Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Erinevad fotograafia teemalised küsimused märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 83, 84, 85  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 26.07.2008 14:13:01 vasta tsitaadiga

Probleem, tänud. Aga mul juba on kõik asjad RGB's ja 8 bit/channel... icon_confused.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Probleem
HV kasutaja

sõnum 29.07.2008 11:47:26 vasta tsitaadiga

Muidu välgualus ja oma 430EXiga olemas, aga kas valgusstatiive ei saa tavalise statiivina kasutada?
Või vastupidi, et tavalist statiivi valgusstatiivina?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.07.2008 11:50:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hädapärast saab, oleneb muidugi statiivist - aga reeglina kipuvad lühikeseks jääma...

Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 284
tagasi üles
Probleem
HV kasutaja

sõnum 29.07.2008 12:59:35 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

Hädapärast saab, oleneb muidugi statiivist - aga reeglina kipuvad lühikeseks jääma...

No kui lühikeseks kipuvad vaid jääma, siis peaks ju valgusstatiivi tavalisena kasutada saama?
Lühemaks saab teha -ses osas?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
imthedevil
HV kasutaja

sõnum 29.07.2008 13:10:48 vasta tsitaadiga

Probleem kirjutas:

No kui lühikeseks kipuvad vaid jääma, siis peaks ju valgusstatiivi tavalisena kasutada saama?
Lühemaks saab teha -ses osas?

Valgustistatiivid ei ole üldse stabiilsed kaamera hoidmiseks.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 29.07.2008 14:12:18 vasta tsitaadiga

Probleem, s*tast saia ei tee - heal juhul saad sepiku icon_wink.gif
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 30.07.2008 12:59:37 vasta tsitaadiga

Tere, tahaks küsida, millal oleks targem pildistabilisaator välja lülitada.Tean, et statiivilt pildistades võib stabilisaator pildi uduseks teha.Aga kas veel on olukordi, mil stabilisaator võib pildi rikkuda.Kaameraks pentax k200d.Praegu mul stabilisaator kogu aeg sees.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 30.07.2008 13:17:55 vasta tsitaadiga

tavka007 kirjutas:
Tere, tahaks küsida, millal oleks targem pildistabilisaator välja lülitada.Tean, et statiivilt pildistades võib stabilisaator pildi uduseks teha.Aga kas veel on olukordi, mil stabilisaator võib pildi rikkuda.Kaameraks pentax k200d.Praegu mul stabilisaator kogu aeg sees.

Ütlen kohe ära, et mu järgnev jutt on kogemustepõhine, tehniliselt pole uurinud

aga

alguses hoidsin ise ka kogu aeg stabikat K100D'l sees kuna mul käed värisevad keskmisest inimesest rohkem ning kompaktkaameratega pildistamise ajal värises ikka päris palju pilte ära. Märksa suurem-raskem peegelkaamera istub aga paremini käes ning enam seda muret pole, et käte mikromotoorikahäire segaks. Mingil hetkel hakkasin tähele panema, et osad(suhteliselt väike protsent) pildid on pehmevõitu, just pikema säriajaga siis (1/fookuskaugus ja aeglasemad). Tagantjärele ma ei tea, kas see võis olla niisama luulu või üsna odavate objektiivide (Sigma 24-135, Tamron 70-300) joonise mure aga TUNDUB, et seda võis teha stabikas, mis oli iga pildi ajal kasutuses.

Ma olen peale seda proovinud nii ja naa ning kokkuvõttes ei kasuta stabikat peaaegu üldse enam kuna ma ei ürita enam end ja tehnikat üle kavaldada. Ehk siis alla 1/fookuskaugus ma reeglina säriaega ei aja, siin on põhjuseid muidugi erinevaid kuna ma kasutan väga valgeid objektiive ning säriaega on reeglina nagu ratsahobusel sitta :). Aga igaljuhul on stabika pidev kasutamine natuke riskantne äri kuna ta võib hoopis pilti udustada. Või muidugi mõnikord ka päästa, selles pole kahtlust ka, on isegi tehtud 100mm ning 1/4 säriajaga pilte.

