Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
gaerne
HV vaatleja
|
28.05.2008 22:46:14
|
|
|
kontaktide otsinggu kohta küsimus...
kuidas aaks nii ,et nagu vanasti nokiatel oli ikka...
et vajutan nt k tähe siis hakkab k tähega kontakte näitama järjest tähestikulises järjekorras...praegu mingi näitab neid ka millel perekonan nimes vms
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
29.05.2008 00:47:42
|
|
|
gaerne kirjutas: |
et vajutan nt k tähe siis hakkab k tähega kontakte näitama järjest tähestikulises järjekorras...praegu mingi näitab neid ka millel perekonan nimes vms |
Telefoniraamatu seadetes muuda ära see värk, et näitaks eesnimi ja perekonna nimi, siis peaks näitama... Sul vist perek. ja eesnimi praegu
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
B
HV vaatleja
|
29.05.2008 01:30:34
|
|
|
stosoorok kirjutas: |
krt, see ju mõttetu, kui helistad skype kontaktile, siis tehakse tavaline mobiili kõne.... milleks seda jura üldse vaja? või olen ma asjast valesti aru saand? |
See jura on siiski kasulik. Kõned lähevad läbi elioni numbri, kust suunatakse sujuvalt näiteks telefonile Mehhikos, skype-out hinnaga(1,439kr/min), mis on kokku soodsam kui mobiilikõne Mehhikosse näiteks (EMT=23,65kr/min), kusjuures, kui ma jälle õieti aru saan, ei sõltu kõne kvaliteet wifi kvaliteedist (toimib ka üle gprs-i???). Aga ainult eestis on sel mõte. Kvaliteeti pole veel jõudnud kontrollida. Erinevalt fringi-skypest näitab see asi krediiti, skype-out kontaktide numbreid ja skype kontaktide profiile (ilma pildita). Sisselogimine on palju kiirem ja olekut saab muuta. Tshättimine toimib ka ja tasuta, ainult et teiste poolt alustatud vestlustest saab teada ainult ekraanile vaadates.
Kes teab kuidas näha etv24 uudisvideoid ja muud sarnast striimi mida realplayer ei näita? (Ja ärge soovitage arvutis konverteerimist nagu Nokia klienditugi )
|
|
tagasi üles |
|
 |
gaerne
HV vaatleja
|
29.05.2008 08:47:42
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
et vajutan nt k tähe siis hakkab k tähega kontakte näitama järjest tähestikulises järjekorras...praegu mingi näitab neid ka millel perekonan nimes vms |
Telefoniraamatu seadetes muuda ära see värk, et näitaks eesnimi ja perekonna nimi, siis peaks näitama... Sul vist perek. ja eesnimi praegu  |
otsimist see ei mõjuta...ütlema,et tahan otsida kristjanit...trükin kr...siis ta näitab alguses nt xxxx krxxxx ja peale sellist nimekirja näitab neid mis algavad krxxx
maru tüütu on nii otsida
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
29.05.2008 09:46:21
|
|
|
Eile panin peale uue softi, 200.34.36, tundub, et menüüdes liikumine on pisut kiiremaks läinud, muud uut täheldanud pole.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
29.05.2008 19:47:04
|
|
|
Panin ka just peale. Tundub tõesti kiirem .
