|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Rajareits
HV Guru

|
26.07.2008 14:13:01
|
|
|
Probleem, tänud. Aga mul juba on kõik asjad RGB's ja 8 bit/channel...
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Probleem
HV kasutaja
|
29.07.2008 11:47:26
|
|
|
Muidu välgualus ja oma 430EXiga olemas, aga kas valgusstatiive ei saa tavalise statiivina kasutada?
Või vastupidi, et tavalist statiivi valgusstatiivina?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
29.07.2008 11:50:04
|
|
|
| tsitaat: |
|
Hädapärast saab, oleneb muidugi statiivist - aga reeglina kipuvad lühikeseks jääma...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Probleem
HV kasutaja
|
29.07.2008 12:59:35
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
| tsitaat: |
|
Hädapärast saab, oleneb muidugi statiivist - aga reeglina kipuvad lühikeseks jääma... |
No kui lühikeseks kipuvad vaid jääma, siis peaks ju valgusstatiivi tavalisena kasutada saama?
Lühemaks saab teha -ses osas?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
imthedevil
HV kasutaja
|
29.07.2008 13:10:48
|
|
|
| Probleem kirjutas: |
No kui lühikeseks kipuvad vaid jääma, siis peaks ju valgusstatiivi tavalisena kasutada saama?
Lühemaks saab teha -ses osas? |
Valgustistatiivid ei ole üldse stabiilsed kaamera hoidmiseks.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
29.07.2008 14:12:18
|
|
|
Probleem, s*tast saia ei tee - heal juhul saad sepiku
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
30.07.2008 12:59:37
|
|
|
| Tere, tahaks küsida, millal oleks targem pildistabilisaator välja lülitada.Tean, et statiivilt pildistades võib stabilisaator pildi uduseks teha.Aga kas veel on olukordi, mil stabilisaator võib pildi rikkuda.Kaameraks pentax k200d.Praegu mul stabilisaator kogu aeg sees.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
30.07.2008 13:17:55
|
|
|
| tavka007 kirjutas: |
| Tere, tahaks küsida, millal oleks targem pildistabilisaator välja lülitada.Tean, et statiivilt pildistades võib stabilisaator pildi uduseks teha.Aga kas veel on olukordi, mil stabilisaator võib pildi rikkuda.Kaameraks pentax k200d.Praegu mul stabilisaator kogu aeg sees. |
Ütlen kohe ära, et mu järgnev jutt on kogemustepõhine, tehniliselt pole uurinud
aga
alguses hoidsin ise ka kogu aeg stabikat K100D'l sees kuna mul käed värisevad keskmisest inimesest rohkem ning kompaktkaameratega pildistamise ajal värises ikka päris palju pilte ära. Märksa suurem-raskem peegelkaamera istub aga paremini käes ning enam seda muret pole, et käte mikromotoorikahäire segaks. Mingil hetkel hakkasin tähele panema, et osad(suhteliselt väike protsent) pildid on pehmevõitu, just pikema säriajaga siis (1/fookuskaugus ja aeglasemad). Tagantjärele ma ei tea, kas see võis olla niisama luulu või üsna odavate objektiivide (Sigma 24-135, Tamron 70-300) joonise mure aga TUNDUB, et seda võis teha stabikas, mis oli iga pildi ajal kasutuses.
Ma olen peale seda proovinud nii ja naa ning kokkuvõttes ei kasuta stabikat peaaegu üldse enam kuna ma ei ürita enam end ja tehnikat üle kavaldada. Ehk siis alla 1/fookuskaugus ma reeglina säriaega ei aja, siin on põhjuseid muidugi erinevaid kuna ma kasutan väga valgeid objektiive ning säriaega on reeglina nagu ratsahobusel sitta :). Aga igaljuhul on stabika pidev kasutamine natuke riskantne äri kuna ta võib hoopis pilti udustada. Või muidugi mõnikord ka päästa, selles pole kahtlust ka, on isegi tehtud 100mm ning 1/4 säriajaga pilte.
Ma soovitaks kasutada stabikat mõistlikult ning lülitada sisse siis kui vaja. Samas alguses võib ju kogu aeg sees hoida, ega halba see ju ei tee ning akusid sisuliselt ei kuluta (kuna lülitatakse sisse ainult korraks hetk enne pildistamist).
