Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
17.07.2006 15:07:55
|
|
|
... oleks oodanud vähe rohkem mitmekesisust, põmst' seesama D3, nagu ikka, paar visuaalset lollitamist (gravitatsioon ja portaalid) juurde poogitud ja tundke rõõmu. Graafiline pool pole tegelikult miskit parem ja ka audio ei avalda liigselt muljet. Põmst' nagu mängiks D3 edasi, lihtsalt vähe teises maailmas ja natike erineva story-ga Tänu gravitatsiooniga mängimisele, saab olemasolevat ruumi muidugi märksa rohkem ära kasutada ja portaalid tekitavad sellise ettearvamatuse tunde, kuid ilmselt muudavad need efektid lõpupoole mängu natike liialt kaootiliseks, kuid eks näis. Kogu kaadervärk üritab nagu mingit WOW efekti taga ajada, kuid minuni see pole kahjuks siiamaani jõudnud, pigem jätab natike mängitavama mulje, kui D3 aga mitte just liialt ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
19.07.2006 17:55:02
|
|
|
DigeBeni. Minuarust on Graafiline pool arenenum ikkagi kui D3-es. Või ei tabanud ma seda lihtsalt D3-es ära
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
19.07.2006 19:27:50
|
|
|
... oskad ehk mulle pimedale näpuga näidata, mis seal täpselt arenenum on ? Avatud maastikke sisuliselt ikka pole, vaid odav illusioon ja füüsikat on ikka sama viletsalt ära kasutatud, kui D3 puhul. Graafiline detailsus on kah üldjoontes sama, küll on mõningaid võmalusi natike rohkem esile toodud, kuid siiski ei midagi sellist, mis paneks D3 mootorist paremini arvama, kui seda varemalt ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
20.07.2006 19:29:47
|
|
|
mäng läbi tehtud. mängu backgroundiga polnud üldsegi tuttav. algus kutsus ka mängima kui seal baaris olid... aga nii kui need uhvod tulid läks asi käest ära... suht esimesest ruumidest ei saanud edasi. netist vaatasin pilte ja siis märkasin et kastide sees on portaalid - ühelt poolt on näha teiselt mitte. ma ei tea kuidas selle cherkokee raskusega mängida on, aga selle tavalisega oli nagu liiga lihtsaks tehtud - kui surma said, lasid mingeid lendlevaid jobusid ja said energiat juurde. prey-s võiks nimetada, et sellel oli kõigil minu mängitavatest mängudest kõige lihtsam lõpukoll. energiat oli 1 pisike kriips jalataldades ja ekraan verine, kutt hingeldas kuidas suutis ja tapsin lõpukolli ikkagi ära - ta ei saanud ühtegi korda pihta... midagi revolutsioonilist küll seal nüüd polnud samasugused kollid koguaeg iga nurga peal. ainuke mure mis veel tekkis oli see, et nende keeperite juures hakkas ammo läbi saama ja seda nr 3 guni ei viitsind ka koguaeg täita
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
20.07.2006 19:42:16
|
|
|
Graafiline detailsus on parem kui Doom3 es minuarust.. Rohkem ei oska näpuga näidata, kuna pole mängu graafilisse poolde nii suure huviga vaadelnud. Aga see on ainult minu arvamus xD
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
20.07.2006 23:22:07
|
|
|
Mäng seab graafika automaatselt maksimaalseks, mängima hakates jookseb üsna nadilt, ning minimaalne graafika ka midagi paremat ei paku... seetõttu jätsin meediumi peale, kuigi paistab, et väga hea mängitavuse saab vaid mõne superarvutiga. Tegelikult mul suht. ront monitor ka... või on siis arvuti lihtsalt liialt üles kõetud.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
21.07.2006 11:08:57
|
|
|
mina seadsin kõik graafilised sätted maksimaalseks ning töötab nagu lepase reega.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
21.07.2006 11:33:04
|
|
|
murka390 kirjutas: |
mina seadsin kõik graafilised sätted maksimaalseks ning töötab nagu lepase reega. |
Aga nii on üsna jama mängida.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
21.07.2006 19:02:46
|
|
|
limp kirjutas: |
ma ei tea kuidas selle cherkokee raskusega mängida on, aga selle tavalisega oli nagu liiga lihtsaks tehtud |
oli jah lihtne, aga mõistatused olid päris head. cherokees pole lihtsalt healing spore iga nurga peal (õigemini pole neid peaaegu üldse) ja kolle on tiba raskem tappa, aga see võib ka vabalt minu luulu olla.
