Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
finch
HV Guru

|
14.06.2003 18:49:38
Pilt uduseks!? |
|
|
Surffasin ringi netis ja järsku lõi pildi uduseks no ikka julmalt uduseks.. molo on Samsung SyncMaster 757NF
mida teha? proovisin recallida pilti aga ei midagi
tuleb vist esmaspäeva varahommikul garantiisse asi viia
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.06.2003 19:56:54
|
|
|
proovi molu välja korrax täielikult (KA arvuti). Kui pole vahet siis vii garantiisse....
btw, vana sul see molu juba on?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
14.06.2003 20:04:28
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
proovi molu välja korrax täielikult (KA arvuti). Kui pole vahet siis vii garantiisse....
btw, vana sul see molu juba on? |
mul on siin laual teine arvuti ka. proovisin kohe seda molu tolle kasti taga - sama udune. praegu ongi mul tolle teise kasti molu (Miro A17F95)
olen proovinud degaussida ja veel sada imet. ei midagi
molu on miski 1 kuu vana ..
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.06.2003 20:09:08
|
|
|
finch kirjutas: |
btw, vana sul see molu juba on? |
mul on siin laual teine arvuti ka. proovisin kohe seda molu tolle kasti taga - sama udune. praegu ongi mul tolle teise kasti molu (Miro A17F95)
olen proovinud degaussida ja veel sada imet. ei midagi
molu on miski 1 kuu vana .. |
Nu tundub küll mingi molu enda proble olevat, vii see esmasp. garantiisse. Karju nati kah nende peale vms, küll teevad siis kiiresti valmis kah. Mina sain turgutustega K pommiaugust videokaardi kätte nii 10 päevaga. valetasid kah raisad mulle, ütlesid et saatsid lattu ümbervahetamisele, pärast aga tulid kohale, ütlesid et nüüd sai lõpuks asi ära testitud, kõik korras. Aga ikkagist tundub vigane olema, mängudes viskab sinist, muu töötab.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
14.06.2003 20:13:51
|
|
|
Nu tundub küll mingi molu enda proble olevat, vii see esmasp. garantiisse. Karju nati kah nende peale vms, küll teevad siis kiiresti valmis kah. Mina sain turgutustega K pommiaugust videokaardi kätte nii 10 päevaga. valetasid kah raisad mulle, ütlesid et saatsid lattu ümbervahetamisele, pärast aga tulid kohale, ütlesid et nüüd sai lõpuks asi ära testitud, kõik korras. Aga ikkagist tundub vigane olema, mängudes viskab sinist, muu töötab. |
esmaspäeval lähen siis jah garantiisse. pmst ma tahan neilt saada asendusmolo selleks ajaks.. sest mul ema nagu töötab arvutiga ja tal vaja.. teise kasti molo ma ei saa külge jätta ka..kuna too venna oma ja viib ära iga hetk kasti 8) ja tuleb seal vist jah natuke kõvemat hääletooni kasutada.. saab ehk kiiremini ok, vaatab mis siis saab.. esmaspäeval kriban jle
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
04.07.2003 00:57:06
|
|
|
oli siis asi 2 nädalat garantiis. kurja hääle tegemisel tehti kiiremini, muidu oleks veel nädal läinud, enne kui keegi oleks viitsinud asjaga tegeleda
igatahes on nüüd pilt jälle selge, mõnus pehme - ikkagi 100 Hertsu 8)
loodan et jälle 3-nädala pärast sama jama ei tule.. siis tahan küll raha tagasi
|
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
MC Riot
HV kasutaja
|
04.07.2003 16:29:35
|
|
|
Ei hakka uut teemat tegema:
Kas selel vilina (stand-by modes) pärast on mõtet garantiisse minna või mitte?
Päris mitmetel on see olemas ja ega ta sega kah... Saavad nad miskit selle vastu teha ja kaua sellega läheks?
_________________ MC Riot |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
06.07.2003 11:14:00
|
|
|
OT:
Rääkides vilinast/pirinast/pirisemisest (vms) mul telekas krt hakkas sedasi tegema. See juhtub siis kui on mingi aeg mänginud (5-10 min). Kui nüüd puhuda sinna taha kuhugi alla natuke (kui on pikalt käinud, siis peab pikemalt puhuma) - siis jääb korra järgi. Ise kahtlustan, et mingi X jubin teeb seda häält kuna on soe/kuum. Peaks vist garantiiga ühendust võtma? Telku on Finlux.
Aga MC Riot: Mul tuttaval hakkas ka vilisema, käis garantiis, aga ei midagi. Öeldi, et nii peabki olema Midagi ei tehtud ja nii jäigi.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
06.07.2003 16:14:48
|
|
|
seda häält peaks tegema mingi mähis vms mille keskel metallpulk vibreerib vms
targemad seletavad täpsemini
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
06.07.2003 16:17:46
|
|
|
kui oled piisavalt pädev siis võid sinna südamiku vahele natuke liimi panna ja mured murtud
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
07.07.2003 00:05:02
|
|
|
mul kah vilises monitor stand-by olekus ja siis kui arvuti kinni, sai siis garantiisse viidu, natuke peale käidud ja nüüd pakub mulle ilmaröömu palju parem monitor 8)
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|