Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.05.2008 10:33:26 vasta tsitaadiga

Lingi mingeid aoc rp reegleid?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.05.2008 11:16:11 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Lingi mingeid aoc rp reegleid?

Mingi ettekujutuse saad siit ja seal antud foorumi lingilt. Nagu ma aru saan on asi veel WIP
http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&template=content&func_id=2431&table=CONTENT
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.05.2008 11:21:38 vasta tsitaadiga

Player-run events, guild meetings, and other roleplaying sessions may be present at anytime. Please do not interfere or harass players that are in character or running an event. We encourage you to join in and have a good time, but disrupting a wedding, guild meeting, etc. for non-roleplaying reasons may be cause for punishment.

No.. aga ütleme, et isik X valib endale pulmamõrvari rolli ja spetsialiseerubki ainult sellele, et roleplayerite pulmad ära rikkuda ja peksab pruudi või peigmehe kolba sisse.. mis kurat selles halba on? Mis "may be cause for punishment"? SEE ON TA EESMÄRK! ROLEPLAY!!!!!!
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2008 11:23:13 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Player-run events, guild meetings, and other roleplaying sessions may be present at anytime. Please do not interfere or harass players that are in character or running an event. We encourage you to join in and have a good time, but disrupting a wedding, guild meeting, etc. for non-roleplaying reasons may be cause for punishment.

No.. aga ütleme, et isik X valib endale pulmamõrvari rolli ja spetsialiseerubki ainult sellele, et roleplayerite pulmad ära rikkuda ja peksab pruudi või peigmehe kolba sisse.. mis kurat selles halba on? Mis "may be cause for punishment"? SEE ON TA EESMÄRK! ROLEPLAY!!!!!!

Siin oligi mõeldud seda, et ei tohi minna juurde tekstiga "mis komöödiat te siin teete, get a life" jne.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.05.2008 11:27:44 vasta tsitaadiga

A olgu. Kui ma olen roleplay griefer, siis tohib. Nii teengi .)

GM: Greetings. STOP KILLING THE BRIDE.
Pulmatapja: I salute you fair gm, for you see, we are alike. I am pulmatapja - the one with the gift. And such a dark gift it is. A gift of misery, a gift of grief.
GM: Umm.. wut?

tbc..
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 13.05.2008 11:49:31 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
A olgu. Kui ma olen roleplay griefer, siis tohib. Nii teengi .)

GM: Greetings. STOP KILLING THE BRIDE.
Pulmatapja: I salute you fair gm, for you see, we are alike. I am pulmatapja - the one with the gift. And such a dark gift it is. A gift of misery, a gift of grief.
GM: Umm.. wut?

tbc..

Kui liiga paljudele inimestele pinda käid saad ikka RP servudest bänni. Või siis paremal juhul oled terves servus KOS.
Pealegi ei ole eventidel inimesed üksinda ja sul oleks tervet guildi tarvis, et seal griefida.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.05.2008 12:02:13 vasta tsitaadiga

"terves servus KOS" unista edasi :)
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 12:24:50 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Põhiline vahe on selles et RP serveris on inimestel muud ka teha kui põõsas passida ja endast madalama leveliga tegelasi gankida. Sest just seda need gankerid teevad, ausat võitlust nad väldivad.

Aus võitlus? Ma ei saa aru, miks inimesed seda ausat võitlust taga ajavad? Kui ma olen ikka teise guildiga sõjas, siis ma ei oota, millal nad on minu rünnakuks valmis, vaid kasutan iga võimalust ja salakavalat trikki, et neil päid maha raiuda.

Ma ei saa aru, miks role-playerid lähevad Hyboria'sse ausat ja viisakat mängukeskkonda otsima. Tegemist on ikkagi Conan'i ajaga, mis on täis barbareid ja metslasi, kelleist igaüks on enda eest väljas.

Pealegi, minu arust on gankimine ja griefimine mõlemad lihtsalt PvP. Kui sind gankitakse või griefitakse ja sa ise hakkama ei saa, kutsu mõni sõber appi. Sõpru pole, proovi neid leida. Keegi ei taha su sõber olla? Tee endale Assasin ja hiili mööda nurgataguseid.

Kusagil Jason Stone ütles, et PvP serverites (ei tea kas ka RP-PvP) annavad nad GM'idele sellise käsu, et kui asja saab lahendada PvP'ga, siis nemad sekkuda ei tohi. Minu meelest on see igati positiivne.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.05.2008 13:15:16 vasta tsitaadiga

Ei olegi midagi lisada, kõik foorumid seda mõttetut vaidlust täis.
Gankimine jääb alatiseks iga MMO osaks. Võin siin jälle pika jutu maha kirjtuada teiste mänguaja rikkumisest jne. ja vastu tuleb sama pikk jutt selle kohta et koli PvE serverisse "carebearima", lihtsalt inimeste mõttemaailm erineb liiga palju.
Gankimist talun kuna see PvP osa aga griefimine on ikka täiesti "brainfucked" tegelaste pärusmaa.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 13:51:41 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Gankimist talun kuna see PvP osa aga griefimine on ikka täiesti "brainfucked" tegelaste pärusmaa.

