Jah kaan on punane ja see läigib ja sinna jäävad väga kergelt näpujäljed peale, aga mustale osale näpujälgi ei jää. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Bangai-O Spiritsi checkin ära.
Teist mängu jään ootama
ot:
Ikarugas tegime ühe vennaga kolmanda leveli bossile ära, mis oli ikka väga väga raske. Neljandat ei tahagi näha....
Dot-Eateri tegime ka ära.. et terve leveli jooksul ei tulista ühtki lasku
Peale mõningast The World Ends with You mängimist pean hoolimata algsest skeptismist hoolimata tunnistama, et tegemist on väga hea mänguga. Originaalne mängusüsteem, hea lugu, mõnus väljanägemine ja hea muusika on taganud selle, et ma saan õhtuti liiga hilja magama.
Prism on hea jah,sai UKst selles 2 for £30 eest. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kas Eestis müüakse kuskil The World Ends With You?.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
On tekkinud huvi DSi ostu vastu ning kuna ma pole elus ühtegi pihukonsooli omanud, on mul tekkinud mõned kohati idiootsed/rumalad küsimused:
Mis kõik kaasa tuleb DSiga (kas on mõni hädavajalik asi vaja juurde osta, laadija vms.)?
Kuidas on lood single-player mängudega (kuna multiplayer põhimõtteliselt üldse ei huvita), kas on ikka mida mängida(hea stoory ja gameplay'ga)?
Mängude suhtes on eelistused action/adventure, puzzle, RPG mängud- kuidas nendega on?
LinC, DS Lite karbis on konsool ise, stylus x2 (need pliiatsid), Laadija, paberid jne. Ainus hädavajalik asi oleks vist ekraanikaitsmed.
Mänge on DSil sinule küllaga.
Castlevania: Dawn of Sorrow ja Castlevania: Portrait of Ruin on minu lemmikmängud DSil. Tulemas sügisel on ka Castlevania: Order of Ecclesia
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Final Fantasy 3, 4, 12 Revenant Wings, Crystal Chronicles
Um... siis oli üks diablo moodi mäng, mille nimi ei meenu : (
Dragon Quest: Rocket Slime
Dragon Quest Joker
Secret of Mana
Phoenix Wright seeria (pole RPG, aga väga hea storyga mäng on küll)
..
Lisaks on muid häid fune mänge nagu Picross DS, Super Mario 64 DS, New Super Mario Bros, Konami Classics jne.
keilakaz, samnet=seeasimidanimetadaeitohi ...vms, piravärgiga seonduv. Vahet pole, et homebrew ka üks tahk sellest.
Sest te kõik kasutate oma SAMNET'e eksklusiivelt homebrew tarbeks, onju.
Kuid, tõsiselt, ma ei usu et ma suudan hakata neid "uusi" reegleid siin üldse ellu viima hakata, arvestades seda kui tõrges vastupanu siin sellele on (sest tarkvara vargus on ju inimõigus ja jumal teab mida veel) ning minu enda totaalne ükskõiksus selle kõige suhtes.
Nii et... vadistage edasi oma kaartidest, aga palun, ma tõesti palun, ärge postitage siia midagi nii rumalat nagu seda tegi keilakaz. On üks asi jagada abistavaid soovitusi legaalseid rakendusi omava kaardi kohta, kuid täiesti teine asi on kuulutada tervele foorumile, et sul on olemas mingisugune patch mõne mängu piraatversioonile.
Et siis jälle muutsid reegleid või? R4 oli lauses ja kadus kogu postitus?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.