|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
veikok
HV vaatleja
|
20.03.2008 09:54:28
|
|
|
| Kaun kirjutas: |
| veikok kirjutas: |
niih mul siis mothership olemas Kuna skillid olid olemas 2 charil kes saaks momiga sõita sai siiski võetud Wyvern (sexest mom evar ja rahategmise chari ei saa siiki lukku panna). Tänaseks on ka fititud ja täitsa sõidu korras, mõned niped näped siiski vaja veel upgradeda.
Ja ka esimene killmail olemas, Lord Omen sai kogemata poditud  |
see sul täiesti iskiklik või corp aitas laeva osta ka ??
carrier 5 on väga lahe skill... mul see veel puudu carrier altil muidu enavähem uber skillid.
MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole olkes võinud ikka amarr carrier treenida (kuigi see enam suur probleem ple... amarr BS 5 ja voila saab treenida amarr carrierit  |
See on täiesti isiklik
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
20.03.2008 10:08:22
|
|
|
| Paganarh kirjutas: |
MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole |
blasphemy! Nyx jummala kena paat  |
ei ole
Wyvern ja Aeon on kõige ilusamad... mulle isegi meeldib Hel rohkem kui nyx.
Nyx ja Thanatos on liiga lapikud+ boonused pole ka midagi head
Aeonil ja Wyvernil on vähemalt resists boonus.... aitab natuke
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
20.03.2008 15:22:12
|
|
|
| Paganarh kirjutas: |
MoMi küll ei taha endale sest Nyx on kole |
blasphemy! Nyx jummala kena paat  |
ei ole
Wyvern ja Aeon on kõige ilusamad... mulle isegi meeldib Hel rohkem kui nyx.
Nyx ja Thanatos on liiga lapikud+ boonused pole ka midagi head
Aeonil ja Wyvernil on vähemalt resists boonus.... aitab natuke  |
Nõus wyvern ja aeon näevad head välja kuid nyx i tank on kõvasti parem
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
20.03.2008 15:31:25
|
|
|
veikok, kuidas parem... kas selle pärast et aeonilon vähem mid slotte ?? resist bonus seda tasa ei tee ?
wyverni tank peaks küll kõige tugevam olema kui kasutad faction PDUsid cap relayde asemel
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.03.2008 11:22:32
|
|
|
Eile sai siis esimene korralik madin piraatidega maha peetud ühes süsteemis. Koju läksin ühe venna peaga oma kapotil, dockisin ära ja siis võbelesin rahulolust pool tundi, sest adrelaks oli selline sees, et rääkida oli raske
Too mõni minut combatit ja sellest maha rahunemine oli suhtkoht ägedaim asi, mida ma olen üheski mängus kogenud.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m8markus
HV veteran

|
25.03.2008 11:31:22
|
|
|
Oled nüüd ära värisenud Veel paremini hakkad värisema kui ise oma laevast ilma jääd võid lausa tõmblema hakata...
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
25.03.2008 13:57:36
|
|
|
no kui kellelegi kallale l2hed, siis pead ikka arvestama, et v6id ka oma paadist ilma j22da
p2rast v6id ainult omad j2reldused teha, et mis, miks ja kuidas p2he said...
..nagu mina ykskord, kui läksin oma yber-leet-vexoriga kallale teisele vexorile, kes enne highsecis
t6stis mu kaevandatud n2nni oma konteinerisse...t6is siis oma vexori v2lja, alguses oli ikka ilus vaadata,
kuidas vennal armor kukkus, aga hetk hiljem hakkas tal armor taastuma...mu cap imeti tyhjaks....
mu droonid k2rbasid hetkega...shield, armor kadusid....mu vexor oli ribadeks...