Ma soovitaks kasutada stabikat mõistlikult ning lülitada sisse siis kui vaja. Samas alguses võib ju kogu aeg sees hoida, ega halba see ju ei tee ning akusid sisuliselt ei kuluta (kuna lülitatakse sisse ainult korraks hetk enne pildistamist).
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 31.07.2008 01:03:42 vasta tsitaadiga

Tere, sai hiljuti soetatud selline aparaat nagu sony dsc-h9 . Kuna tegelen ise rattspordiga (extreemsema poolega), siis oleks hea kuidagi teha pilte "kalasilma" süsteemis.. Mis võimalused mul selle tegemiseks on? Kindlasti on vaja soetada uus objektiiv sinna? Ehk harite ming selle poole pealt.
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 31.07.2008 08:27:21 vasta tsitaadiga

xheix1712, sellel fotokal ei saa objektiive vahetada, maksimaalselt võid leida lainurkkonverteri, tänu millele saad jubedalt moonutatud ning uduseid pilte teha. Ehk siis pole mõtet selles suunas vaadata.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 31.07.2008 09:14:43 vasta tsitaadiga

xheix1712, sinu mudelit seal pole, aga ettekujutuses peaks andma:
http://www.raynox.co.jp/english/digital/h1/index.htm

tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 01.08.2008 21:53:16 vasta tsitaadiga

tavka007 kirjutas:

Panning'u (kaasalohistamise) puhul tasub kindlasti välja lülitada.

Mark0 kirjutas:
xheix1712, sellel fotokal ei saa objektiive vahetada, maksimaalselt võid leida lainurkkonverteri, tänu millele saad jubedalt moonutatud ning uduseid pilte teha. Ehk siis pole mõtet selles suunas vaadata.

Ära aja nüüd mingeid päris luulusid siin suust välja icon_rolleyes.gif

Ma Canon G3 ees kasutasin lainurkkonverterit väga palju, ei täheldanud küll, et oleks pilte udusemaks teinud. Või mida sa üldse udusemaks tegemise all silmas pead? Lainurga puhul väike moonutus on normaalne. Lihtsal ei maksa kõige odavamat jubinat ette keerata ja paraku kallimad on juba nii kallid, et tänapäeval tasuks teise ja lainurksema kaamera peale mõtlema hakata. Kuigi mingi 0.7x lainurk (nagu mul oli) annaks juba üsna magusa koosluse ka selle puhul ~22 mm (seda siis 35 mm kaadri ekvivalendi juures). thumbs_up.gif.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 01.08.2008 22:19:17 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:

Ära aja nüüd mingeid päris luulusid siin suust välja :roll:
Ma Canon G3 ees kasutasin lainurkkonverterit väga palju, ei täheldanud küll, et oleks pilte udusemaks teinud. Või mida sa üldse udusemaks tegemise all silmas pead? Lainurga puhul väike moonutus on normaalne. Lihtsal ei maksa kõige odavamat jubinat ette keerata ja paraku kallimad on juba nii kallid, et tänapäeval tasuks teise ja lainurksema kaamera peale mõtlema hakata. Kuigi mingi 0.7x lainurk (nagu mul oli) annaks juba üsna magusa koosluse ka selle puhul ~22 mm (seda siis 35 mm kaadri ekvivalendi juures). (y).

