Kestaheite ava on ju paremal pool tegelikult.Muidu saaksid kestadega näkku lihtalt ja see on väga valus.
Tava AK jah aga see on selle jaoks pandud et vaadake et kuidas kuulid välja lendavad ja kui laheda efekti see tekitab.
Pisiasi minu jaoks
ot:
Olete te kunagi automaadist lasta saanud? Mis te arvate, kuidas vasakukäelised peaksid laskma, kui väide, et kestad lendavad näkku- paika peaks.
Hülsid lendavad AK´l tegelikult umbes 45kraadi ettepoole ehk siis tulistamise suunas. Samamoodi on paljudel teistel automaatidel.
vasakuk2elistel on relvadel tavaliselt ka hylsisuundurid paigaldatud,
k6ik hylsid ei lenda alati yhes suunas, sellel stalkeril v6ivad need armid n2os isegi olla
vasakuk2elistel on relvadel tavaliselt ka hylsisuundurid paigaldatud,
k6ik hylsid ei lenda alati yhes suunas, sellel stalkeril v6ivad need armid n2os isegi olla
Kristoferr, endale on küll paar korda hülss näkku lendanud mingi x teed pidi ilma, et oleks kusaltki põrkega tulnud (paremast õlast lasen)... _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kristoferr, endale on küll paar korda hülss näkku lendanud mingi x teed pidi ilma, et oleks kusaltki põrkega tulnud (paremast õlast lasen)...
Keegi polegi öelnud, et see võimalik pole , olen isegi kõrvetava hülsi kraevahele saanud. Näkku ka paar korda õrnalt, aga seda ei pane suure laskmistuhinaga tähelegi kuna ta just väga suure hooga ei tule enamasti.
kuna S.T.A.L.K.E.R Clear Sky teema on lukus (huvitav miks?) siis pole muud valikut kui siia postidada:
alates eilsest on siis avatud ametlik S.T.A.L.K.E.R Clear Sky "sait", videod on enamus samad ning mõned uued skriinidgi on lisaks juurde vorbitud
vähemalt siiamaani pole küll mingit inffi sellekohta tulnud, seega ei tule arvatavasti autosid ... ja üldse milleks? _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Mingi vana iguliga oleks küll suht fun ringi sõita ja sellega näiteks otse reaktorisse sõita .
Täpselt...nagu äiteks Falloutis sõitsid autoga ringi ja said asju pagassi panna, kui kaasas kantav weight otsa sai...väga oleks... _________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel!
Kas ver. 1.0 savegame on võimalik kuidagi 1.0.0.6-s ka tööle saada? Asi selles, et kunagi sai mängitud, kui mäng 1.0 oli. Nüüd panin uuesti peale ja patchisin 1.0.0.6-e peale ja savegamed tööle ei hakka. Vabandan kui juba küsitud siin.
Kas ver. 1.0 savegame on võimalik kuidagi 1.0.0.6-s ka tööle saada? Asi selles, et kunagi sai mängitud, kui mäng 1.0 oli. Nüüd panin uuesti peale ja patchisin 1.0.0.6-e peale ja savegamed tööle ei hakka. Vabandan kui juba küsitud siin.
ei saa. 1.0 versiooni save game'd ei tööta uuematega, kuna mingeid sügavaid muudatusi tehti, ei mäleta täpselt milliseid.
Sai eile tuttava pool mingeid HD-trailereid vaadatud uuest Clear Sky-st, ja asi nägi ikka faking sünge välja. Eriti meeldisid efektid nagu "elus" vesi, mis maha tibutades väikse plärtsatuse tekitas ja lahe oli ka vaadata, kuidas vesi mööda mingid plakatit maha jooksis. Keskkond tundus vägagi detailne ja suuresti mingite fotode/filmide järgi tehtud. Release date pidi 29. august olema. Eks siis saab näha, kas on ainult hype või midagi enamat.
olen oblivion losti modiga jõudnud kuskile reaktori ümbrusse. täpset koha nimetust öelda ei oska aga just jõudsin maa-alustest keldritest välja, värske õhu kätte. seal veel terve kolonni jagu soomustransportööre vedelemas. ronisin siis ühe otsa ja hakkasin ümbrust kollidest puhastama kui äkki algas see krdi blowout või mis ta oligi. panin jooksuga sinna ukse poole tagasi, kust saabusin ja proovisin seal varjus olla aga ei essugi - tervis hakkab kaduma ja kaobki. medkit'ide söömisest pole kah abi sest pärast kahe-kolme nahkapanemist suren ja saan teada, et "ma pole muul ega saa liiga palju nänni kaasas tirida - kui liiga palju nänni on, võib tervis kaduma hakata" vmt.