Ma loodan, et keegi ei pahanda, kui ma seda vaidlust natuke edasi arendan.

Miks "brainfucked" tegelaste pärusmaa? Ma pean ennast täiesti normaalseks inimeseks, kuid griefimise vastu pole mul küll midagi. Kõik mida mäng võimaldab, peaks olema lubatud. Kui mängija A griefib mängijat B, siis peab viimane omal käel suutma seda probleemi lahendada. Kui ei suuda, siis logigu välja ja mängigu siis edasi, kui mängija A on lahkunud. Minu meelest on see PvP serveris normaalne.
tagasi üles
drag0n
HV kasutaja
drag0n

sõnum 13.05.2008 14:11:24 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
Keegi lahjema kaardiga ka mängu testinud on ? Oma 8800gt-l mingi viga juures ja läheb vist garantiisse , asemele vana X800 icon_confused.gif Saab vist hirmus kogemus olema mingiks ajaks thumbs_down.gif
Mul on hetkel (kindlasti plaan läbiajal uuendada) 7600GT ja suhteliselt miinimumi peal mäng täiesti jookseb (resolutsioon 1280x1024), aga mõnes kohas siiski fps läheb väga madalaks (loomulikult pole tegemist ju veel lõppversiooniga kah). Age of Conan'i ametlikult foorumil on ka mitmed teemad videokaartide kohta - näiteks see.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 13.05.2008 14:15:46 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Pihv kirjutas:

Ma loodan, et keegi ei pahanda, kui ma seda vaidlust natuke edasi arendan.

Miks "brainfucked" tegelaste pärusmaa? Ma pean ennast täiesti normaalseks inimeseks, kuid griefimise vastu pole mul küll midagi. Kõik mida mäng võimaldab, peaks olema lubatud. Kui mängija A griefib mängijat B, siis peab viimane omal käel suutma seda probleemi lahendada. Kui ei suuda, siis logigu välja ja mängigu siis edasi, kui mängija A on lahkunud. Minu meelest on see PvP serveris normaalne.

Kui sul on näiteks üks vaba päev nädalas ja keegi hakkab sind jälitama ja nottima igal võimalikul hetkel. kuidas sa ennast tunned.

viimati muutis Wilts 13.05.2008 14:16:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.05.2008 14:16:05 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kõik mida mäng võimaldab, peaks olema lubatud. Kui mängija A griefib mängijat B, siis peab viimane omal käel suutma seda probleemi lahendada. Kui ei suuda, siis logigu välja ja mängigu siis edasi, kui mängija A on lahkunud. Minu meelest on see PvP serveris normaalne.

Ei. Mängija B ütleb ühel hetkel , et aitab sellest shitist ja kätseldab oma kuumaksu ja ongi kõik.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.05.2008 14:30:03 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Kõik mida mäng võimaldab, peaks olema lubatud. Kui mängija A griefib mängijat B, siis peab viimane omal käel suutma seda probleemi lahendada. Kui ei suuda, siis logigu välja ja mängigu siis edasi, kui mängija A on lahkunud. Minu meelest on see PvP serveris normaalne.

Suuremat isekust ei suudagi hetkel välja mõelda... icon_neutral.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 15:06:15 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
Kui sul on näiteks üks vaba päev nädalas ja keegi hakkab sind jälitama ja nottima igal võimalikul hetkel. kuidas sa ennast tunned.

Siis ma tunnen, et oleks pidanud PvE serveri valima. icon_wink.gif
Scart kirjutas:
Ei. Mängija B ütleb ühel hetkel , et aitab sellest shitist ja kätseldab oma kuumaksu ja ongi kõik.

Tõsi ta on. See ka põhjus, miks need griefimise vastased reeglid paigas on. Minu meelest võiks olla üks n.ö tavaline PvP server ning üks FFA PvP server, kus mängijad ise oma reegleid teevad. Ehk siis, kui ei taha, et sind griefitaks ja gankitaks aitad PvP's mõnda tugevat guildi siegedel jne ning vastutasuks pakuvad nad sulle n.ö katust.
Pihv kirjutas:
Suuremat isekust ei suudagi hetkel välja mõelda... icon_neutral.gif

Isekus? Heh, no arva mida tahad, päriselus pole ma absoluutselt isekas ning ka mängus olen sõpradele ja guildi kaaslastele väga vastutulelik. Mulle lihtsalt ei meeldi, et sunnitakse peale reegleid, mida tegelikult PvP orientatsiooniga mängus või serveris vaja poleks.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.05.2008 15:49:35 vasta tsitaadiga

Never argue with an idiot, they will drag you down to their level and then beat you with experience.
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.05.2008 15:58:00 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Mulle lihtsalt ei meeldi, et sunnitakse peale reegleid, mida tegelikult PvP orientatsiooniga mängus või serveris vaja poleks.

