Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2008 01:24:12 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Tõesti tasub whineda kahe zone pärast mida te olete näinud siiani. Fun eks. thumbs_up.gif

Kui terve mäng väljas ja kõik tsoonid valmis, siis on vingumiseks natuke hilja, mis?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 04.07.2008 03:53:02 vasta tsitaadiga

pkwild618 kirjutas:
Kuule sa ikka ise ka saad aru, mida sa ajad we? icon_lol.gif Coca-Cola võib ju tervisele olla ohtlikum, kui teised joogid, aga kas WoW on ka tervisele ohtlikum, kui teised mängud? icon_lol.gif

Näite mõte oli selles, et kui üks asi on teisest populaarsem, ei tähenda see veel, et teine on halvem. See viitab vaid sellele, et esimene läheb massidele rohkem peale. Ei pea hakkama mu sõnu väänama, leia parem korralik vastu argument.
pkwild618 kirjutas:

...Pikk WoW fanboy jutt...

Jah, tore, saame aru, sulle meeldib WoW. Samuti on selge, et sind ei huvita Diablo, vaid ainult see, et WoW'i takka kiita. Nüüd ütle meile, mida sa siit teemast üldse otsid? Tahad Diablo fännidele selgeks teha, et WoW maailm ja graafika on parem kui Diablo omad? Good luck with that one... icon_rolleyes.gif

Ja mulle ei jõua kohale, miks kõik need, kes ühel või teisel põhjusel Blizzardi otsustega rahul ei ole, ning seda ka väljendavad, tembeldatakse kohe vingujateks. Vot just see on minu meelest haige suhtumine. Ehk inimesed, kes avaldavad arvamust, käivad välja argumente ning põhjendavad neid, toovad näiteks pilte ja tunduvad üldse Diablo maailmaga kõige paremini kursis olevat, on nüüd äkitselt vingujad?

Nii et "vingujate" vastu vingujad, leppige sellega, et erinevalt teist, on maailmas inimesi, kes avaldavad arvamust ning teevad häält, kui neile midagi ei meeldi. Ma saaks teie pahameelest aru, kui siin foorumis tehtud postide sisu oleks a'la "omg D3 on crap", "LOL WOW!", "blizzard noobs", aga kurat võtaks, minu meelest on küll art directioni muutuse pooldajad väga viisakalt ja selgelt oma nägemust D3'est põhjendanud.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2008 04:46:53 vasta tsitaadiga

nagu keegi juba mainis, blizzardi puhul on mõtet häält teha, sest ilmselt jõuab see hääl vähemalt nendeni.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2008 08:20:17 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Tõesti tasub whineda kahe zone pärast mida te olete näinud siiani. Fun eks. thumbs_up.gif
Sa ei saa vist asjale pihta? Ega tekstuurid, neoonvalgus ja multikalikkus mingis teises tasemes muutu.

Vaadake kasvõi seda pilti.

Spoiler Spoiler Spoiler

Blizzardi variant oleks nagu mingi low-res tekstuurid ja sätted ja teine nagu high quality. Ülemine pilt pole vägahull aga kamoon vaadake alumist. Üks pilt oli mingit väljast veel kus blizzardi variant oli maastikust siuke, et igast kivid ja asjad maapinnal tundusid olevat ainult joonistatud ja flat aga mitte nö. reljeefsed. Tuletas kohe meelde vanemaid shuutereid kus sõjardile on püss, seljakott jne. selga joonistatud aga nö. ta ei oma neid enda küljes ehk siis stupid.

Kusjuures, et olla edus kindel siis tegelt ei oleks blizzardil sugugi raske panna mängu optsiooni kus saad valida kahe graafilise stiili vahel.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.07.2008 09:02:17 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:

Blizzardi variant oleks nagu mingi low-res tekstuurid ja sätted ja teine nagu high quality. Ülemine pilt pole vägahull aga kamoon vaadake alumist. Üks pilt oli mingit väljast veel kus blizzardi variant oli maastikust siuke, et igast kivid ja asjad maapinnal tundusid olevat ainult joonistatud ja flat aga mitte nö. reljeefsed. Tuletas kohe meelde vanemaid shuutereid kus sõjardile on püss, seljakott jne. selga joonistatud aga nö. ta ei oma neid enda küljes ehk siis stupid.

