Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
07.05.2008 19:05:55
|
|
|
CorsairX, imo indexing on ikka hoopis teine asi. See on nii, et kui ära indeksib, siis lükkad windowsi nupuga start menüü lahti, trükid paar esimest tähte sisse ja pmst kuni 10 seki jooksul on sul kõik käes, mis indeksitud, mul muusikaga nii ja ülimugav. Mul kuni 10s vb sellepärast, et 500GB ketas indeksitud
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
07.05.2008 19:08:13
|
|
|
maatriks kirjutas: |
CorsairX, imo indexing on ikka hoopis teine asi. See on nii, et kui ära indeksib, siis lükkad windowsi nupuga start menüü lahti, trükid paar esimest tähte sisse ja pmst kuni 10 seki jooksul on sul kõik käes, mis indeksitud, mul muusikaga nii ja ülimugav. Mul kuni 10s vb sellepärast, et 500GB ketas indeksitud  |
mul 3 sekundit
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
07.05.2008 19:13:28
|
|
|
CorsairX, imo indexing on ikka hoopis teine asi. See on nii, et kui ära indeksib, siis lükkad windowsi nupuga start menüü lahti, trükid paar esimest tähte sisse ja pmst kuni 10 seki jooksul on sul kõik käes, mis indeksitud, mul muusikaga nii ja ülimugav. Mul kuni 10s vb sellepärast, et 500GB ketas indeksitud  |
XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps Aga noh eks see ole maitse asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
07.05.2008 19:13:50
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps  |
see mõte ongi et saad deski puhtana hoida. mul on nt. ainult 3 asja desktopil (personal files, computer, recycle bin) ülejäänud asjad ju niigi käe-jala juures.
meie arvutiõpetajal (XP) on terve desktop otsast otsani ikoonidega kaetud
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
07.05.2008 19:16:11
|
|
|
lu1de, jah saan aru et selles ongi mõte aga need 9-10 ikooni on nii vähesed mu desktopil ja kindlas järjestuses ning ikkagi on sedasi mu elu palju lihtsam. Ei ole vaja mulle igat Vista vidinat pähe määrida
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.05.2008 19:16:39
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
XP Update`ga tuli seesama asi start menüü ribale muideks Ma ei kasuta seda. Kõik mulle vajalik ja kasutust leidev on shortcutina desktopil (~9-10 ikooni), ülejäänu desktopi hoian ilusti puhtana. Ei viitsi mingi trükkimisega tegeleda kui selleks kulub vaid 1 hiire topeltklõps Aga noh eks see ole maitse asi. |
sisuliselt on asi run'i asendav vidin
XP puhul oli run elementaarne asi
nüüd see aitab
lisaks on marukiirelt kasvõi arvutist mussi otsida või filme
lisaks toimiv asi ja teeb süsteemi operatiivsemaks, milleks sellest loobuda, samahästi loobu juba superfetchist ka
anyway ei tea ma vistast tuhkagi, pole üldse pidanud oluliseks seda vistat tweakida - ehk olen liiga vana selleks
imageid kettast teen ka vaid seepärast, et liialt laisk uuesti töötavat süsteemi üles ehitada
parem 4min oodata ja kasutada backupi
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
07.05.2008 19:19:22
|
|
|
tomorrow, suured tänud infi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.05.2008 19:27:10
|
|
|
Parandasin paar pisiviga ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.05.2008 19:29:12
|
|
|
Ei ole just päris Vistaga seotud, küll aga windowsiga, vahepalaks :
tsitaat: |
Bill Gates Vs General Motors
For all of us who feel only the deepest love and affection for the way computers have enhanced our lives, read on.
At a recent computer expo (COMDEX), Bill Gates reportedly compared the computer industry with the auto industry and stated,
'If GM had kept up with technology like the computer industry has, we would all be driving $25.00 cars that got 1,000 miles to the gallon.'
In response to Bill's comments, General Motors issued a press release stating:
If GM had developed technology like Microsoft, we would all be driving cars with the following characteristics:
1. For no reason whatsoever, your car would crash........
Twice a day.
2. Every time they repainted the lines in the road, you would have to buy a new car.
3. Occasionally your car would die on the freeway for no reason. You would have to pull to the side of the road, close all of the windows, shut off the car, restart it, and reopen the windows before you could continue. For some reason you would simply accept this.
4. Occasionally, executing a maneuver such as a left turn would cause your car to shut down and refuse to restart, in which case you would have to reinstall the engine.
5. Macintosh would make a car that was powered by the sun, was reliable, five times as fast and twice as easy to drive - but would run on only five percent of the roads.
6. The oil, water temperature, and alternator warning lights would all be replaced by a single 'This Car Has Performed An Illegal Operation' warning light.
7. The airbag system would ask 'Are you sure?' before deploying.
8. Occasionally, for no reason whatsoever, your car would lock you out and refuse to let you in until you simultaneously lifted the door handle, turned the key and grabbed hold of the radio antenna.
9 Every time a new car was introduced car buyers would have to learn how to drive all over again because none of the controls would operate in the same manner as the old car.
