Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2006 09:54:49
|
|
|
... kummaline, kuhu kõik see töö ja vaev üldse kadus ? Nimet' mootor oleks ju ülipopulaarne olnud või sellepärast kaduski, et oleks võrreldes teistega nö. liiga hea saanud (kui ma õigesti mäletan, siis jooksis nimet' intervjuu demo vist miskisel P266Mhz + Voodoo 2 masinal) ? Läbi aegade on küll igasugu huvitavat infot läbi imbunud aga mingit erilist selgust selles osas olnud pole ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
08.08.2006 10:02:53
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kummaline, kuhu kõik see töö ja vaev üldse kadus ? Nimet' mootor oleks ju ülipopulaarne olnud või sellepärast kaduski, et oleks võrreldes teistega nö. liiga hea saanud (kui ma õigesti mäletan, siis jooksis nimet' intervjuu demo vist miskisel P266Mhz + Voodoo 2 masinal) ? Läbi aegade on küll igasugu huvitavat infot läbi imbunud aga mingit erilist selgust selles osas olnud pole ... |
jep 266 ja voodoo2 ja liikus väga kenasti ju... võimalik et pappi ei jätkunud... samad lood ju dnf-iga...
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.08.2006 11:01:59
|
|
|
Minu teada oli nende mootor tollel hetkel veel väga algelises seisus. See, et pilt on ees ja liigutab ei tähenda veel et seda saaks korralikult kasutada või edasi müüa. Ega muidu ei öelda et peale esimese 90% valmis progemist on vaja veel ülejäänud 90% teha
Mõnda aega peale seda video tegemist pandi Prey riiulisse määramata ajaks. Kuna mootor polnud valmis kuid omas potentsiaali ei tahetud seda ka maha müüa, mine tea millal võib selle koodi vaja minna. Mõned aastad tagasi võeti idee riiulist taas välja ning lahendati uue mootori peal.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2006 12:36:46
|
|
|
... ma pigem ütleks, et ainult idee sealt riiulist võetigi, kõik muu on umbluu ja algsele üritusele mõeldes rip-off
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
08.08.2006 18:25:22
|
|
|
Nad oleks vist pidanud ikka oma mootoriga tegema. D3 engine suckib ikka massiivselt.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.08.2006 08:43:21
|
|
|
... ütleks, et D3 mootor oli kõige viletsam valik üldse selle mängu jaoks, pole korralikku avatud maastike tuge, mida Prey kohta varem loetu põhjal oleks pidanud rohkelt kasutama (a'la suured linnad), samuti on kogu füüsika, mida mängus näha võib, nagu samm ajas tagasi, vaid loetud asju saab kasutaja mõjutada ja neist veel mikrokübeme lõhkuda, kuid me võisime juba sellest vanast Prey demost näha, kui hea oleks pidanud interaktiivne keskkond füüsika seisukohats olema. Samuti pole mängu story'il ja keskkonnal midagi pistmist Pray algse ideega st. kogu värk on üles köetud vaid Pary kunagisel heal ideel, kuid sellest on teostatud vaid paar üksikut kõlavamat reklaamilauset. Oleks olnud Pray mootor minu valida, siis oleksin valinud kõhklematult HL2 mootori, see oli tollal saada olevatest valmis mootoritest ainuke, mis oleks suutnud Pray algset vormi kõige lähedasemalt taasesitada aga ega keegi ju mängurite käest midagi enam tänapäeval ei küsi, kui suured rahad mängus, siis tuleb teha vahendeid valimata, veel suuremat raha ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
09.08.2006 10:54:35
|
|
|
Jah HL2 mootor oleks kõvasti parem olnud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
09.08.2006 11:39:55
|
|
|
Prey läbi tehtud
omas omas omas
kõik valgus efektid ja üldse lihtsalt omas
SELLE prey jaoks sobis kõige paremini D3 mootor
mingi muu fantaasia prey jaoks oleks jah võinud olla kas või goldsource (või teie lemmik - source )
aga D3 mootor sai siinkohal 100% hakkama oma tööga
ja pela kindlasti unustamatu
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.08.2006 12:02:34
|
|
|
