praegune kellaaeg 17.06.2025 21:21:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UB
HV Guru

|
06.08.2008 20:09:47
Simple Machines Forum |
|
|
Kasutusel on siis Simple Machines Forum ning foorumist tagavarakoopia tegemine pole mingi probleem. On isegi prorgammid mis teevad seda sinu poolt määratud sagedusel, kuid ma pole pihta saanud, kuidas ma saan loodud andmebaasti tagavarakoopia kasutusele võtta, seega uue vanaga vahetada? Igasugused näpunäited oleksid teretulnud
Vaatasin, et phpBB foorumis on asi eriti lihtsaks tehtud, seega väga keeruline see olla ei saa.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
06.08.2008 23:49:02
Re: Simple Machines Forum |
|
|
UB kirjutas: |
Kasutusel on siis Simple Machines Forum ning foorumist tagavarakoopia tegemine pole mingi probleem. On isegi prorgammid mis teevad seda sinu poolt määratud sagedusel, kuid ma pole pihta saanud, kuidas ma saan loodud andmebaasti tagavarakoopia kasutusele võtta, seega uue vanaga vahetada? Igasugused näpunäited oleksid teretulnud
Vaatasin, et phpBB foorumis on asi eriti lihtsaks tehtud, seega väga keeruline see olla ei saa. |
kas veteranile on google siis tundmatu vidin, et ise ei viitsi otsingut teostada? Esimene vaste google otsingust: http://www.google.ee/search?hl=et&q=Simple+Machines+Forum+restore+from+backup&lr=
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
07.08.2008 07:22:00
|
|
|
tom1245, sellest muidugi on kõvasti abi ning ma olen seda ka teinud, kui sa just teadma pead
phpMyAdmin import annab veateate ning andmebaas lakkab töötamast ning seda korduvalt. Siin ma otsingi just alternatiivseid teid kuidas seda veel saaks teha!
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
07.08.2008 10:31:10
|
|
|
UB kirjutas: |
tom1245, sellest muidugi on kõvasti abi ning ma olen seda ka teinud, kui sa just teadma pead
phpMyAdmin import annab veateate ning andmebaas lakkab töötamast ning seda korduvalt. Siin ma otsingi just alternatiivseid teid kuidas seda veel saaks teha! |
võimalik, et foorumist tagavarakoopia tegemine on peeti läind...Vaata wordpadi või notepadiga, mida see sql fail sul üldse sisaldab? Kas on seal sees instruktsioon luua andmebaas, tabelid ja andmed või ainult tabelite loomine ja andmetega täitmine või hoopistükkis olemasolevate tabelite täitmine andmetega. Faili lõpus vaata, milline on andmebaasi charset ja tüüp.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
11.08.2008 18:11:19
|
|
|
tom1245, seal oli info kõik olemas, aga lõpus chartset pakub jah mingi "rootsi oma"
Igatahes läksin phpbb peale üle, sest seal nagu sellist probleemi ei ole, kõik saab foorumisiseselt tehtud
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|