häda sis selles, et mismoodi sellest blowoutist pääseda? on seal mõnda paremat varjendit?
abiks oleks ka mõne oblivionil töötava traineri soovitamine. need, mida ma senini proovisin, ei kõssagi
PS! sain kudagi blowout'ist jagu aga olen nüüd kogu selle territooriumi läbi kolanud, katustelt üksikuid monoliidimehi nottinud jmt aga ei leia kuidagi kuskilt kohta, kuhu edasi minna
Seleta ikka täpsemalt kus sa oled.. reaktor on alles mängu lõpus.
Blowouti puhul tuleb üldiselt võimalikult sügavale maa alla ronida või kanda radiatsiooni vastu aitavaid artifakte (Urchin, Crystal, Thorn jms) ja eemaldada kõik radiatsiooni lisavad artifaktid.
Trainerid? .. nii nõrk ei tasu ka olla. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
ma olengi omast arusat üsna mängu lõpus. sisenesin pärast pripjati läbimist elektrijaama ja olen selle niiöelda "maaalused" osad läbi teinud. tulin nüüd tagasi maa peale kuskilt ja kaardi põhjal vaadates tolknengi otse kusagil elektrijaama siseterritooriumil (aga ikkagi värskes õhus). uudiseks on mulle siin leiduvad sinakad mingit "interdimensionaalset portaali" meenutavad anomaaliad siin-seal ehitiste ääres. paremini seletada ei oska. lühidalt: päris lõpus ja elektrijaama siseõues.
trainer nõrk...njah, mis sa oskad kosta. eks ta ole. aga kujuta selle oblivioniga ette olukorda, kus sa oled blowouti ajal kuskil keset nii lagedat platsi, et peitupugemiseks lihstalt aega ei jää. s.t. ei olegi ümbruses kohta, kuhu põgeneda. mina pääsesin hetkel ainult tänu sellele, et läksin tagasi keldrisse, eelmisele levelile ja ootasin seal, kuni õhk puhas. kui sellist võimalust poleks olnud, siis ole nii kõva kui tahad...kasu pole ikkagi sest mitte kuskil läheduses pole ühtki sügavamat kohta.
Mingisugune uuematsorti SCS märuli video, thaks loota et oleks olemas võimalus see nö "märuli muusika" maha keerata, tundub kuidagi sobimatu kui juba oled SOC-i ennem mänginud.
ma jätkan oma eelmist juttu. põhimõtteliselt uurisin välja, et enne lageda taeva alla ronimist ei lasknud ma mingeid lampe sodiks ja ei näinud seetõttu wishmasterit. itahaes tegin temaga jutud ära ja keeldusin abist. sain seega edasi mängida. sain ka pihta, et need sinised asjandused ongi krt portaalid
noh ja nüüd siis tilpan nende abil mööda maad ja ilma ringi ja jõudsin kuskile katusele, kus tuleb liigelda mööda sildu ja pidevalt ründab mingi hunnik zombisid ja kimääre. ja mis te arvate, mis seejärel juhtus? just - BLOWOUT! ja otse loomulikult pole mitte kuskil mitte mingit varjulist kohta ja asjade loomuliku jätkuna tuleb muidugi surm. lühidalt paistab, et siinkohal pole enam mingit pääsu. aga äkki siiski? mida teha blowouti ajal, kui varjendit pole ja medkit'ide söömine samuti ei aita???
miks siis "õiget moodi" wish granteri juures mängu lõppetada ei taha? arvan et selle blowouti ees polegi võimalik eluga pääseda, v.a varjend (pole niikaua seal tuumajaama juures ringi tuijanud, siis kui esimest korda mäng sai läbi tehtud) _________________ "Mõtle kriitiliselt"
miks siis "õiget moodi" wish granteri juures mängu lõppetada ei taha? arvan et selle blowouti ees polegi võimalik eluga pääseda, v.a varjend (pole niikaua seal tuumajaama juures ringi tuijanud, siis kui esimest korda mäng sai läbi tehtud)
Wish granteri juures pole "õiget moodi" ju
Portaalist portaali tuleb hüpata. Ma ka esimesse ei tahtnud alguses sisse hüpata, siis tuli mingi blowout ja killis ära. Edasi ei tulnud aga midagi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selles peale-lõppu boonus mapis ei oleks tõesti ennast kuhugi peita.
