Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Probleem DVD-ROM-iga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cmaidla
HV vaatleja

sõnum 22.08.2007 22:39:25 Probleem DVD-ROM-iga. vasta tsitaadiga

Tegin formati, kõik toimis kuni tänase päevani. Panin DVD sisse ja tundub nagu DVD-ROM lihtsalt ei võta DVD-d vastu.
Proovin avada My Computerist, double-click DVD Drive ( F: ), liivakell tuleb ette ja on ees ca.10 sekundit kuniks tuleb
ette error: The request could not be performed because of an I/O device error.
Ainus võimalus DVD-d/CD-d tööle saada on kui ma panen selle DVD-ROMi ja teen restarti, peale restarti töötab kõik
nii nagu polekski midagi viga aga kui ma vahetan diski siis sain ette jälle sama errori.
Mitte miski ei aidanud ja ma vahetasin arvuti DVD-ROMi täpselt samasuguse vastu aga ikkagi sain sama errori.
Pikk jutt aga ma paluks tõesti abi, sest ma ise ei suuda enam midagi välja mõelda.
PS! Arvuti andmed on profiilis ja ma olen seda probleemi varem ka kogenud. (Format ei aita!) icon_rolleyes.gif icon_sad.gif
icon_exclaim.gif Ei leidnud varem postitatud teemasi sellise probleemi kohta, vabandan kui on teema juba olemas mu probleemi kohta icon_exclaim.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
/\L:/\n
HV kasutaja
/\L:/\n

sõnum 27.08.2007 09:35:03 vasta tsitaadiga

Ma ei hakka uut teemat tegema. Mul nimelt taoline probleem. Mul on Samsungi TSSTcorp CDW/DVD TS-H492A combo seade.
Jama selles, et enam ta ei taha millegi pärast DVD-d lugeda,lihtsalt isegi mingit errorit ei viska ette, natukene seadme see tuluke vilgub ja plaat käib ringi ja sellega see lõpeb. Kuid tavalist CD-d loeb. Proovisin ka firmware updatet teha, aga mitte halligi ei muutunud.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 1
tagasi üles
kaitsevaim
HV kasutaja

sõnum 15.07.2008 20:37:04 vasta tsitaadiga

Mul ka TssTcorp combo. Probleem on selline, et DVD plaate mängib küll, aga kusagil poole peal viskab häkkima ja pmst jooksutab video kokku. Täpsemalt öeldes plaadilugeja tuluke hakkab ülimalt intensiivselt vilkuma ja nagu ei loeks välja??? Mõne plaadiga on heli ikka väga vilets. Bass üle kõige ja ragiseb. Draivereid olen kontrollinud, dxdiagi vaatasin ka üle. Device Manager probleeme ei tähelda... Windowsi register peaks ka puhas olema igasugustest olulistest kaladest, progedega ja käsitsi üle vaadatud. Kellelgi on ideed? Kas on mingi muu võimalus peale selle, et mängija on otsi andmas? icon_confused.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Probleem DVD-ROM-iga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.