Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
windsurfer
HV veteran

|
09.06.2008 12:20:41
|
|
|
softis kirjutas: |
windsurfer kirjutas: |
Alles delta tasemel muutub see mäng põnevaks. Siis oled sunnitud kõiki nanosuiti võimeid kasutama. Nüüd, natukene harjutanud, tundub delta tasegi lihtne, veel raskemat oleks vaja. Kui asi ära vajub, tuleb rohkem treenida. Ega sellepärast mäng s*tt pole, kui mängida ei oska.  |
No aga roni siis mängu ja raskustaseme confi failide kallale. Muudad siit ja sealt ja pärast ei saa enam paari sammugi astuda nii, et kuuli ei saaks. |
Kui nii äärmustesse minna kaoks mängumõnu ära.
tomorrow, tänud, laamendada saab päris palju.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
09.06.2008 13:31:09
|
|
|
"Cloak mode energy consumption much faster while moving"
How much faster can you go? Niikuinii on ju ~2 sekundiga otsas
//ok, natuke valesti oli meeles- ikka natuke kauem läheb
Aga siiski ei ole see küllalt kaua, et teda saaks otstarbekalt vastaste vastu kasutada..
Ma pole ikka veel sealt küla sissepääsustki edasi saanud..
Vastased on nii tugevad lihtsalt, et üks maha saada pead terve salve ära tühjendama..
Ja ärge hakake HS juttu ajama, sest mina ei näe mingit vahet kehasse või pähe laskmisel..
Ja siis veel need kuulipildujatega vennad, kes hakkavad sind laskma nii kaugelt et sa ei näe ka :O
Oleks veel mingi suur raskusaste, aga omameelest panin küll "normali"..
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2008 13:37:52
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Aga siiski ei ole see küllalt kaua, et teda saaks otstarbekalt vastaste vastu kasutada..
Vastased on nii tugevad lihtsalt, et üks maha saada pead terve salve ära tühjendama..
Ja ärge hakake HS juttu ajama, sest mina ei näe mingit vahet kehasse või pähe laskmisel..
Ja siis veel need kuulipildujatega vennad, kes hakkavad sind laskma nii kaugelt et sa ei näe ka :O
Oleks veel mingi suur raskusaste, aga omameelest panin küll "normali".. |
Mis "küla" sa silmas pead?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2008 13:41:34
|
|
|
Oleks veel mingi suur raskusaste, aga omameelest panin küll "normali".. |
Headshot on täitsa olemas ja piisab 1-2 kuuli et vastane maha võtta. Silencer otsa ja Scope peale ning võid rahulikult vastaseid maha nottida ilma et nad arugi saaks kes ja kust laseb
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
09.06.2008 14:10:09
|
|
|
tomorrow, see kõige esimene.. Nüüd sain sisse sinna.. pidi mingisse kooli minema ja pärast tulid tankid.
Killerwave, on mõlemad peal kogu aeg.
Lihtsalt kui mingi 8 venda korraga peale jookseb on suht raske.
Nüüd üritasin stealthi teha- koguaeg jooksin cloakiga ringi.. Hakkama sai, aga nii läheb mängu läbi tegemiseks ilmselt ikka väga kaua..
Aga nagu.. nende vendadega on nii ju, et pool salve tühjendad ära, nad kukuvad pikali, aga kohe tõusevad uuesti püsti
Ja burstides lasta on ka väga imelik, sest kui relv teeb 2 pauku, siis ära kaob vaid 1 kuul.. Pole harjunud hoidma nii kaua peal päästikut.
Vähemalt on recoil väike..
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
09.06.2008 14:13:22
|
|
|
windsurfer kirjutas: |
tumbuser kirjutas: |
Aah kirjutas: |
Kui asi kõmmutamiseks kisub vajub asi täiesti ära. |
kas asi vajub sul ära siis kui delta taseme peale keerad? See on mõistetav, sest teeb ikka hinge täis küll kui kolm esimest vanti su persooni kasti lööövad.
 |
Alles delta tasemel muutub see mäng põnevaks. Siis oled sunnitud kõiki nanosuiti võimeid kasutama. Nüüd, natukene harjutanud, tundub delta tasegi lihtne, veel raskemat oleks vaja. Kui asi ära vajub, tuleb rohkem treenida. Ega sellepärast mäng s*tt pole, kui mängida ei oska.  |
Kuna mina 100 prosse ei viitsi jõllitada ekraani ja naudin SP-s ka loodust, lilli ja liblikaid, õlletoop kõrval, siis on neetult tegemist et ilma vahepeal persooni ära suretamata edasi liikuda. Ja ma söön oma mütsi ära kui sa persooni suretamata delta leveliga sama kaugele jõuad kui mina.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2008 14:13:41
|
|
|
tomorrow, see kõige esimene.. Nüüd sain sisse sinna.. pidi mingisse kooli minema ja pärast tulid tankid. |
No ma ei ütleks,et see esimene küla on .Njah...see selleks.
