Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.05.2008 16:31:36 vasta tsitaadiga

sai ka eile kiire ost tehtud ordist, kell 9:00 tegin kõne hulgimüüki (esindused avavad hiljem end ja nendes polnud ka vastavat kaupa olemas) ning võeti mu soov vastu, anti ka tellimuse number, kahe tunni pärast läksin järgi, ei küsitud isegi antud numbrit kuna mäletati kõnet, teenindus oli meeldiv ja müüja rõõmsameelne thumbs_up.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dersu
HV vaatleja

sõnum 21.05.2008 08:36:45 vasta tsitaadiga

[quote="tahanteada"][b]Dersu: Aga miks Sa siis ostad firmast, kus Sa saad kehva müügi ja olematu teeninduse[/b]. Sul on ju võimalik alati osta mujalt ja siis nende firmade teemades neid taevani kiita 8)

Mina ostan enda ja tuttavate raua Ordist. Olen rahul nii komplekteerimise, müügi kui teeninduspoolega. Aga kuna arvuteid üle ei Kloki ja lisaks on kõik ka nõuetekohaselt maandatud, siis pole eriti olnud vajadust teenindust külastada, kuna arvutid rügavad tööd teha - selle asemel, et enda lolluse tõttu neid Ordisse remonti vedada :wink:[/quote]

Tule taevas appi

No nii nüüd on mind veel lolliks tembeldatud.

Pole ma midagi klokkinud ja ka maandusega on kõik korras.

Aga nagu vist mainisin Ordi esitas mulle vabanduse, sain arvuti eile ka kätte, praegu kõik toimib.

Tänud kõigile, kes mu murest osa võtsid, eriti tänan Skeptikut, Gotmilki ja Angelit asjalike kommentaaride eest!
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 26.05.2008 13:18:15 vasta tsitaadiga

Ka mind korra lolliks tehtud, saatsin masina garantiisse. Sülearvutil hing ei töötanud korralikult. Saadeti tagasi, saatelehel oli kirjas, et viga ei tuvastatud ja peale seda vaatasingi, et asi ära parandatud kuigi nende arust midagi ei olnud.
Varsti kui uue emaplaadi saab arvutile siis sõdin tagasiostu lepinguga nendega ikka edasi, kahjuks minul vähemalt tema toodetega positiivset ei ole ole olnud.
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 27.05.2008 20:47:59 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:

Varsti kui uue emaplaadi saab arvutile siis sõdin tagasiostu lepinguga nendega ikka edasi, kahjuks minul vähemalt tema toodetega positiivset ei ole ole olnud.

Ei tea miks sul sülearvutil emaplaat välja vahetatakse. Las ma arvan. Ega sa sinna mingit vedelikku peale ajanud?
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 27.05.2008 21:19:33 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
physics kirjutas:

Ei tea miks sul sülearvutil emaplaat välja vahetatakse. Las ma arvan. Ega sa sinna mingit vedelikku peale ajanud?

selleks ei pea alati vedelikku kuhugi ajama.. mina panin enda läpaka kodus kotti nii nagu iga teine tavaline päev, läksin kontori, võtsin läpaka kotist välja, lülitasin sisse nagu iga teinegi tavaline päev.. aga vot pilti enam ei tulnud icon_smile.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 10:31:08 vasta tsitaadiga

Nhaj eks ikka juhtub ,et arvutil emaplaat lambist alt ära ütleb. Aga physics-i loogika on natuke kummaline. Miks lasta garantiis emaplaat ära vahetada ja alles pärast seda võidelda selle nimel, et nad arvuti tagasi ostaksid?
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 10:48:35 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Nhaj eks ikka juhtub ,et arvutil emaplaat lambist alt ära ütleb. Aga physics-i loogika on natuke kummaline. Miks lasta garantiis emaplaat ära vahetada ja alles pärast seda võidelda selle nimel, et nad arvuti tagasi ostaksid?
Vedelikukahjustus, mis ei olnud minu süü läbi! sander85">sander85 sinuga samalaadne juhtum, aga mul võtab mingit moodi pildi ette veel, aga peale garantiid kõik terve ekraan punane, roheline- ometi enne seda töötas icon_confused.gif Nüüd lasen uue emaplaadi panna, aga kuna enne seda oli ka emaplaadiga probleeme sirin/pirin, siis ma ei jäta sõdimata Ordiga, leidub veel vigu, viimati panid isegi mingi väga imeliku lcd paneeli- et kui näpuga puudutada, siis terve ekraani pilt vireleb, videokaarti vahetati, süleka hinge pole ka suudetud korda teha. Sain defektse isendi, aga kui selle firmaga kõik korda saan, siis enam sealt midagi kallist suurt ei osta. Ei ole positiivseid kogemusi lihtsalt.. Selle arvuti ostsin siis esimesel nädalal sai kohe garantiisse viidud, seda ma normaalseks ei pea icon_rolleyes.gif
See selleks, viriseda pole mõtet , eks näis mis saab üldse. Nüüd vist vähemalt kestade osas on Ordi müüdavatel sülekatel näha edasiminekut, aga ei tea kuidas riistvara kvaliteet ka on.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2008 11:18:34 vasta tsitaadiga