p2rast m6tlesin tykk aega milles asi oli...selgus et mu vastane oli yle aasta vanune char - mina yle kuu nac -
ning tal olid lisaks cap nautralizelitele ja neutron blaster II-le ka ogre II droonid
aga oli siiski hea kogemus, teinekord tsekkan ennem kellega tegu on
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
25.03.2008 18:43:05
|
|
|
mina olen ära värisenud oma värisemised... aga mõnikord ikka kui on mingi nädalane paus olnud ja suur fight on tulemas siis võtab küll adrenaliini üles korralikult. aga see enamasti just enne fighti.. kui madin käima hakkab rahunen maha ja surma saamine on suht poogen kui just lollusest surma ei saa eriti närvidele käib see 0.0s mitte et " kurat ma kaotasin laeva" vaid "kurat, peab jälle kuskile kaugele minema ja uue laeva fittima ja siis kuidagi tagasi saama"
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
26.03.2008 14:25:17
|
|
|
Kui olded sitax laevu kaotand siis ei värise enam miski... vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.
0.0is jäin korraga 5 karakteri laevadest ilma... vot see oli tahe
Pärast uurisin, et mitu laeva ta täpselt õhku lasi ja tänasin, et vastas siis ta oli päris hämmingus
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
26.03.2008 17:16:49
|
|
|
| Wilts kirjutas: |
vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.
|
vot sellest mõtteviisist ma ei saa aru.. see on mäng kus on pvp lubatud.. pole ju mingi sita keeramine...
kui tapad ta ära.. tema viga et oli piisavalt tobu et surma saada.
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laifstaile
Kreisi kasutaja
|
27.03.2008 00:10:40
|
|
|
| lisaks see ka et on siis vaja kakerdada seal kus sa võid vabalt surma saada 0.0 on ja selline koht kus vabalt võid kuuli saada.....1.0 seal ei juhtu midagi suga....eriti
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
27.03.2008 01:14:14
|
|
|
Kui olded sitax laevu kaotand siis ei värise enam miski... vihale lihtsalt ajab, et "pvp" tähendab teisele sitakeeramist.
0.0is jäin korraga 5 karakteri laevadest ilma... vot see oli tahe
Pärast uurisin, et mitu laeva ta täpselt õhku lasi ja tänasin, et vastas siis ta oli päris hämmingus  |
Heh sa ju PvE kunn Soovitan pvp-d ka proovida.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
28.03.2008 00:09:49
|
|
|
| morgoth kirjutas: |
Heh sa ju PvE kunn Soovitan pvp-d ka proovida. |
kui ma oleks kunn siis ma supleks rahas mitte ei müüks timecode
selle keeramise all pidasin silmas seda, et pole nagu city of heroes kus pekstakse 1vs1 pvp alal
selle asemel notitakse siin neid kes eriti või üldse vastu lasta ei saa või on sust kindla peale nõrgemad, et võit tuleks 100%
mida suurema karjaga venna maha tõmbad seda uhkem.
Eriti pinda käivad vennad kes elavadki vist selle nimel et midagi, kuidagi puruks saaks lasta.
0.0is suht poh... see on loomulik, et seal notitakse. Bobi sääse armeele jalgu jäin ei kobisenud kui mu raven jälle maha tõmmati.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
28.03.2008 00:38:44
|
|
|
Hou hou hou - Yerba Datura on tagasi eve-onlines. Nii et söön oma sõnu nüüd -ja mõnuga
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee |
|
| Kommentaarid: 1224 loe/lisa |
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
connect
HV kasutaja
|
28.03.2008 15:50:01
|
|
|
..