Ju on siis neid konvertereid erinevaid, mina olen näinud mingitsorti Canoni kompakti + lainurkkonverteriga tehtud pilte, mis olid 1/4 osas igaltpoolt nurkades udused ning üsna harilik lainurk oli ära moonutatud nagu kalasilm(aga ei olnud nii lai nagu kalasilm).
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 02.08.2008 14:04:37 vasta tsitaadiga

Mark0, nojah, eks asjal ja asjal on vahe, nagu ikka optika puhul. Võib-olla oli mingi odav sunpaki vidin, mingi eriti hullu lainurgaga vms. Mis paberi peal numbrina tundub ilus, aga päriselus... Nii et jah, odavat vidinat ei tasu tõesti osta, ja kallis võib olla.... juba liiga kallis. icon_smile.gif

Aga tegelikult tekkis mul hoopis säärane küsimus, et kas terminil "bokeh" üldse on mingi eestikeelne vaste olemas? Või kasutataksegi seda ka ametlikult sellisena, pole ju ka ingliskeelse maailma jaoks just omakeelne sõna...

tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 06.08.2008 01:46:28 vasta tsitaadiga

Kes/kus saaks paar slaidi ja mõned 35mm kaadrid sisse skänneerida.

35mm ja ühe kaadri puhul oleks tarvis üsna kõrget resot.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 06.08.2008 09:27:36 vasta tsitaadiga

ikka saab icon_wink.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 09:45:36 vasta tsitaadiga

Küsimus oleks. Kas tänapäeva Widescreen monitorid kõlbavad fotode vaatamiseks/töötlemiseks? Mõtlen just seda et kas nad fotot ära ei venita? Hetkel 4:3 monitor ja mõtlen kas minna üle või jääda selle peale mis on. Ise arvan praegu et 16:9 pole eriti hea lahendus.

viimati muutis TheDJ 08.08.2008 09:46:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 08.08.2008 09:45:50 vasta tsitaadiga

Monitor ei venita midagi icon_razz.gif
Venitamisega tegeleb tarkvara.
Normaalse digipeegliga on laiekraan isegi parem, kui 4:3 le, kui muidugi enamust püstipidi ei pildista.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 09:46:51 vasta tsitaadiga

vallo kirjutas:
Monitor ei venita midagi icon_razz.gif
Venitamisega tegeleb tarkvara.
Normaalse digipeegliga on laiekraan isegi parem, kui 4:3 le, kui muidugi enamust püstipidi ei pildista.

Ja milline näeb välja püstiasendis pildiga? Peenikesed inimesed muutuvad paksudeks? icon_razz1.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.08.2008 09:48:40 vasta tsitaadiga

TheDJ kirjutas:
Küsimus oleks. Kas tänapäeva Widescreen monitorid kõlbavad fotode vaatamiseks/töötlemiseks? Mõtlen just seda et kas nad fotot ära ei venita? Hetkel 4:3 monitor ja mõtlen kas minna üle või jääda selle peale mis on. Ise arvan praegu et 16:9 pole eriti hea lahendus.

Pilti saab vaadata nii nagu pildivaatamisprogramm seda näitab, kas siis välja venitades või jättes servad mustaks. Ekraani enda kuju pole nii väga tähtis, kui sa just ei taha vaadata ilma mustade äärteta. Siis on variant, kas osta samas mõõdus sensoriga ekraan või crop'ida.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 09:50:31 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
TheDJ kirjutas:

Pilti saab vaadata nii nagu pildivaatamisprogramm seda näitab, kas siis välja venitades või jättes servad mustaks. Ekraani enda kuju pole nii väga tähtis, kui sa just ei taha vaadata ilma mustade äärteta. Siis on variant, kas osta samas mõõdus sensoriga ekraan või crop'ida.

Hmm, Windowsi tavaline viewer või see mis tal kaasas on näitab 4:3 peal loomulikku pilti, kardan et siis ilmub ekraanile kõik jõle venitatult.
Olen jah täheldanud et vana A80ga tehtud pildid on 4:3 suhtega aga uue peegliga on mustad ääred.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 08.08.2008 09:53:22 vasta tsitaadiga

TheDJ kirjutas:

Hmm, Windowsi tavaline viewer või see mis tal kaasas on näitab 4:3 peal loomulikku pilti, kardan et siis ilmub ekraanile kõik jõle venitatult.