Aga meeldib teistele peale sundida mis ajal nemad tohivad sisse logida ja oma queste teha, kus ja mis ajal nad tohivad mängus liikuda?
Ei saa sust aru, kui tahad löö maha (Gank) aga milleks häirida teiste mängu (Griefing)?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 16:25:32 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Aga meeldib teistele peale sundida mis ajal nemad tohivad sisse logida ja oma queste teha, kus ja mis ajal nad tohivad mängus liikuda?
Ei saa sust aru, kui tahad löö maha (Gank) aga milleks häirida teiste mängu (Griefing)?

Ma ei sunni ju peale. See on igaühe enda otsus, et ta PvP serverisse tuli icon_razz.gif .

Ja see pole teiste mängu häirimine, vaid mänguliste meetoditega endale eelise võtmine. Ehk siis kui takistad vastaseid raid bossi tapmast, siis ei saa nemad head varustust ning tänu sellele on sul suurem võimalus järmise Battlekeepi siege'i ajal võidukas olla.

Samas, reeglid on reeglid. Ma võin ka ilma griefimiseta elada. icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.05.2008 16:29:44 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ja see pole teiste mängu häirimine, vaid mänguliste meetoditega endale eelise võtmine. Ehk siis kui takistad vastaseid raid bossi tapmast, siis ei saa nemad head varustust ning tänu sellele on sul suurem võimalus järmise Battlekeepi siege'i ajal võidukas olla.

Mismoodi täpselt ongi instantsis peituva raidbossi tapmise takistamine sinu meelest võimalik griefingu nime all?
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 19:13:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Mismoodi täpselt ongi instantsis peituva raidbossi tapmise takistamine sinu meelest võimalik griefingu nime all?

Instance's oleva raid bossi tapmise takistamine ei olegi võimalik. Asi nimega "content denial" ei ole üldse võimalik instanced mängudes. See ka põhjus, miks mulle instancing absoluutselt ei meeldi. icon_razz.gif
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 13.05.2008 20:18:17 vasta tsitaadiga

Kui ei meeldi, ära mängi - väga lihtne. Miks peab iga asja üle vinguma?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 20:32:53 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Kui ei meeldi, ära mängi - väga lihtne. Miks peab iga asja üle vinguma?

Kust kohast sa siit vingumist välja lugesid? Veel enam iga asja üle vingumist? icon_rolleyes.gif

Eriti tundlik oled ikka..
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 13.05.2008 22:01:03 vasta tsitaadiga

vana sa oled?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 13.05.2008 22:11:55 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
See ka põhjus, miks mulle instancing absoluutselt ei meeldi. icon_razz.gif

Ma täitsa kujutan ette, kui põnev võiks olla 10k mängijaga server, kus muud ei toimu, kui üksteise nonstop mättasse löömine. Ma ei teagi kohe, kui vapustav see oleks - eriti devvi rahakotile.

Mine mängi Darkfalli, kui selline ajutonks mõnu pakub. Oh wait, see mäng ei saa ju kunagi valmis, sest mitte keegi pole nõus sellise idiootsuse eest maksma.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.05.2008 22:19:17 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
vana sa oled?

Kui küsida tohib, siis mida see teadmine sulle annab? icon_smile.gif
Scart kirjutas:
Ma täitsa kujutan ette, kui põnev võiks olla 10k mängijaga server, kus muud ei toimu, kui üksteise nonstop mättasse löömine. Ma ei teagi kohe, kui vapustav see oleks - eriti devvi rahakotile.

Mine mängi Darkfalli, kui selline ajutonks mõnu pakub. Oh wait, see mäng ei saa ju kunagi valmis, sest mitte keegi pole nõus sellise idiootsuse eest maksma.

Whoa... ma ei saa aru miks nüüd kõik äkki nii pöördesse läksid? icon_biggrin.gif Natuke mõni argument vastumeelt on, siis vaja kohe isiklikuks minna ja närvitsema hakata? icon_confused.gif

Te vist pole mänginud mänge, kus PvP on ilma reegliteta. Kui arvate, et seal on lihtsalt niisama lahmimine koguaeg, siis eksite. Mängijad ise loovad reeglid ja seadused ning see on minu meelest palju huvitavam, kui tehislikud takistused ja GM'ide poolt sekkumised, mida mitel pool näha võib.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.