viimati muutis connect 12.06.2013 18:53:50, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
28.03.2008 15:57:09
|
|
|
| connect kirjutas: |
Terv, Palju inimesi kokku seda mängib? Ja palju eestlasi? Ning kuidas mäng üleüldse on... tundub suht ägeee aga nagu maksta eriti ei tahaaaaa...  |
ma tahaks ka sashlõkki ja vorsti ja õlut sinna kõrvale .... aga maksta eriti ei tahaaaaa.... /end sarcasm
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
1 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
28.03.2008 16:10:09
|
|
|
connect, kokku mängib mitukümmend tuhat inimest, eestlasi ikka suht palju, paarkümmend ikka aktiivselt tegutsevad sellega vast. Ons kuidas on, mõnele meeldib rohkem, teisele vähem, eks sa pead ise trialit proovima ja vaatama kuidas on, kuigi ausalt öeldes hakkab õige mäng alles siis pihta kui trial läbi saanud, sest enne pole skille piisavalt total funni jaoks
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
28.03.2008 17:03:48
|
|
|
Heh sa ju PvE kunn Soovitan pvp-d ka proovida. |
kui ma oleks kunn siis ma supleks rahas mitte ei müüks timecode
selle keeramise all pidasin silmas seda, et pole nagu city of heroes kus pekstakse 1vs1 pvp alal
selle asemel notitakse siin neid kes eriti või üldse vastu lasta ei saa või on sust kindla peale nõrgemad, et võit tuleks 100%
mida suurema karjaga venna maha tõmbad seda uhkem.
Eriti pinda käivad vennad kes elavadki vist selle nimel et midagi, kuidagi puruks saaks lasta.
0.0is suht poh... see on loomulik, et seal notitakse. Bobi sääse armeele jalgu jäin ei kobisenud kui mu raven jälle maha tõmmati. |
siis mina sulle kohe kindlasti ei meeldi.... mina olen 100% pvp peal väljas seal.. tapan kõike mis liigub. kõik muu mis teen on selleks et pvptada
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
28.03.2008 20:50:41
|
|
|
kahen2dalase triali ajal on hea learning skille yles pumbata, sest hiljem vaevalt eriti viitsib learningut teha....
muidugi adv. learningu jaoks pead alguses raha kuskilt sebima....kui teed basic learning ja adv learning lev4 peale,
siis hiljem sitaks kergem....ja +3 implante oleks ka vaja...kui aga pvpd hakkad kohe tegema,
siis pole m6tet implante osta, muidu p2rast kui sind poditakse, on nuttu palju
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
31.03.2008 09:38:06
|
|
|
| MacAivar kirjutas: |
kahen2dalase triali ajal on hea learning skille yles pumbata, sest hiljem vaevalt eriti viitsib learningut teha....
muidugi adv. learningu jaoks pead alguses raha kuskilt sebima....kui teed basic learning ja adv learning lev4 peale,
siis hiljem sitaks kergem....ja +3 implante oleks ka vaja...kui aga pvpd hakkad kohe tegema,
siis pole m6tet implante osta, muidu p2rast kui sind poditakse, on nuttu palju  |
bljaa, ärge hakake noobidele seda learning värki sisse trampima palun. tean päris mitut inimest kes selle pärast oma mängimise ära katkestanud
alguses tuleb ikka usinasti laevukesi ja tukikesi õppida et saaks möllata, learning alles hiljem kui jalad maas on. muidugi jah, esimesed 3 lvl on norm ära teha kuna need saab kiiremini kuid mitte mingil juhul ära maxida.
