Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
puna
HV Guru

|
13.05.2008 12:09:32
|
|
|
Alati ei näita luku märk, et pealt kuulatakse.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
manatark
HV kasutaja
|
13.05.2008 13:30:55
|
|
|
Selle kuulamisega on niimoodi, et ei saa tegelikult ju välistada, et kuulatakse ka telefoni ja masti vahelt...
Selleks olemas ka riigil riistad täiesti olemas ja operatiivsuse huvides võidakse seda ju vahepeal kasutada, siis muidugi loogiline et krüpt kaob ära ja kui sellele vastab lahtine tabalukk...siis võib see legend täitsa paika pidada... eriti juhul kui kuulajaks konkurent...näiteks...
Muide modifitseeritud telefonide kohta 2 linki...et enne kui kingitud telefoni vastu võtate tasub sellele täitsa mõelda...
http://www.spyequipmentuk.co.uk
http://www.respect4privacy.com/blog/?p=6
Kallis soft muidugi veidike...kuid lihtne kasutada...ja suht riskantne... krt hakkan praegu mõtlema et ettevõtte tegevjuht näiteks ei osta ju kunagi ise telefoni, ex ikka sekretär toob... ja veica hakkajamate inimeste korral... kole riskantne...et äri hakkab lekkima
GSM turva on ikkagi oluline asi... turvatelefonidel on kogu softi muutmine kinni keeratud... aga kas keegi oskab öelda, kuidas tuvastada et praegu kasutatavasse tavatelefoni pole sarnast softi sisse ehitatud?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
13.05.2008 15:36:13
|
|
|
Mind kuulatakse ka kogu aeg pealt, eriti kui ma kuskil üksi olen ja siis kellelegi helistan.
Alati tekib selline kaja
Muide üleeemine aasta norras käies avastasin ka oma telefonilt selle lahtise tabaluku märgi. vahetasin roamngu pakkujat ja kadus ära
Vaevalt norrakad mu vasta huvi tunnevad!?
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
13.05.2008 15:41:38
|
|
|
maxtor1 kirjutas: |
Kaja olen ma oma telefonis korduvalt kuulnud. Enamasti ühtede ja samade inimestega rääkides. Polegi sellele mõelnud et see võiks märk pealtkuulamisest olla  |
Kumba sa siis välja mõtlesid või ei mõelnud, kas võib siis kaja olla märk pealtkuulamisest?
Vihjeks võin öelda, et kui digitaalset andmevoogu tee peal kopeerida mitmele erinevale adressaadile saatmiseks, mille poolest erineb pärale jõudnud andmevoog originaalist?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiidik
HV kasutaja
|
13.05.2008 16:50:33
|
|
|
Olen ka korra ammu tõsist huvi tundnud selle luku märgi kohta ja sain spetsialistilt selgituse selle kohta järgmise(EMT):
GSM standard lepib kõne alguses kokku krüptimise parameetrid ja võimalused ning seda tehakse alles siis kui kõne on teiselt poolt vastu võetud(pole ju mõtet enne krüptida kui pole reaalset juttu). See võib tingib selle, et teinekord on luku märk kauem ekraanil või jääb sinna terve kõne ajaks kui krüptot ei ole mingil X põhjusel võimalik kasutada(väga halb levi, katkine telefon või tugijaam). Samuti soovitati mul vabalt võtta selles osas, et GSM'i on suhteliselt raske pealt kuulata(hetkel ei pea silmas keskjaamast) - esiteks peab olema väga lähedal kas telefonile või tugijaamale mille all hetkel oled ja kõigele lisaks on vaja päris võimsat tehnikat kuna GSM kanaleid mis on tugijaamast klientidele jagatud palju ja nende seast sinu kindlat kõne leida on raske.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
6 :: |
4 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bas
HV vaatleja
|
13.05.2008 17:30:18
|
|
|
Mul on selline loll küsimus ,mis moodi saab K.A.P.O kedagi pealt kuulata.
1.Kui need ei tea minu tel. numbrit.
2.Naad ei tea mis masti all ma olen.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
13.05.2008 17:42:06
|
|
|
Bas kirjutas: |
1.Kui need ei tea minu tel. numbrit. |
Sinu numbri saab nii välja peilida: kujuta ette et sind jälgitakse. Sul sõidab sabas politseiauto. Sinu asukoht on politseile teada reaalajas ja see kuidas su asukoht muutub. Sa oled alati oma mobiiliga mingite konkreetsete jaamade küljes. Politseil pole ju raske välja peilida selle asukoha info järgi nende telefonide imei koode kes on asunud näiteks õhtu 9-st hommiku 7-ni Keilas, siis kella 8-st kuni kella 10-ni Õismäel ja siis näiteks kella 11-st 13-ni viru keskuse lähedal. Selliseid inimesi kes sinuga täpselt samamoodi linnas ringi liiguvad ja samade tugijaamade küljes on, lihtsalt ei ole olemas.