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
31.07.2008 01:03:42
|
|
|
| Tere, sai hiljuti soetatud selline aparaat nagu sony dsc-h9 . Kuna tegelen ise rattspordiga (extreemsema poolega), siis oleks hea kuidagi teha pilte "kalasilma" süsteemis.. Mis võimalused mul selle tegemiseks on? Kindlasti on vaja soetada uus objektiiv sinna? Ehk harite ming selle poole pealt.
|
|
| Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
31.07.2008 08:27:21
|
|
|
| xheix1712, sellel fotokal ei saa objektiive vahetada, maksimaalselt võid leida lainurkkonverteri, tänu millele saad jubedalt moonutatud ning uduseid pilte teha. Ehk siis pole mõtet selles suunas vaadata.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
01.08.2008 21:53:16
|
|
|
| tavka007 kirjutas: |
| Tere, tahaks küsida, millal oleks targem pildistabilisaator välja lülitada.Tean, et statiivilt pildistades võib stabilisaator pildi uduseks teha.Aga kas veel on olukordi, mil stabilisaator võib pildi rikkuda.Kaameraks pentax k200d.Praegu mul stabilisaator kogu aeg sees. |
Panning'u (kaasalohistamise) puhul tasub kindlasti välja lülitada.
| Mark0 kirjutas: |
| xheix1712, sellel fotokal ei saa objektiive vahetada, maksimaalselt võid leida lainurkkonverteri, tänu millele saad jubedalt moonutatud ning uduseid pilte teha. Ehk siis pole mõtet selles suunas vaadata. |
Ära aja nüüd mingeid päris luulusid siin suust välja
Ma Canon G3 ees kasutasin lainurkkonverterit väga palju, ei täheldanud küll, et oleks pilte udusemaks teinud. Või mida sa üldse udusemaks tegemise all silmas pead? Lainurga puhul väike moonutus on normaalne. Lihtsal ei maksa kõige odavamat jubinat ette keerata ja paraku kallimad on juba nii kallid, et tänapäeval tasuks teise ja lainurksema kaamera peale mõtlema hakata. Kuigi mingi 0.7x lainurk (nagu mul oli) annaks juba üsna magusa koosluse ka selle puhul ~22 mm (seda siis 35 mm kaadri ekvivalendi juures). .
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.08.2008 22:19:17
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
Ära aja nüüd mingeid päris luulusid siin suust välja :roll:
Ma Canon G3 ees kasutasin lainurkkonverterit väga palju, ei täheldanud küll, et oleks pilte udusemaks teinud. Või mida sa üldse udusemaks tegemise all silmas pead? Lainurga puhul väike moonutus on normaalne. Lihtsal ei maksa kõige odavamat jubinat ette keerata ja paraku kallimad on juba nii kallid, et tänapäeval tasuks teise ja lainurksema kaamera peale mõtlema hakata. Kuigi mingi 0.7x lainurk (nagu mul oli) annaks juba üsna magusa koosluse ka selle puhul ~22 mm (seda siis 35 mm kaadri ekvivalendi juures). (y). |
Ju on siis neid konvertereid erinevaid, mina olen näinud mingitsorti Canoni kompakti + lainurkkonverteriga tehtud pilte, mis olid 1/4 osas igaltpoolt nurkades udused ning üsna harilik lainurk oli ära moonutatud nagu kalasilm(aga ei olnud nii lai nagu kalasilm).
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
02.08.2008 14:04:37
|
|
|
Mark0, nojah, eks asjal ja asjal on vahe, nagu ikka optika puhul. Võib-olla oli mingi odav sunpaki vidin, mingi eriti hullu lainurgaga vms. Mis paberi peal numbrina tundub ilus, aga päriselus... Nii et jah, odavat vidinat ei tasu tõesti osta, ja kallis võib olla.... juba liiga kallis.
Aga tegelikult tekkis mul hoopis säärane küsimus, et kas terminil "bokeh" üldse on mingi eestikeelne vaste olemas? Või kasutataksegi seda ka ametlikult sellisena, pole ju ka ingliskeelse maailma jaoks just omakeelne sõna...
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
06.08.2008 01:46:28
|
|
|
Kes/kus saaks paar slaidi ja mõned 35mm kaadrid sisse skänneerida.
