Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.07.2008 16:28:45 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
KaarelK kirjutas:

vaatasin ka neid pilte ja videot vaatan ja vaatan no krt mina seal wowi ei n2e

Vaata hoolsamalt. Diablo 1&2 on realistlikud, tumedates toonides sünged seiklused. Diablo 3 kisub sinna Barbie's Great Adventure kanti.
Samas kui sinna Barbie maailma sisse visata mõni süngem koht siis just eri keskkondade vaheline kontrast on üsnagi tuntav. D1/2 on kõik ühtviisi hall ning mingit erilist muutust ei ole kuid mõne suure pahalase koopasse ronid.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.07.2008 16:32:07 vasta tsitaadiga

hoho sa paned nende värvidega võssa. mängi d1 ja d2 läbi ning tee uus analüüs.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

sõnum 03.07.2008 16:39:29 vasta tsitaadiga

Need vahepeal postitatud pildid, mis tegid maailma süngemaks (nö enne ja pärast pildid) olid päris kenad st Diablo maailma need sobivad. Samas oleneb kõik ka storyst. Kui valmisprodukt moodustab ikkagi ühe korraliku terviku (pilt, heli, story, mängitavus jne klapib), siis mina olen nõus sellele päris palju aega kulutama. Minu arvates väline maailm võib värvikirev olla, kuid pole reaalne, et sama toretsev oleks ka mõni koobas. Seega sellist multika sarnast asja ma tõesti ei tahaks. Eks peab arendusel silma peal hoidma ning vaatama kuidas asi hakkab välja nägema. praegu on liiga vara, et hakata suure suuga kritiseerima. Ma pole jõudnud veel korralikult neid videosidki ära vaadata. Loodan seda lähiajal teha.
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2008 16:54:38 vasta tsitaadiga

Iseenesest mind need välipildid väga ei häirinudki, vb tõesti näidati natuke helgemaid kohti nagu näiteks Diablo II's Act II oli, kuid katakombid peaksid siiski katakombid olema, mitte World of Warcrafti pubide keldrid.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.07.2008 17:29:09 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, kus mõned inimesed võtavad seda, et ainult värvide üle kirutakse. Jutt käib kogu art direction'ist, mille Blizzard D3 jaoks on valinud. Probleem on selles, et nad on võtnud liiga palju elemente Warcraftist ning paljude arvates võiks nad ikkagi Diablo maailma juurde jääda.

See kontrasti loomise jutt on tobe. Ka vähemate või siis tumedamate värvidega on võimalik väga edukalt kontrasti luua.

Igastahes, ma arvan, et see art directioni teema on ennast ammendanud. Ühed arvavad, et D3 on liiga Warcraftilik, teised arvavad, et esimesed vinguvad niisama. Ega siin mingit kompromissi nagunii ei leia.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2008 18:01:45 vasta tsitaadiga

IMHO k6ige t2htsam on ikka gameplay, ma pigem pabistaks selle p2rast...
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 03.07.2008 18:28:48 vasta tsitaadiga

woot woot, Diablo III Demo leaked.
ahjaa, see on muidugi fake. Väidetavalt on see HD video
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.07.2008 18:28:51 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
No minule ja ma tean, et veel paljude jaoks, ei ole WoW hea ning veel vähem väga hea mäng. icon_wink.gif
Erand kinnitab reeglit. Antud juhul on ~10 miljonit inimest kes on teisel arvamusel. Pole just palju mänge mis saaks nii suure hulga mängijatega kiidelda icon_smile.gif

Ega see, kui mingi asi massidele peale läheb, ei tähenda veel, et ta hea on. Toome kasvõi sellise näite. Coca-Cola on väga populaarne jook ning kindlasti miljonite lemmik. Samas allikavesi on palju tervislikum ning paljude arvates ka parema maitsega.

Kuule sa ikka ise ka saad aru, mida sa ajad we? icon_lol.gif Coca-Cola võib ju tervisele olla ohtlikum, kui teised joogid, aga kas WoW on ka tervisele ohtlikum, kui teised mängud? icon_lol.gif

CAUTION! World of Warcraft is bad game, because it can do high damage to you're brain!

