Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
veikok
HV vaatleja

sõnum 20.03.2008 09:54:28 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
veikok kirjutas:
niih mul siis mothership olemas icon_biggrin.gif Kuna skillid olid olemas 2 charil kes saaks momiga sõita sai siiski võetud Wyvern (sexest mom evar ja rahategmise chari ei saa siiki lukku panna). Tänaseks on ka fititud ja täitsa sõidu korras, mõned niped näped siiski vaja veel upgradeda.
Ja ka esimene killmail olemas, Lord Omen sai kogemata poditud icon_biggrin.gif

see sul täiesti iskiklik või corp aitas laeva osta ka ??

carrier 5 on väga lahe skill... mul see veel puudu carrier altil icon_smile.gif muidu enavähem uber skillid.

MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole icon_razz.gif olkes võinud ikka amarr carrier treenida (kuigi see enam suur probleem ple... amarr BS 5 ja voila saab treenida amarr carrierit icon_biggrin.gif

See on täiesti isiklik thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 20.03.2008 10:08:22 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
Kaun kirjutas:
MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole icon_razz.gif

blasphemy! Nyx jummala kena paat icon_biggrin.gif

ei ole icon_razz.gif

Wyvern ja Aeon on kõige ilusamad... mulle isegi meeldib Hel rohkem kui nyx.

Nyx ja Thanatos on liiga lapikud+ boonused pole ka midagi head icon_sad.gif

Aeonil ja Wyvernil on vähemalt resists boonus.... aitab natuke icon_smile.gif
tagasi üles
veikok
HV vaatleja

sõnum 20.03.2008 15:22:12 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
Paganarh kirjutas:
Kaun kirjutas:
MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole icon_razz.gif

blasphemy! Nyx jummala kena paat icon_biggrin.gif

ei ole icon_razz.gif

Wyvern ja Aeon on kõige ilusamad... mulle isegi meeldib Hel rohkem kui nyx.

Nyx ja Thanatos on liiga lapikud+ boonused pole ka midagi head icon_sad.gif

Aeonil ja Wyvernil on vähemalt resists boonus.... aitab natuke icon_smile.gif

Nõus wyvern ja aeon näevad head välja kuid nyx i tank on kõvasti parem thumbs_up.gif
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 20.03.2008 15:31:25 vasta tsitaadiga

veikok, kuidas parem... kas selle pärast et aeonilon vähem mid slotte ?? resist bonus seda tasa ei tee ?

wyverni tank peaks küll kõige tugevam olema kui kasutad faction PDUsid cap relayde asemel

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.03.2008 11:22:32 vasta tsitaadiga

Eile sai siis esimene korralik madin piraatidega maha peetud ühes süsteemis. Koju läksin ühe venna peaga oma kapotil, dockisin ära ja siis võbelesin rahulolust pool tundi, sest adrelaks oli selline sees, et rääkida oli raske icon_lol.gif

Too mõni minut combatit ja sellest maha rahunemine oli suhtkoht ägedaim asi, mida ma olen üheski mängus kogenud.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
m8markus
HV veteran
m8markus

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.03.2008 11:31:22 vasta tsitaadiga

Oled nüüd ära värisenud icon_biggrin.gif Veel paremini hakkad värisema kui ise oma laevast ilma jääd icon_biggrin.gif võid lausa tõmblema hakata...
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 25.03.2008 13:57:36 vasta tsitaadiga

no kui kellelegi kallale l2hed, siis pead ikka arvestama, et v6id ka oma paadist ilma j22da
p2rast v6id ainult omad j2reldused teha, et mis, miks ja kuidas p2he said...
..nagu mina ykskord, kui läksin oma yber-leet-vexoriga kallale teisele vexorile, kes enne highsecis
t6stis mu kaevandatud n2nni oma konteinerisse...t6is siis oma vexori v2lja, alguses oli ikka ilus vaadata,
kuidas vennal armor kukkus, aga hetk hiljem hakkas tal armor taastuma...mu cap imeti tyhjaks....
mu droonid k2rbasid hetkega...shield, armor kadusid....mu vexor oli ribadeks...
p2rast m6tlesin tykk aega milles asi oli...selgus et mu vastane oli yle aasta vanune char - mina yle kuu nac -
ning tal olid lisaks cap nautralizelitele ja neutron blaster II-le ka ogre II droonid
aga oli siiski hea kogemus, teinekord tsekkan ennem kellega tegu on icon_wink.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 25.03.2008 18:43:05 vasta tsitaadiga

