface.gif
Mul endal wimax, täna päev otsa netti polnud, tuli paariks minutiks ja oli aeglane, praegu nett on, kas see tähendab, et mets hakkas vohama või teenusepakkuja lüpsab mind?
Kasutan wimaxit 2. aastat, ise arvan, et mast ülekoormatud, oleks loogiline, et sellest kõikumine. Samas mees tuli kohale, sättisime masti kõrgemaks ja paar nädalat oli nett thumbs_up.gif
See on ju täielik jama, et tarbijate arv ei mõjuta, kohal käinud mees moka otsast paotas, et "vaikselt hakkab mõjutama", aga kodulehel ikkagi, et ei mõjuta icon_confused.gif
PS: on kellelgi veel wimaxiga probleeme? Imelik on see, et vahel saab seadet korraks vooluvõrgust eemaldades neti tagasi..
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.08.2008 21:44:47 vasta tsitaadiga

Rain321 kirjutas:
tsitaat:
tehnoloogiliselt tegeleb wimaxi saatja iga kliendiga omaette seega on garanteeritud nii kiirus kui ping.

Mida see täpselt tähendab? icon_redface.gif
Mul endal wimax, täna päev otsa netti polnud, tuli paariks minutiks ja oli aeglane, praegu nett on, kas see tähendab, et mets hakkas vohama või teenusepakkuja lüpsab mind?
Kasutan wimaxit 2. aastat, ise arvan, et mast ülekoormatud, oleks loogiline, et sellest kõikumine. Samas mees tuli kohale, sättisime masti kõrgemaks ja paar nädalat oli nett thumbs_up.gif
See on ju täielik jama, et tarbijate arv ei mõjuta, kohal käinud mees moka otsast paotas, et "vaikselt hakkab mõjutama", aga kodulehel ikkagi, et ei mõjuta icon_confused.gif
PS: on kellelgi veel wimaxiga probleeme? Imelik on see, et vahel saab seadet korraks vooluvõrgust eemaldades neti tagasi..

väidan kindlalt, et tegemist kehvas levis asuva kliendiseadmega. kahjuks paigaldas ka elionile alltööd tegev firma mõned kliendid alla arvestust leviga, kahjuks ei ole sellises olukorras lahendust, mast kõrgemaks või natuke pikemalt lagedat maad saatja suunas tekitada.
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 16.08.2008 12:25:31 vasta tsitaadiga

Mul selline küsimus, et keda WiMax pakkujatest eelistada või neil mingit suurt vahe pole peale hinna ja klienditeeninduse?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 16.08.2008 17:12:08 vasta tsitaadiga

Ei usu et neil erilist vahet on-tehnoloogia üks ju-ehk tõesti klienditeeninduses.Ise ripun norby otsas ja siiani on sealne klienditeenindus mind korralikult teenindada suutnud.Pigem vali operaator selle järgi,kelle mast sulle lähemal on,et saada stabiilsem ja kvaliteetsem ühendus-sellest sõltub ka paigalduse hind,kui levi kehvake peavad nad hakkama sulle masti paigaldama,mis ei ole just odav nali.Minu taskust kooriti 9m toru-trosside-kinnituste ja paigalduse eest üle 3 kilo.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.08.2008 20:47:49 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Kõu teemas ei näe ma ühtegi pingi alla 100 :S ja loogiline ka arvestades tehnoloogiat. Wimaxi ping eestis 40, väljapoole peaks alla 80 jääma nagu keegi eelnevalt mainiski.

Mis sa oled mingi müügimees, kellele luisata meeldib? RevA seadmetega on ping rahumeeli tolle Eestis 40 ja mujale 80 sisse jääv ja seda metsas kännu otsas autoantenniga.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.08.2008 13:39:51 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
indrekp kirjutas:
Kõu teemas ei näe ma ühtegi pingi alla 100 :S ja loogiline ka arvestades tehnoloogiat. Wimaxi ping eestis 40, väljapoole peaks alla 80 jääma nagu keegi eelnevalt mainiski.