kokkuvõttes mulle meeldis, kuidagi positiivne mulje jäi kogu stoorist, lõpp oli kuidagi mage. ei tea mida ma ootasin
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
1 :: |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
23.07.2006 03:13:59
|
|
|
djdevon kirjutas: |
mina seadsin kõik graafilised sätted maksimaalseks ning töötab nagu lepase reega. |
Aga nii on üsna jama mängida. |
miks jama? mingit läägi ega anomaaliaid ei olnud
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
bbbb
Kreisi kasutaja

|
23.07.2006 04:43:02
|
|
|
limp,
tsitaat: |
ainuke mure mis veel tekkis oli see, et nende keeperite juures hakkas ammo läbi saama ja seda nr 3 guni ei viitsind ka koguaeg täita
|
nr3 gun on minumeelest mingi krabitaoline asjandus. et kuidas sa seda täidad? viitsid või mitte. aga tegelikult on atmosfäär hästi kujundatud kogu mängus. niisugune võib ka päris ufo välja näha. ma mõtlen, et tegijad on hullu vaeva näinud kogu värgi kujundamisega .
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
23.07.2006 10:14:47
|
|
|
bbbb kirjutas: |
limp,
tsitaat: |
ainuke mure mis veel tekkis oli see, et nende keeperite juures hakkas ammo läbi saama ja seda nr 3 guni ei viitsind ka koguaeg täita
|
nr3 gun on minumeelest mingi krabitaoline asjandus. et kuidas sa seda täidad? viitsid või mitte. aga tegelikult on atmosfäär hästi kujundatud kogu mängus. niisugune võib ka päris ufo välja näha. ma mõtlen, et tegijad on hullu vaeva näinud kogu värgi kujundamisega . |
sorry my bad siis nr4 oli see täidetav gun
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
troglodyte
Kreisi kasutaja

|
23.07.2006 11:22:26
|
|
|
Ei viitsinud koguaeg täita? imelik jutt..
Sai läbimängitud. Mõttetu suurte bossidega shooter aga väga fun ja surmasaamist võis vabalt võtta, ei olnud frustreeriv. Ammo kippus tõesti otsa saama, esimese suure bossi sai nr2 relvaga (mille ammo kunagi otsa ei saa) väga pika ajapeale maha nokitud.
Lõpu boss oli samas wtf. Tegelane (see kellega see "mother" siis sümbioosis(?) oli) oli nagu ma aru sain miljoneid aastaid vana aga intelligentsust nappis, et mitte miinide otsa/lähedusse tuigerada.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
23.07.2006 12:19:00
|
|
|
troglodyte kirjutas: |
Ei viitsinud koguaeg täita? imelik jutt..
Sai läbimängitud. Mõttetu suurte bossidega shooter aga väga fun ja surmasaamist võis vabalt võtta, ei olnud frustreeriv. Ammo kippus tõesti otsa saama, esimese suure bossi sai nr2 relvaga (mille ammo kunagi otsa ei saa) väga pika ajapeale maha nokitud.
Lõpu boss oli samas wtf. Tegelane (see kellega see "mother" siis sümbioosis(?) oli) oli nagu ma aru sain miljoneid aastaid vana aga intelligentsust nappis, et mitte miinide otsa/lähedusse tuigerada. |
jah ei viitsinud täita. täristasin selle nr2 relvaga neid keepereid lõpus miks imelik jutt ja nr2 ammu saab küll otsa....