Üldiselt on WoW väga hea mäng. Kellele meeldib, kellele mitte, aga hea ta on. Ei tasu vaadata ainult üldist tegevust. Võib olla siit sealt vigu ja tihtipeale saavadki need pisivead saatuslikuks sellele, et see ei meeldi mängijatele. Näiteks on juba viga see, kui teha üks mäng teise järgi. Antud juhul ei kehti see, kui teha mängule järge. Lihtsalt inimestel saab juba sellest ka siiber, et kõik mängud on nii ühesugused. WoW läheb ka mängijatele peale ning nagu seda öeldi, on raske vastu vaielda paari õlut kaaniva sõbraga kümnele miljonile inimesele. Mulle isegi meeldib graafika WoW -il, kuid maitse üle ei vaielda, kui on olemas nii pooldajaid kui vastandeid. WoW -i puhul on väga hea mängu suur skillide valik. Mitte ainult class-based skillid, vaid ka tegevused - Homeri moodi kalapüük, riidest enesetapu köie tegemine ja näppude kärsatamine pannil. Õnneks WoW -iga 99% ei juhtu sellist asja, nagu RuneScapega juhtus. Meeldis miljonitele see mäng. Siis tehti kauaoodatud 3D, mis osutus väga kehvaks. Mäng aeti igavaks, segaseks ning lõpuks võeti ka wilderness ära. Mind muidugi ennast see viimane ei kottinud, sest ei mänginud enam RuneScapet. Aga nagu näha - väga paljusid kottis. Mängu mootorisse tehti kogu mootorit arvestades tegelikult üks pisikene viga, eemaldades poole maailma (RuneScape Map) tähtsus ning selletõttu enam mäng inimestele ei lähe. Väga suur viga tehti aga sellega, kui 3D graafika tehti ning vana (RSC) ära keelati. Ka see oli see, mis inimesi peletas. Kokkuvõtets jääb mäng väga heaks. Enneolematu mäng (arvestades, et browser-based) ning väga palju skille, kuid mängijatele siiski enam väga ei lähe. Siiski muidugi pole RuneScapele ka konkurentsi, sest on ju tegu mänguga, mida ei pea alla laadima, kui arvestada välja see pisikene content mis ta loadib ära.

Aitäh kuulamast ja nüüd võite kohtuistungit Diablo III üle jätkata!
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.07.2008 18:49:56 vasta tsitaadiga

... video järgi ei julge mängust palju arvata, üldmulje jätab siiski natuke rip-off mulje, graafikat ja efekte on küll tublisti, kuid siiski ei midagi sellist, mida pole juba mõne teise sarnase mängu juures näinud. Jah, tegemist on Diablo III -ga ja ilmselt üksnes see fakt kindlustab mängule piisava populaarsuse, see on ju ikka DIABLO, mitte mingi wannabe d14bl0. Samas mõeldes, kui palju on kaasaegne mängumaailm muutunud ja täienenud vahepeal, siis vähemalt minule mulje avaldamiseks, jääb selles videos nähtust küll väheks. Ärgu konsoolirahvas mulle pahaks pangu aga kuidagi kahtlaselt staatiliselt skriptitult konsoolilik tundub kogu õhkkond, silmale esimest korda ilus (ehk isegi natuke lapsikult ilus) vaadata, kuid kas selle bling-blingi taga ka reaalselt midagi interaktiivset peitub ? Kas maailm muutub nii, nagu Diablo II, et ei tekiks uuesti mängides dejavu tunnet ? Kas story kogu tegevuse taga on vähemalt sama köitev, kui Diablo II ? Niimoodi võiks jätkata küsimustega veel oma kümmekond minutit ühtejutti, loodetavasti on neil siiski veel midagi varuks, mis suudab ka veteran arvutimänguritele muljet avaldada ...

viimati muutis DigeBeni 03.07.2008 19:18:56, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 198 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 163
tagasi üles
Sandman
HV kasutaja
Sandman

sõnum 03.07.2008 18:51:23 vasta tsitaadiga

Olge ükskkord vait selle WoW vs D3 kohapealt. On mis on, petition lingid on antud ning hääletamine ja protestimine käib. Sellest ehk piisab nüüd? Pole vaja ju kogu seda teemat veel ja veel selle kuradi massiivse WoW'i juraga täita. Ootame parimat, need kes tõesti teavad mis Diablo on, tahavad Diablo graafikat ja need kes WoW'i art directioniga nõus on, käige põrgu. No offense!