Kustkaudu sa sinna tungisid?.Mina läksin mäe otsa kus snaipripüss ja hakkasin maja katuselt tulistades järjest maha võtma .Siis saadeti autopatrull minu poole teele aga kohale see ei jõudnudki...varitsesin seda ja lennutasin LAW-ga nad nelja tuule poole .
Pärast külas sain koolimajas armoryle ligi siis sealt edasi suht lebo delta peal.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.06.2008 14:28:03
|
|
|
tomorrow, see kõige esimene.. Nüüd sain sisse sinna.. pidi mingisse kooli minema ja pärast tulid tankid.
Killerwave, on mõlemad peal kogu aeg.
Lihtsalt kui mingi 8 venda korraga peale jookseb on suht raske.
Nüüd üritasin stealthi teha- koguaeg jooksin cloakiga ringi.. Hakkama sai, aga nii läheb mängu läbi tegemiseks ilmselt ikka väga kaua..
Aga nagu.. nende vendadega on nii ju, et pool salve tühjendad ära, nad kukuvad pikali, aga kohe tõusevad uuesti püsti
Ja burstides lasta on ka väga imelik, sest kui relv teeb 2 pauku, siis ära kaob vaid 1 kuul.. Pole harjunud hoidma nii kaua peal päästikut.
Vähemalt on recoil väike.. |
Kui kerre neid lasta tahad ja suurem lanhing kus sa niikuinii nähtav ja kõigile teada oled siis võta Silencer kindlasti maha sest too võtab kuulil kiirust maha(ja seega nõrgem).
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
10.06.2008 20:48:33
|
|
|
tomorrow, deem.. oleks ma seda teadnud.. Ma üritasin peauksest automaadiga rünnata, ise mõeldes "oleks mul snaiper..."
Aga see küla oli mu jaoks vist esimene sellepärast, et ma vältisin sinnamaani ujudes vastaseid
Killerwave, panen kõrvataha.
//
Ok, sain seal sõdimise lõpuks selgeks ja polnudki nii raske.
Aga nüüd on uus probleem.. lume sees on FPS nii väike, et mängida pole pms võimalik.. Ennem oli FPS umbes 40 ringis (high graafikaga).
Mida maha peaks keerama?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
10.06.2008 21:17:37
|
|
|
Liiga suur kogus salvestuspunkte pidi ka fsb alla tirima. Eriti võib see välja tulla mängu lõppfaasis.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
10.06.2008 21:26:34
|
|
|
Asgate kirjutas: |
Liiga suur kogus salvestuspunkte pidi ka fsb alla tirima. Eriti võib see välja tulla mängu lõppfaasis. |
Just
Post protseesingu võid maha tirida, heli, vesi jne. Eks see ole maitse asi suuresti.
Aga kõigepealt kustuta seivid ära!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
10.06.2008 22:02:25
|
|
|
Võcin ka mängu uuesti ette. Ilma silencerita sitaks lihtsam. 3 kuuli keskmisel ühe piluka jaoks. Normal tasemel siis.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
11.06.2008 00:02:54
|
|
|
Wow.. see mäng on juba peaaegu half life võrreldav
Alguses mõtlesin, et ongi ainult mingi korealaste tapmine, aga tuleb välja et ei olegi
//tegin läbi.