mina olen ära värisenud oma värisemised... aga mõnikord ikka kui on mingi nädalane paus olnud ja suur fight on tulemas siis võtab küll adrenaliini üles korralikult. aga see enamasti just enne fighti.. kui madin käima hakkab rahunen maha icon_razz.gif ja surma saamine on suht poogen kui just lollusest surma ei saa icon_razz.gif eriti närvidele käib see 0.0s mitte et " kurat ma kaotasin laeva" vaid "kurat, peab jälle kuskile kaugele minema ja uue laeva fittima ja siis kuidagi tagasi saama"
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 26.03.2008 14:25:17 vasta tsitaadiga

Kui olded sitax laevu kaotand siis ei värise enam miski... vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.
0.0is jäin korraga 5 karakteri laevadest ilma... vot see oli tahe icon_lol.gif

Pärast uurisin, et mitu laeva ta täpselt õhku lasi ja tänasin, et vastas siis ta oli päris hämmingus icon_lol.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 26.03.2008 17:16:49 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.

vot sellest mõtteviisist ma ei saa aru.. see on mäng kus on pvp lubatud.. pole ju mingi sita keeramine...

kui tapad ta ära.. tema viga et oli piisavalt tobu et surma saada.

tagasi üles
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2008 00:10:40 vasta tsitaadiga

lisaks see ka et on siis vaja kakerdada seal kus sa võid vabalt surma saada 0.0 on ja selline koht kus vabalt võid kuuli saada.....1.0 seal ei juhtu midagi suga....eriti
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 27.03.2008 01:14:14 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
Kui olded sitax laevu kaotand siis ei värise enam miski... vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.
0.0is jäin korraga 5 karakteri laevadest ilma... vot see oli tahe icon_lol.gif

Pärast uurisin, et mitu laeva ta täpselt õhku lasi ja tänasin, et vastas siis ta oli päris hämmingus icon_lol.gif

Heh sa ju PvE kunn icon_biggrin.gif Soovitan pvp-d ka proovida.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 28.03.2008 00:09:49 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:

kui ma oleks kunn siis ma supleks rahas mitte ei müüks timecode icon_lol.gif

selle keeramise all pidasin silmas seda, et pole nagu city of heroes kus pekstakse 1vs1 pvp alal

selle asemel notitakse siin neid kes eriti või üldse vastu lasta ei saa või on sust kindla peale nõrgemad, et võit tuleks 100%
mida suurema karjaga venna maha tõmbad seda uhkem.
Eriti pinda käivad vennad kes elavadki vist selle nimel et midagi, kuidagi puruks saaks lasta.

0.0is suht poh... see on loomulik, et seal notitakse. Bobi sääse armeele jalgu jäin ei kobisenud kui mu raven jälle maha tõmmati.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.03.2008 00:38:44 vasta tsitaadiga

Hou hou hou - Yerba Datura on tagasi eve-onlines. Nii et söön oma sõnu nüüd -ja mõnuga beer_yum.gif
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 28.03.2008 09:19:56 vasta tsitaadiga

wb icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
connect
HV kasutaja

sõnum 28.03.2008 15:50:01 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis connect 12.06.2013 18:53:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 28.03.2008 15:57:09 vasta tsitaadiga

connect kirjutas:
Terv, Palju inimesi kokku seda mängib? Ja palju eestlasi? Ning kuidas mäng üleüldse on... tundub suht ägeee aga nagu maksta eriti ei tahaaaaa... icon_sad.gif

ma tahaks ka sashlõkki ja vorsti ja õlut sinna kõrvale .... aga maksta eriti ei tahaaaaa.... /end sarcasm
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 28.03.2008 16:10:09 vasta tsitaadiga

