Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
12.05.2008 09:16:35
|
|
|
tsitaat: |
Greetings!
Your Funcom Account has been frozen because of problems with your chosen payment method, please visit the website https://register.ageofconan.com and check your payment details.
We recommend that you should
- Check your card has not expired, if so please enter a new payment method under the My Subscription(S) Tab.
- If you have been sent a replacement card by your bank you may also need to re-enter your details.
- Check the All My Payments tab to ensure that no action is required if you pay via PayByCash.
- Check that your Billing Address matches the address your credit card is registered at.
- If all of these have been checked please visit the All My Payments tab and try to resubmit your payment.
Should you require further assistance please contact account@ageofconan.com
Regards,
Funcom Customer Service |
kek. Nii juhtub, kui sõbrad aitavad ja maksavad sinu eest kuumaksu :P
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
12.05.2008 15:30:09
|
|
|
Kuna Funcom rõõmsalt tahab mulle USA clienti jagada Early Access tõmbamiseks , tekib küsimus kas minu Early Access key ikka toetab EU versiooni, ja kas minu Andricost tellitud Age Of Conan on ikka EU versioon?
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=89284
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.05.2008 15:36:34
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Kuna Funcom rõõmsalt tahab mulle USA clienti jagada Early Access tõmbamiseks , tekib küsimus kas minu Early Access key ikka toetab EU versiooni, ja kas minu Andricost tellitud Age Of Conan on ikka EU versioon?
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=89284 |
Ei tea, mul töötas Andricost tellitud key'ga kõik ilusasti. Kuid lohuta ennast sellega, et sa pole ainuke kellel sarnane probleem on.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
12.05.2008 15:59:49
|
|
|
Point pigem selles kas minu account laseb EU versiooni sisse logida. Selle EU downloadi sain juba.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.05.2008 16:14:14
|
|
|
Oh sind vaesekest. Kui ei lase, siis suured onud Funcomist teevad korda, ära karda .)
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
12.05.2008 16:42:26
|
|
|
N3kr0n kirjutas: |
Inglismaal on veel järel, aga kui... Samuti pole seal juttu kolmepäevasest edumaast |
Dear Customer, Thank You for Pre-Ordering Age of Conan: Hyborian Adventures from Game.co.uk. To register for your 3 day early access...
samas ega see sind poleks jah päästnud.
viimati muutis Wilts 12.05.2008 16:43:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.05.2008 16:43:23
|
|
|
Mammutite ja sarvikute koodid jälle saadaval.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Afnoks
HV vaatleja
|
12.05.2008 20:16:43
|
|
|
Kui ma praegu telliks Andricost, kas saaksin early access key või on juba liiga hilja ?
EDIT:Vastus olemas....ei ole hilja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
drag0n
HV kasutaja

|
12.05.2008 20:43:14
|
|
|
Lisaks siia teemasse ka väikese enda koostatud 'Age of Conan: Hyborian Adventures' tutvustuse (koos linkidega) - võib-olla mõnele meeldib lugeda maakeeles väikest kokkuvõttet mängust. Sai see tekst kirjutatud pärast seda, kui otsustasime sõbraga 'Age of Conan'i PvP-RP serveris eesti gildi teha. Kes gildist huvitatud võib pilgu heita malev.masendav.org (tegemist kiiresti kokkuklopsitud leheküljega). Niisiis:
Age of Conan: Hyborian Adventures on uus MMO (Massively Multiplayer Online Game), mille arendajaks on Funcom (The Longest Journey'd ja Dreamfall'i mäletate?). Tegevus toimub Robert E. Howard'i loodud sünges ja verises maailmas ning mäng on ka ESRB poolt saanud mature-reitingu (17+). Mängu atmosfääri paremaks mõistmiseks heida kindlasti pilk ka cinematic'ule. Age of Conan sisaldab uuenduslikku combat-süsteemi (real combat), mis nõuab mängija aktiivsemat sekkumist võitlusesse ja teeb selle kaasahaaravamaks. Võitlus on võimalik ka ratsa (ja mitte ainult hobuste seljas). Uuenduslik on ka maagiasüsteem (spellweaving), mis lisab spellide loopimisele rohkem riski (kuid annab oskuslikul kasutamisel ka võimsamaid tulemusi). PvP harrastajatele pakub kindlasti huvi siege warfare, mis lubab gildidel pidada massiivseid lahinguid battlekeep'ide (ja väiksemate ehitiste - tower'ite) pärast. Lisaks sellele on veel võimalik harrastada kõrtsikaklusi ja olemas on ka klassikalised PvP minigame'id nagu Capture the Flag ja Team Annihilation. Gildidel on võimalik piisavate ressursside olemasolul lisaks battlekeep'ide omada ka enda linna (player cities), kuhu saab rajada erinevaid ehitisi. Kindlasti tõestavad RPG fännide silmis mängu väärtust ka mitmekesised quest'id, mis on sisseloetud häältega ja on nö. dialoogiapuuga. Lubatakse ka, et quest'id nõuavad rohkem mõtlemist, kui seda enamuses teistes MMO'des kohata võib. Viimasena, kuid kindlasti mitte vähemtähtsamana, tuleb ära mainida ka Age of Conan'i tasemel graafika. Seda on kõige parem ise näha CES 2008 Trailer. Mäng toetab ka DirectX 10't - võrdlust DirectX 9'ga on näha siin (pildid põhinevad eelmise aasta aprillist, seega on natuke vananenud, aga aimu peaks saama). Täpsema info saamiseks Age of Conan'i kohta võid uurida ametlikku lehekülge või wiki't. Arutlused on teretulnud ka meie foorumis. Mängu väljatuleku kuupäev Euroopas on 23. mai.
Minimaalsed nõuded arvutile (resolutsioonil 1024x768, vähendatud detailidega):
Operatsioonisüsteem: Windows XP Service Pack 2 või Windows Vista
Protsessor: Intel Pentium 4 3Ghz või võrdväärne
Muutmälu: 1GB
Graafikakiirendi: NVIDIA GeForce 6600 või parem
Videomälu: 128MB
DVD-ROM: 4x DVD-ROM seade
Vaba kõvakettaruumi: 30GB
Soovituslikud nõuded arvutile (resolutsioonil kuni 1280x960, enamus efekte sisselülitatuna):
Operatsioonisüsteem: Windows XP Service Pack 2 või Windows Vista
Protsessor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz või võrdväärne
Muutmälu: 2048MB Dual Channel DDR2
Graafikakiirendi: NVIDIA GeForce 7900 GTX või parem
Videomälu: 512MB
DVD-ROM: 4x DVD-ROM seade
Vaba kõvakettaruumi: 30GB
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.05.2008 21:32:29
|
|
|
Spellweavingust ma ei räägiks, seda pole mängus. AOC euroopa rating on 18+. Kõrtsikaklusi oled proovinud? Võin omast käest öelda, et questid ei nõua mõtlemist :)
Muide mõnus kokkuvõte erinevatest eelvaadetest ja kommentaaridest.
Kui teed oma gildi, siis ole hea ja hakka tegusid tegema Hella Hundiga samas serveris. Liituma ei sunni, aga hea meelega teeks vahel mõne questi koos või lööks kirve selga.
Cu
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
drag0n
HV kasutaja

|
12.05.2008 22:29:09
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Spellweavingust ma ei räägiks, seda pole mängus. |
Praegust jah veel ei ole, aga ma olen aru saanud, et release ajaks tuleb ikka sisse. Või seda sa mõtlesidki?
AOC euroopa rating on 18+. |
PEGI reiting on jah 18+. Ma ei teagi, miks ma selle ESRB oma toppisin . Ju vist jäi silma.
Kõrtsikaklusi oled proovinud? |
Ei ole veel. On nad ikka sees? Viimasel ajal kahjuks kiire olnud ja pole palju mängida jõudnud. (häbi mulle!)
Kui teed oma gildi, siis ole hea ja hakka tegusid tegema Hella Hundiga samas serveris. |
Võin eksida, aga kas Hell Hunt ei kavatse mängima hakata PvP serveris? Ise olen otsustanud PvP-RP kasuks.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
13.05.2008 01:15:29
|
|
|
baarikaklus ei pidand sees olema releases aga spellweaving pidi.
dragon vabanda mu otsekohesust ja ära solvu aga kas sa tõesti suudad inimestega seda rp sitta ajada? see on kõige hullem komöödia mida ma elusees kuulnud olen, esimest korda seda nähes ma ei uskunud oma silmi, et inimesed nii teevad.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
13.05.2008 01:30:05
|
|
|
Octane kirjutas: |
baarikaklus ei pidand sees olema releases aga spellweaving pidi.