Kuid blowouti saab lihtsalt maha keerata kuskilt OL modi konfifailist. Neid on küll päris mitmeid ning ei tea peast enam öelda, millises failis täpsemalt.
Aga settingu nimi sisaldas stringi blowout ja väärtuseks oli mingi floating point number, kui see 0.0 panna siis blowoute enam ei tekkinud.
Ise sai seda kasutatud kui tänu blowoutile muutus üks freedom-i quest bugiseks. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Mingisugune uuematsorti SCS märuli video, thaks loota et oleks olemas võimalus see nö "märuli muusika" maha keerata, tundub kuidagi sobimatu kui juba oled SOC-i ennem mänginud.
miks siis "õiget moodi" wish granteri juures mängu lõppetada ei taha? arvan et selle blowouti ees polegi võimalik eluga pääseda, v.a varjend (pole niikaua seal tuumajaama juures ringi tuijanud, siis kui esimest korda mäng sai läbi tehtud)
Portaalist portaali tuleb hüpata. Ma ka esimesse ei tahtnud alguses sisse hüpata, siis tuli mingi blowout ja killis ära. Edasi ei tulnud aga midagi.
aa, no vat ei mäleta enam, sai päris tükk aega tagsi mängitud
TruePlaya SOC-i oled mänginud? ons siis seal vaenlasega madistamise ajal mingi möllumuusika? 5:24 _________________ "Mõtle kriitiliselt"
igatahes mõtlesin nüüd veidi värkidega nokitseda. sellega seoses püüan kõikjalt leida näiteks relvade ja muu nodi stats'ide edimise juhendeid aga eriti ei leia. tore oleks ka savegame edimise kohta midagi kuulda. kas on ka mõnda editori või tuleb ise soovitud andmed üles leida?
Portaalist portaali tuleb hüpata. Ma ka esimesse ei tahtnud alguses sisse hüpata, siis tuli mingi blowout ja killis ära. Edasi ei tulnud aga midagi.
aa, no vat ei mäleta enam, sai päris tükk aega tagsi mängitud
TruePlaya SOC-i oled mänginud? ons siis seal vaenlasega madistamise ajal mingi möllumuusika? 5:24
Selle möllu muusika nimi on trumm ja pass väga teemasse muidu _________________ Puhastan, hooldan, parandan, uuendan ja koostan lauaarvuteid. Lisainfo PS-i teel!
Selline küsimus: kas uuem patch paneb mängu sujuvamalt nõrgemal masinal jooksma?
SOC 1.05 on stabiilsem SP jaoks, kõige uuem 1.06 on rohkem MP jaoks vajalik
Aga kas siis eesmärgiga SP stabiilsemaks ja nõrgemal masinal paremini jooksvaks saada tasub üldse hakata patche peale toppima?
Kui kristalselt aus olla ei olegi aru saanud mida head need patchid annavad. Oli siis originaal tõesti nii bug-e täis? (ei ole seda siiani lõpuni mänginud)
Patchid muutsid mängu palju optimeeritumaks. Mingi päts andis päris palju juurde oma dual.core parandustega.... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
euforia, performance paraneb ikka. Ma oma vana juustuga sain isegi seda keskmist valgustus ja varju efekti kasutada peale üht patchi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selline küsimus: kas uuem patch paneb mängu sujuvamalt nõrgemal masinal jooksma?
Aga kas siis eesmärgiga SP stabiilsemaks ja nõrgemal masinal paremini jooksvaks saada tasub üldse hakata patche peale toppima?
Kui kristalselt aus olla ei olegi aru saanud mida head need patchid annavad. Oli siis originaal tõesti nii bug-e täis? (ei ole seda siiani lõpuni mänginud)
loe patch logid läbi, siis on kõik kristalselt selge!
minumeelest olid need patchid lausa hädavajalikud, parandasid ka mingiseid katkiseid queste.
Selle samaga üritan minagi tegeleda
Ilmselt pean oma kastile RAM-i juurde hankima. Viimati seepärast jäigi pooleli et raud ei olnud adekvaatne.
Lootsin oma riistvara parki uuendada põhjalikult... lootuseks see seni on jäänud
loe patch logid läbi, siis on kõik kristalselt selge!
minumeelest olid need patchid lausa hädavajalikud, parandasid ka mingiseid katkiseid queste.
Questidega tundub jahh mingi kamm olevat, need siin tekivad ja katkevad suht iseenesest.
Aga ma pidasin küll rohkem silmas paremat perfomance'it pildi osas ja sujuvamat jooksimist vaesemal masinal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.