Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.05.2008 19:05:55 vasta tsitaadiga

CorsairX, imo indexing on ikka hoopis teine asi. See on nii, et kui ära indeksib, siis lükkad windowsi nupuga start menüü lahti, trükid paar esimest tähte sisse ja pmst kuni 10 seki jooksul on sul kõik käes, mis indeksitud, mul muusikaga nii ja ülimugav. Mul kuni 10s vb sellepärast, et 500GB ketas indeksitud icon_razz.gif
M00t
HV Guru
M00t

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.05.2008 19:08:13 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
CorsairX, imo indexing on ikka hoopis teine asi. See on nii, et kui ära indeksib, siis lükkad windowsi nupuga start menüü lahti, trükid paar esimest tähte sisse ja pmst kuni 10 seki jooksul on sul kõik käes, mis indeksitud, mul muusikaga nii ja ülimugav. Mul kuni 10s vb sellepärast, et 500GB ketas indeksitud icon_razz.gif

mul 3 sekundit icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.05.2008 19:09:11 vasta tsitaadiga

mul ka 99% <3 sekki.
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 07.05.2008 19:13:28 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:

XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks icon_rolleyes.gif Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps icon_wink.gif Aga noh eks see ole maitse asi.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 07.05.2008 19:13:50 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
maatriks kirjutas:

XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks icon_rolleyes.gif Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps icon_wink.gif

see mõte ongi et saad deski puhtana hoida. mul on nt. ainult 3 asja desktopil (personal files, computer, recycle bin) ülejäänud asjad ju niigi käe-jala juures.
meie arvutiõpetajal (XP) on terve desktop otsast otsani ikoonidega kaetud icon_lol.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 07.05.2008 19:16:11 vasta tsitaadiga

lu1de, jah saan aru et selles ongi mõte aga need 9-10 ikooni on nii vähesed mu desktopil ja kindlas järjestuses ning ikkagi on sedasi mu elu palju lihtsam. Ei ole vaja mulle igat Vista vidinat pähe määrida icon_biggrin.gif beer_yum.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.05.2008 19:16:39 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
maatriks kirjutas:

XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks icon_rolleyes.gif Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps icon_wink.gif Aga noh eks see ole maitse asi.
sisuliselt on asi run'i asendav vidin
XP puhul oli run elementaarne asi
nüüd see aitab
lisaks on marukiirelt kasvõi arvutist mussi otsida thumbs_up.gif või filme
lisaks toimiv asi ja teeb süsteemi operatiivsemaks, milleks sellest loobuda, samahästi loobu juba superfetchist ka icon_rolleyes.gif

anyway ei tea ma vistast tuhkagi, pole üldse pidanud oluliseks seda vistat tweakida - ehk olen liiga vana selleks

imageid kettast teen ka vaid seepärast, et liialt laisk uuesti töötavat süsteemi üles ehitada
parem 4min oodata ja kasutada backupi thumbs_up.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 19:17:16 vasta tsitaadiga

20-22GB part peaks piisama jah.Nt mul 34.4GB Raptoril(formaaditud suurus) Vista alati olnud ja stabiilselt 11-12GB vaba thumbs_up.gif .Mis kinnikeeramisse puutub siis:
UAC: Control Panel\User Accounts\User Accounts\Turn User Account Control On or Off ...linnuke eest ära ja resa.
Indexing: Control Panel\System and Maintenance\Indexing OptionsSystem Restore: Control Panel\System and Maintenance\Backup and Restore Center\Create a restore point or change settings (vaskus servas)
Startupi puhastamine: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Error Reporting soovitan samuti kinni keerata.Ühtlasi vaadata service-d üle: http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
Tweake on veel aga need on põhilisemad thumbs_up.gif