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.07.2006 12:20:44
|
|
|
ja nr2 ammu saab küll otsa.... |
taastub.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
23.07.2006 12:24:19
|
|
|
madness kirjutas: |
ja nr2 ammu saab küll otsa.... |
taastub. |
weird... ei pannud küll seda tähele kui taastus siis jube aeglaselt... ma sain neid ammosid nendelt põhijobudelt kes ringi tutsaid ja lasid. kollide valik oli ka mängus natuke väääga kesine... praegu hoobilt meenub 8 erinevat kolli (koos nende bossidega) vb oli vee +2
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
23.07.2006 13:05:18
|
|
|
djdevon kirjutas: |
Aga nii on üsna jama mängida. |
miks jama? mingit läägi ega anomaaliaid ei olnud |
Jama seetõttu,et minimaalse graafikaga võetakse kogu see ilu ära!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
23.07.2006 13:22:43
|
|
|
Aga tal on graafilised sätted maksimaalsed ju mitte minimaalsed? wth?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
23.07.2006 18:12:20
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Aga tal on graafilised sätted maksimaalsed ju mitte minimaalsed? wth? |
Ma lugesin siis valesti!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2006 12:47:53
|
|
|
Graafiline detailsus on parem kui Doom3 es minuarust.. Rohkem ei oska näpuga näidata, kuna pole mängu graafilisse poolde nii suure huviga vaadelnud. Aga see on ainult minu arvamus xD |
... mõnes osas tõepoolest, tegemist ju siiski uuema üllitisega, kui D3, midagi peabki natike rohkem olema, muidu oleks tegemist ju täieliku rip-off -iga. Kui kui vaadata n. neid avatud maastike imitatsioone ja muid kohti, kus avaneb mingi vaade, jätab see ikka üsna haleda mulje ja rikub kohati ikka tublisti fiilingut. Samuti on suuremate objektide tekstuurid kuidagi näkased ja ei jäta palju paremat muljet, kui kunagi esimest Unreali mängides ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
30.07.2006 01:54:51
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Graafiline detailsus on parem kui Doom3 es minuarust.. Rohkem ei oska näpuga näidata, kuna pole mängu graafilisse poolde nii suure huviga vaadelnud. Aga see on ainult minu arvamus xD |
... mõnes osas tõepoolest, tegemist ju siiski uuema üllitisega, kui D3, midagi peabki natike rohkem olema, muidu oleks tegemist ju täieliku rip-off -iga. Kui kui vaadata n. neid avatud maastike imitatsioone ja muid kohti, kus avaneb mingi vaade, jätab see ikka üsna haleda mulje ja rikub kohati ikka tublisti fiilingut. Samuti on suuremate objektide tekstuurid kuidagi näkased ja ei jäta palju paremat muljet, kui kunagi esimest Unreali mängides ... |
Avatud maastike imitatsiooni kohaga ma nõustun, kuid see ei mängi erilist rolli, kuna mäng toimub pmt sees jne?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.08.2006 09:19:23
|
|
|
... no on alles mäng, eila sai paar tunnikest mängitud ja peale mängimist tekkis aeg-ajalt instinktiivne tahtmine foorumi gravitatsioon pöörata
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
04.08.2006 12:56:12
|
|
|
link :: Prey interview aastast 1998
vb ka läbi käinud siis, siiski lahe vaadata mida kutid aastaid tagasi juba mõtlesid teha
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
07.08.2006 23:20:10
|
|
|
Väga lahe video oli siis intervjuu.. Liiga ülikõva. Selle aja kohta ikka o.O!!!
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
07.08.2006 23:30:48
|
|
|
jah ainukesena mis imo jäid alles olidki need portaalide süsteemid... midagi muud lõhkuda ei saanud...
|
   |
52 |
|
tagasi üles |