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
30.05.2008 02:40:32
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
Telefoniraamatu seadetes muuda ära see värk, et näitaks eesnimi ja perekonna nimi, siis peaks näitama... Sul vist perek. ja eesnimi praegu  |
otsimist see ei mõjuta...ütlema,et tahan otsida kristjanit...trükin kr...siis ta näitab alguses nt xxxx krxxxx ja peale sellist nimekirja näitab neid mis algavad krxxx
maru tüütu on nii otsida |
Mul nii ei ole, aga ei oska nagu aidata ka
Edit: Muide muutsin endal seda seaded, et näitab perekonnanimi ja siis eesnimi ja siis proovisin otsida - on täpselt nii nagu Sina rääkisid. Siis panin tagasi, et eesnimi enne ja siis perekonna nimi ja on okei jälle
Edit2: Mõtlesin järele natukene... see minu variant töötab ainult siis vast kui oled nimed telefoni sisestanud eraldi, st eesnimed ja perekonna nimed. Kui SIM-kaardi pealt võtab, siis jäävad kõik nimed kui perekonna nimi(eesnimi: (tühi), perekonnanimi: Heli Kopter, seega otsib ta neid ikka ühte moodi, seda moodi mis Sulle ei meeldi Niiet tuleb hakata nimesid ümber trükkima
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
30.05.2008 09:44:29
|
|
|
Tervist. Mul tekkis väike küsimus: kui ma uuendan softi ega mul miskit ei kustu telefonis? Ma mõtlen just mingisugused settingut?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
30.05.2008 10:04:29
|
|
|
Timoha kirjutas: |
Tervist. Mul tekkis väike küsimus: kui ma uuendan softi ega mul miskit ei kustu telefonis? Ma mõtlen just mingisugused settingut? |
Vastupidi, kõik kustub ära, samasugune nagu karbist välja võttes on telefon pärast. Tee backup.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
30.05.2008 10:10:31
|
|
|
Jap. Kõik kadus ära. Backup aitas taastada kõik peale 2 asja (need olen hetkel suutnud tuvastada): ei suutnud tagasi viia selleni, et telefon kasutaks vaid GSM võrku (oli 3G endale määranud) ning kadunud oli Gmaili programm. Pisikesed asjad, mida oli kerge parandada. Samas, kui enne läks Gmaili programm käima umbes 10sek, siis nüüd läheb suht kohe. Minu jaoks muutus see telefon kohe palju paremaks.
Huvitav on muidugi see, et tegin hiljem tarkvarauuenduse ka 6120 classic'le, aga sellel ei kadunud midagi ära, kõik sätted, sõnumid, kalendrikanded jne olid pärast uuendust alles.
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
30.05.2008 10:51:01
|
|
|
Olen ka nüüd ametlik E51 omanik. Tulin üle E50 pealt ning üllataval kombel oli erinevusi üksjagu.
Kõvasti kiirem(ma ei jookse enam menüüst ette), Telefon alati messengeris ja mailis kui kodus olen läbi wifi. Pleier on sutsu parem (kuigi ennem ma kasutasin mingit muud tarkvara)
Aku peab kauem. Kiirnupud paremini lahendatud.
Lollus nokia puhul: miks ei saa usb kaudu laadida?
microSDHC kaardid on lihtsalt kohutavalt venivad ilad. Tigu suudab kah baite kiiremini vedada. (üldse siiamaani kõik sdhc kaardid on uimased olnud)
Piirdun 2gb uSD'ga
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
30.05.2008 13:34:07
|
|
|
[quote="ThedEviL"] Olen ka nüüd ametlik E51 omanik. Tulin üle E50 pealt ning üllataval kombel oli erinevusi üksjagu.
Kõvasti kiirem(ma ei jookse enam menüüst ette), Telefon alati messengeris ja mailis kui kodus olen läbi wifi. Pleier on sutsu parem (kuigi ennem ma kasutasin mingit muud tarkvara)
Kas ebamugav pole väikse ekraaniga msn olla ja toksida teateid ? Maili lugeda ehk kannataks,vajadusel .
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
31.05.2008 12:50:10
|
|
|
[quote="hugo"]
ThedEviL kirjutas: |
Olen ka nüüd ametlik E51 omanik. Tulin üle E50 pealt ning üllataval kombel oli erinevusi üksjagu.
Kas ebamugav pole väikse ekraaniga msn olla ja toksida teateid ? Maili lugeda ehk kannataks,vajadusel . |
Ise kasutan ka messengeri suht tihti. Ja kusjuures ei ole ebamugav. Täitsa kannatab olla, kui tõesti mingit muud varianti pole.
EDIT: Lasin ka sis uue softi peale.
Peale installi ei suutnud telefon mälukaarti tuvastada. Pika jebimise peale, sai ikka luti suhu.
Ei ütleks küll, et midagi kiiremaks või paremaks oleks läinud, pigem muutus telefon 2x aeglasemaks, eriti hull on veel siis,
kui mälukaart sisse panna.
Aku tase langeb ka kohutava kiirusega. Aku oli täiesti täis kui uuendasin, peale uuendust oli 1 post kukkunud ja viimase tunni jooksul vist on 4 posti kukkunud.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
01.06.2008 21:53:01
|
|
|
Kas sellest võib järeldada, et update ei tohiks teha, kas kellelgi on veel selline halb kogemus?