Ei venita ta midagi.
Mul nii 4:3 kui ka laiekraan monitor käigus.
Püst kaadrist rääkisin sellepärast,e t suhteliselt väiksema ala täidab ekraanil, külgedele jääb palju musta.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.08.2008 10:29:02 vasta tsitaadiga

TheDJ kirjutas:

Olen jah täheldanud et vana A80ga tehtud pildid on 4:3 suhtega aga uue peegliga on mustad ääred.

Täpselt nii käitub ka sul uus monitor - kui pildi ja ekraani formaat ei sobi siis jääb osa ekraanist mustaks.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 12:36:04 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
TheDJ kirjutas:

Täpselt nii käitub ka sul uus monitor - kui pildi ja ekraani formaat ei sobi siis jääb osa ekraanist mustaks.

Ahsoo. Selge. Tänud. Kas üldiselt on normaalne kui pildistamisega tegelev inimene kasutab Wide molu või on parem 4:3´le.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.08.2008 12:41:29 vasta tsitaadiga

TheDJ kirjutas:

Ahsoo. Selge. Tänud. Kas üldiselt on normaalne kui pildistamisega tegelev inimene kasutab Wide molu või on parem 4:3´le.

Normaalne on see, mis inimesele meeldib ja sobib. Kindlasti on ühel ja teisel omad eelised, näiteks saab laiekraanil võtta püstiseid pilte kõrvuti ette kaks tükki korraga paremini. Mulle isiklikult ei meeldi ei laiekraanid ega ka mitme monitori kasutamine, pea väänamine ja mitmesse kohta passimine pole eriti sobivad mu harjumustega.

Ehk siis YMMV.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 08.08.2008 13:43:24 vasta tsitaadiga

TheDJ, nagu mainiti, siis maitse asi - olulisem ikka mis monitori kasutad icon_wink.gif
P.S kuna töö juures kasutan igapäevaselt kahte 24" widescreen "molu", ei kujuta teisiti enam ettegi...

tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 13:49:25 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
TheDJ kirjutas:

Normaalne on see, mis inimesele meeldib ja sobib. Kindlasti on ühel ja teisel omad eelised, näiteks saab laiekraanil võtta püstiseid pilte kõrvuti ette kaks tükki korraga paremini. Mulle isiklikult ei meeldi ei laiekraanid ega ka mitme monitori kasutamine, pea väänamine ja mitmesse kohta passimine pole eriti sobivad mu harjumustega.

Ehk siis YMMV.

Mulle ka nagu wide versioonid eriti ei istu ja siiani on 19" 4:3 täitnud oma rolli hästi aga nagu vaikselt hiilin suuremat ja siis mõtlengi et kas 4:3 ikka või....
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 08.08.2008 13:54:23 vasta tsitaadiga

mis probleem Sul selle wide ekraaniga on? Tahad Sa sellest rääkida? icon_wink.gif
Teksti mahub rohkem, landscapes pilt on suurem, kui ekraan on sama kõrgusega kui 19 " 4:3 le (siis miski 20-22" wide).
Ma küll mingit probleemi ei näe.
Ise harjunud hoopis 2 molu taga korraga töötama (hetkel siis 20" wide ja 19" 4:3 kõrvuti). Kodus küll siiani 19" 4:3 ja tahaks rohkem ruumi icon_razz.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.08.2008 14:06:41 vasta tsitaadiga

Ahjaa - hea on kui saab monitori ekraani keerata, ehk siis keerata monitori "püsti" näiteks. Saad vaadata "püsti" pildistatud pilte vaadatamõnusalt, endalgi on selline monitor, Viewsonicu 930B.
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 08.08.2008 14:17:06 vasta tsitaadiga

Mark0, mul on ka pivotitav monitor, aga minu arust on püsti asendis pilt kuidagi kehvem. Eriti teksti puhul muutus kehvemine loetavamaks, tähe servad olid udusemad. Ei ole proovinud, mis piltidega teeb.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.08.2008 14:25:46 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Mark0, mul on ka pivotitav monitor, aga minu arust on püsti asendis pilt kuidagi kehvem. Eriti teksti puhul muutus kehvemine loetavamaks, tähe servad olid udusemad. Ei ole proovinud, mis piltidega teeb.