connect, kokku mängib mitukümmend tuhat inimest, eestlasi ikka suht palju, paarkümmend ikka aktiivselt tegutsevad sellega vast. Ons kuidas on, mõnele meeldib rohkem, teisele vähem, eks sa pead ise trialit proovima ja vaatama kuidas on, kuigi ausalt öeldes hakkab õige mäng alles siis pihta kui trial läbi saanud, sest enne pole skille piisavalt total funni jaoks icon_wink.gif
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 28.03.2008 17:03:48 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
morgoth kirjutas:

kui ma oleks kunn siis ma supleks rahas mitte ei müüks timecode icon_lol.gif

selle keeramise all pidasin silmas seda, et pole nagu city of heroes kus pekstakse 1vs1 pvp alal

selle asemel notitakse siin neid kes eriti või üldse vastu lasta ei saa või on sust kindla peale nõrgemad, et võit tuleks 100%
mida suurema karjaga venna maha tõmbad seda uhkem.
Eriti pinda käivad vennad kes elavadki vist selle nimel et midagi, kuidagi puruks saaks lasta.

0.0is suht poh... see on loomulik, et seal notitakse. Bobi sääse armeele jalgu jäin ei kobisenud kui mu raven jälle maha tõmmati.

siis mina sulle kohe kindlasti ei meeldi.... mina olen 100% pvp peal väljas seal.. tapan kõike mis liigub. kõik muu mis teen on selleks et pvptada icon_smile.gif

tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 28.03.2008 20:50:41 vasta tsitaadiga

kahen2dalase triali ajal on hea learning skille yles pumbata, sest hiljem vaevalt eriti viitsib learningut teha....
muidugi adv. learningu jaoks pead alguses raha kuskilt sebima....kui teed basic learning ja adv learning lev4 peale,
siis hiljem sitaks kergem....ja +3 implante oleks ka vaja...kui aga pvpd hakkad kohe tegema,
siis pole m6tet implante osta, muidu p2rast kui sind poditakse, on nuttu palju icon_biggrin.gif
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 31.03.2008 09:38:06 vasta tsitaadiga

MacAivar kirjutas:
kahen2dalase triali ajal on hea learning skille yles pumbata, sest hiljem vaevalt eriti viitsib learningut teha....
muidugi adv. learningu jaoks pead alguses raha kuskilt sebima....kui teed basic learning ja adv learning lev4 peale,
siis hiljem sitaks kergem....ja +3 implante oleks ka vaja...kui aga pvpd hakkad kohe tegema,
siis pole m6tet implante osta, muidu p2rast kui sind poditakse, on nuttu palju icon_biggrin.gif

bljaa, ärge hakake noobidele seda learning värki sisse trampima palun. tean päris mitut inimest kes selle pärast oma mängimise ära katkestanud
alguses tuleb ikka usinasti laevukesi ja tukikesi õppida et saaks möllata, learning alles hiljem kui jalad maas on. muidugi jah, esimesed 3 lvl on norm ära teha kuna need saab kiiremini kuid mitte mingil juhul ära maxida.
adv learningud ma ajasin lakke alles siis kui aasta oli läbi saanud

kellelgi huvi ja kritiseerimistahet on siis võib mu charsheeti vaadata. seal päris ports veidraid skille mida sai noobina õpitud- ma vist hakkasin enamvähem matsu jagama alles pärast paari kuud mängimist icon_wink.gif
kuid üldiselt oma chariga rahul, ei ole väga palju vigu tehtud (muidugi paljud hakkavad vaidlema selle peale et ma amarr olen, baasviga icon_razz.gif)

panin chari üles kuna vahepeal oli tunne et peaks otsad kokku tõmbama ja mängimise ära lõpetama. a nüüd jälle mängutahe olemas heh
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 31.03.2008 14:07:21 vasta tsitaadiga

nõustun Paganarhiga, täiega mõttetu on maxida learninguid kohe. tehke mingi lvl 3 kõik ja kärab küll. mina olin lvl 4 learningutega aasata aega (see oli siis kui basic learning 5 oli vaja teha et adv learninguid õppida)

minu peamine character on see

ma olen suht laiali treeninud sest mul viskab suht kiirelt yle samade laevadega lendamine icon_smile.gif