dragon vabanda mu otsekohesust ja ära solvu aga kas sa tõesti suudad inimestega seda rp sitta ajada? see on kõige hullem komöödia mida ma elusees kuulnud olen, esimest korda seda nähes ma ei uskunud oma silmi, et inimesed nii teevad. |
Igale oma. Endal pole role playerite vastu midagi. Tegemist on ikkagi mänguga, nemad lihtsalt viivad selle järgmise tasemeni. See on a'la virtuaalne näitering . Mõnele meeldib näidelda, mõnele ei meeldi. Ega sa selle pärast ei lähe teatrisse näitlejaid sõimama, et nad sitta ajavad seal lava peal.
Samas, drag0n, su guildi reeglid olid mulle tiba vastumeelsed. Griefing ja ganking keelatud? Miks? Kui mõni su guildi kaaslane tahab RP'da mingit vihast barbarit, või kõrilõikajast assasinit, siis visatakse guildist välja? Hyboria on ikkagi armutu ja julm koht, pole seal mingit ruumi hellutsemiseks ja teiste huvidega arvestamiseks.
Igastahes, edu ja jõudu.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
13.05.2008 01:31:57
|
|
|
Octane kirjutas: |
dragon vabanda mu otsekohesust ja ära solvu aga kas sa tõesti suudad inimestega seda rp sitta ajada? see on kõige hullem komöödia mida ma elusees kuulnud olen, esimest korda seda nähes ma ei uskunud oma silmi, et inimesed nii teevad. |
Nii kitsa silmaringiga ei saa ka olla.
Miks sa arvad, et kui sina leiad sellest mängust PvP äksjonit, et siis keegi teine midagi muud leida ei või? Ise kaalun ka väga tõsiselt, kas võtta PvP või PvP-RP server. PvP poole peal ootaks Hell Hunt gild, aga PvP-RP's istuks juba kasvõi sellepärast, et seal puuduvad sellised "kõvatajad-tegijad" nagu PvP realmides ette tuli, vähemalt WoW puhul. Minule näiteks istub väga selline realm, kus saab mängu rohkem sisse elada ning seda toetamas on karmimad reeglid nime jms valikul. RP realmis olemine ei tähenda pidevat teesklemist, et oled mingine sõdalane kuskilt kaugete mägede tagant, see tähendab laskmist teistel seda teha, kui nad seda peaks soovima. Samuti on igasugused laulatused jms üritused meeletult lahedad üritused. Ja mis kõige parem, RP serveris ei hakka keegi seda õhkkonda rikkuma ka. Mulle meeldib, et RP realmides eksisteerib teatav harmoonia. Ma loodan, et said veidi rohkem aru ja ei pea RP-realme automaatselt komöödiaks.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
13.05.2008 08:09:45
|
|
|
Kui ma ei eksi.
Ganking = Kui keegi sult mööda joostes pea maha raiub, olgugi teie levelite vahe suur. Seda ei saa keelata PvP serverites ja sellises mängus. Ja see ongi normaalne. AoC süsteem välistab ka corpsecampingu.
Griefing = Näiteks see "mindless" tapmine Ressurection Pointide peal ja teised taolised käitumised. See on teistel mitte mängida laskmine ja see on keelatud isegi mängu reeglites. Beta viimasel päeval sai isegi GM'l villand ja nad lihtsalt 1 shottisid isegi neid kes panid Global Chattis "Looking more for Griefing group".
Üks asi on PvP (millest tundub et paljudel pole õrna aimugi) teine asi on teistel mängimise võimatuks tegemine.