Eks see vahe on LCD ülesehituse omapäras ilmselt, pikslid pole mitte punktid vaid ristkülikud kui ma õigesti mäletan. Pilti vaatad muidu kaugemalt kui teksti, ei aja nii detaile taga.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 15:26:03 vasta tsitaadiga

vallo kirjutas:
mis probleem Sul selle wide ekraaniga on? Tahad Sa sellest rääkida? icon_wink.gif
Teksti mahub rohkem, landscapes pilt on suurem, kui ekraan on sama kõrgusega kui 19 " 4:3 le (siis miski 20-22" wide).
Ma küll mingit probleemi ei näe.
Ise harjunud hoopis 2 molu taga korraga töötama (hetkel siis 20" wide ja 19" 4:3 kõrvuti). Kodus küll siiani 19" 4:3 ja tahaks rohkem ruumi icon_razz.gif

Mul on sestpeale jah probleem....kui nägin üht väga rõvedalt kokkupigistatud wide telerit, mis oli küll ilus ja suur aga küll hakkas vastu, niivõrd ebaloomulik oli kõik, inimesed suruti kokku vms ja hakkasingi asja nii võtma et wide on suht räme ikka. Aga olen samas kuulnud positiivseid sõnu nii et ei teagi võtta omaks see et wide on hea või mitte.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 08.08.2008 15:41:21 vasta tsitaadiga

Sa vajad ikka hingeabi icon_razz.gif
See, et telekas on pilt rõvedalt moonutatud, on selle teleka omaniku probleem. icon_wink.gif
Monitoriga seda ei juhtu, kui reso on ilusti ja õigesti paigas. seega ei ole põhjust põdeda.
tagasi üles
TheDJ
HV veteran

sõnum 08.08.2008 17:24:18 vasta tsitaadiga

vallo kirjutas:
Sa vajad ikka hingeabi icon_razz.gif
See, et telekas on pilt rõvedalt moonutatud, on selle teleka omaniku probleem. icon_wink.gif
Monitoriga seda ei juhtu, kui reso on ilusti ja õigesti paigas. seega ei ole põhjust põdeda.

Tore. Sa suutsid mind veenda thumbs_up.gif Tehnika ikka suudab vahest petta.
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 10.08.2008 00:23:11 vasta tsitaadiga

Tartus fotostuudiot, mida tunniks-paariks rentida saab?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 14.08.2008 11:17:01 vasta tsitaadiga

Kuidas tõlkida, õigemini seletada lahti lühidalt mõistet stop/aste.
Vaatan, et fotopoed kasutavad ka varianti näiteks:töövahemik 1 - 20 EV, tahaks fotokaugele inimesele kuidagi lihtsalt ja lühidalt lahti seletada.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 14.08.2008 11:18:02 vasta tsitaadiga

vallo, http://fotokala.ee/fiki/index.php/P%C3%B5hit%C3%B5ed .
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 14.08.2008 11:28:37 vasta tsitaadiga

seda lugesin, aga ühtegi head lühikest vastet ei leidnud icon_sad.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 14.08.2008 11:56:31 vasta tsitaadiga

Auk.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 14.08.2008 11:59:54 vasta tsitaadiga

icon_razz.gif
Kõlaks vahvalt, kui ütleksin, et inmese silm suudab näha 14 auku icon_wink.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 14.08.2008 12:00:56 vasta tsitaadiga