Siin palju pisikesi tweake: http://www.howtogeek.com/tag/windows-vista/
Siin link minu postile mis progesid soovitan Vista omanikele(k.a 64bit): https://foorum.hinnavaatlus.ee/posting.php?mode=quote&p=4381665
Kui huvitab Vista nudimine siis : www.vlite.net ja http://www.msfn.org/board/vLite-f153.html
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 07.05.2008 19:19:22 vasta tsitaadiga

tomorrow, suured tänud infi eest! thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 19:27:10 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
20-22GB part peaks piisama jah.Nt mul 34.4GB Raptoril(formaaditud suurus) Vista alati olnud ja stabiilselt 11-12GB vaba thumbs_up.gif .Mis kinnikeeramisse puutub siis:
UAC: Control Panel\User Accounts\User Accounts\Turn User Account Control On or Off ...linnuke eest ära ja resa.
Indexing: Control Panel\System and Maintenance\Indexing Options
System Restore: Control Panel\System and Maintenance\Backup and Restore Center\Create a restore point or change settings (vaskus servas)
Startupi puhastamine: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Error Reporting soovitan samuti kinni keerata.Ühtlasi vaadata service-d üle: http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
Tweake on veel aga need on põhilisemad thumbs_up.gif

Siin palju pisikesi tweake: http://www.howtogeek.com/tag/windows-vista/
Siin link minu postile mis progesid soovitan Vista omanikele(k.a 64bit): https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4381665#4381665
Kui huvitab Vista nudimine siis : www.vlite.net ja http://www.msfn.org/board/vLite-f153.html

Parandasin paar pisiviga ära thumbs_up.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.05.2008 19:29:12 vasta tsitaadiga

Ei ole just päris Vistaga seotud, küll aga windowsiga, vahepalaks icon_smile.gif:

tsitaat:
Bill Gates Vs General Motors

For all of us who feel only the deepest love and affection for the way computers have enhanced our lives, read on.

At a recent computer expo (COMDEX), Bill Gates reportedly compared the computer industry with the auto industry and stated,

'If GM had kept up with technology like the computer industry has, we would all be driving $25.00 cars that got 1,000 miles to the gallon.'

In response to Bill's comments, General Motors issued a press release stating:

If GM had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics:

1. For no reason whatsoever, your car would crash........
Twice a day.

2. Every time they repainted the lines in the road, you would have to buy a new car.

3. Occasionally your car would die on the freeway for no reason. You would have to pull to the side of the road, close all of the windows, shut off the car, restart it, and reopen the windows before you could continue. For some reason you would simply accept this.

4. Occasionally, executing a maneuver such as a left turn would cause your car to shut down and refuse to restart, in which case you would have to reinstall the engine.

5. Macintosh would make a car that was powered by the sun, was reliable, five times as fast and twice as easy to drive - but would run on only five percent of the roads.

6. The oil, water temperature, and alternator warning lights would all be replaced by a single 'This Car Has Performed An Illegal Operation' warning light.

7. The airbag system would ask 'Are you sure?' before deploying.

8. Occasionally, for no reason whatsoever, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key and grabbed hold of the radio antenna.

9 Every time a new car was introduced car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as the old car.

10. You'd have to press the 'Start' button to turn the engine off.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 19:32:17 vasta tsitaadiga

Päris naljakas lugemine jah icon_lol.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 07.05.2008 19:34:17 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 07.05.2008 19:35:44 vasta tsitaadiga

Mul on üldse 14GB Vista pardile antud, millest hetkel 3GB vaba. Kui hibernation (mida nagunii ei kasuta) ka ära keelata ning page failile ka vähem õigusi anda, saaks ca 3,5GB vaba ruumi veel juurde. Programmid on teisel kettal. Olen laisk ja ei viitsi installida asju, 95% programmidest on tasuta portaablid, ning seega pole ka vahet, kas ronin Vista või XP all sisse icon_razz.gif
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.05.2008 19:38:01 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Päris naljakas lugemine jah icon_lol.gif
nalja muidugi pakub mulle pigem GM motorsi kitsa silmaringiga lahmimine
samas energiatarve tänapäeva masinates on ikka alla igasugust arvestust icon_neutral.gif
ja eriti mõttetu punkt oli joonte tõmbamine teedele, nagu GMi tuleks selle eest tänada icon_lol.gif

tahaks selle tondiga ise argumenteerida

sakinaga
HV Guru

sõnum 07.05.2008 20:01:47 vasta tsitaadiga

Unustasin mainida, et loomulikult ei ole tegemist millegi ametlikuga, enam muuta postitust ka ei saa icon_razz.gif
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 07.05.2008 20:17:39 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:

ja kui on üle miljoni faili erinevate ketaste peal laiali siis jäädki ootama, lihtsam on käsitsi otsida icon_biggrin.gif

endal on c ketas tehtud muidu 50gb millest 45gb on kasutuses. Kõige rohkem ruumi võtavad pildid ehk ligi kolmandik kõigest ning ka mängud natuke. Loomulikult on kogu c kettast tehtud full backup teisele kettale icon_smile.gif Lisaks hoian pilte veel 2-3 erinevas kohas. Liiga palju olen näinud inimesi kellel pildid ainult ühe ketta peal ja kui see lendab siis on kõik läinud. Tööl on XP, see võtab paar giga ja ülejäänud ruumiga pole midagi teha icon_biggrin.gif
tagasi üles
Marikene
HV vaatleja

sõnum 07.05.2008 22:41:37 vasta tsitaadiga

Siuke mure et ei ole võimalik vistaga helikaardi drivereid peale panna.
Kui hakkan installima viskab siukse kirja ette ja kui panen et installi ikka siis viskab jälle ja jälle selle kirja ette et ta nõustub ainult sellega kui valin teise vastuse varajandi.nii et mul ei ole kuidagi võimalik seda peale panna.
Mida teha v kuidas ma seda faking security centerit kinni panna saan v mida teha

http://www.hot.ee/h1tman//wtfff.jpg
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.05.2008 22:47:43 vasta tsitaadiga

SurfData, tegelikult ei jää otsima, vaatasin üle ja endal on kah 3s ja siis list ees, isegi 1 tähe sisselüües.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 22:48:57 vasta tsitaadiga

Marikene kirjutas:
Kui hakkan installima viskab siukse kirja ette ja kui panen et installi ikka siis viskab jälle ja jälle selle kirja ette et ta nõustub ainult sellega kui valin teise vastuse varajandi.nii et mul ei ole kuidagi võimalik seda peale panna.
Mida teha v kuidas ma seda faking security centerit kinni panna saan v mida teha

Täpsusta palun kas sul on 32bit või 64bit Vista.Siis oskan täpsemalt soovitada.Ühtlasi vajuta mitu korda(niipalju kui vaja,et installitud saaks) selle install anyway peale...aga seda ainult siis kui sul on 32bit süsteem.Kui on 64bit siis ütle thumbs_up.gif
tagasi üles
Marikene
HV vaatleja

sõnum 07.05.2008 22:50:16 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Marikene kirjutas:

Täpsusta palun kas sul on 32bit või 64bit Vista.Siis oskan täpsemalt soovitada.Ühtlasi vajuta mitu korda(niipalju kui vaja,et installitud saaks) selle install anyway peale...aga seda ainult siis kui sul on 32bit süsteem.Kui on 64bit siis ütle thumbs_up.gif

Mul on 32 ja ma lõgistasin seda kuni 10 korda natuke läheb aega nii minut v kaks ja siis viskab uuesti selle ette :S
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 22:54:13 vasta tsitaadiga

Marikene kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Marikene kirjutas:

Mul on 32 ja ma lõgistasin seda kuni 10 korda natuke läheb aega nii minut v kaks ja siis viskab uuesti selle ette :S

OK.Arvutit käima pannes(peale boot screeni kirju) vajuta ja hoia F8 klahv all.Avaneval ekraanil vali nimekirja allosast valik Disable Driver Signature Enforcement ja lükka enterit thumbs_up.gif .Nüüd peaksid normaalselt installida saama driverid.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 07.05.2008 23:23:26 vasta tsitaadiga

Kuna õigest teemas abi ei saanud, postitan siia nõu küsimiseks.
Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.05.2008 23:45:48 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

uuemat versiooni pole siis saada?.Eeldan,et run as admin on sul juba proovitud.On see väga keeruline programm?.Vahel aitab lihtlabane asi tõketest mööda hiilimiseks...installid teises arvutis ja kopeerid vajalikud failid lihtsalt vajalikku arvutisse icon_smile.gif
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 07.05.2008 23:46:29 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

et sa siis üritad installida SP1'ga Sharepoint server 2007 (mitte ilma SP1'ta)? Ja ikka annab selle veateate?

MS "note"
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.