Mulle metal meeldiks jubedalt, kui selline asi nagu solist puuduks. _________________ kõige rtardim lause in the history of man: "Viru on kodu ja rate on elu"
See on mingi purjus vene diskopoiste muss, seda ei saa rattasõidul kuulata _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
ma lihtsalt ei kannata sellist mussi metal on juba piisavalt rõve ja vabal ajal vast ei kuulaks. HIM, Korn, Linkin Park ja sellised pehmemad vennad on enamvähem normaalsed, ilma vokaalideta muusikat eriti ei kuula, või no, üldse ei kuula _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
mulle lektoonile muusika küll meeldib (mitte träna) kuid ei kujuta ettegi, et peaks sellist lugu peol, autos vms. vabatahtlikult kuulama oleks siis mingi raju andminegi
siis oleks veel ehk 90'ndate lõpus meeldinud
mõni ilmselt ajab siiani valge kostüümi selga, respiraator näkku ja neon voolikud kätte ja unistab suvel saksas käimisest
Nagu ma aru saan, siis sina ja flameas olete inimesed, kes kuulavad "tõelist muusikat" a la Kiss, Queen, KoRN, Metallica jne.
Arvestage sellega, et inimestel on erinevad maitsed. Mulle näiteks rokk jms eriti ei istu, kuulata võib, aga jätab külmaks. Sellegipoolest ei käi ma siin teemas pidevalt noomimas - "No mis selles loos head on?", "See on nii ropp lugu" jne.
Küsimusele "millised sekundid selles loos head?" vastaksin ma, et esimesed 5 sekki on päris head, aga üle üldse on tegu sellise mõnusa 90'ndate stiilis tantsulooga. Vähemalt praegu meeldib, aga kes teab... kuu aja pärast vast ei meeldi, siis võib olla kuulan hoopis mingit S.O.A.D'i või Metallicat jms "õige mehe muusikat".
aga jah ise kuulan korni, metallicat, uuemat jazzi (koop, kyoto jazz massive jne ), vanemat jazzi (astrud gilberto jne), deep houset (miquel migs jne. ) tibalt jne.
ehk pea kõike mis sült ei ole ja träna
viimati muutis Alari A. 02.05.2008 19:00:55, muudetud 1 kord
Ma kuulan 99% ajast raadiot (enamasti StarFM või Skyplus) ja see 1% ajast kuulan mingit metalit vms, et rattaseljas ennast välja elada ja kõik. Muusika omab minujaoks vaid taustamüra funktsiooni vist. okei, kontsertitel käin ka, aga see on pigem sotsiaalne pool. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Panin endal iPodi täis metalit ja rocki sellistelt artistidelt: Korn, Linkin Park, HIM, P.O.D, System of a down, Nirvana, Rage against the machine, As I lay dying. Kui shuffle panna, siis enamvähem ei saa ühelt artistilt järjest üle kahe loo. Ja listi kogupikkus on mingi ma ei teagi... metsikult... üle 6 giga _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ma juba sain oma lood ja ei viitsi selle iTunesiga jännata enne sügist uuesti. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.