aga mida sa siis saada tahad odava hinna eest....
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 11:26:16 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
aga mida sa siis saada tahad odava hinna eest....
odav hind = mitte midagi head.
Loll olin, et sellise ostu tegin. Pigem nüüd kallim ja lahjam aparatuur kui odav. Taga peab ajama kvaliteeti. icon_razz.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.05.2008 11:32:21 vasta tsitaadiga

physics. Ja kui palju karjud, siis pannakse Sulle Ordis veateateks: "Omaniku enda lõhutud. Ei kuulu garantiilise remondi alla. Summa nii-nii suur".

Ja veel: Ordi ei ehita ise läppareid, vaid müüb oma nime all mõnede teiste kuulsate nimede läppareid. Seega - mingi kehva emaplaadi korral on õigem Hiinasse "Noname-Tootjatehasesse" karjuma minna, et mida te toodate icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 28.05.2008 11:34:17 vasta tsitaadiga

jah ja kui seda kvaliteeti taga ajad nimetatakse vingujaks nagu mind icon_lol.gif

ise vaatan juba ainult ibm 'i poole (kurb ainult et enam ta ise ei tooda aga need x6x ja t6x tunduvad normid) ja uued väiksed asus pc tunduvad oma raha eest olevat huvitavad.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 11:45:46 vasta tsitaadiga

"Omaniku enda lõhutud" - mul on 2 aastat garantiid, neil ei tohiks ütlemist väga olla, kui just silmnähtavalt näha ei ole, et omaniku viga. Tean, et ta ise neid ei ehita. Ordi kraam on üldse omaette klass, osad saavad korraliku kraami, osad saavad sellega õnnetuse kaela.
angel
">angel vahest peab vinguma ka, mis teha aparatuuriga, mis ei tööta vaid laguneb. ibm'i toodetest ma midagi väga ei tea, aga pole kuulnud ka et seal massiliselt probleeme oleks tema arvutitega.
Tänapäeval võõra firma käest midagi osta, siis enne seda tuleb alati põhjalik eeluuring teha icon_evil.gif
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 11:52:24 vasta tsitaadiga

Vedeliku kahjustus mis ei olnud sinu süü? Kelle süü siis oli?

See ,et peale vedeliku kahjustust arvuti veel pildi ette võtab on täiesti normaalne. Arvuti võib peale seda töötada veel mitu kuud. Aga mingi aja jooksul hakkavad emaplaadi peal olev vedeliku kahjustus oksüdeeruma ja on täiesti normaalne ,et arvuti hakkab kummaliselt käituma. Näiteks pilt virvendab ja lõpuks viskab üldse pildi tasku. See ,et peale garantiid sul pilt punane, roheline oli võis olla lihtsalt juhm kokkusattumus. Said arvuti kätte täpselt sel ajal kui vedelikukahjustus lõpuks mõjuma hakkas.

Mis nüüd arvuti tagasi ostmisesse puutub siis ma ei tea kuidas Ordi sinuga sõdima hakkab. Nad võivad väita ,et see emaplaadi pirin sirin oli tingitud tollest samast vedelikku kahjustusest.

Ja mis värk selle hingega on siis lõppude lõpuks. Sain su eelmisest postitusest aru ,et hing tehti korda kuid sulle väideti ,et viga ei leitud. Nüüd jälle väidad, et nad ei ole hinge korda teinud?
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 12:58:55 vasta tsitaadiga

Vahepeal suutsid hinge korda teha, siis väitsid et see oligi korras, siis mingi aeg läks uuesti garantiisse ja oli jälle nässus ja on siiani.
Nad väidavadki seda. Aga no, ma ei viitsi sel teemal arutleda. Kui uue emaplaadi saan, siis näeb kas asi töötab normaalselt või mitte. Minu jaoks oleks teema ammendatud.
Soovitan teistel, kes soovivad Ordist arvutit osta, ise kohapeal sülearvuti üle vaadata kestade osas.
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 11.06.2008 00:16:00 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:

Soovitan teistel, kes soovivad Ordist arvutit osta, ise kohapeal sülearvuti üle vaadata kestade osas.