Väga cool mäng oli! ootan järge
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
11.06.2008 10:02:38
|
|
|
Katsetasin mängu ühe osa läbimiseks omapärast lahenduskäiku. Tankilahingus tanki ei kasutanud jätsin tunnelist väljudes selle kohe maha ja võtsin jalaväelasena vastase tankid ette. Vabastasin ringijooksvad pilud nende elust, C4-st ja granaadiheitjatest. Osad tankid lasti tiimi poolt puruks ja osad lasin ise. Tegelikult saab paljudest kohtadest läbi ilma et ühtegi vaest pilu maha tapaks. Ainult siis kui otsene käsk on piirkond vaenlastest puhtaks lüüa, siis ei saa. Ma mõtlen, et kolmandat korda peaks mängu läbima patsifistina. Kahju, et tüüpe pärast uimastamist kinni siduda ei saa. Crytek võiks selle vea ära parandada.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
11.06.2008 10:19:30
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Katsetasin mängu ühe osa läbimiseks omapärast lahenduskäiku. Tankilahingus tanki ei kasutanud jätsin tunnelist väljudes selle kohe maha ja võtsin jalaväelasena vastase tankid ette. Vabastasin ringijooksvad pilud nende elust, C4-st ja granaadiheitjatest. Osad tankid lasti tiimi poolt puruks ja osad lasin ise. Tegelikult saab paljudest kohtadest läbi ilma et ühtegi vaest pilu maha tapaks. Ainult siis kui otsene käsk on piirkond vaenlastest puhtaks lüüa, siis ei saa. Ma mõtlen, et kolmandat korda peaks mängu läbima patsifistina. Kahju, et tüüpe pärast uimastamist kinni siduda ei saa. Crytek võiks selle vea ära parandada.  |
muidugi saab, cloak olemas ju
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
11.06.2008 11:42:02
|
|
|
DrZ kirjutas: |
muidugi saab, cloak olemas ju  |
Ja millise lause kohta see käis?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
11.06.2008 23:28:54
|
|
|
Mul patch 1.2 ja 1.2.1 peal med high liigub keskmiselt 28fpsi mingit erilist fps droppi ka pole. Kolmas lvl on päris suur ikka. Kui eelmine kord mängisin siis jooksin suht läbi pooled kohad. Nüüd käin kõikvõimalikud urkad läbi ja killin kõik ää. Ammo küll otsa ei saa, seda leidub suht palju vedelemas kui veidike ringi vaadata. Motion blur on kahtlane vhpeal töötab kui mängu tööle panen, teinekord jälle ei tööta.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
12.06.2008 01:05:00
|
|
|
keegi oskab öelda mida see Crysise Collectors Edition sisaldab?
Kodukalt kusjuures isegi ei leidnud sellekohta infi, oli ainult kirjas Special Edition, aga ka paki sisust polnud juttu. Vähemalt ei leidnud.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.06.2008 06:01:10
|
|
|
corvette kirjutas: |
keegi oskab öelda mida see Crysise Collectors Edition sisaldab?
Kodukalt kusjuures isegi ei leidnud sellekohta infi, oli ainult kirjas Special Edition, aga ka paki sisust polnud juttu. Vähemalt ei leidnud. |
tsitaat: |
Crysis Special Edition sisaldab:
* Metallist karpi
* Mängu soundtracki audioplaadil
* Boonus DVD plaati, millel hulgaliselt mängu arendajate kommentaare, valikut mängus kasutatud graafikast ning joonistest
* Unikaalset masinat (mängus)
* Raamatut, mis sisaldab mänguteemalisi joonistusi, skete |
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
portman
HV kasutaja

|
12.06.2008 07:36:19
|
|
|
G80 kirjutas: |
tomorrow, see karp on täiega ilus imo. 8) |
aga mäng on veel ilusam
_________________ ..................  |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.06.2008 08:28:41
|
|
|
portman kirjutas: |
aga mäng on veel ilusam  |
Teate...ma pean teie mõlemaga nõustuma 8) .Sain eile oma Special Editioni kätte (enne oli tavaversioon mille maha müüsin).Ütleks,et see karp on lihtsalt sexx .Plaadid on samuti väga hea kujundusega.Eelistaks siiski,et mänguplaat oleks see kus tegelane relvaga sihib päikeseloojangu ajal .
Õhtu viskan paar oma pilti kah
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
12.06.2008 08:58:02
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
portman kirjutas: |
aga mäng on veel ilusam  |
Teate...ma pean teie mõlemaga nõustuma 8) .Sain eile oma Special Editioni kätte (enne oli tavaversioon mille maha müüsin).Ütleks,et see karp on lihtsalt sexx .Plaadid on samuti väga hea kujundusega.Eelistaks siiski,et mänguplaat oleks see kus tegelane relvaga sihib päikeseloojangu ajal .
Õhtu viskan paar oma pilti kah  |
No S Editioni graafika on kaks korda parem ja jookseb ka paremini.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|