okei, 1200.
Oleks nii nõus keegi?
nii kõrge hind sest kahel kallimal, EBA ja NSMB, sai soomes järgi käidud...
sorri _________________ 3DS FC = 1006-0987-7604
SWITCH FC = SW-1038-5983-8988
okei, 1200.
Oleks nii nõus keegi?
nii kõrge hind sest kahel kallimal, EBA ja NSMB, sai soomes järgi käidud...
sorri
See kui palju sina nende mängude eest maksid ei suurenda nende üldist turuväärtust.
DS'ile on viimasel ajal hulganisti häid mänge välja tulnud (rahakott nutab), aga ma raske on motiveerida end neist siia kirjutama. Ei taha ju teie Cyclo/R4 diskussioonidele vahele segada.
Raha võib alati juurde teenida, aga kuskohast aega juurde võtta?
Okei, 1000. Rohkem ei alanda... kulutasin kokku ju nendele umbes 2000.- müün põhimõtteliselt poole hinnaga...
Kurb on 700 eest ostetud mäng 250 maha müüa aga pole midagi teha...
Kui kellelgi soovi on siis PS või e-mail.
Asun Tallinnas. Postiga saatmisel tasub saaja postikulud.
Ma vaatasin just andrico.ee -st DSi mänge. Väga palju ikka juurde tulnud...
Ja kavas see osta. _________________ 3DS FC = 1006-0987-7604
SWITCH FC = SW-1038-5983-8988
Aga kui sul juba kriimud on, ja paned screen protector, kas sa tunned neid kriime? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
milliseid mänge mängite onlines? _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Sai selle DSiga taotud täna paar tundi. Viskas kopa ette. Jumal tänatud et ma endale DSi ei ole ostnud vaid laenasin Flackolt selle. Vähemalt ei läinud raha tuulde. See siis minu oma arvamus. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kahjuks olen mina selle konsooli ostnud ning mängitavaid mänge .. mis oleks huvitavad oli seal null. Mario Kart oli põnev kuni hakkasid cheaterid onlainis kohtama.
Konsool seisab juba ligi pool aastat kuskil kapis, ära myya ei raatsi sest "äkki" tuleb mingi põnev mäng kunagi. (World Ends With You oli alguses hea, pärast läks ... sinna samusesse)
[Jah, sai läbi proovitud vähemalt ~ 100 romi (kõik hitid jms) kasutasin seda hiljem vaid orig. Golden Sunide mängimiseks]
Kõige eemaletõukavam featuur oli muidugi graafika, siis tuli konsooli kuju (ülimalt ebamugav kui sa oled kord juba selle "teise" pihukonsooliga ära harjunud) ning sound .. eh, mingid midid või 44Khz peal mp3 olid enamik mängudel (kui mitte kõigil).
Ning enne kui mingi DODNPACHI või M3rcury sarnane N-fan kaela kargab - siis see tekst oli minu arvamus sellest .. em, konsoolist.
Minu arust on DS hea pill, kuna seal peal on Gyakuten Saiban seeria. Ja kui hästi läheb, tuleb järgmine Fire Emblem ka selle peale. Pluss DS meeldib tikkidele ka, testitud värk!
ds lite on veidi mõnusam ja parema ekraaniga. Mis mängu sa toksisid? Ega mitte ainult bombermani?
New Super mario bros ja Mario Kart DS. Ka proovis Sonic advance 3lme ning neid nes 125 värke. Ma olin ise ka kõrval _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
muide, mingi aeg tekkisid ds konsoolid Andricosse ka, kas keegi on sealt neid ostnud ka või teab kas need on Eestis laos reaalselt olemas või ainult tellimisega? Paistab, et isegi puna-must variant olemas.
NDS-id on tavalistes poodides ka müügil. Ise olen näinud Tallinna Kaubamaja selles uues mängudeosakonnas ja Sikupilli Euronicsis, kus on muuseas saadaval ka laadijad, akud ja spetsiaalne kott.