Amarr cruiser 5 on järgmine eesmärk

tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 01.04.2008 04:48:24 vasta tsitaadiga

connect kirjutas:
Terv, Palju inimesi kokku seda mängib? Ja palju eestlasi? Ning kuidas mäng üleüldse on... tundub suht ägeee aga nagu maksta eriti ei tahaaaaa... icon_sad.gif

Seal on 30-40k inimest ühes serveris(üks server ongi ainult) et on ikka päris palju. Sellist elamust ükski teine mmo ei paku.. nii majanduse ülesehituselt kui ka minu närve sööv pvp thumbs_up.gif
Pole mingeid *linna keskuseid umistavaid "era poode" kus iga mats üritab midagi müüa. Kogu kaubandus toimib.. kui lihtsustatud näide tuua nagu WoW´i "auction house" ainult EVE´s näed regioonide kaupa siis nodi, tahad teise regiooni hinndasi näha tuleb sinna lennata. Oma kola müümiseks ei piisa kui sa selle mingile NPC´le maha parseldad vaid sa pead selle müüma teisele inimesele mis on parim lahendus mida kohanud olen.

Ise hakkasin learning skille õppima alles umbes 2,5 aasta pärast icon_biggrin.gif
Samas "Memory" oli mul kõik see aeg 26 punkti... sest peale industry ma midagi ei õppind.

Samuti on relvade ja laevade õppimiseks ainult üks learning skill koos oma "advanced" versiooniga. Kaks skilli max ajada ei tapa. Advanced lv5 on jah suht mõttetu... kui tõesti midagi teha pole siis võib õppida.

Kõiki neid learning skille max ajad on kül jumala mõttetu, näiteks mida sa teed "charisma"ga kui sa kaevad kuskil beldil? või notid inimesi?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.04.2008 09:20:48 vasta tsitaadiga

Esimese kuu sees on mõttekas lükata basic 4 Learning skilli üles 4 peale ja siis osta advanced raamatud ja need lasta 3 peale. Sealt edasi on üsna mõttetu pikka aega, sest kulub ikka mõni kuu - enne, kui saad rohkema, kui 4 või 5 päeva kestvusega skillupid.
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 02.04.2008 19:17:37 vasta tsitaadiga

mina treenisin adv learning alles siis kui bc käes. siis hea iski kokku ajada samal ajal kui "mõtetut" skilli treenid icon_biggrin.gif
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 02.04.2008 21:40:57 vasta tsitaadiga

No mina nt treenisin esimesena destroyeri - Cormorant (kõige mõttetum laev), lisaks sellele panin sellele autocannonid ja laserid külge, et ägedam oleks. beer_yum.gif
tagasi üles
m8markus
HV veteran
m8markus

sõnum 04.04.2008 10:58:15 vasta tsitaadiga

Ja kaotasid kõik bonused mis sellel laeval üldse on irw
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 04.04.2008 12:46:51 vasta tsitaadiga

cormorant on hea salvager icon_biggrin.gif
muuks väga ei kõlba, kui just frige ei kavatse koguaeg lasta

veikok
HV vaatleja

sõnum 30.04.2008 11:01:28 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
veikok, kuidas parem... kas selle pärast et aeonilon vähem mid slotte ?? resist bonus seda tasa ei tee ?

wyverni tank peaks küll kõige tugevam olema kui kasutad faction PDUsid cap relayde asemel

armor tank capitalidega on sul võimalus kasutada Slave seti, annab juurde armor hp'd + veel 8% armor impat jms toredat. Wyvern puhul võiks ju kasutada crystal seti aga see ei tööta capitalidega kuna selle boonus ei ole mitte shieldi suurendamine vaid kiirem reppimine ja ccp ei ole seda lubanud. Kas hea või halb mine püüa kinni.... icon_wink.gif
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 04.05.2008 22:04:12 vasta tsitaadiga