35mm ja ühe kaadri puhul oleks tarvis üsna kõrget resot.
|
|
| Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
06.08.2008 09:27:36
|
|
|
ikka saab
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 09:45:36
|
|
|
Küsimus oleks. Kas tänapäeva Widescreen monitorid kõlbavad fotode vaatamiseks/töötlemiseks? Mõtlen just seda et kas nad fotot ära ei venita? Hetkel 4:3 monitor ja mõtlen kas minna üle või jääda selle peale mis on. Ise arvan praegu et 16:9 pole eriti hea lahendus.
viimati muutis TheDJ 08.08.2008 09:46:04, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
08.08.2008 09:45:50
|
|
|
Monitor ei venita midagi
Venitamisega tegeleb tarkvara.
Normaalse digipeegliga on laiekraan isegi parem, kui 4:3 le, kui muidugi enamust püstipidi ei pildista.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 09:46:51
|
|
|
| vallo kirjutas: |
Monitor ei venita midagi
Venitamisega tegeleb tarkvara.
Normaalse digipeegliga on laiekraan isegi parem, kui 4:3 le, kui muidugi enamust püstipidi ei pildista. |
Ja milline näeb välja püstiasendis pildiga? Peenikesed inimesed muutuvad paksudeks?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.08.2008 09:48:40
|
|
|
| TheDJ kirjutas: |
| Küsimus oleks. Kas tänapäeva Widescreen monitorid kõlbavad fotode vaatamiseks/töötlemiseks? Mõtlen just seda et kas nad fotot ära ei venita? Hetkel 4:3 monitor ja mõtlen kas minna üle või jääda selle peale mis on. Ise arvan praegu et 16:9 pole eriti hea lahendus. |
Pilti saab vaadata nii nagu pildivaatamisprogramm seda näitab, kas siis välja venitades või jättes servad mustaks. Ekraani enda kuju pole nii väga tähtis, kui sa just ei taha vaadata ilma mustade äärteta. Siis on variant, kas osta samas mõõdus sensoriga ekraan või crop'ida.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 09:50:31
|
|
|
| Küsimus oleks. Kas tänapäeva Widescreen monitorid kõlbavad fotode vaatamiseks/töötlemiseks? Mõtlen just seda et kas nad fotot ära ei venita? Hetkel 4:3 monitor ja mõtlen kas minna üle või jääda selle peale mis on. Ise arvan praegu et 16:9 pole eriti hea lahendus. |
Pilti saab vaadata nii nagu pildivaatamisprogramm seda näitab, kas siis välja venitades või jättes servad mustaks. Ekraani enda kuju pole nii väga tähtis, kui sa just ei taha vaadata ilma mustade äärteta. Siis on variant, kas osta samas mõõdus sensoriga ekraan või crop'ida. |
Hmm, Windowsi tavaline viewer või see mis tal kaasas on näitab 4:3 peal loomulikku pilti, kardan et siis ilmub ekraanile kõik jõle venitatult.
Olen jah täheldanud et vana A80ga tehtud pildid on 4:3 suhtega aga uue peegliga on mustad ääred.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
08.08.2008 09:53:22
|
|
|
Hmm, Windowsi tavaline viewer või see mis tal kaasas on näitab 4:3 peal loomulikku pilti, kardan et siis ilmub ekraanile kõik jõle venitatult.
|
Ei venita ta midagi.
Mul nii 4:3 kui ka laiekraan monitor käigus.
Püst kaadrist rääkisin sellepärast,e t suhteliselt väiksema ala täidab ekraanil, külgedele jääb palju musta.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.08.2008 10:29:02
|
|
|
Olen jah täheldanud et vana A80ga tehtud pildid on 4:3 suhtega aga uue peegliga on mustad ääred. |
Täpselt nii käitub ka sul uus monitor - kui pildi ja ekraani formaat ei sobi siis jääb osa ekraanist mustaks.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 12:36:04
|
|
|
Olen jah täheldanud et vana A80ga tehtud pildid on 4:3 suhtega aga uue peegliga on mustad ääred. |
Täpselt nii käitub ka sul uus monitor - kui pildi ja ekraani formaat ei sobi siis jääb osa ekraanist mustaks. |
Ahsoo. Selge. Tänud. Kas üldiselt on normaalne kui pildistamisega tegelev inimene kasutab Wide molu või on parem 4:3´le.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.08.2008 12:41:29
|
|
|
Ahsoo. Selge. Tänud. Kas üldiselt on normaalne kui pildistamisega tegelev inimene kasutab Wide molu või on parem 4:3´le. |
Normaalne on see, mis inimesele meeldib ja sobib. Kindlasti on ühel ja teisel omad eelised, näiteks saab laiekraanil võtta püstiseid pilte kõrvuti ette kaks tükki korraga paremini. Mulle isiklikult ei meeldi ei laiekraanid ega ka mitme monitori kasutamine, pea väänamine ja mitmesse kohta passimine pole eriti sobivad mu harjumustega.
