praegune kellaaeg 18.06.2025 20:59:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cmaidla
HV vaatleja
|
22.08.2007 22:39:25
Probleem DVD-ROM-iga. |
|
|
Tegin formati, kõik toimis kuni tänase päevani. Panin DVD sisse ja tundub nagu DVD-ROM lihtsalt ei võta DVD-d vastu.
Proovin avada My Computerist, double-click DVD Drive ( F: ), liivakell tuleb ette ja on ees ca.10 sekundit kuniks tuleb
ette error: The request could not be performed because of an I/O device error.
Ainus võimalus DVD-d/CD-d tööle saada on kui ma panen selle DVD-ROMi ja teen restarti, peale restarti töötab kõik
nii nagu polekski midagi viga aga kui ma vahetan diski siis sain ette jälle sama errori.
Mitte miski ei aidanud ja ma vahetasin arvuti DVD-ROMi täpselt samasuguse vastu aga ikkagi sain sama errori.
Pikk jutt aga ma paluks tõesti abi, sest ma ise ei suuda enam midagi välja mõelda.
PS! Arvuti andmed on profiilis ja ma olen seda probleemi varem ka kogenud. (Format ei aita!)
Ei leidnud varem postitatud teemasi sellise probleemi kohta, vabandan kui on teema juba olemas mu probleemi kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
/\L:/\n
HV kasutaja

|
27.08.2007 09:35:03
|
|
|
Ma ei hakka uut teemat tegema. Mul nimelt taoline probleem. Mul on Samsungi TSSTcorp CDW/DVD TS-H492A combo seade.
Jama selles, et enam ta ei taha millegi pärast DVD-d lugeda,lihtsalt isegi mingit errorit ei viska ette, natukene seadme see tuluke vilgub ja plaat käib ringi ja sellega see lõpeb. Kuid tavalist CD-d loeb. Proovisin ka firmware updatet teha, aga mitte halligi ei muutunud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
15.07.2008 20:37:04
|
|
|
Mul ka TssTcorp combo. Probleem on selline, et DVD plaate mängib küll, aga kusagil poole peal viskab häkkima ja pmst jooksutab video kokku. Täpsemalt öeldes plaadilugeja tuluke hakkab ülimalt intensiivselt vilkuma ja nagu ei loeks välja??? Mõne plaadiga on heli ikka väga vilets. Bass üle kõige ja ragiseb. Draivereid olen kontrollinud, dxdiagi vaatasin ka üle. Device Manager probleeme ei tähelda... Windowsi register peaks ka puhas olema igasugustest olulistest kaladest, progedega ja käsitsi üle vaadatud. Kellelgi on ideed? Kas on mingi muu võimalus peale selle, et mängija on otsi andmas?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|