adv learningud ma ajasin lakke alles siis kui aasta oli läbi saanud
kellelgi huvi ja kritiseerimistahet on siis võib mu charsheeti vaadata. seal päris ports veidraid skille mida sai noobina õpitud- ma vist hakkasin enamvähem matsu jagama alles pärast paari kuud mängimist
kuid üldiselt oma chariga rahul, ei ole väga palju vigu tehtud (muidugi paljud hakkavad vaidlema selle peale et ma amarr olen, baasviga )
panin chari üles kuna vahepeal oli tunne et peaks otsad kokku tõmbama ja mängimise ära lõpetama. a nüüd jälle mängutahe olemas heh
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
31.03.2008 14:07:21
|
|
|
nõustun Paganarhiga, täiega mõttetu on maxida learninguid kohe. tehke mingi lvl 3 kõik ja kärab küll. mina olin lvl 4 learningutega aasata aega (see oli siis kui basic learning 5 oli vaja teha et adv learninguid õppida)
minu peamine character on see
ma olen suht laiali treeninud sest mul viskab suht kiirelt yle samade laevadega lendamine
Amarr cruiser 5 on järgmine eesmärk
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
01.04.2008 04:48:24
|
|
|
| connect kirjutas: |
Terv, Palju inimesi kokku seda mängib? Ja palju eestlasi? Ning kuidas mäng üleüldse on... tundub suht ägeee aga nagu maksta eriti ei tahaaaaa...  |
Seal on 30-40k inimest ühes serveris(üks server ongi ainult) et on ikka päris palju. Sellist elamust ükski teine mmo ei paku.. nii majanduse ülesehituselt kui ka minu närve sööv pvp
Pole mingeid *linna keskuseid umistavaid "era poode" kus iga mats üritab midagi müüa. Kogu kaubandus toimib.. kui lihtsustatud näide tuua nagu WoW´i "auction house" ainult EVE´s näed regioonide kaupa siis nodi, tahad teise regiooni hinndasi näha tuleb sinna lennata. Oma kola müümiseks ei piisa kui sa selle mingile NPC´le maha parseldad vaid sa pead selle müüma teisele inimesele mis on parim lahendus mida kohanud olen.
Ise hakkasin learning skille õppima alles umbes 2,5 aasta pärast
Samas "Memory" oli mul kõik see aeg 26 punkti... sest peale industry ma midagi ei õppind.
Samuti on relvade ja laevade õppimiseks ainult üks learning skill koos oma "advanced" versiooniga. Kaks skilli max ajada ei tapa. Advanced lv5 on jah suht mõttetu... kui tõesti midagi teha pole siis võib õppida.
Kõiki neid learning skille max ajad on kül jumala mõttetu, näiteks mida sa teed "charisma"ga kui sa kaevad kuskil beldil? või notid inimesi?
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.04.2008 09:20:48
|
|
|
| Esimese kuu sees on mõttekas lükata basic 4 Learning skilli üles 4 peale ja siis osta advanced raamatud ja need lasta 3 peale. Sealt edasi on üsna mõttetu pikka aega, sest kulub ikka mõni kuu - enne, kui saad rohkema, kui 4 või 5 päeva kestvusega skillupid.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
drac
HV kasutaja

|
02.04.2008 19:17:37
|
|
|
mina treenisin adv learning alles siis kui bc käes. siis hea iski kokku ajada samal ajal kui "mõtetut" skilli treenid
_________________ 58579602 |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
02.04.2008 21:40:57
|
|
|
No mina nt treenisin esimesena destroyeri - Cormorant (kõige mõttetum laev), lisaks sellele panin sellele autocannonid ja laserid külge, et ägedam oleks.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m8markus
HV veteran

|
04.04.2008 10:58:15
|
|
|
| Ja kaotasid kõik bonused mis sellel laeval üldse on irw
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
drac
HV kasutaja

|
04.04.2008 12:46:51
|
|
|
cormorant on hea salvager
muuks väga ei kõlba, kui just frige ei kavatse koguaeg lasta
_________________ 58579602 |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
30.04.2008 11:01:28
|
|
|
veikok, kuidas parem... kas selle pärast et aeonilon vähem mid slotte ?? resist bonus seda tasa ei tee ?
wyverni tank peaks küll kõige tugevam olema kui kasutad faction PDUsid cap relayde asemel |
armor tank capitalidega on sul võimalus kasutada Slave seti, annab juurde armor hp'd + veel 8% armor impat jms toredat. Wyvern puhul võiks ju kasutada crystal seti aga see ei tööta capitalidega kuna selle boonus ei ole mitte shieldi suurendamine vaid kiirem reppimine ja ccp ei ole seda lubanud. Kas hea või halb mine püüa kinni....