2.Naad ei tea mis masti all ma olen. |
Milleks neile masti vaja on? Numbrist piisab ju...
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bas
HV vaatleja
|
13.05.2008 18:32:25
|
|
|
Noh kui number on teada ,siis muidugi ei ole vaja teada . Aga mind huvitab rohkem see, kui samal ajal töötab rohkem kui üks telefon kuidas naad teavad kes on kes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.05.2008 19:04:22
|
|
|
Bas, ma ei saanud su küsimusest aru
ja mida ma selle teadmisega peale hakkan kas mind kuulatakse pealt või mitte....nii või naa kõik salvestatakse ja kui ma pättusega tegelen, siis saavad nagunii kuulata...
minupärast las kuulavad
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bas
HV vaatleja
|
13.05.2008 20:00:21
|
|
|
Küsimus oli see kus naad teavad kega lindistada, kui number ei ole teada. Ja kui naad kõiki lindistavad ,siis mis moodi nägu ja telefon kokku viiakse , hääle järgi naad seda ometi tegama ei hakka.Ma juba kujutan ette kui palju vale süüdistusi nii tuleks .
|
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
13.05.2008 21:26:13
|
|
|
Coolest kirjutas: |
seda tabaluku kohta olen samuti kuulnud palju... aga ma tean et üks mu tuttava tuttav, kes selline "pätipoiss" rohkem oli, ütles et tal näiteks oli see tabaluku märk koguaeg, ning IIRC ta sai pärast kohtus teada, et ta telefoni kuulati... RT muidugi |
pmtl. see tabaluku värk on õige. oli ühel tuttaval üks jama (teemat ennast ei viitsi kirjutama hakata ) ja seni kuni asi aktuaalne oli siis kuulati ta kõnesi pealt. ja nagu ta ise ütles, et just selle tabaluku märgi järgi nägi. pealtkuulamist teostati mingi 2-3 päeva siis lõpetati ära. nähti, et pole vist pointi
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.05.2008 21:56:06
|
|
|
Küsimus oli see kus naad teavad kega lindistada, kui number ei ole teada. Ja kui naad kõiki lindistavad ,siis mis moodi nägu ja telefon kokku viiakse , hääle järgi naad seda ometi tegama ei hakka.Ma juba kujutan ette kui palju vale süüdistusi nii tuleks . |
päris nii see ka ei käi
see on vast rohkem nii et kui mingi kahtlusalune teada on, otsivad numbri ja kuulavad
või siis näiteks võetakse narkoonu vahele, võetakse telefon ja sealt leiduvaid numbeid kuulavad et välja selgitada kes veel sellega seotud on...näiteks
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
13.05.2008 23:00:20
|
|
|
kuulatakse neid kellelt saab raha ,infot kust saab raha ja infot kellelt saab raha välja pressida.kes kuulab pealt pole üldse oluline,mõte on ikka sama.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.05.2008 01:30:53
|
|
|
mul ajalooõpetaja rääkis sellise loo et kui ta kunagi ammu muuseumis töötas, siis alati kui ta mõne kõne vastu võttis käis väike klõps telefonitorus. ta teadis et teda kuulatakse pealt ja ükskord viskas tal kopa ette ja peale selle klõpsaka kuulmist ütles telefoni: " teate lõpetage ära see minu kõnede pealtkuulamine" peale seda ta enam seda klõpsu ei olevat kuulnud
endal on tglt suht suva kas kuulatakse või mitte, mingeid saladusi mul pole
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.05.2008 10:42:25
|
|
|
Janis kirjutas: |
mul ajalooõpetaja rääkis sellise loo et kui ta kunagi ammu muuseumis töötas, siis alati kui ta mõne kõne vastu võttis käis väike klõps telefonitorus. ta teadis et teda kuulatakse pealt ja ükskord viskas tal kopa ette ja peale selle klõpsaka kuulmist ütles telefoni: " teate lõpetage ära see minu kõnede pealtkuulamine" peale seda ta enam seda klõpsu ei olevat kuulnud
endal on tglt suht suva kas kuulatakse või mitte, mingeid saladusi mul pole  |
Uudishimulik sekretär teiselpool paralleelliini?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
manatark
HV kasutaja
|
14.05.2008 13:51:46
|
|
|
Aga kas keegi Teist on kokku puutunud ka naturaalse telefoni kaaperdamisega... tundub et softidega see võimalik, et näiteks võtan näiteks telefoni 5 min enda kätte ja modin nii ära, et on minu kontrolli all edaspidi? On keegi sellist asja kasutanud? Kokku puutunud?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
14.05.2008 15:06:46
|
|
|
kes aus sellel pole midagi karta
aga tundub, et siin ilmas on mehi kellel on suht suured luulud. Seadused on kõigile, ka riigiasutustele.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.05.2008 17:47:22
|
|
|
Niipalju siis demokraatiast, kui riik sahkerdab sellega.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.05.2008 17:48:05
|
|
|
ndk, eei, ei usu, ta ikka ütles et mingi pealtkuulamine käis. ma ei usu et ta seda niisama ütles
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.05.2008 20:11:37
|
|
|
Noh kui number on teada ,siis muidugi ei ole vaja teada . Aga mind huvitab rohkem see, kui samal ajal töötab rohkem kui üks telefon kuidas naad teavad kes on kes. |
IMEI kood?