Ehk siis YMMV.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
08.08.2008 13:43:24
|
|
|
TheDJ, nagu mainiti, siis maitse asi - olulisem ikka mis monitori kasutad
P.S kuna töö juures kasutan igapäevaselt kahte 24" widescreen "molu", ei kujuta teisiti enam ettegi...
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 13:49:25
|
|
|
Ahsoo. Selge. Tänud. Kas üldiselt on normaalne kui pildistamisega tegelev inimene kasutab Wide molu või on parem 4:3´le. |
Normaalne on see, mis inimesele meeldib ja sobib. Kindlasti on ühel ja teisel omad eelised, näiteks saab laiekraanil võtta püstiseid pilte kõrvuti ette kaks tükki korraga paremini. Mulle isiklikult ei meeldi ei laiekraanid ega ka mitme monitori kasutamine, pea väänamine ja mitmesse kohta passimine pole eriti sobivad mu harjumustega.
Ehk siis YMMV. |
Mulle ka nagu wide versioonid eriti ei istu ja siiani on 19" 4:3 täitnud oma rolli hästi aga nagu vaikselt hiilin suuremat ja siis mõtlengi et kas 4:3 ikka või....
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
08.08.2008 13:54:23
|
|
|
mis probleem Sul selle wide ekraaniga on? Tahad Sa sellest rääkida?
Teksti mahub rohkem, landscapes pilt on suurem, kui ekraan on sama kõrgusega kui 19 " 4:3 le (siis miski 20-22" wide).
Ma küll mingit probleemi ei näe.
Ise harjunud hoopis 2 molu taga korraga töötama (hetkel siis 20" wide ja 19" 4:3 kõrvuti). Kodus küll siiani 19" 4:3 ja tahaks rohkem ruumi
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.08.2008 14:06:41
|
|
|
| Ahjaa - hea on kui saab monitori ekraani keerata, ehk siis keerata monitori "püsti" näiteks. Saad vaadata "püsti" pildistatud pilte vaadatamõnusalt, endalgi on selline monitor, Viewsonicu 930B.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
08.08.2008 14:17:06
|
|
|
Mark0, mul on ka pivotitav monitor, aga minu arust on püsti asendis pilt kuidagi kehvem. Eriti teksti puhul muutus kehvemine loetavamaks, tähe servad olid udusemad. Ei ole proovinud, mis piltidega teeb.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.08.2008 14:25:46
|
|
|
| namstoop kirjutas: |
| Mark0, mul on ka pivotitav monitor, aga minu arust on püsti asendis pilt kuidagi kehvem. Eriti teksti puhul muutus kehvemine loetavamaks, tähe servad olid udusemad. Ei ole proovinud, mis piltidega teeb. |
Eks see vahe on LCD ülesehituse omapäras ilmselt, pikslid pole mitte punktid vaid ristkülikud kui ma õigesti mäletan. Pilti vaatad muidu kaugemalt kui teksti, ei aja nii detaile taga.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 15:26:03
|
|
|
mis probleem Sul selle wide ekraaniga on? Tahad Sa sellest rääkida?
Teksti mahub rohkem, landscapes pilt on suurem, kui ekraan on sama kõrgusega kui 19 " 4:3 le (siis miski 20-22" wide).
Ma küll mingit probleemi ei näe.