10. You'd have to press the 'Start' button to turn the engine off. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.05.2008 19:32:17
|
|
|
Päris naljakas lugemine jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
07.05.2008 19:35:44
|
|
|
Mul on üldse 14GB Vista pardile antud, millest hetkel 3GB vaba. Kui hibernation (mida nagunii ei kasuta) ka ära keelata ning page failile ka vähem õigusi anda, saaks ca 3,5GB vaba ruumi veel juurde. Programmid on teisel kettal. Olen laisk ja ei viitsi installida asju, 95% programmidest on tasuta portaablid, ning seega pole ka vahet, kas ronin Vista või XP all sisse
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.05.2008 19:38:01
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Päris naljakas lugemine jah  |
nalja muidugi pakub mulle pigem GM motorsi kitsa silmaringiga lahmimine
samas energiatarve tänapäeva masinates on ikka alla igasugust arvestust
ja eriti mõttetu punkt oli joonte tõmbamine teedele, nagu GMi tuleks selle eest tänada
tahaks selle tondiga ise argumenteerida
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.05.2008 20:01:47
|
|
|
Unustasin mainida, et loomulikult ei ole tegemist millegi ametlikuga, enam muuta postitust ka ei saa
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
07.05.2008 20:17:39
|
|
|
ja kui on üle miljoni faili erinevate ketaste peal laiali siis jäädki ootama, lihtsam on käsitsi otsida
endal on c ketas tehtud muidu 50gb millest 45gb on kasutuses. Kõige rohkem ruumi võtavad pildid ehk ligi kolmandik kõigest ning ka mängud natuke. Loomulikult on kogu c kettast tehtud full backup teisele kettale Lisaks hoian pilte veel 2-3 erinevas kohas. Liiga palju olen näinud inimesi kellel pildid ainult ühe ketta peal ja kui see lendab siis on kõik läinud. Tööl on XP, see võtab paar giga ja ülejäänud ruumiga pole midagi teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marikene
HV vaatleja
|
07.05.2008 22:41:37
|
|
|
Siuke mure et ei ole võimalik vistaga helikaardi drivereid peale panna.
Kui hakkan installima viskab siukse kirja ette ja kui panen et installi ikka siis viskab jälle ja jälle selle kirja ette et ta nõustub ainult sellega kui valin teise vastuse varajandi.nii et mul ei ole kuidagi võimalik seda peale panna.
Mida teha v kuidas ma seda faking security centerit kinni panna saan v mida teha
http://www.hot.ee/h1tman//wtfff.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.05.2008 22:47:43
|
|
|
SurfData, tegelikult ei jää otsima, vaatasin üle ja endal on kah 3s ja siis list ees, isegi 1 tähe sisselüües.
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.05.2008 22:48:57
|
|
|
Marikene kirjutas: |
Kui hakkan installima viskab siukse kirja ette ja kui panen et installi ikka siis viskab jälle ja jälle selle kirja ette et ta nõustub ainult sellega kui valin teise vastuse varajandi.nii et mul ei ole kuidagi võimalik seda peale panna.
Mida teha v kuidas ma seda faking security centerit kinni panna saan v mida teha
http://www.hot.ee/h1tman//wtfff.jpg |
Täpsusta palun kas sul on 32bit või 64bit Vista.Siis oskan täpsemalt soovitada.Ühtlasi vajuta mitu korda(niipalju kui vaja,et installitud saaks) selle install anyway peale...aga seda ainult siis kui sul on 32bit süsteem.Kui on 64bit siis ütle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marikene
HV vaatleja
|
07.05.2008 22:50:16
|
|
|
Täpsusta palun kas sul on 32bit või 64bit Vista.Siis oskan täpsemalt soovitada.Ühtlasi vajuta mitu korda(niipalju kui vaja,et installitud saaks) selle install anyway peale...aga seda ainult siis kui sul on 32bit süsteem.Kui on 64bit siis ütle  |
Mul on 32 ja ma lõgistasin seda kuni 10 korda natuke läheb aega nii minut v kaks ja siis viskab uuesti selle ette :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.05.2008 22:54:13
|
|
|
Täpsusta palun kas sul on 32bit või 64bit Vista.Siis oskan täpsemalt soovitada.Ühtlasi vajuta mitu korda(niipalju kui vaja,et installitud saaks) selle install anyway peale...aga seda ainult siis kui sul on 32bit süsteem.Kui on 64bit siis ütle  |
Mul on 32 ja ma lõgistasin seda kuni 10 korda natuke läheb aega nii minut v kaks ja siis viskab uuesti selle ette :S |
OK.Arvutit käima pannes(peale boot screeni kirju) vajuta ja hoia F8 klahv all.Avaneval ekraanil vali nimekirja allosast valik Disable Driver Signature Enforcement ja lükka enterit .Nüüd peaksid normaalselt installida saama driverid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.05.2008 23:23:26
|
|
|
Kuna õigest teemas abi ei saanud, postitan siia nõu küsimiseks.
Spoiler 
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.05.2008 23:45:48
|
|
|
d3t kirjutas: |
Spoiler 
|
uuemat versiooni pole siis saada?.Eeldan,et run as admin on sul juba proovitud.On see väga keeruline programm?.Vahel aitab lihtlabane asi tõketest mööda hiilimiseks...installid teises arvutis ja kopeerid vajalikud failid lihtsalt vajalikku arvutisse
|
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
07.05.2008 23:46:29
|
|
|
d3t kirjutas: |
Spoiler 
|
et sa siis üritad installida SP1'ga Sharepoint server 2007 (mitte ilma SP1'ta)? Ja ikka annab selle veateate?
MS "note"
|
|
tagasi üles |
|
 |
|