Ja selle Demo kohapealt nii, et ühest kohast juba leidsin jutu mis viitas sellele, et viiruse jagamine. Samas ei tea, eks ole paista.

pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.07.2008 20:05:36 vasta tsitaadiga

Emm... Need kelle maitse pole selline nagu sinul (minul ja veel 95% AHV -idest) peavad siis kohe põrgu käima? Ei näi just paraja egoga aga noh see selleks. Olen ka kuulnud, et käib hoopis viiruse jagamine. Lugesin kuskilt samamoodi.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 03.07.2008 20:09:31 vasta tsitaadiga

ei ütleks et see WoWi graafikal midagi viga oleks. lihtsalt natuke liiga rõõmsameelne oleks see diablo jaoks. ja ausalt öelda tulgu see D3 graafika kasvõi see Barbies Great Adventure, mina panen ta ikkagi oma arvutis tööle. ise asi kas ma ta sel juhul läbi päris mängin aga siiski..
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 03.07.2008 21:40:05 vasta tsitaadiga

Aus olla siis mind kahh paar asja tiba häirisd pildijuures. Kui värvid ise välja jätta siis blizzardi enda tekstuurid imesid kuna oli nagu plastiliin - tuleb meelde oblivion ilma selle kauge LOD packita kus juba suht vähe eemal paistis maa plastiliinine. Samas fanmade pilt omab neid ilusti - isegi kui värvitooni muutmine välja jätta. Teiseks mulle eriti ei istu see, et igast skillidele pannakse mingi värviline vägev jutt või asi taha. Ok - barbari whirlwind'i kohta pole midagi öelda - bro. Samas see mingi charge attack kus jooskeb edasi ja sinine led valgus taga nagu imes - pole vaja panna sellist asja. Loomulikult kui magede spellid ja asjad on ilusti illumineeritud ja ilusate effektidega saan aru aga melee charid või mingi vibulane ei vaja mingeid iks efekte - pealegi igast ice, lightning, poison jne.elementidega on niikuinii efekt olemas relval. Häiris ka natuke see dungeonites kuskilt iks kohast kumav neoonvärvides valgus justnagu deemonid oleks iga silla ja pit'i sisse katoode paigutand icon_biggrin.gif Samuti olen täiesti nõus sellega, et igast ulmevälimusega turvised ja asjad imevad a'la oversized pauldronid, mingite nägematute ogadega turvis vms. Samuti see, et asjad on seljas ülearu värvilised - metall olgu ikka metall ja kui mingi paari kalliskiviga on asi kaunistatud siis palun väga aga mitte nii, et armori õlakud on punased, rinnaosa roheline ja vööosa sinine. Pigem võidaks vaeva näha sellekallal, et unique kama näeks ka seljas vastav välja ja istuks hästi. Eks loomulikult see kas tuleb asi mängitav on enamjaolt kinni kui hästi item drop jne. süsteem tehakse.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 03.07.2008 21:53:49 vasta tsitaadiga

Vaidlus polegi ju selles, kas WOW on hea või halb vaid selles, et Diablo ei pea olema nagu WOW. Diablo on ja võiks jääda Diabloks, sünge maailm, kus linnukesed ei sirista ja vikerkaart ei ole nähtud aastatuhandeid:)
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.07.2008 22:06:20 vasta tsitaadiga

oh my god. keith lee ja lotr näitena, et kõik ei pea olema dark... no kurat, kõik lotr teemaline materjal on siiani siiski üsna tuhmides toonides olnud.
tra, multikagraafika on uus thing?

d2 oli juba märksa värvilisem kui esimene, kuid siiki suhteliselt süngena mõjuv. d3 pildid ja videod pole siiani küll sellest küljest paljulubavad olnud.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.07.2008 22:11:17 vasta tsitaadiga

Kuigi õun on roheline, võib see siiski maitsev olla. Suurem probleem ilmneks situatsioonis, kus pealtnäha isuäratav punane õun oleks seest üdini mädanenud. Tõmmake mõned paralleelid .)

Teine mõte teile.. miski pole püsiv ja kõik muutub. Ei ole mõtet loota, et mängude tootjad vanade andunud fännide pärast uued populaarsemad trendid kõrvale jätavad. Raha. Autoriõigused. Äri. Vähemuse arvamus < enamuse arvamus < raha. Tööpäeva lõpus teevad töötajad siiski seda, mida neile öeldakse. Juhtkond langetab otsuseid, mis suurendavad müüginumbreid. Omanikud aksepteerivad neid ideid, mis toovad potentsiaalselt rohkem kasumit, et saada rohkem raha, et teha kindlamaks oma seljatagune ning võimaldada perele paremad hüved. Pere > raha > HV kasutajate arvamus.