NDS-id on tavalistes poodides ka müügil. Ise olen näinud Tallinna Kaubamaja selles uues mängudeosakonnas ja Sikupilli Euronicsis, kus on muuseas saadaval ka laadijad, akud ja spetsiaalne kott.
nad olid suht kohe mujal saadaval, andricoga oli alguses tegemist ja nende foorumis pikalt juttu jne jne... lisaks kas oled mujal Eestis ka puna-musta nds-i poes näinud?
Speed Racerit on keegi proovind?
Ma igathes ei oodanud et filmijärgi(pigem filmi kui koomiksi, eksju) tehtud mäng nii fun võib olla.
Multiplayer on igatahes väga cool.
Mulle rallimängud muidu ei meeldi btw. _________________ haiguise
Jah kaan on punane ja see läigib ja sinna jäävad väga kergelt näpujäljed peale, aga mustale osale näpujälgi ei jää. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Bangai-O Spiritsi checkin ära.
Teist mängu jään ootama
ot:
Ikarugas tegime ühe vennaga kolmanda leveli bossile ära, mis oli ikka väga väga raske. Neljandat ei tahagi näha....
Dot-Eateri tegime ka ära.. et terve leveli jooksul ei tulista ühtki lasku
Peale mõningast The World Ends with You mängimist pean hoolimata algsest skeptismist hoolimata tunnistama, et tegemist on väga hea mänguga. Originaalne mängusüsteem, hea lugu, mõnus väljanägemine ja hea muusika on taganud selle, et ma saan õhtuti liiga hilja magama.
Prism on hea jah,sai UKst selles 2 for £30 eest. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kas Eestis müüakse kuskil The World Ends With You?.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
On tekkinud huvi DSi ostu vastu ning kuna ma pole elus ühtegi pihukonsooli omanud, on mul tekkinud mõned kohati idiootsed/rumalad küsimused:
Mis kõik kaasa tuleb DSiga (kas on mõni hädavajalik asi vaja juurde osta, laadija vms.)?
Kuidas on lood single-player mängudega (kuna multiplayer põhimõtteliselt üldse ei huvita), kas on ikka mida mängida(hea stoory ja gameplay'ga)?
Mängude suhtes on eelistused action/adventure, puzzle, RPG mängud- kuidas nendega on?
LinC, DS Lite karbis on konsool ise, stylus x2 (need pliiatsid), Laadija, paberid jne. Ainus hädavajalik asi oleks vist ekraanikaitsmed.
Mänge on DSil sinule küllaga.
Castlevania: Dawn of Sorrow ja Castlevania: Portrait of Ruin on minu lemmikmängud DSil. Tulemas sügisel on ka Castlevania: Order of Ecclesia
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Final Fantasy 3, 4, 12 Revenant Wings, Crystal Chronicles
Um... siis oli üks diablo moodi mäng, mille nimi ei meenu : (
Dragon Quest: Rocket Slime
Dragon Quest Joker
Secret of Mana
Phoenix Wright seeria (pole RPG, aga väga hea storyga mäng on küll)
..
Lisaks on muid häid fune mänge nagu Picross DS, Super Mario 64 DS, New Super Mario Bros, Konami Classics jne.
keilakaz, samnet=seeasimidanimetadaeitohi ...vms, piravärgiga seonduv. Vahet pole, et homebrew ka üks tahk sellest.
Sest te kõik kasutate oma SAMNET'e eksklusiivelt homebrew tarbeks, onju.
Kuid, tõsiselt, ma ei usu et ma suudan hakata neid "uusi" reegleid siin üldse ellu viima hakata, arvestades seda kui tõrges vastupanu siin sellele on (sest tarkvara vargus on ju inimõigus ja jumal teab mida veel) ning minu enda totaalne ükskõiksus selle kõige suhtes.
Nii et... vadistage edasi oma kaartidest, aga palun, ma tõesti palun, ärge postitage siia midagi nii rumalat nagu seda tegi keilakaz. On üks asi jagada abistavaid soovitusi legaalseid rakendusi omava kaardi kohta, kuid täiesti teine asi on kuulutada tervele foorumile, et sul on olemas mingisugune patch mõne mängu piraatversioonile.
Et siis jälle muutsid reegleid või? R4 oli lauses ja kadus kogu postitus?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.