Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PeZ
HV veteran
|
10.07.2008 01:33:48
|
|
|
Nagu ma üritasin öelda - et kindlasti tasuks enne 1000 krooni selle peale kulutamist demo katsuda. Ma olen suht kindel et see meetod kuidas seal löömist händlitakse, põhjustab väga mitmeid kurbasid nägusid ja raha aukuviskamise tunnet. Lõbufaktorilt Wii sports pole see teps mitte, ega isegi Virtua Tennis, räägitakse et ka mitte nagu eelmised Top Spinid, pigem nagu emm ... Forza, kui sa peaksid seda mängima rooliga mis kinnitatud taburetile mis sul koguaeg mängides eest ära sõidab. Põhimõtteliselt võimalik, aga väga veider.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
10.07.2008 13:43:49
|
|
|
ma olen ennegi mänginud tennisemänge, mis nõuavad ajastamist ja õiges kohas olemist palli suhtes, niet minule see mäng kindlasti sobib. olen
demot proovinud ja meeldib ja ongi hea, et raske.
kui aga on harjutud mängima kerget virtua tennist, siis on muidugi pettumus
olin muide top spinis nr 2 maailmas ITST ratingu järgi ja tahtsin juba siis sellist mängu, mis nõuaks ajastamist. võite vaadata, olin "iseendale" seal .
lõpetasin mängimise 2006 sügisel, sest top spin 2 tüütas kiirelt ära, samas jäin aasta lõpu seisuga ikka rankingus kolmandaks.
inimestele, kes tahavd keerulisemat ja realistlikumat tennisesimulaatorit peaks väga happyd olema selle mängu üle.
minu silma on riivanud ainult see, et servid tunduvad liiga aeglased, isegi risk serve tehes ei sarnane nad reaalse servikiirusega.
äkki keegi tahab veel mängu varem saada, ma laupäeval lähen ostan soomest lindalinega saab soodsalt edasi tagasi ju
8)
thifer_@hotmail.com mu msn
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.07.2008 13:44:55
|
|
|
Kust demot saab?
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
10.07.2008 13:45:51
|
|
|
demot saab xbox live marketplace'st, kust veel siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.07.2008 13:46:56
|
|
|
PS3-mele vist demot pole siis veel...
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
10.07.2008 13:59:14
|
|
|
PS3 mängijatest on kahju isegi, sest onlines seal eriti palju mängijaid pole, suuremad spetsid on ikka xboxi peal. alles oli foorumis ITST-s
üks PS3 mängija, kes soovis saada mängupartnerit endale.
vat nii
vaatasin enda 2006a rankingut, mul nüüd uus gamertag - tantsupalavik ja kõik minevikuandmed on ka automaatselt muudetud sellele nimele rankingus. alles kui
võistluse tabeleid vaadata, siis näeb seal vana nime
minu parim hetk on selles tabelis:
http://www.intertopspintour.net/content/draws/Draw-TheStellaArtoisChampionships-625.htm
päästsin poolfinaalis kaks matpalli ja finaalis ühe
|
|
tagasi üles |
|
 |
FruityLoop
HV vaatleja
|
10.07.2008 15:53:33
|
|
|
No ise kui ostan siis ikka mängin single playerit ja multyplayerit kahe puldi abil kellegagi rohkem. Online ple nii tähtis. Aga samas mul on xBoxi mängijatest kahju, sest neil ple minuteada Rafael Nadal-i...:/
Aga peale PeZ-i jutu lugemist ma võtan ka rahulikumalt. Vaatan enne ära mis teised arvavad ja siis vb tellin kuskilt odavamast kohast kas uuena või ostan siin foorumis kasutatult.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
10.07.2008 16:40:17
|
|
|
online on minu jaoks väga tähtis. online leiab väga palju erinevaid vastaseid, mida arvutiga ei suudeta iial genereerida.
mind see nadali puudumine eriti ei kõiguta, niikuinii mängitakse online oma tehtud mängijatega ja nii oli see juba top spin 1 ja 2ga ka. teen põldma ja kanepi endale
oleneb muidugi, mis eesmärk on kellelgi. minu eesmärk on testida enda võimeid teistega, sest
offline muutub asi igavaks, võidud arvuti vastu tulid esimese kahe osaga kergelt ja seda cheesimata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.07.2008 18:38:56
|
|
|
PS3 demo ka väljas nüüd.
E: Proovisin ära. Mängu ostan kindlasti. Viruta Tennis 3-st erineb asi ikka totaalselt. Peab kõvasti harjutama enne kui löögid välja tulevad (nagu ka päris tennises).
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
14.07.2008 11:50:11
|
|
|
laupäeva õhtust siis olemas ja võin kinnitada, et seni olevatest mängudest parim.
servi kiiruse sain selgeks, seega pole aeglased servid enam - ainuke miinuspool on mängul see, et on palju üle 90 eeskäe, tagakäe ja poweriga
tegelasi, kelle tavalöögid on ülikiired. mul pole muidugi mängija veel maximumi saanud, 70st 63 hetkel.
soovitan soojalt ) eriti ilus on seda mängu vaadata, kui käib diagonaalide võitlus, siis on animatsioonid eriti ilusad, kuidas mängija jookseb külje
peale ja siis enne lööki kannab kiirelt raskuse ühelt jalalt teisele
|
|
tagasi üles |
|
 |
FruityLoop
HV vaatleja
|
14.07.2008 17:30:06
|
|
|
Proovisin ka demo ja jättis mega mulje. Nagu fantast mäng minuarust. Graafika ja animatsioonid on super minujaoks! Ostan ka kindlasti.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
adal12
HV vaatleja
|
19.07.2008 16:43:50
|
|
|
Kas kedagi on saanud see mang Andricost?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tantsupala
HV vaatleja
|
21.07.2008 14:26:39
|
|
|
mina sain mängu soomest nagu ülevalpool kirjas, arusaamatu, kuidas võtab mängu jõudmine eestisse pea kuu aega!!
muide, kui keegi oskab mängida top spin 3e, siis xbox 360 peal otsin paarismängu kaaslast online võistlusteks.
paarismängus võistelda saab ainult mängides ühe konsooli taga.
Tantsupalavik
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
|