praegune kellaaeg 18.06.2025 20:48:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
29.07.2008 12:36:31
Dell D630 & USB pordi garantii |
|
|
Lagunes siis ära täiesti normaalsel kasutamisel USB port, st must jubin, mis ühel pool pinne on, tuli ära. Ei osanud muud arvata, kui et praak vms, sest et pillatud vmt seda masinat ei ole, hoitud ideaalselt. Küll oli suur mu üllatus, kui nüüd PC Expert, st minu poolt välja valitud garantiiteostaja teatas, kuidas neile Tallinnast sõrgu vastu hakati jama, et selline asi ei käigi garantii alla. Olin üldiselt väga üllatunud sellist asja kuuldes. Mis muidu asjast arvata? Plaanis oli nüüd minna Tallinnasse Maxi ja natuke normaalsemat seletust neilt nõuda kui tavaline "seda me ei paranda".
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.07.2008 13:09:11
|
|
|
Tallinnas on 2 firmat - MAX ja IT. Uuri mõlemast, et kas tehakse garantiid või mitte. Ja kui ei tehta, siis ei tehtagi, kuna garantii tingimused kehtestab ju DELL, mitte MAX ega IT.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
29.07.2008 13:11:03
|
|
|
No kas nad mingisugust seletust asjale ei peagi andma või? Mulle lihtsalt ei jõua kohale, kuidas saab olla nii, et laptopi otstarbekohase kasutamise juures ta laguneb ning see nagu polekski kellegi asi. Mis garantiist siin üldse juttu saab olla siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.07.2008 13:21:55
|
|
|
Ega ikka ei pea selgitusi andma küll. Kui palju protsessima hakkad, siis saadetakse emaplaat 2-3 kuuks välismaale ekspertiisi. Kui masina vanus on alla 6-e kuu, siis organiseeritakse ekspertiis MAXI - IT ja DELL-i poolt. Kui üle 6-e kuu, siis pead oma kulu ja kirjadega selle - DELL poolt aksepteeritava ekspertiisi koha leidma. Kui vaidluse võidad, saad ekspertiisi rahad tagasi, kui kaotad, siis jääd rahadest ilma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
30.07.2008 20:46:23
|
|
|
Käesolev teema võtab küll sõnatuks.
Varem IBM T41ga 2x sarnane probleem (küll VGA pistikuga) ning alati vahetati kiirelt kobisemata ära.
Sai endalegi talvel D630 IT-st ostetud.
Ma uskusin, et D630 on äriklassi masin ja IT Grupp usaldusväärne firma.
Masendav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
30.07.2008 23:39:18
|
|
|
PitBull kirjutas: |
Käesolev teema võtab küll sõnatuks.
Varem IBM T41ga 2x sarnane probleem (küll VGA pistikuga) ning alati vahetati kiirelt kobisemata ära.
Sai endalegi talvel D630 IT-st ostetud.
Ma uskusin, et D630 on äriklassi masin ja IT Grupp usaldusväärne firma.
Masendav. |
Kahjuks see üldiselt Eestis käibki nii, et garantiiprobleemide korral oled ise oma muredega üksi. Dell Eestis hakkab muutuma samasuguseks kui Leedu Acme (Asuse toodete garantiiteostaja), kus vist reaalselt garantiiremonti ei tehtagi, vaid öeldakse, et oled ise ära lóhkunud arvuti ja pead maksma paranduse eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
31.07.2008 16:13:38
|
|
|
Ei tea mida normaalseks kasutamiseks nimetatakse, kuid üldjuhul on USB pesa väga kerge ära lõhkuda.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
31.07.2008 16:49:04
|
|
|
Heh, järjekordne tõestus, et Eesti klienditeenindusel ei tohi lasta endale pähe istuda. Marssisin Tallinnasse Maxi esindusse sisse, rääkisin oma loo ära ja ning garantiikutt ütles, et jah, tõepoolest, tema meelest võiks ka selline asi garantii alla käia. Järgmine nädal saadavad kulleriga Pärnusse koju kätte, kui emaplaat vahetatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|