Nii... lugesin paar lehte tagasi siit sellise lehe kohta nagu: http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Kas see on ka EvE-online privacy järgi legaalne ja kas see on mingi usalduslik leht?
Sest kui eve enda lehelt maksab triali activate ~20euro ja seal samaasi 15$ siis tundub see natuke kahtlane.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.05.2008 22:19:21 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Nii... lugesin paar lehte tagasi siit sellise lehe kohta nagu: http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Kas see on ka EvE-online privacy järgi legaalne ja kas see on mingi usalduslik leht?
Sest kui eve enda lehelt maksab triali activate ~20euro ja seal samaasi 15$ siis tundub see natuke kahtlane.

Ära muretse, kõik on legaalne ja aus värk.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 04.05.2008 22:24:39 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Redikate kirjutas:

Ära muretse, kõik on legaalne ja aus värk.

icon_biggrin.gif
Kahtlane... väga kahtlane, aga kuna HV omadest paljud mängijad kasutavad seda(ise tean), siis proovin ka.
Ja olete proovinud trial acci sellega aktiveerida ka? Töötab?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.05.2008 22:35:43 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Ja olete proovinud trial acci sellega aktiveerida ka? Töötab?

Ikka. Seal regad end ära, esitad ostusoovi ja nii 30 minuti jooksul helistavad nad sulle sinu poolt antud numbril ja küsivad paar küsimust (minu puhul uuriti, et kus ma elan ja seletasin siis oma maja paiknemise ja teisel pool tegelane vaatas Google Earthiga icon_biggrin.gif) ja kui kõik on ok, saad mõne minuti pärast võtme, sisestad selle EVE'i kodukal Account Managementi ja oledki täiskonto omanik.

Teine võimalus on mängu seest osta teiste mängijate käest ISKide eest mänguaega (nii saad sama tüüpi koodi nagu üleval mainitu ja ka see aktiveerib konto). Ise passin koguaeg seal kanalil ringi ja nopin häid pakkumisi. Viimane kord sain 100 milli eest kuu aja mängukaardi, mis on üks õhtu missioonijookmist 8)
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 04.05.2008 22:45:34 vasta tsitaadiga

Niiet oleks mõistlik vist omale ka google earth installida, et oleks kergem seletada? icon_biggrin.gif
Või oleks hoopis kergem lasta kellelgil siit osta...
tagasi üles
MacAivar
Kreisi kasutaja

sõnum 05.05.2008 08:13:17 vasta tsitaadiga

no oleneb kas sa ikka tead, kus sa elad, ja oskad seda kirjeldada inglise keeles v6i mitte....
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 05.05.2008 22:25:59 vasta tsitaadiga

MacAivar kirjutas:
no oleneb kas sa ikka tead, kus sa elad, ja oskad seda kirjeldada inglise keeles v6i mitte....

Inglisekeelega probleeme pole.
Aga mõtlesin, et äkki on siin keegi kena inimene kes viitsib need 10m oma elust eraldada ning mulle sealt selle koodi osta.
Kannaks raha hansapangast, niiet keegi hansa omanik oleks hea.
Et kui kellelgil aega ja viitsimist on, siis msnis või siin võite ühendust võtta.

E: Tänud Scartile. GTC olemas
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 12.05.2008 15:48:25 vasta tsitaadiga

krt kui kasutajnime ära unustada siis vist ei saagi kasutajanime. Naljakas, tegin petitioni ja küsisin kasutajanime...nemad küsisid mis su kasutajanimi on icon_biggrin.gif

Nonii, busher jälle eves tagasi. Niisis, kas mõni korp mind enda hoole alla võtab?

morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 15.05.2008 16:52:56 vasta tsitaadiga

Kas mitteaktiivsele accountile saab ka ISKi eest GTC-d osta?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.05.2008 17:07:46 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:

Kui tema kontol on olemas raha, et maksta mängu sees talle saadetava pakkumise eest, siis jah. Foorumis otsid müüjad üles, lased saata pakkumise ja Account Managementis maksad selle ära ning raha võetakse su ingame kontolt maha.
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 15.05.2008 17:23:04 vasta tsitaadiga