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.05.2008 22:04:12
|
|
|
Nii... lugesin paar lehte tagasi siit sellise lehe kohta nagu: http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Kas see on ka EvE-online privacy järgi legaalne ja kas see on mingi usalduslik leht?
Sest kui eve enda lehelt maksab triali activate ~20euro ja seal samaasi 15$ siis tundub see natuke kahtlane.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.05.2008 22:19:21
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
Nii... lugesin paar lehte tagasi siit sellise lehe kohta nagu: http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online
Kas see on ka EvE-online privacy järgi legaalne ja kas see on mingi usalduslik leht?
Sest kui eve enda lehelt maksab triali activate ~20euro ja seal samaasi 15$ siis tundub see natuke kahtlane. |
Ära muretse, kõik on legaalne ja aus värk.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.05.2008 22:24:39
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Sest kui eve enda lehelt maksab triali activate ~20euro ja seal samaasi 15$ siis tundub see natuke kahtlane. |
Ära muretse, kõik on legaalne ja aus värk. |
Kahtlane... väga kahtlane, aga kuna HV omadest paljud mängijad kasutavad seda(ise tean), siis proovin ka.
Ja olete proovinud trial acci sellega aktiveerida ka? Töötab?
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.05.2008 22:35:43
|
|
|
| Ja olete proovinud trial acci sellega aktiveerida ka? Töötab? |
Ikka. Seal regad end ära, esitad ostusoovi ja nii 30 minuti jooksul helistavad nad sulle sinu poolt antud numbril ja küsivad paar küsimust (minu puhul uuriti, et kus ma elan ja seletasin siis oma maja paiknemise ja teisel pool tegelane vaatas Google Earthiga ) ja kui kõik on ok, saad mõne minuti pärast võtme, sisestad selle EVE'i kodukal Account Managementi ja oledki täiskonto omanik.
Teine võimalus on mängu seest osta teiste mängijate käest ISKide eest mänguaega (nii saad sama tüüpi koodi nagu üleval mainitu ja ka see aktiveerib konto). Ise passin koguaeg seal kanalil ringi ja nopin häid pakkumisi. Viimane kord sain 100 milli eest kuu aja mängukaardi, mis on üks õhtu missioonijookmist 8)
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.05.2008 22:45:34
|
|
|
Niiet oleks mõistlik vist omale ka google earth installida, et oleks kergem seletada?
Või oleks hoopis kergem lasta kellelgil siit osta...
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
05.05.2008 08:13:17
|
|
|
| no oleneb kas sa ikka tead, kus sa elad, ja oskad seda kirjeldada inglise keeles v6i mitte....
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
05.05.2008 22:25:59
|
|
|
| MacAivar kirjutas: |
| no oleneb kas sa ikka tead, kus sa elad, ja oskad seda kirjeldada inglise keeles v6i mitte.... |
Inglisekeelega probleeme pole.
Aga mõtlesin, et äkki on siin keegi kena inimene kes viitsib need 10m oma elust eraldada ning mulle sealt selle koodi osta.
Kannaks raha hansapangast, niiet keegi hansa omanik oleks hea.
Et kui kellelgil aega ja viitsimist on, siis msnis või siin võite ühendust võtta.
E: Tänud Scartile. GTC olemas
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
12.05.2008 15:48:25
|
|
|
krt kui kasutajnime ära unustada siis vist ei saagi kasutajanime. Naljakas, tegin petitioni ja küsisin kasutajanime...nemad küsisid mis su kasutajanimi on
Nonii, busher jälle eves tagasi. Niisis, kas mõni korp mind enda hoole alla võtab?