Kusjuures, et olla edus kindel siis tegelt ei oleks blizzardil sugugi raske panna mängu optsiooni kus saad valida kahe graafilise stiili vahel.

Esiteks on tegu pre alfa screenshottidega. Võimalik, et graafikamootor pole kaugeltki valmis ja mingi tulemuse saavutamiseks on suur osa taustast lihtsalt ühe suure tekstuuriga asendatud.
Teiseks ei ole need pildid värvivalikult D2-st nii väga erinevad midagi, näites heledam D2 Kurast dockiga võrreldes.
Kolmandaks ei ole graafika kõik kõiges, vaid max 30% kogu mänguelamusest.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 04.07.2008 09:10:52 vasta tsitaadiga

21 lk poste ja enamuses hülgemöla icon_neutral.gif Nt mulle meeldib originaal värvilahendus rohkem kui see fan-made. Kole üksluiseks läheb, kui kõik on ühtmoodi hall. Mõne eelistused on jälle vastupidised. Mis siis edasi? Hakkame vaidlema kummal on õigus? icon_rolleyes.gif Puistame vastastikku varukast argumente ja kütame kirgi tuliste vaidlustega? Mõttetu. Maitse üle teatavasti ei vaielda... beer_yum.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.07.2008 09:35:59 vasta tsitaadiga

Delta kirjutas:
21 lk poste ja enamuses hülgemöla :-|

Ah las plärtsuvad. Kuidagi peab ju enda olemasolu õigustama ning mingi ülla eesmärgi leidma, mille nimel elada :p
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 04.07.2008 10:21:08 vasta tsitaadiga

Mille jaoks need foorumid siis üldse on, kui mitte arutlemise jaoks?

Ja Delta, kui sinu arust on 21 lk hülgemöga, siis miks sa seda üldse loed?

Keegi ei vaidlegi selle üle, et kumb stiil parem on, vaid lihtsalt avaldame arvamust, et Diablo maailma WoW'i stiilis art direction ei sobi. Kui sinu meelest sobib, siis väga tore. Igaühel on õigus oma eelistustele. Kuid ära tule ütlema, et teiste jutt on hülgemöga, kuna ei olda sinuga ühel meelel.

Mõttetu keerutamine. Eks igaüks näeb ikka asja oma puki otsast.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 04.07.2008 11:05:50 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ja Delta, kui sinu arust on 21 lk hülgemöga, siis miks sa seda üldse loed?

Sellepärast, et mõni asjalik post eksib ka aeg-ajalt teiste hulka ära. Kui on enamus, siis on ka vähemus. icon_rolleyes.gif

LightsabeR kirjutas:

Keegi ei vaidlegi selle üle, et kumb stiil parem on, vaid lihtsalt avaldame arvamust, et Diablo maailma WoW'i stiilis art direction ei sobi. Kui sinu meelest sobib, siis väga tore. Igaühel on õigus oma eelistustele. Kuid ära tule ütlema, et teiste jutt on hülgemöga, kuna ei olda sinuga ühel meelel.

Loe rahulikult mu eelmine post läbi ja sa saad aru, et asi pole erinevates arvamustes, vaid selles kuidas nende arvamuste üle targutatakse. Ma saan aru, kui avaldatakse arvamust korra või kaks. Siin tekib vähem kui poole päevaga 15+ posti, kus kordub üks ja sama jutt ning midgai uut ja originaalset ei lisata. Jõuab "kuum" arutelu enam-vähem vaibuda, kui kargavad sama jutuga välja järgmised targad ja keeravad sellega uuesti üles ka eelmised. Lihtsalt huvi pärast küsin, et mitu korda oleks piisav ühe ja sama arvamuse avaldamiseks? Alla viie lehekülje vist ei mängi välja... eusa_think.gif

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 04.07.2008 12:45:22 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
gloom kirjutas:
Sa ei saa vist asjale pihta? Ega tekstuurid, neoonvalgus ja multikalikkus mingis teises tasemes muutu.

Vaadake kasvõi seda pilti.