Aga tegelikult teavad mobiili operaatorid su telefoni IMEI koodi, mobiili marki jne. Nad teavad isegi seda kas sul on telefonis GPRS seaded v6i ei. Kui ei ole siis ollakse väga kärmed neid saatma (vähemasti TELE2 küll).
Nii et telefone eristada pole mingi kunst isegi siis kui numbrit ei teata.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bas
HV vaatleja
|
14.05.2008 21:03:21
|
|
|
tsitaat: |
Bas kirjutas:
Noh kui number on teada ,siis muidugi ei ole vaja teada icon_biggrin.gif . Aga mind huvitab rohkem see, kui samal ajal töötab rohkem kui üks telefon kuidas naad teavad kes on kes.
IMEI kood?
Aga tegelikult teavad mobiili operaatorid su telefoni IMEI koodi, mobiili marki jne. Nad teavad isegi seda kas sul on telefonis GPRS seaded v6i ei. Kui ei ole siis ollakse väga kärmed neid saatma (vähemasti TELE2 küll).
|
Mis moodi nad seda teavad ega IMEI ei oli isikukood mille sa sündides kaasa saad .
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.05.2008 21:09:42
|
|
|
tsitaat: |
Bas kirjutas:
Noh kui number on teada ,siis muidugi ei ole vaja teada icon_biggrin.gif . Aga mind huvitab rohkem see, kui samal ajal töötab rohkem kui üks telefon kuidas naad teavad kes on kes.
IMEI kood?
|
Mis moodi nad seda teavad ega IMEI ei oli isikukood mille sa sündides kaasa saad . |
telefon registreerib end oma IMEIga võrku... võtke näiteks EMT iseteenindus lahti ja otsige, hästi otsite, leiate oma IMEI sealt üles edit: Teenused -> Mobiili seaded
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
14.05.2008 21:36:51
|
|
|
IMEI jõuab operaatorini väga lihtsasti. Niipea kui telefon end võrku registreerib võetakse selle IMEI ja selgitatakse välja selle terminali tehniline suutlikkus. Operaatoritel on tootjate andmebaasid, mis IMEI-le mis tüüpi terminal vastab ja kas see näiteks suudab MMS vastu võtta, millsed krüptod on võimalikud, GPRS/EDGE klass, jne. Minu teada niisama võrku saabumisel IMEI ja IMSI (SIM-ga üheselt seotud identifikaator) seost ei salvestata, seos salvestub iga toimnud sündmuse kõnekirjes. Hiljem on juba päringuga lihtne välja võtta millise IMEI-ga terminalis mingi SIM olnud on.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
14.05.2008 21:37:56
|
|
|
Milleks oma pead selliste küsimustega vaevata?
Kui Teid kuulavad pealt selleks volitatud asutused, siis ei ole pealtkuulamise toimumise ajal Teil vähimatki lootust sellest aru saada - mis selle pealtkuulamise mõte siis on kui pealtkuulatav teab, et teda pealt kuulatakse? Aga mobiili ei ole tõesti mõtet konfidentsiaalseid teemasid käsitlevatele koosolekutele kaasa võtta.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaemka
HV Guru

|
14.05.2008 23:03:08
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Noh kui number on teada ,siis muidugi ei ole vaja teada . Aga mind huvitab rohkem see, kui samal ajal töötab rohkem kui üks telefon kuidas naad teavad kes on kes. |
IMEI kood?
Nii et telefone eristada pole mingi kunst isegi siis kui numbrit ei teata. |
Mobiilimudeli operaatorid saavad ainult IMEI koodi järgi. vt. http://www.numberingplans.com/
_________________ GSM Service: Ost-Kodeerimine-Tarkvara uuendamine-Remont-Vahetus
SAT-TV Süsteemide hooldus, paigaldus, seadmed.
M:533333*5, 51999*99, 533000*0 |
|
Kommentaarid: 333 loe/lisa |
   |
263 |
|
tagasi üles |
|