Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.06.2008 14:14:07
|
|
|
XATM092 kirjutas: |
matzz007 kirjutas: |
angel kirjutas: |
keegi mingit head valemit teab kuidas autodel esinevat rämedat oversteari fixida (oletan et rooliga seda asja ei ole või ongi asi selline?) kui mängida asja gamepadiga mis on sarnane PS3 puldile (jutt tegelt rumblepad 2'est)? Vanas toca 2003 sai asi normaalseks tehtud aga siin gridis üritan igatpidi aga ikka auto tõmbleb teel nagu väärakas... nii kui sutsu rooli keerad asi juba tõmbleb ja nagu rong rööbastel paneb omarada  |
võta sõidu ajal options ja sealt advanced sealt alt saad seadeid näppida all näitab ka mis mida teeb, mina sain sealt endal asjad paika panna. |
Mul sama värk. Rumblepad 2. Rooliga on nii, et ta on kas põhjas või otse või, et nagu On ja Off :S
Gaasiga õnneks seda jama pole
Edit: Proovisin sealt optionsist seda dead zone, linearityt ja seda kolmandat asja muuta aga miski ei aidanud.. |
ise käppinud mitu korda neid värke seal aga auto ikka nagu väärakas teel... tõesti tunne nagu mängiks klaveriga kuigi gamepad käes kus 2x joystick olemas. Eks peab siis rooli välja tirima ja lootma et päts parandab selle vea.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
08.06.2008 16:48:28
|
|
|
muuda just steering linearityt, rumblepad2 wirelessiga aitas mul see kui tõmbasin 0 peale, vahest vähemaks isegi.
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.06.2008 17:44:25
|
|
|
muuda just steering linearityt, rumblepad2 wirelessiga aitas mul see kui tõmbasin 0 peale, vahest vähemaks isegi. |
see keeras asja mul hoopis piixu... nüüd auto pea üldse ei keera aga nagu sitanikerdis tõmbleb ikka ehk siis jube järsku keerab mitte sujuvalt. Aga jah... peab siis ikka rooli välja võtma ja sellega proovima. Üks asi (vähe mänginud vast peaks rohkem autosid proovima) ainult tundub kahtlane ehk siis autodel ei ole seal mängus nagu kohati õiget massi (avariis sõitsin ühe auto ALT läbi kuna asi tõusis õhku väikse kokkupõrke järel). Näiteks tõmbad täiega kurvi ja keerad järsku rooli siis asi läheb väga kergesti külglibisemisse või siis keerab nagu rööbastel sõites (nagu mingi drift mode oleks peal). Auto peaks ju suure kiiruse ja massi tõttu otse rohkem minema.... (vana toca 2003, simud jms arcade + simu segud minuteada käitusid alati nõnda.. võin ka eksida).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
08.06.2008 18:14:57
|
|
|
angel kirjutas: |
muuda just steering linearityt, rumblepad2 wirelessiga aitas mul see kui tõmbasin 0 peale, vahest vähemaks isegi. |
see keeras asja mul hoopis piixu... nüüd auto pea üldse ei keera aga nagu sitanikerdis tõmbleb ikka ehk siis jube järsku keerab mitte sujuvalt. Aga jah... peab siis ikka rooli välja võtma ja sellega proovima. Üks asi (vähe mänginud vast peaks rohkem autosid proovima) ainult tundub kahtlane ehk siis autodel ei ole seal mängus nagu kohati õiget massi (avariis sõitsin ühe auto ALT läbi kuna asi tõusis õhku väikse kokkupõrke järel). Näiteks tõmbad täiega kurvi ja keerad järsku rooli siis asi läheb väga kergesti külglibisemisse või siis keerab nagu rööbastel sõites (nagu mingi drift mode oleks peal). Auto peaks ju suure kiiruse ja massi tõttu otse rohkem minema.... (vana toca 2003, simud jms arcade + simu segud minuteada käitusid alati nõnda.. võin ka eksida). |
no omast kogemusest võin öelda et minumeelest nii just ongi kui keerad rooli sitaks ning auto on ülejuhitav+ tagavedu siis ta läheb ikka külg ette, samas kurat seda teab, ei ole sõitnud mingi 300kmh ja siis rooli põhja äkitselt keerand.
aga lugesid ka mida üks või teine asi tegi ?
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.06.2008 18:21:43
|
|
|
lugesin ja ütlen ausalt et päris mitut versiooni juba proovinud aga ükski neist ei ole aidanud... vanasti tagusin ikka arcade tocat gamepadiga aga nüüd asi lihtsalt ei toimi. Ülijuhitavus tundub seal jah kuidagi suur olevat. Nissan Skyline R34 on üks masin millega paljudes mängudes sõitnud ja esimest korda ei suuda ma seda panni teel hoida (olen simudes + arcade mängudes sellega sõitnud, GT5 on üks neist + toca 2003). Idee poolest peaks ju otse kihutades kurvi minek = auto paneb ikka otse missest et keerad. Vanasti vähemalt tocas oli minuteada kah nõnda... igatahes selliste kiirustega nagu seal kurvi võtta ei saanud või siis mingi drift efekt lampi sisse ei tulnud. NFS oli minuteada sarnane drift mode (kui tava sõit siis ei driftinud nii kergelt, kui drift mode siis asi ainult driftis kui keerasid rooli).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
08.06.2008 18:29:22
|
|
|
Ma saan skyline'iga väga hakkama, püsib väga mõnusasti teel
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.06.2008 18:42:51
|
|
|
rooliga proovisin ja kohe teine minek... auto ei tõmble vms jura ei tee... ehk siis gamepad'i joystick = klaveri nupp. Vähemalt selle mägu jaoks. Veider et selline piix kokku tehti... ometigi ps3 ja xbox360 kasutavad ju sarnast süsteemi. Päts vast päästab kui tuleb selline asi.