Ise oleksin hea meelega PvP-RP serveri valinud (enamus WoW sai seal mängitud, ja serveri algusaegadel oli ikka väga palju mõnusaid RP evente mis viivad mängu hoopis teisele tasandile ja ilma neid proovimata pole teil õrna aimugi millest ilma jääte) paraku ei suutnud ma oma gildiliikmeid ümber veenda ja liitume PvP serveriga. Eks kui ganking/griefing jne. on ikka samalaadne kui Open Betas tulen PvP-RP peale ja palju palju täiskasvanuma mängijaskonnaga liituda.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.05.2008 08:36:07
|
|
|
drag0n kirjutas: |
Võin eksida, aga kas Hell Hunt ei kavatse mängima hakata PvP serveris? Ise olen otsustanud PvP-RP kasuks. |
Mis on Hell Hunt? Hell Hunt on Eestlastele mõeldud Age of Conan Hyborian Adventures Gild. Gild on loodud eesmärgiga koguda kokku kõik Eestlased ühte serverisse ja kogukonda. Asuma hakkame Player versus Player serveris, mille nimi on veel lahtine. Eesmärkidest veel niipalju, et üritame saada domineerivaks jõuks serveris nii PvP osas kui ka kindlalt proovime ära PvE aspectid. Liikmeid on meil hetkel ennustavalt 100+ ja kui on soov meiega ühineda registreeri ennast foorumisse ning loe läbi Gildi liitumise topic kus on edasised juhised. Kõik on teretulnud. Lisainfo ja küsimused info@hellhunt.eu
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
13.05.2008 09:16:05
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Üks asi on PvP (millest tundub et paljudel pole õrna aimugi) teine asi on teistel mängimise võimatuks tegemine.
. |
Eriti käivad närvidele vennad kes tulevad mingi lvl 30-40ga tagasi linnade juurde kus liiguvad lvl 1-20
ja siis lihtsalt notivad neid.
Kena väärakas rahuldus mängust.
viimati muutis Wilts 13.05.2008 09:16:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
13.05.2008 09:16:24
|
|
|
mitte, et mul RP vastu midagi oleks, aga kas te tõesti usute, et see PVP-RP server on kuldmune täis sellekohapealt, et randomly kõike liikuvat ei tapeta? ma ei usu küll, et see RP tag seal lõpus muudaks seda...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.05.2008 09:18:57
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
mitte, et mul RP vastu midagi oleks, aga kas te tõesti usute, et see PVP-RP server on kuldmune täis sellekohapealt, et randomly kõike liikuvat ei tapeta? ma ei usu küll, et see RP tag seal lõpus muudaks seda... |
Kindlasti mitte. Minu kogemused näitavad, et RP-PVP ja PVP server on tegelikult samad. Erineb ainult see, mis juttu inimesed räägivad. Tapmine on täpselt samasugune.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
13.05.2008 09:25:47
|
|
|
pmst jah, gankitakse ära ja siis tuleb RP: I'm sorry, but my father harrassed me and now i'm killing everything that moves...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
13.05.2008 09:27:00
|
|
|
Keegi lahjema kaardiga ka mängu testinud on ? Oma 8800gt-l mingi viga juures ja läheb vist garantiisse , asemele vana X800 Saab vist hirmus kogemus olema mingiks ajaks
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.05.2008 10:40:00
|
|
|
Kui neid aastaid tagasi ostetud sai siis RKioskist, võibolla igas ei ole ka aga kesklinna omades peaks. Ja need on PCGamer UK.
USA oma kohta ei tea rääkida.
Samas ma arvan, et Totem of Origins koodi võid eBayst kõige lihtsamalt leida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
13.05.2008 11:17:23
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
mitte, et mul RP vastu midagi oleks, aga kas te tõesti usute, et see PVP-RP server on kuldmune täis sellekohapealt, et randomly kõike liikuvat ei tapeta? ma ei usu küll, et see RP tag seal lõpus muudaks seda... |
Kindlasti mitte. Minu kogemused näitavad, et RP-PVP ja PVP server on tegelikult samad. Erineb ainult see, mis juttu inimesed räägivad. Tapmine on täpselt samasugune. |
Tuginedes WoW kogemusele on vahe väga suur. Põhiline vahe on selles et RP serveris on inimestel muud ka teha kui põõsas passida ja endast madalama leveliga tegelasi gankida. Sest just seda need gankerid teevad, ausat võitlust nad väldivad.
Teine suur vahe on see et RP serveris on palju vanem (loe. mature) community, st. 10-16 tegelaste arv on suht miinimumi (eeldada et lapsed AoC ei mängi on naiivne) lähedal seega puudub arulage laste käitumine. Võibolla AoC on teistsugune aga esialgu tundub et RP reeglid on päris head, WoW's ei olnud eriti mingit kontrolli ja asi toimis seega võib loota et AoC 's on asi palju parem.
Samas ei maksa unustada et WoW's on 2 erinevat poolt, Conanis on FFA, seega kurat seda teab.
Asdaf, x850 jooksutab suht hästi kui ülejäänud arvuti ka ok.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|