_________________ >OSTA ÕLUT |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
15.05.2008 16:52:56
|
|
|
| Kas mitteaktiivsele accountile saab ka ISKi eest GTC-d osta?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.05.2008 17:07:46
|
|
|
| Kas mitteaktiivsele accountile saab ka ISKi eest GTC-d osta? |
Kui tema kontol on olemas raha, et maksta mängu sees talle saadetava pakkumise eest, siis jah. Foorumis otsid müüjad üles, lased saata pakkumise ja Account Managementis maksad selle ära ning raha võetakse su ingame kontolt maha.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
15.05.2008 17:23:04
|
|
|
Krt kas tõesti on EVE nüüd selliseks muutunud, et ilma mikrofonita üldse kuhugi korpi enam ei saa?
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
15.05.2008 18:48:11
|
|
|
Minu korpi saad: Farmitibude Eskadrill
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee |
|
| Kommentaarid: 1224 loe/lisa |
   |
901 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
16.05.2008 09:58:02
|
|
|
| bush kirjutas: |
Krt kas tõesti on EVE nüüd selliseks muutunud, et ilma mikrofonita üldse kuhugi korpi enam ei saa? |
kui pvpd teha tahad siis ega eriti ei saa...
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
16.05.2008 17:38:10
|
|
|
| Kas mitteaktiivsele accountile saab ka ISKi eest GTC-d osta? |
Kui tema kontol on olemas raha, et maksta mängu sees talle saadetava pakkumise eest, siis jah. Foorumis otsid müüjad üles, lased saata pakkumise ja Account Managementis maksad selle ära ning raha võetakse su ingame kontolt maha. |
Aga ma saan ju teise acciga mitteaktiivsele accile raha transferrida?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.05.2008 18:11:47
|
|
|
Aga ma saan ju teise acciga mitteaktiivsele accile raha transferrida? |
Ikka
Kuu aja mänguaeg maksab ~150 miljonit ISKi keskmiselt. 90 päeva kaardid on ~360 miljonit.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tõnna
HV kasutaja
|
17.05.2008 02:17:42
|
|
|
krt kui kasutajnime ära unustada siis vist ei saagi kasutajanime. Naljakas, tegin petitioni ja küsisin kasutajanime...nemad küsisid mis su kasutajanimi on
Nonii, busher jälle eves tagasi. Niisis, kas mõni korp mind enda hoole alla võtab? |
Tule .EEsse
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
21.05.2008 16:47:55
|
|
|
Tegelt peaks teema pealkirja ära muutma. Mäng pole ammu enam second genesis. Kuna expansioneid tuleb niiet-tapab, siis kõige informatiivsem olekski vast EVE online
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
22.05.2008 09:22:36
|
|
|
| Tegelt peaks teema pealkirja ära muutma. Mäng pole ammu enam second genesis. Kuna expansioneid tuleb niiet-tapab, siis kõige informatiivsem olekski vast EVE online |
Nõus. Ei tea kuidas seda ainult teha.
Muideks lisaks minu Wyvernile on eestlastel veel teinegi mothership olemas selleks siis NYX ja piloodib kristinsa. Mõlemad siis piloodime Reikoku korporatsioonis ja Band of Brothers alliances. Meil seal juba suht eestlaste "wing" olemas. Võib olla jõuame ka esimese eestlaste titanini
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
22.05.2008 16:18:22
|
|
|
No keegi siit sellest Factional Warefare'ist ka osa võtma hakkab? Endal plaanis osaleda (enne tahaks kõik medium pulse laseritega seotud skillid lvl 5 peale ajada).
Edit: Esimene eesti titan on juba ammu olemas, sellega lendab/lendas teadagi kes
Saatsin ka modele kirja, ehk muudavad pealkirja ära :p
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
22.05.2008 16:55:02
|
|
|
| Esimese kuu sees on mõttekas lükata basic 4 Learning skilli üles 4 peale ja siis osta advanced raamatud ja need lasta 3 peale. Sealt edasi on üsna mõttetu pikka aega, sest kulub ikka mõni kuu - enne, kui saad rohkema, kui 4 või 5 päeva kestvusega skillupid. |
2 nädalaga saab leanring skillid normaalselt üles, et sealt mängima hakata.
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|