Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Simple Machines Forum märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2008 20:09:47 Simple Machines Forum vasta tsitaadiga

Kasutusel on siis Simple Machines Forum ning foorumist tagavarakoopia tegemine pole mingi probleem. On isegi prorgammid mis teevad seda sinu poolt määratud sagedusel, kuid ma pole pihta saanud, kuidas ma saan loodud andmebaasti tagavarakoopia kasutusele võtta, seega uue vanaga vahetada? Igasugused näpunäited oleksid teretulnud thumbs_up.gif
Vaatasin, et phpBB foorumis on asi eriti lihtsaks tehtud, seega väga keeruline see olla ei saa.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tom1245
HV veteran

sõnum 06.08.2008 23:49:02 Re: Simple Machines Forum vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Kasutusel on siis Simple Machines Forum ning foorumist tagavarakoopia tegemine pole mingi probleem. On isegi prorgammid mis teevad seda sinu poolt määratud sagedusel, kuid ma pole pihta saanud, kuidas ma saan loodud andmebaasti tagavarakoopia kasutusele võtta, seega uue vanaga vahetada? Igasugused näpunäited oleksid teretulnud thumbs_up.gif
Vaatasin, et phpBB foorumis on asi eriti lihtsaks tehtud, seega väga keeruline see olla ei saa.

kas veteranile on google siis tundmatu vidin, et ise ei viitsi otsingut teostada? Esimene vaste google otsingust: http://www.google.ee/search?hl=et&q=Simple+Machines+Forum+restore+from+backup&lr=
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

sõnum 07.08.2008 07:22:00 vasta tsitaadiga

tom1245, sellest muidugi on kõvasti abi ning ma olen seda ka teinud, kui sa just teadma pead icon_evil.gif
phpMyAdmin import annab veateate ning andmebaas lakkab töötamast ning seda korduvalt. Siin ma otsingi just alternatiivseid teid kuidas seda veel saaks teha!
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 07.08.2008 10:31:10 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
tom1245, sellest muidugi on kõvasti abi ning ma olen seda ka teinud, kui sa just teadma pead icon_evil.gif
phpMyAdmin import annab veateate ning andmebaas lakkab töötamast ning seda korduvalt. Siin ma otsingi just alternatiivseid teid kuidas seda veel saaks teha!

võimalik, et foorumist tagavarakoopia tegemine on peeti läind...Vaata wordpadi või notepadiga, mida see sql fail sul üldse sisaldab? Kas on seal sees instruktsioon luua andmebaas, tabelid ja andmed või ainult tabelite loomine ja andmetega täitmine või hoopistükkis olemasolevate tabelite täitmine andmetega. Faili lõpus vaata, milline on andmebaasi charset ja tüüp.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

sõnum 11.08.2008 18:11:19 vasta tsitaadiga

tom1245, seal oli info kõik olemas, aga lõpus chartset pakub jah mingi "rootsi oma"
Igatahes läksin phpbb peale üle, sest seal nagu sellist probleemi ei ole, kõik saab foorumisiseselt tehtud thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Simple Machines Forum
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.