Üpris nukker on neid kommentaare kõrvalt vaadata. Kurat.. oli võimalus, et D3'st oleks saanud samasugune tõlgenus nagu tulev Fallout 3, mis on veel kaugemal oma eelkäijast, kuid näete.. nii ei juhtunud. Säilitati niigi üllatavalt palju vanast, heast Diablost. Miks nutta selle üle, mille üle teil kontroll puudub? Üks kord ütlete, et olete pettunud. Selge. Edasine.. ma ei näe mõtet.

viimati muutis Timberg 03.07.2008 22:20:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.07.2008 22:16:11 vasta tsitaadiga

järgmine wow expansion võiks näiteks must-valge tulla...
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2008 22:21:22 vasta tsitaadiga

blas kirjutas:
Vaidlus polegi ju selles, kas WOW on hea või halb vaid selles, et Diablo ei pea olema nagu WOW. Diablo on ja võiks jääda Diabloks, sünge maailm, kus linnukesed ei sirista ja vikerkaart ei ole nähtud aastatuhandeid:)

Täpselt. WoW on oma koomiksimudelite ja pastelsete tekstuuridega väga hea ning see mind selle mängu juurde tõmbaski, samas Diablo seeria puhul oli selleks just see sünge õhustik, see pimedast nurgast lähemale liikuv maosisin, mis judinad üle selja ajas. Ei ole vaja hägustada piiri nende kahe mängu vahel, tuues Diablosse sisse WoW stiilis mudeleid ja tekstuure. Blizzardi art-teamile kergem loomulikult, võtted juba pea 10 aastat kasutuses olnud, aga õhustikule väga raske löök. Mina ja arvatavasti ka paljud teised siin ei vingu niisama, vaid asjapärast. Ma tahan paremat mängu sünge olustikuga, kuigi see vb üleüldistes müüginumbrites tunda annab. Ma tahan teravaid tekstuure, kuigi see arvatavasti jõudlusele paraja põntsu paneb. Ma tahan realistlikke mudeleid, mitte naeratavat lõvikutsikat istumas trepi käsipuu peal, mille taustal sammub alla tegelane World of Warcraftist. Ma tahan paremat mängu, sest Diablo puhul on täiuseni viimistletud meistriteos ainuke valikuvõimalus, võtku see aega 5 aastat rohkem või mitte.
tagasi üles
senso
HV kasutaja

sõnum 03.07.2008 22:22:47 vasta tsitaadiga

NxP kirjutas:
2009 siis peaks välja tulema icon_neutral.gif icon_smile.gif

ega väga mööda 2004 aasta ei pandudki icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 03.07.2008 22:26:38 vasta tsitaadiga

Lol see kontrasti tekst ajab suht naerma tegelikult. Keerake kontrast kasvõi kuvarilt tumedamaks kui tahate vähem kontrasti. Pole probleemi ju vist
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2008 22:30:22 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Miks nutta selle üle, mille üle teil kontroll puudub?

Sest tegemist ei ole EA järgmise NFS käkiga, kus jääb üle vaid nukralt pealt vaadata milleni see mänguseeria nüüd siis viiakse. Tegemist on Blizzardiga, kelle puhul vähemalt minul on küll lootust, et kuulda võetakse ka fänne ja mitte ainult pangakontot. Vaadates, kuidas sa AoC puhul samamoodi lutt suus endale pähe lased s.....a ei imesta ma üldse sellist suhtumist sinu poolt.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 03.07.2008 23:50:57 vasta tsitaadiga

Tõesti tasub whineda kahe zone pärast mida te olete näinud siiani. Fun eks. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 04.07.2008 00:15:51 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Tõesti tasub whineda kahe zone pärast mida te olete näinud siiani. Fun eks. thumbs_up.gif

Tundub olema viimase aja trend ja gamerite mentaliteet. Foorumitest midagi asjalikku leida on keeruline. icon_confused.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 04.07.2008 00:22:11 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:

No kaks vägagi erinevat tsooni ja mõlemad näevad välja nagu multikad .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 04.07.2008 00:45:00 vasta tsitaadiga

Nad võiks nii teha et need pildid mis praegu on on miinimum graafika vms ja siis full graafikaga oleks nii nagu nendel piltidel, mis ennem siin kuskil olid icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.