Spoiler Spoiler Spoiler

Seal su nn "high quality" piltidel on -50% brightness, +50%contrast ja filmgrain filter, jee nii high quality.
Peale selle graini sa saad pildi molu/videoka settingutest samasuguseks "next gen graafikaks" ajada.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 04.07.2008 13:04:20 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Esiteks on tegu pre alfa screenshottidega. Võimalik, et graafikamootor pole kaugeltki valmis ja mingi tulemuse saavutamiseks on suur osa taustast lihtsalt ühe suure tekstuuriga asendatud.
Teiseks ei ole need pildid värvivalikult D2-st nii väga erinevad midagi, näites heledam D2 Kurast dockiga võrreldes.
Jaha teistele kahh siis seda pre alfa't kuna sa paistad jõletäpselt teadvat mis kuipalju peale keeratud ja mis variandis on.

Delta kirjutas:
Kole üksluiseks läheb, kui kõik on ühtmoodi hall
Jah, jama tõesti, diabos võiks ikka tegealsed siuksed olla
Spoiler Spoiler Spoiler
siis oleks umbevägev thumbs_up.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
rotation
HV kasutaja

sõnum 04.07.2008 14:08:27 vasta tsitaadiga

Iseenesest päris positiivne on muidugi see, et ühele kõige edukamale mängude tootjale minnakse nina alla hõõruma, kuidas mänge teha tuleb ! Mitte hõõruma, vaid lausa õpetama - tehakse isegi skitseeringud (loe: photoshopitsetakse) kuidas üks õige mäng välja peaks nägema! icon_smile.gif
See sisse zoomitud barbaarlase võrdlus WoWiga on kah päris teemakohane, sest nii lähedale zoomides ja arvestades asjaolu, et ka low-end masinad mängu välja veaksid, on täiesti häbiasi, et ta low-poly välja näeb!
Go whiners!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2008 14:24:58 vasta tsitaadiga

nina alla hõõruma? come on, kus maailmas sa elad? ja photoshoppimise koha pealt - üks pilt on parem kui tuhat sõna.

low poly != wow-stiil.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.07.2008 14:32:35 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Jaha teistele kahh siis seda pre alfa't kuna sa paistad jõletäpselt teadvat mis kuipalju peale keeratud ja mis variandis on.

Kui sa nüüd minu väite uuesti läbi loed, siis ma kirjutasin, et on võimalik. Kui sul on täpseid andmeid, et ma eksin, siis esita need.
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2008 14:37:30 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Esiteks on tegu pre alfa screenshottidega. Võimalik, et graafikamootor pole kaugeltki valmis ja mingi tulemuse saavutamiseks on suur osa taustast lihtsalt ühe suure tekstuuriga asendatud
...

1. Ma kuulen pidevalt vastuväiteid, kus vabandatakse välja, et ehk pole graafikamootor veel valmis, tegu on pre-alpha staadiumiga, ehk midagi veel muutub. Blizzard on seda mängu vaikselt nokitsenud juba 4 aastat. Nad ise kommenteerisid pildilist poolt, et nad on sellise suunaga väga rahul. Nad ei jagaks meile pooliku töö vilju, teades, et see kõik veel muutub. Fakt on see, et Blizzard on seni tehtud tasemedisaini ja tekstuuridega rahul ning pole põhjust arvata, et neil plaanis oleks ülejäänud maailmaga teisiti teha. Teine asi, mida ma siin ka varem rääkinud olen - praegu on just õige aeg häält tõsta, praegu on arendus pre-alphas. Kui mäng juba väljas, on hilja. Ma võin ka oodata järgmiste screenshottideni ja siis oma juttu jätkata, sest ma ei usu, et need seninähtuist teistsugused oleksid.
2. Graafika ei ole kõiges, aga kuna gameplay tundub videote järgi igati hea olema, on graafika ainuke, mis pinnale jääb. Me kõik tahame paremat mängu.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.07.2008 15:34:49 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Teine asi, mida ma siin ka varem rääkinud olen - praegu on just õige aeg häält tõsta, praegu on arendus pre-alphas. Kui mäng juba väljas, on hilja. Ma võin ka oodata järgmiste screenshottideni ja siis oma juttu jätkata, sest ma ei usu, et need seninähtuist teistsugused oleksid.

Tunnistagem nüüd ausalt endile, et ükskõik mida sa ( või ükskõik kes eestis ) kas praegu või tulevikus, sellest graafikast ka ei arva, ei muuda see diablo III lõppversioonis mitte midagi.
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2008 16:10:39 vasta tsitaadiga

Kui minu jutt aitab kaasa sellele, et see petition mõne hääle rohkem saab, on minu pingutus vaeva väärt.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2008 16:19:54 vasta tsitaadiga

sukelduja, millest su selline arvamus?
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.07.2008 16:42:11 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sukelduja, millest su selline arvamus?