Mul siin see telefon täiesti uus, pole veel käima pannud, mõtlesin kohe update teha, ennem kui kasutusse võtan, aga äkki ei tasugi?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustkast
HV kasutaja
|
02.06.2008 08:57:00
|
|
|
Igast update ja muud sellist ei ole mõtet teha kui kõik töötab normaalselt. Kui midagi on perses, siis alles proovi updateda/restartida.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
02.06.2008 09:31:26
|
|
|
No ma ei tea. Mul töötab väga kenasti. Samas mälukaarti mul sees ei ole. Eile laadisin ka telefoni. Enne pidas umbes nädal aega minu tagasihoidliku kasutamise juures. Annan teada, kas selles osas midagi muutunud on. Ja uuendused on ikkagi minu meelest sellised asjad, mis tehakse asjade paremaks muutmiseks ning mida peaks ikkagi võimalusel peale panema. Minu jaoks on telefon kiiremaks muutnud. Mina olen uuendamisega rahul.
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.06.2008 11:09:43
|
|
|
mustkast kirjutas: |
Igast update ja muud sellist ei ole mõtet teha kui kõik töötab normaalselt. Kui midagi on <b>piixus</b>, siis alles proovi updateda/restartida. |
Eks sellega ole jah nii, et normaalne on normaalne nii kaua, kuni ei oska paremat tahta. Aga kindlam on muidugi mõni aeg oodata ja lasta katsejänestel uuendused ära testida.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
02.06.2008 13:30:25
|
|
|
tegin telefoni update-i ära, kõik töötab ilusti, esialgu ei tundu midagi viga.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
07.06.2008 21:34:18
|
|
|
Uusim soft töötab edukalt
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
09.06.2008 02:21:49
|
|
|
Uusim soft on päris hea, kuid see keelab ära FCA00000 patchi vanema versiooni signeerimisest vabastamiseks - seega isemodijatele natuke rohkem peavalu.
Katsetamisel sai kätte ka ühe tigedama veateate: "PHONE STARTUP FAILED CONTACT WITH THE RETAILER".
Sellise jama puhul tasub säilitada külma närvi ja teha teleföönile "pimedalt" format - hoida sisselülitamisel all kolm nuppu: tärn (*), kolm (3) ja kõne vastuvõtmine ehk roheline toru.
NB! Selle tegemise ajal olgu aku üle poole täis või juhe sabas, muidu võib asi kurvalt lõppeda.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
10.06.2008 00:02:16
|
|
|
Kuidas teil selle aku pidamisega on? Minul max. kolm päeva, kui aga palju wifi-t ja meediat kasutada, siis kaks päeva.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
sonique
HV vaatleja
|
10.06.2008 15:15:49
|
|
|
sain ka siis eile E51 kätte
päris hea, siiani aku kestab ilusti
Aga kui ma panin seadetest et ainult GPS, et siis tal ei tohiks tekkida isu 3G võrku ronida, eks ?!
Seadetes oli igast kavalaid asju, millega raha röövida. Nt kõnest keeldumisel saadab autom. vastu sõnumi
Mida huvitavat te veel olete leidnud?
Aga kas neid ootereiimil(esimesel lehel) saab neid asju ka valida mida sa tahad seal näha ? Minu jaoks on seal kõnepost, e-post, i-telefon täiesti üleliigsed
Isu oleks kohe ka panna peale mingeid aplikatsioone, jagage soovitusi :p
|
|
tagasi üles |
|
 |
T2nel
HV Guru

|
10.06.2008 15:25:45
|
|
|
tsitaat: |
Aga kui ma panin seadetest et ainult GPS, et siis tal ei tohiks tekkida isu 3G võrku ronida, eks ?!
|
GPS on nüüd küll midagi muud, positsioneerimisega seoses. Aga 3G võrgus maksavad kõned täpselt sama palju kui GSM võrgus, seega ei ole vaja põdeda, et oi-oi, ma helistan 3G võrgus.
|
|
Kommentaarid: 798 loe/lisa |
   |
646 |
|
tagasi üles |
|