carlking, Foo Fightersi lood on kiired ja rajud ning head, leia neist midagi sobivat.
Foo Fightersilt läheb mulle peale ainult "the best of you" lugu, aga jah, nagu ütlesin, panin karmi metalit ja rocki kokku ja kärab küll, eriti pikkadel tõusudel ajab vihasemalt üles _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
alecoqprem, Breaking Benjamini avastasin ühel õhtul täiesti kogemata myspace i lehel ringi vaadates. Jõudsin seal nende lehele ja nii ta läks See sinu lingitud lugu on ka üks lemmikutest. Ning mina ei liigitaks seda metali alla. Pigem mingi karmimat sorti rock. Metal on vähemalt minu jaoks midagi sellist, kus kardaaniga basstrumm pidevalt taustal müdiseb ning kidravennad vist paremat kätt kordagi medikaga keeltelt ei tõsta ja vehivad sellega nii kiiresti kui võimalik Jah, on erinevaid liike igast stiilist ning breaking beni paneks mina raskema roki alla.
Papa Roachi viimane album on üllatavalt hea. Ka nemad on rohkem roki poole ära vajunud, mis tähendab, et mulle sobivamasse suunda Last Resort Scars
aga kuulge, mis uus mood see on noortel, et mitte ei kuulata tänaval muusikat headphonesitest, vaid käiakse ringi mobla käes ja siis moblast tuleb sellist kohutavat krappsoundi.
Krt selliseid vante olen ma ise ka näinud. Paras taolistele kurikaga vastu pead anda, no ffs mul tema muusikat vaja kuulata veel vähem miskisest pasa kvaliteediga mobla kõlarist _________________ Geek it til it MHz
eriti on neid venelaste hulgas, ja bussides. sõidad koju eksole, mingi umbkeelne mass tuleb sisse pannakse tagaistmetel krapp mängima, mingit loomamuusikat (träna tavaliselt) ja kogu buss kannatab
aga kuulge, mis uus mood see on noortel, et mitte ei kuulata tänaval muusikat headphonesitest, vaid käiakse ringi mobla käes ja siis moblast tuleb sellist kohutavat krappsoundi.
See on põrgupiin kui peab mingit saasta vägisi kuulama kuna see t*ra ei tea eetilistest väärtustest midagi.
eriti on neid venelaste hulgas, ja bussides. sõidad koju eksole, mingi umbkeelne mass tuleb sisse pannakse tagaistmetel krapp mängima, mingit loomamuusikat (träna tavaliselt) ja kogu buss kannatab
lol just tulin Tallinnast bussiga koju ja üks umbes kahekümnendates vene tüüp kuulas pool teed täpselt seljataga vene muusikat. Mingi väga kahtlane asi oli ka veel, ei oskagi täpselt stiili nimetada, kuid kui Kukerpillid langeksid mitu taset madalamale ja hakkakasid venekeeles laulma, teeks vist miskit sarnast välja.
Ja ofkoors oli kuular põhjas, et kvaliteet oleks ikka võimalikult crap ja kõik bussisolijad kuuleksid
ja et postitus päris tühja ei läheks siis üks väike lugu ka:
Nagu ma aru saan, siis sina ja flameas olete inimesed, kes kuulavad "tõelist muusikat" a la Kiss, Queen, KoRN, Metallica jne.
Arvestage sellega, et inimestel on erinevad maitsed. Mulle näiteks rokk jms eriti ei istu, kuulata võib, aga jätab külmaks. /--/
kuu aja pärast vast ei meeldi, siis võib olla kuulan hoopis mingit S.O.A.D'i või Metallicat jms "õige mehe muusikat".
Ma lihtsalt tahan küsida,et kas sa üritasid võtta väga laialt oma vastuväitesse näidet, või sinu jaoks tõesti langevad Kiss,queen,korn,metallica,soad kõik üht patta?
Aga tuli meelde üks hea stseen filmist The Departed, ja looks oli siis :
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.