Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3/X360/Wii] Top Spin 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
PeZ
HV veteran

sõnum 10.07.2008 01:33:48 vasta tsitaadiga

Nagu ma üritasin öelda - et kindlasti tasuks enne 1000 krooni selle peale kulutamist demo katsuda. Ma olen suht kindel et see meetod kuidas seal löömist händlitakse, põhjustab väga mitmeid kurbasid nägusid ja raha aukuviskamise tunnet. Lõbufaktorilt Wii sports pole see teps mitte, ega isegi Virtua Tennis, räägitakse et ka mitte nagu eelmised Top Spinid, pigem nagu emm ... Forza, kui sa peaksid seda mängima rooliga mis kinnitatud taburetile mis sul koguaeg mängides eest ära sõidab. Põhimõtteliselt võimalik, aga väga veider.
tantsupala
HV vaatleja

sõnum 10.07.2008 13:43:49 vasta tsitaadiga

ma olen ennegi mänginud tennisemänge, mis nõuavad ajastamist ja õiges kohas olemist palli suhtes, niet minule see mäng kindlasti sobib. olen
demot proovinud ja meeldib ja ongi hea, et raske.

kui aga on harjutud mängima kerget virtua tennist, siis on muidugi pettumus

olin muide top spinis nr 2 maailmas ITST ratingu järgi ja tahtsin juba siis sellist mängu, mis nõuaks ajastamist. võite vaadata, olin "iseendale" seal icon_wink.gif.
lõpetasin mängimise 2006 sügisel, sest top spin 2 tüütas kiirelt ära, samas jäin aasta lõpu seisuga ikka rankingus kolmandaks.

inimestele, kes tahavd keerulisemat ja realistlikumat tennisesimulaatorit peaks väga happyd olema selle mängu üle.

minu silma on riivanud ainult see, et servid tunduvad liiga aeglased, isegi risk serve tehes ei sarnane nad reaalse servikiirusega.

äkki keegi tahab veel mängu varem saada, ma laupäeval lähen ostan soomest icon_biggrin.gif lindalinega saab soodsalt edasi tagasi ju

8)

thifer_@hotmail.com mu msn icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 10.07.2008 13:44:55 vasta tsitaadiga

Kust demot saab?
tantsupala
HV vaatleja

sõnum 10.07.2008 13:45:51 vasta tsitaadiga

demot saab xbox live marketplace'st, kust veel siis icon_wink.gif
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 10.07.2008 13:46:56 vasta tsitaadiga

PS3-mele vist demot pole siis veel...
tantsupala
HV vaatleja

sõnum 10.07.2008 13:59:14 vasta tsitaadiga

PS3 mängijatest on kahju isegi, sest onlines seal eriti palju mängijaid pole, suuremad spetsid on ikka xboxi peal. alles oli foorumis ITST-s
üks PS3 mängija, kes soovis saada mängupartnerit endale.

vat nii

vaatasin enda 2006a rankingut, mul nüüd uus gamertag - tantsupalavik ja kõik minevikuandmed on ka automaatselt muudetud sellele nimele rankingus. alles kui
võistluse tabeleid vaadata, siis näeb seal vana nime icon_smile.gif

minu parim hetk on selles tabelis:
http://www.intertopspintour.net/content/draws/Draw-TheStellaArtoisChampionships-625.htm

päästsin poolfinaalis kaks matšpalli ja finaalis ühe icon_smile.gif
tagasi üles
FruityLoop
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2008 15:53:33 vasta tsitaadiga

No ise kui ostan siis ikka mängin single playerit ja multyplayerit kahe puldi abil kellegagi rohkem. Online ple nii tähtis. Aga samas mul on xBoxi mängijatest kahju, sest neil ple minuteada Rafael Nadal-i...:/
Aga peale PeZ-i jutu lugemist ma võtan ka rahulikumalt. Vaatan enne ära mis teised arvavad ja siis vb tellin kuskilt odavamast kohast kas uuena või ostan siin foorumis kasutatult.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
tantsupala
HV vaatleja

sõnum 10.07.2008 16:40:17 vasta tsitaadiga

online on minu jaoks väga tähtis. online leiab väga palju erinevaid vastaseid, mida arvutiga ei suudeta iial genereerida.
mind see nadali puudumine eriti ei kõiguta, niikuinii mängitakse online oma tehtud mängijatega ja nii oli see juba top spin 1 ja 2ga ka. teen põldma ja kanepi endale icon_smile.gif

oleneb muidugi, mis eesmärk on kellelgi. minu eesmärk on testida enda võimeid teistega, sest
offline muutub asi igavaks, võidud arvuti vastu tulid esimese kahe osaga kergelt ja seda cheesimata.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 10.07.2008 18:38:56 vasta tsitaadiga

PS3 demo ka väljas nüüd.

E: Proovisin ära. Mängu ostan kindlasti. Viruta Tennis 3-st erineb asi ikka totaalselt. Peab kõvasti harjutama enne kui löögid välja tulevad (nagu ka päris tennises).

thumbs_up.gif

tantsupala
HV vaatleja

sõnum 14.07.2008 11:50:11 vasta tsitaadiga

laupäeva õhtust siis olemas ja võin kinnitada, et seni olevatest mängudest parim.

servi kiiruse sain selgeks, seega pole aeglased servid enam - ainuke miinuspool on mängul see, et on palju üle 90 eeskäe, tagakäe ja poweriga
tegelasi, kelle tavalöögid on ülikiired. mul pole muidugi mängija veel maximumi saanud, 70st 63 hetkel.

soovitan soojalt icon_smile.gif) eriti ilus on seda mängu vaadata, kui käib diagonaalide võitlus, siis on animatsioonid eriti ilusad, kuidas mängija jookseb külje
peale ja siis enne lööki kannab kiirelt raskuse ühelt jalalt teisele icon_smile.gif
tagasi üles
FruityLoop
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.07.2008 17:30:06 vasta tsitaadiga

Proovisin ka demo ja jättis mega mulje. Nagu fantast mäng minuarust. Graafika ja animatsioonid on super minujaoks! Ostan ka kindlasti.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
adal12
HV vaatleja

sõnum 19.07.2008 16:43:50 vasta tsitaadiga

Kas kedagi on saanud see mang Andricost?
tagasi üles
tantsupala
HV vaatleja

sõnum 21.07.2008 14:26:39 vasta tsitaadiga

mina sain mängu soomest nagu ülevalpool kirjas, arusaamatu, kuidas võtab mängu jõudmine eestisse pea kuu aega!!

muide, kui keegi oskab mängida top spin 3e, siis xbox 360 peal otsin paarismängu kaaslast online võistlusteks.
paarismängus võistelda saab ainult mängides ühe konsooli taga.

Tantsupalavik
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 08.09.2010 10:31:09 vasta tsitaadiga

Ei hakanud veel uut teemat tegema, kuid Top Spin 4 kuulutati välja. Esimesed pildid ka: http://kotaku.com/5632162/2k-sports-serves-up-top-spin-4-in-2011

Teema teeb siis kui rohkem infot saadaval.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3/X360/Wii] Top Spin 3 mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.