Ise harjunud hoopis 2 molu taga korraga töötama (hetkel siis 20" wide ja 19" 4:3 kõrvuti). Kodus küll siiani 19" 4:3 ja tahaks rohkem ruumi  |
Mul on sestpeale jah probleem....kui nägin üht väga rõvedalt kokkupigistatud wide telerit, mis oli küll ilus ja suur aga küll hakkas vastu, niivõrd ebaloomulik oli kõik, inimesed suruti kokku vms ja hakkasingi asja nii võtma et wide on suht räme ikka. Aga olen samas kuulnud positiivseid sõnu nii et ei teagi võtta omaks see et wide on hea või mitte.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
08.08.2008 15:41:21
|
|
|
Sa vajad ikka hingeabi
See, et telekas on pilt rõvedalt moonutatud, on selle teleka omaniku probleem.
Monitoriga seda ei juhtu, kui reso on ilusti ja õigesti paigas. seega ei ole põhjust põdeda.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
08.08.2008 17:24:18
|
|
|
Sa vajad ikka hingeabi
See, et telekas on pilt rõvedalt moonutatud, on selle teleka omaniku probleem.
Monitoriga seda ei juhtu, kui reso on ilusti ja õigesti paigas. seega ei ole põhjust põdeda. |
Tore. Sa suutsid mind veenda Tehnika ikka suudab vahest petta.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
10.08.2008 00:23:11
|
|
|
| Tartus fotostuudiot, mida tunniks-paariks rentida saab?
|
|
| Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
14.08.2008 11:17:01
|
|
|
Kuidas tõlkida, õigemini seletada lahti lühidalt mõistet stop/aste.
Vaatan, et fotopoed kasutavad ka varianti näiteks:töövahemik 1 - 20 EV, tahaks fotokaugele inimesele kuidagi lihtsalt ja lühidalt lahti seletada.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
14.08.2008 11:28:37
|
|
|
seda lugesin, aga ühtegi head lühikest vastet ei leidnud
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
14.08.2008 11:56:31
|
|
|
| Auk.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
14.08.2008 11:59:54
|
|
|
Kõlaks vahvalt, kui ütleksin, et inmese silm suudab näha 14 auku
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
14.08.2008 12:00:56
|
|
|
| Stop, aste, auk, vahemik - igaljuhul peab ju seletama, et on mingid etapid või äramõõdetud jupid, millest kokku moodustub fotograafiline ulatus.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
14.08.2008 12:09:14
|
|
|
peaks jah, samas selle lahtiseletamine kipuv võtma samapalju kui ülejäänud jutt
Ilmselt peab panema viite fotokala lehe suunas
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
skyline92
HV vaatleja

|
15.08.2008 14:57:23
|
|
|
Küsimus siis rallil pildistamise kohta.
Et siis kust saada fotovesti? Paide ralli lehel (http://www.motorsport.ee/paideralli/?id=acred&parent=4) on meedia akrediteerimine olemas küll. Täitsin ka ära, aga mida ma edasi tegema peaks et seda vesti saada.? Võtavad nad ise ühendust, peaksin pressikeskusesse ise kohale minema.?
_________________ Minu fotoblogi |
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
15.08.2008 16:34:25
|
|
|
Mina sain eelmine aasta fotovesti üritusel kohapeal pressibussist või mis iganes buss see oli. Ütlesin oma nime, kus väljaandest ja andsin oma allkirja. Ei tea ainult kas see igalpool nii.
_________________ www.allarifoto.eu |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
skyline92
HV vaatleja

|
16.08.2008 10:55:43
|
|
|
Aa see maksis ka midagi? Siis tean palju raha kaasa vedada. Ainus probleem on selles mis ma väljaande nimeks ütlen. Ei tea kas oma fotoblogist piisab
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.08.2008 11:31:43
|
|
|
skyline92, aga mis sa siis registeerumislehel väljaandeks kirjutasid
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
skyline92
HV vaatleja

|
16.08.2008 12:28:19
|
|
|
Sinna kirjutasin oma fotoblogi nime. Aga kardan et sellega nad saadavad mind pikalt.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
16.08.2008 15:04:36
|
|
|
Ei maksnud see midagi.
Aga väljaanne peaks olema siiski mingi ajakiri/ajaleht, või mingi delfi või muu netiportaal. Sinu fotoblogi peale nad saadavad sind küll pikalt, ma usun.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
skyline92
HV vaatleja

|
16.08.2008 20:52:28
|
|
|
xheix1712, Osta parem parem see odav peegel kaamera ära. Endal vähem ajude n**i. Ka pildid jäävad palju normaalsemad.
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|