Sellepärast, et kui nii väikese huvigrupi arvamust tõsiselt võetakse ( kellest pooled tõenäoliselt ei kavatsegi Diablo III osta), siis ei saaks see mäng eales valmis. Duke Nukem Foreverit mäletab keegi? Alati on olemas üks grupp kellele ei meeldi see või teine asi. Mänguäri on tänapäeval äri nagu iga teinegi, kus tuleb arvestada numbritega nagu potentsiaalne ostjate hulk, muutuse hind rahas, muutuse hind ajalises mõttes jne jne jne.
tagasi üles
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2008 17:37:34 vasta tsitaadiga

Gamespotis on 31.12.2009, mõnus icon_lol.gif
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.07.2008 19:05:08 vasta tsitaadiga

Volum kirjutas:

Saame siin 300lehekülge veel spekuleerida enne, kui mäng lettidel icon_neutral.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 04.07.2008 19:40:06 vasta tsitaadiga

Volum kirjutas:

ma alati naeran vaikselt kui pannakse uutele, just välja hõigatud mängudele see esimene release date. Peaaegu alati on see 31.12 kuna kellelgi ei ole mingit aimu. Varsti muudetakse TBA-ks ära. Praktiliselt tuleb D 3-e oodata kaks aastat, kuna vaevalt et 2009 numbri sees see välja tuleb. Arvatavasti H1 2010, siis on SC 2 juba tühjaks imetud.
Blizzardi vennad oleksid võinud selle aasta rahulikult võtta ning millalgi järgmisel kevadel uudisega välja tulla. See, et juba mingi poolteist-kaks aastat enne väljalaset inimesi lollitada teaserite ja muu art nänninga on natuke hädine. Saan aru küll, et mängude tegemine nüüdisajal võtab väga palju aega ja tahetakse võimalikult varakult teadvustada (investoritele eelkõige), millega tegeletakse, aga kusagil peab mingi piir ka olema.

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.07.2008 19:52:21 vasta tsitaadiga

Pakun et Blizzardi plaan on umbes selline:
H2 08: WotLK
H2 09: SC2
H2 10: D3

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.07.2008 00:09:38 vasta tsitaadiga

Õigus... Hakame hoopis kõik naeratama ja kõige kiitma ja kõige kõige paremaks hindama ja ostame endael kõik nVIDIA G280 -d vahet pole, kas Ati HD 4870 on sama hea peaaegu või mitte. Oleme kõigega nõus, et kõik on kõige parem ja ostame endale siis juba mõlemad ja siis kõik mudelid.. Läheme netti, paneme sisse netis käimiseks kõige parema video. Mängime, paneme sisse mängimiseks parima video. Läheme me Diablo III -s külla ennem Diablo tapmist, keerame kontrasdid nulli. Kui Diablo on tapetud, keerame kontrasdid tagasi ning parem oleks enam mitte oma arvamust avaldada ning ostame endale kõik originaal mängu kohe kui välja tuleb tuhande või mitme iganes saja krooni eest.

Pihv, ega oled jah asjalik tüüp!

PAREM KARTA, KUI KAHETSEDA!
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 05.07.2008 00:16:02 vasta tsitaadiga

pkwild618 kirjutas:
Õigus... Hakame hoopis kõik naeratama ja kõige kiitma ja kõige kõige paremaks hindama ja ostame endael kõik nVIDIA G280 -d vahet pole, kas Ati HD 4870 on sama hea peaaegu või mitte. Oleme kõigega nõus, et kõik on kõige parem ja ostame endale siis juba mõlemad ja siis kõik mudelid.. Läheme netti, paneme sisse netis käimiseks kõige parema video. Mängime, paneme sisse mängimiseks parima video. Läheme me Diablo III -s külla ennem Diablo tapmist, keerame kontrasdid nulli. Kui Diablo on tapetud, keerame kontrasdid tagasi ning parem oleks enam mitte oma arvamust avaldada ning ostame endale kõik originaal mängu kohe kui välja tuleb tuhande või mitme iganes saja krooni eest.

Pihv, ega oled jah asjalik tüüp!

PAREM KARTA, KUI KAHETSEDA!

*Slap* icon_confused.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.