Stop, aste, auk, vahemik - igaljuhul peab ju seletama, et on mingid etapid või äramõõdetud jupid, millest kokku moodustub fotograafiline ulatus.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 14.08.2008 12:09:14 vasta tsitaadiga

peaks jah, samas selle lahtiseletamine kipuv võtma samapalju kui ülejäänud jutt icon_razz.gif
Ilmselt peab panema viite fotokala lehe suunas
tagasi üles
skyline92
HV vaatleja
skyline92

sõnum 15.08.2008 14:57:23 vasta tsitaadiga

Küsimus siis rallil pildistamise kohta.
Et siis kust saada fotovesti? Paide ralli lehel (http://www.motorsport.ee/paideralli/?id=acred&parent=4) on meedia akrediteerimine olemas küll. Täitsin ka ära, aga mida ma edasi tegema peaks et seda vesti saada.? Võtavad nad ise ühendust, peaksin pressikeskusesse ise kohale minema.?

rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 15.08.2008 16:34:25 vasta tsitaadiga

Mina sain eelmine aasta fotovesti üritusel kohapeal pressibussist või mis iganes buss see oli. Ütlesin oma nime, kus väljaandest ja andsin oma allkirja. Ei tea ainult kas see igalpool nii.
skyline92
HV vaatleja
skyline92

sõnum 16.08.2008 10:55:43 vasta tsitaadiga

Aa see maksis ka midagi? Siis tean palju raha kaasa vedada. Ainus probleem on selles mis ma väljaande nimeks ütlen. Ei tea kas oma fotoblogist piisab icon_biggrin.gif icon_lol.gif
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 16.08.2008 11:31:43 vasta tsitaadiga

skyline92, aga mis sa siis registeerumislehel väljaandeks kirjutasid icon_rolleyes.gif
tagasi üles
skyline92
HV vaatleja
skyline92

sõnum 16.08.2008 12:28:19 vasta tsitaadiga

Sinna kirjutasin oma fotoblogi nime. Aga kardan et sellega nad saadavad mind pikalt.
rocket
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2008 15:04:36 vasta tsitaadiga

Ei maksnud see midagi.
Aga väljaanne peaks olema siiski mingi ajakiri/ajaleht, või mingi delfi või muu netiportaal. Sinu fotoblogi peale nad saadavad sind küll pikalt, ma usun.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 16.08.2008 19:55:01 vasta tsitaadiga

Selline asi, et tsipake aega tagasi juba küsisin, kuid ei taha ikka järele anda icon_biggrin.gif
Masinaks on sony dsc-h9 , kas ebayst sellised converterid oleks OK, et lisada sinna wide angle või fish eye objektiiv tulevikus?
http://cgi.ebay.com/NIB-Sony-VCL-DH0774-Converter-DSC-H7-H7S-H7B-H9-H9B_W0QQitemZ320126544378QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116
http://cgi.ebay.com/NIB-Sony-VCL-DH1774-Converter-DSC-H7-H7S-H7B-H9-H9B_W0QQitemZ320126549163QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116

Või teine variant oleks osta kuskilt Eestist mingi odav peegelkaamera ja tulevikus sinna siis juurde lisada?
Nt:
http://www.enter.ee/foto-ja-videokaamerad/peegelkaamerad/peegelkaamera-nikon-d40.html

Küsiks juurde ka sellise asja kohta, kas see istub igale sonyle? http://cgi.ebay.de/37mm-42x-Fisheye-Lens-Converter-for-Sony-JVC-Panasonic_W0QQitemZ360018325270QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116

Peaksin ära märkima, et ma ei aja taga tippklassi tulemust.... lihtsalt kena pilti icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
skyline92
HV vaatleja
skyline92

sõnum 16.08.2008 20:52:28 vasta tsitaadiga

xheix1712, Osta parem parem see odav peegel kaamera ära. Endal vähem ajude n**i. Ka pildid jäävad palju normaalsemad.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Erinevad fotograafia teemalised küsimused mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 83, 84, 85  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.