Krt kas tõesti on EVE nüüd selliseks muutunud, et ilma mikrofonita üldse kuhugi korpi enam ei saa?icon_biggrin.gif
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 15.05.2008 18:48:11 vasta tsitaadiga

Minu korpi saad: Farmitibude Eskadrill icon_wink.gif
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 16.05.2008 09:58:02 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Krt kas tõesti on EVE nüüd selliseks muutunud, et ilma mikrofonita üldse kuhugi korpi enam ei saa?icon_biggrin.gif

kui pvpd teha tahad siis ega eriti ei saa...

tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 16.05.2008 17:38:10 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
morgoth kirjutas:

Kui tema kontol on olemas raha, et maksta mängu sees talle saadetava pakkumise eest, siis jah. Foorumis otsid müüjad üles, lased saata pakkumise ja Account Managementis maksad selle ära ning raha võetakse su ingame kontolt maha.

Aga ma saan ju teise acciga mitteaktiivsele accile raha transferrida?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.05.2008 18:11:47 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:

Aga ma saan ju teise acciga mitteaktiivsele accile raha transferrida?

Ikka thumbs_up.gif

Kuu aja mänguaeg maksab ~150 miljonit ISKi keskmiselt. 90 päeva kaardid on ~360 miljonit.
tagasi üles
Tõnna
HV kasutaja

sõnum 17.05.2008 02:17:42 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
krt kui kasutajnime ära unustada siis vist ei saagi kasutajanime. Naljakas, tegin petitioni ja küsisin kasutajanime...nemad küsisid mis su kasutajanimi on icon_biggrin.gif

Nonii, busher jälle eves tagasi. Niisis, kas mõni korp mind enda hoole alla võtab?

Tule .EEsse
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 21.05.2008 16:47:55 vasta tsitaadiga

Tegelt peaks teema pealkirja ära muutma. Mäng pole ammu enam second genesis. Kuna expansioneid tuleb niiet-tapab, siis kõige informatiivsem olekski vast EVE online
veikok
HV vaatleja

sõnum 22.05.2008 09:22:36 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Tegelt peaks teema pealkirja ära muutma. Mäng pole ammu enam second genesis. Kuna expansioneid tuleb niiet-tapab, siis kõige informatiivsem olekski vast EVE online

Nõus. Ei tea kuidas seda ainult teha.
Muideks lisaks minu Wyvernile on eestlastel veel teinegi mothership olemas selleks siis NYX ja piloodib kristinsa. Mõlemad siis piloodime Reikoku korporatsioonis ja Band of Brothers alliances. Meil seal juba suht eestlaste "wing" olemas. Võib olla jõuame ka esimese eestlaste titanini icon_wink.gif
tagasi üles
morgoth
HV kasutaja
morgoth

sõnum 22.05.2008 16:18:22 vasta tsitaadiga

No keegi siit sellest Factional Warefare'ist ka osa võtma hakkab? Endal plaanis osaleda (enne tahaks kõik medium pulse laseritega seotud skillid lvl 5 peale ajada).

Edit: Esimene eesti titan on juba ammu olemas, sellega lendab/lendas teadagi kes icon_lol.gif beer_yum.gif

Saatsin ka modele kirja, ehk muudavad pealkirja ära :p
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 22.05.2008 16:55:02 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Esimese kuu sees on mõttekas lükata basic 4 Learning skilli üles 4 peale ja siis osta advanced raamatud ja need lasta 3 peale. Sealt edasi on üsna mõttetu pikka aega, sest kulub ikka mõni kuu - enne, kui saad rohkema, kui 4 või 5 päeva kestvusega skillupid.

2 nädalaga saab leanring skillid normaalselt üles, et sealt mängima hakata.

Cancer
HV kasutaja

sõnum 22.05.2008 21:53:57 vasta tsitaadiga

morgoth kirjutas:
Edit: Esimene eesti titan on juba ammu olemas, sellega lendab/lendas teadagi kes icon_lol.gif beer_yum.gif
Ehk valgustad lähemalt. icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EVE online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.