icon_biggrin.gif Nagu ma sellest aru saan otsid sa läpaka mingi pildi järgi (reklaam) või telefoni teel?
Täiesti normaalne, et sülekat tuleb oma silmaga kaema minna enne ostmist. Olemas on ju näidismudelid. thumbs_up.gif
Paneb hämmastama mõne suhtumine.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 11.06.2008 13:58:35 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
physics kirjutas:

icon_biggrin.gif Nagu ma sellest aru saan otsid sa läpaka mingi pildi järgi (reklaam) või telefoni teel?
Täiesti normaalne, et sülekat tuleb oma silmaga kaema minna enne ostmist. Olemas on ju näidismudelid. thumbs_up.gif
Paneb hämmastama mõne suhtumine.
Tellisin ära, kohapeal vaatasin üle, paari nädala pärast andis lagunemise märke!
tagasi üles
paharet494
HV vaatleja

sõnum 11.06.2008 14:58:03 vasta tsitaadiga

ordil on jah viimasel ajal probleeme kvaliteediga nagu ma olen ka märganud.. mõnel laua arvutil on näiteks videokaardi toide kehvasti kinnitatud nii et inimene kes ostab arvuti ja läeb koju et no lylitame sisse ja vaatame mis siin toredat on saab ebameeldiva üllatuse osaks, et näe ei tööta.. või et mõnel sülearvutil wifi kaart pesas lahti jne.... igasuguseid huvitavaid asju tuleb ette
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.06.2008 18:17:22 vasta tsitaadiga

Sai täna üks kaabel ostetud.Täitsa töötab icon_eek.gif icon_lol.gif .
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 21.06.2008 02:08:35 vasta tsitaadiga

Vaja on endale töö juurde uut läpakat. Peale zebra failimist külastasin 'vana' firmat Ordit veebilehte. 30 sekiga sai asi selgeks ja antud firma teenusest loobutud. Nimelt on neil toodetes kategooriad 'Ordi sülearvutid' ja teiste firmade' sülearvutid. Kas Ordi tõesti soovib et tema potentsiaalne klient hakkab kolme leheküle lehti läbi lappama ja otsima endale masinat segapudrust? Mul pole õrna aimugi kus võiksid seal asuda HP sülearvutid. Selles suhtes on Flex koduleht üles ehitatud hästi. Samuti on hästi üles ehitatud mõlemad suuremad Delli pakkujad. Tooted on ilusti kategooriates (koos kategoorjate kirjeldustega) Aeg oleks Ordil oma veebileht kasutajasõbralikumaks teha.
heikis
HV Guru

sõnum 21.06.2008 02:18:59 vasta tsitaadiga

386 kirjutas:
Vaja on endale töö juurde uut läpakat. Peale zebra failimist külastasin 'vana' firmat Ordit veebilehte. 30 sekiga sai asi selgeks ja antud firma teenusest loobutud. Nimelt on neil toodetes kategooriad 'Ordi sülearvutid' ja teiste firmade' sülearvutid. Kas Ordi tõesti soovib et tema potentsiaalne klient hakkab kolme leheküle lehti läbi lappama ja otsima endale masinat segapudrust? Mul pole õrna aimugi kus võiksid seal asuda HP sülearvutid. Selles suhtes on Flex koduleht üles ehitatud hästi. Samuti on hästi üles ehitatud mõlemad suuremad Delli pakkujad. Tooted on ilusti kategooriates (koos kategoorjate kirjeldustega) Aeg oleks Ordil oma veebileht kasutajasõbralikumaks teha.

http://i273.photobucket.com/albums/jj223/heikis/dfhg.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 21.06.2008 02:28:54 vasta tsitaadiga

Nagu ise märkasid olid tooted lehel segamini. Kuigi just sinu pildil nägin lõpuks ka ülev linki 'tootjad'. icon_redface.gif

Aga nagu pildi järgi näed on HP äriseeria 15'' sülearvutit (8000 seeria) esmapilgul suts segane/võimatu leida.

.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 21.06.2008 10:25:59 vasta tsitaadiga

Tooted ei ole ju segamini vaid järjestatud vastavalt hinnale icon_razz.gif
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 21.06.2008 14:29:54 vasta tsitaadiga

Ise käisin eile tondi ordis, teenindus ikka nii aeglane, oleks et mul poleks kiire aga jah oodata tükk aega oma kaupa on liig icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.06.2008 14:42:57 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
Ise käisin eile tondi ordis, teenindus ikka nii aeglane, oleks et mul poleks kiire aga jah oodata tükk aega oma kaupa on liig icon_rolleyes.gif

Kus käisid?.Mina olen käinud Pärnu mnt ja Jõe tänava kauplustes ja 5min asjad aetud saanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 21.06.2008 14:47:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
haldo kirjutas:

Kus käisid?.Mina olen käinud Pärnu mnt ja Jõe tänava kauplustes ja 5min asjad aetud saanud thumbs_up.gif

Pärnu mnt omas käisin, jõe tänaval on tõesti asi kiire, aga jah aega võttis ikka mõnusalt , õnneks hiljaks ei jäänud.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.