v2hja, tegemist pole fantaseerimisega, algupärasest Pray -st lekkis igasugu huvitavat infi, mis käesoleva teosega küll kuidagi kokku ei lähe. Samas muidugi, pole ka käesoleva üllitise tegijad otseselt väitnud, et tegemist sellesama Pray -ga, millega kunagi ammu alustati
... eraldiseisva mänguna võttes ja unustades kogu varasema ebaõnnestunud loometöö, polegi tegemist väga paha üllitisega, üsna ootuspärane D3 mootori kohta. Küll vaikselt omaette lootsin, et tegijad ehk suudavad ennast siiski natike ületada, kuid ilmselt pole viga tegijais, vaid ikka sellessamas D3 mootoris ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
09.08.2006 19:54:52
|
|
|
väike screen credits osast pelas
note:algupärase mootori autor oli muuhulgas surnud
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
18.08.2006 18:24:02
|
|
|
Ja kui Prey 2 parem ei tule kui prey siis mina enam Ühtegi FPsi aasta otsa ei mängi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
18.08.2006 18:47:14
|
|
|
Huvitav kui kiirelt nad selle valmis saavad võrreldes esimese osaga
Sakurai kirjutas: |
Ja kui Prey 2 parem ei tule kui prey siis mina enam Ühtegi FPsi aasta otsa ei mängi. |
Nagunii pole viimase paari aasta jooksul midagi suurt huvitavat välja tulnud mida tasuks rohkem kui korra mängida, enamus ei vääri sedagi. Mina olen endiselt UT2k4'ga rahul
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
18.08.2006 21:14:33
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Ja kui Prey 2 parem ei tule kui prey siis mina enam Ühtegi FPsi aasta otsa ei mängi. |
see näitab neile koha kätte!!! sellises situatsioonis oleksid nemad ilmselgelt kaotajaks! erm.. või oot...
yldiselt oli soliidne shuuter, mitte küll nii innovatiivne kui ta oleks olnud omal ajal kuid siiski mäng oli täitsa mängitav. miskipärast meeldis mulle rohkem kui doom3 või quake4. paraku peab Ho Ho'ga nõustuma selles osas et ega teist korda Prey't mängima siiski ei hakkaks.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
20.08.2006 18:40:23
|
|
|
Hah jaah. xD Aga ma olen isegi ut2K4 rahul. Võrgukatel peale UT ja CS-i paremat pela ei olegi.
Kui ma igatahes prey'd mängisin siis mul viskas suht 30 minutiga kopa ette.. Võibolla ma ei jõudnud siis huvitava kohani või oli asi mängus... Algus oli küll mõnus kui selle mutrivõtmega w/e pasunasse sai väänata.. xD
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
21.01.2007 15:59:49
|
|
|
Mulle täitsa mäng meeldis, võibolla ainult, et oleks võinud natukese pikem olla ja oleks võinud saada kohe alguses muuta raskus astet. Tundus natukese liiga kerge.
Huvitavaid kohti oli mängus mitmeid, eriti meeldis mulle see kehast väljaminek ja kõndimine läbi nende "maagiliste kastide" kus toimus teleport. Kahju, et selliseid mänge hetkel nii vähe on
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
29.03.2008 13:47:04
|
|
|
no vat läheb ka otsa... minul läks 5,84$
60 eeku eest mäng osta, pole paha
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
14.08.2008 12:18:17
|
|
|
Panin jälle peale ja pean ütlema et mulle meeldib see kukerpallitamine Graafika on ka piisavalt nauditav sellise aasta kohta.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
14.08.2008 16:43:53
|
|
|
tyyp88 kirjutas: |
Mulle täitsa mäng meeldis, võibolla ainult, et oleks võinud natukese pikem olla ja oleks võinud saada kohe alguses muuta raskus astet. Tundus natukese liiga kerge.
Huvitavaid kohti oli mängus mitmeid, eriti meeldis mulle see kehast väljaminek ja kõndimine läbi nende "maagiliste kastide" kus toimus teleport. Kahju, et selliseid mänge hetkel nii vähe on  |
lihtne oli ta küll, mängisin läbi nii et mitte kordagi ei saanud surma, muidu hea mäng
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
22.08.2008 09:41:39
|
|
|
mulle meeldib see koht kus muutud väikseks ja satud "võitluskerasse". väga lahe.
_________________ on see värkstuba või korter? viskit joote ka siin? |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|