ps: sõidan kõik helpid maas alati. Helpid peal oli ka klaveriga kuramuse kerge.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
08.06.2008 18:46:08
|
|
|
henri200 kirjutas: |
Ma saan skyline'iga väga hakkama, püsib väga mõnusasti teel  |
no ma suudan teda kah teel hoida, aga kui jalg teisel käigul kurvis nati vajub kogemata, siis tulemus on see et auto driftib, ning libiseb kurvist välja, endal kõik tc jne asjad maas, seega ikka vehkimist on seal et teda teel hoida, aga sain hakkama, enamus sõidud tehtud sellega.
kui hea aerodünaamika on siis rool põhja äkitselt keerates, siis sõltub asi autost, osad lähevad otse, teised tõmbavad külje ette ning ülekuudi kui on bs vedrustus, kui korralikk siis libiseb lihtsalt, veel aitab kaasa see kui sul keeramisel on gaaspõhjas tagaratta veopuhul, siis on suht kindel mats et külg ette.
e : rooliga on nüüd bueno kui ffb (force feedback) sain tööle.
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
08.06.2008 20:19:21
|
|
|
ise mängin klaveriga, ja drifti rekord, 5 ringi on 80 miljonit, vägagi edukalt mängib klaveriga, alguses oli nati raske kuna autod on suht tundlikud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vilgas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.06.2008 20:56:03
|
|
|
mul alati mode off aga ikka on pr0n see sõit.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
11.06.2008 13:34:29
|
|
|
kas ainult mulle tundub, et MP's sõitude eest saadud punktid lähevad kohati ei kuhugile? hommikul sõitsin mõned sõidud ja jõudsin uuele rank'ile, praegu läksin uuesti mängu ja kõik on nagu enne hommikust sõitmist :S
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
11.06.2008 14:20:45
|
|
|
Seda listi update tehakse korra päevas, ning järgmine uuendus kui tuleb siis on kõikide sõitude punktid lisatud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
11.06.2008 15:08:42
|
|
|
MP's on see imo nõme, et serveritel pole nimesid
nii suht raske m8'e üles leida
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defeee
HV kasutaja

|
11.06.2008 16:46:37
|
|
|
Sai MP's drifti korra harjutatud, head muljet ei jänud, kui mingid oinad ei driftinud, vaid rammisid.
Tulen nurgast hea hooga ning lajatatakse kümpi sisse, aega 2min. jäänud ning auto pole enam võimeline keeramagi õigelt.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
owndyaa
Kreisi kasutaja
|
11.06.2008 23:33:32
|
|
|
Proovisin ära .p Hea arvamuse jättis Mängin veel edasi mingi päev
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sylar
Kreisi kasutaja

|
12.06.2008 10:20:01
|
|
|
Ei saa aru kuda te rooli klaverile eelistate , proovisin G25ga ja panin seadistuse nii nagu mulle meeldib ja no ei ole võimalik hästi sõita rooliga kui arcade juhitavus ikkagi rohkem. Näiteks ise sõidan nii, et lendan kurvides 5 mm kauguselt nurgast mööda ja suht täisgaasiga ja rooliga lihtsalt ei ole võimalik sellist tundlikust saavutada.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
12.06.2008 13:28:52
|
|
|
kas kellelgi on veel probleeme koenigsegg ccx sõitmisega?
selle masinaga on lihtsalt võimatu kurvi julma hooga sisse lennata
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
12.06.2008 13:31:17
|
|
|
caarel123 kirjutas: |
kas kellelgi on veel probleeme koenigsegg ccx sõitmisega?
selle masinaga on lihtsalt võimatu kurvi julma hooga sisse lennata |
Natuke tegemist oli aga sai hakkama.
Kõige raskem on imo selle derby masinaga sõita.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.06.2008 13:31:36
|
|
|
Proovin täismängu ära ja kui meeldib siis järgmine kuu läheb ostuks .Demo igatahes meeldis 8) .
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
12.06.2008 14:04:07
|
|
|
No krt sõitisin selle 5milli maksva prototüübiga , no ma ei tea haige pedekas masin, no üldse keerata ei saa, peab mingi seisma jääma, samal ajal, kui konkurendid lasevad täis gaasiga.
Pole nagu enne mingit porbleemi olnud, et ei saa hakkama aga jah kunagi ikka esimene kord.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
n0bzter
HV kasutaja
|
12.06.2008 22:56:26
|
|
|
kas ma olen ainuke või on Gridi auto textuurid on ikka väga koledad? need kleepsud vms autodel näevad nii pixelized ja koledad välja . kuigi videodelt ma olen vaadanud et ilus ja värki särki. Kõik ultra/high va. shadows (off)
Specs. on :
c2d e6300
1gb ram
ati HD3870
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |