Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVIDIA draiverite jama... või kaart ise??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aq
HV kasutaja

sõnum 21.07.2003 15:07:25 nVIDIA draiverite jama... või kaart ise??? vasta tsitaadiga

Selline asi siis, et otsustasin küsida teie käest nõu.

Mingil ajahetkel (kusagil kevadest) hakkasid nvidia.com lehelt laaditavad uusimad draiverid tegema igasugu jamasid masinaga.

Esimene asi oli see, et WinDVD softi avades tegi monitorile restardi... väga ebamugav ja monitorlie vist ka mitte eriti tervislik asi. Heakll, kannatasin selle ära, kuna ega ma pidevalt DVD-d ei vaata...

Niih... nüüd kunagi juulikuus sai taas Win peale pandud ja jälle uusimad draiverid laaditud... Nüüd tekkis selline jama, et ühte vähestest mängudest, mida mina mängin, hakkasid need draiverid kinni jooksutama (päris restardini). Edasi - lasin siis uusimad draiverid maha ja installeerisin oma masinaga kaasa tulnud plaadilt draiverid...

Tulemus oli rahuldav - mäng töötas nagu "vanasti" ning WinDVD ka enam ei plõksutanud monitori...

Nüüd on aga sellest mingi nädal möödas ja on ilmnenud uued jamad... Nimelt - WinDVD-ga DVD-d üle 10 min. vaadata ei lase, jookseb jälle kokku. Sedapuhku sinist ekraani ei tule, niet teada kuidagi ei saa, mis juhtus. Aga aitab vaid restart...

Mida nüüd teha? Ma pakun, et ikka nedsamad draiverid... kuigi on läinud ilmad kuumemaks ja näiteks HDD oli üpris tuline mul, kuid leiutasin talle ise lisajahutuse ning käega katsudes on asi vähemalt poole külmem kui enne jahutust oli... kuigi DVD mängimise aal on ka HDD aktiivsus väga suur...

Muidu tegemist selle odava teie poolt kirutud kaariga GF4 MX440, mis ka muide vahest väga pläriseb (ventilaator vist), kuid ega mulle väga rohkemat vaja plegi. Hea, et TV-out on ja DVD-d kaeda saab (enamuse aast ikka arvutist, aga vahest ka TV-st) ning neid 2-3 mängu mängida, mida mina mängin...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 21.07.2003 15:14:11 Re: nVIDIA draiverite jama... või kaart ise??? vasta tsitaadiga

Aq kirjutas:

Mäletan, et nVidia Detonator 40.xx alguse driveritega oli küll üks jama, ning tänu sellele muutusid paljud mängud/programmid kasutuskõlbmatuks, kuid nVidia lasi peagi ka uued driverid välja, kus see parandatud oli.. Proovi uute driveritega, kuid ei tea midagi kindlat lubada. Mul endal nimelt ATI toodang masinas, ning pole nVidia asjadega nii kursis. Ehk keegi oskab hädast välja aidata, kui see ei aita, mis pakkusin icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aq
HV kasutaja

sõnum 21.07.2003 15:40:06 vasta tsitaadiga

No võib ju proovida veelkord uuesti, kuid sellest viimasest proovimisest pole eriti kaua möödas... ei usu, et nii kiirelt midagi uut teevad...

Järgmine kord kui masin kinni läheb icon_biggrin.gif
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 21.07.2003 20:19:22 vasta tsitaadiga

mälud videokaardil ei kuumene üle?
Aq
HV kasutaja

sõnum 22.07.2003 09:01:05 vasta tsitaadiga

Watt nende mälude kohta videokaardil ei oska tõesti midaghi öelda, kuid ma vähe usun, et tegemist on riistvaralise veaga... sest olen isegi suurt ventilaatorit masina kõrval hoidnud siin kuumade ilmadega jne...

Igatahes draivereid ma kll ei installi uusimaid:
Version: 44.03
Release Date: May 14, 2003
WHQL Certified*

Krt, ma olen nende mais välja antud draiveritega küllalt jama näinud.
Igatahes... ma saan nüüd lõpetada kõikide programmide töö, viin HDD aktiivsuse minimaalseks ning lasen asjal maha jahtuda ning eks siis näis - kaua vaadata saab... annan teada! Võibolla tõesti näiteks 1 programmi jooksmine samal aal ajas konflikti vms...
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 22.07.2003 09:31:35 vasta tsitaadiga

kuulge siin on vist ikka muu viga rsk... see videokaardi jahutaja pläriseb kohe väga kõvasti... ega te ei oska öelda, milles asi võib olla? lahti kusagilt??? ilmselt tuleb siis jälle masin garantiisse viia icon_sad.gif
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 22.07.2003 12:55:43 vasta tsitaadiga

Plärisemisest sain jagu... puhastasin teda kõvasti icon_biggrin.gif Kuigi viga nagu suurt polnud... aga igatahes peale pintsliga kallal käimist enam ei tee kolinat (võibolla liigutasin midagit???)

Aga draiverid jooksutasid nüüd jätkuvalt masina kinni, niet vahetasin ikka uusimate vastu välja. Kuna ma mängin vähem kui DVD-sid vaatan, siis tuleb prioriteedid paika panna icon_sad.gif
tagasi üles
TheIV
HV kasutaja

sõnum 24.07.2003 18:26:17 vasta tsitaadiga

Jah väike brobla on selle 440 vendiga. Saab kähku tolmuseks ja kiilub kinni. Samas läheb seal kõik liiga kuumaks. Et asja paremini jooksma saada siis vendi peal oleva kleebsu all on koht kust saad teda õlitada. Endal oli sellega jama. beer_yum.gif Hea et lahti sai. icon_wink.gif
EvilMick007
HV veteran

sõnum 25.07.2003 00:34:55 vasta tsitaadiga

Aq kirjutas:
Plärisemisest sain jagu... puhastasin teda kõvasti icon_biggrin.gif Kuigi viga nagu suurt polnud... aga igatahes peale pintsliga kallal käimist enam ei tee kolinat (võibolla liigutasin midagit???)

Aga draiverid jooksutasid nüüd jätkuvalt masina kinni, niet vahetasin ikka uusimate vastu välja. Kuna ma mängin vähem kui DVD-sid vaatan, siis tuleb prioriteedid paika panna icon_sad.gif

Draiverite viga ei usu, et on mul endal samad ja juba pikemat aega, asi tundub siiski kaardi kuumenemises olevat! Pealegi mis windows sul on ?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
DeathCommando
HV kasutaja

sõnum 25.07.2003 00:40:15 vasta tsitaadiga

kusjuures mul oli sama viga.. lasin uuemad driverid peale ja enam seda laxu pole....
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
DeathCommando
HV kasutaja

sõnum 25.07.2003 00:40:54 vasta tsitaadiga

mul on Win2k
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
raido357
HV veteran

sõnum 25.07.2003 11:57:35 vasta tsitaadiga

mis kaardid teil täpsemalt on? tahaks teada palju 3dmarkis punne saate, hetkel paar päeva oman korraks testi korras, inno3d tornado gf4 mx 440 se, ddr m2ludega peaks aida32 sõnul olemas (128bit), kellad on core: 250 mem:333 ning punkte: 3279 icon_confused.gif enda gf2 teeb def kelladega 2799 ja max punnisin välja 3058 <- siis olid testi ajal pildis juba triibud sees ...kusjuures gf2 def kellad on minu teada core: 200mhz mem: 167mhz sdram ...
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.07.2003 12:52:58 vasta tsitaadiga

raido357 kirjutas:
mis kaardid teil täpsemalt on? tahaks teada palju 3dmarkis punne saate, hetkel paar päeva oman korraks testi korras, inno3d tornado gf4 mx 440 se, ddr m2ludega peaks aida32 sõnul olemas (128bit), kellad on core: 250 mem:333 ning punkte: 3279 icon_confused.gif enda gf2 teeb def kelladega 2799 ja max punnisin välja 3058 <- siis olid testi ajal pildis juba triibud sees ...kusjuures gf2 def kellad on minu teada core: 200mhz mem: 167mhz sdram ...
Võitlustandris ju spetsteema punktide kohta olemas!!!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
dokk
HV kasutaja

sõnum 25.07.2003 13:10:12 vasta tsitaadiga

Krt, ise sain 0.- eest tuttuue GF4 Ti4800SE-VTD8X ja ... nende krdi driveritega on miski kamm küll ....
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVIDIA draiverite jama... või kaart ise???
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.