Mis sa oled mingi müügimees, kellele luisata meeldib? RevA seadmetega on ping rahumeeli tolle Eestis 40 ja mujale 80 sisse jääv ja seda metsas kännu otsas autoantenniga.

müügimees ei ole aga kirjutasin ju puhast tõde? siis kui selle siia kirjutasin polnud kõu teemas viimasel kolmel lehel ühtegi pingitesti alla 100ms seega ole mees ja tulista pilt madalamast pingist, samas ei vaidlegi ma sulle vastu, et ideaaltingimustes võid nii hea pingi kätte saada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.08.2008 15:24:06 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
et ideaaltingimustes võid nii hea pingi kätte saada.

Mitte ideaal, vaid väga halbades tingimustes. Minu näide on täiesti ekstreemne, sest torni ja minu vahel on vägevalt metsa ja üks mägi ja ikka on RevA kiirused ja pingid vaimustavalt head.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.08.2008 15:44:00 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
indrekp kirjutas:
et ideaaltingimustes võid nii hea pingi kätte saada.

Mitte ideaal, vaid väga halbades tingimustes. Minu näide on täiesti ekstreemne, sest torni ja minu vahel on vägevalt metsa ja üks mägi ja ikka on RevA kiirused ja pingid vaimustavalt head.

ei tea mis tingimused siis teistel kasutajatel veel on kes oma speedtest.net teste näitavad?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.08.2008 16:32:42 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

ei tea mis tingimused siis teistel kasutajatel veel on kes oma speedtest.net teste näitavad?

Kui mitmel neil üldse uus seade on, seda oskad öelda?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.08.2008 01:05:58 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
indrekp kirjutas:

Kui mitmel neil üldse uus seade on, seda oskad öelda?

Tekst sai püstitatud kõu kasutajate näitel mitte uute seadmete omanike kommentaaridest, aga seadmeid on üsna palju nagu näha, viimaselt lehelt leiab suure hulga teste mis paistavad min. 80ms pingi juurde jääma.
Tee oma näide sellest 40ms. täitsa huvitatud icon_smile.gif
tagasi üles
kurask
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2008 09:57:55 vasta tsitaadiga

minu arvamus (kokku puutunud olen mõlemaga):
pingi saad sita mõlemaga kui just ei joppa akna taga olema mast.

wimaxist veel eraldi: ispide jaoks on see surnud projekt nö, seadmeid ei uuendata ning wimax lahendust pakutakse klientidele hädaabi-asendus-korras vanade seadmete baasil. Oodatakse uusi lahendusi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 18.08.2008 12:42:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

wimaxist veel eraldi: ispide jaoks on see surnud projekt nö, seadmeid ei uuendata ning wimax lahendust pakutakse klientidele hädaabi-asendus-korras vanade seadmete baasil. Oodatakse uusi lahendusi.

minuteada laiendadakse siiani leivala, seadmeid on küll ja vahetatakse välja hoopis vanemaid tehnoloogiaid, 2,4 ja 5Ghz. Oleneb millisest ISPst on jutt sest mõne ettevõtte jaoks on see ainus leib icon_biggrin.gif
tagasi üles
kapa
HV vaatleja

sõnum 28.09.2008 11:25:34 vasta tsitaadiga

tere.
lähipäevil paigaldatakse mulle elioni wimax.
tahaks teada kellel sama ühendus,et kuidas toimib utorrent või kas toimib torrenti tõmmbamine?
pannakse staatiline ip ja siis tuleb vist ruuteris pordid suunata sellele staatilisele ip-le.
ja kuidas see elioni wimax ka töötab?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 30.09.2008 18:21:15 vasta tsitaadiga

kapa kirjutas:
tere.
lähipäevil paigaldatakse mulle elioni wimax.
tahaks teada kellel sama ühendus,et kuidas toimib utorrent või kas toimib torrenti tõmmbamine?
pannakse staatiline ip ja siis tuleb vist ruuteris pordid suunata sellele staatilisele ip-le.
ja kuidas see elioni wimax ka töötab?

Oled omale selle Elioni WiMaxi juba saanud?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  WiMax või KÕU mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.