Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Harmoonia
HV veteran

|
01.05.2008 23:43:11
|
|
|
Kutsikas15 kirjutas: |
Vale nime panna-EHK PETTA ei ole kuidagi võimalik. Ja vägev et eestlane ikka ausust üles näitab-YES-Kui vaid saaks siis valetaks, varastaks, petaks-krt terve ilm neid pätte ja kaabakaid täis! |
Oleks need seadmed midagi väärt, siis ei peaks igasugustele tobedustele mõtlema hakkama. wifibox kõlbab ainult webi sirvimiseks. homebox ei hakka ütlse tööle, kui mõni ruuter enne seisab. Mida ma peale hakkan, kui nn kõrgfunkstionaalsed seadmed mul nurka seisma jäävad? pean veel peale maksma. nõu, thank you.
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
02.05.2008 01:03:26
|
|
|
Harmoonia kirjutas: |
homebox ei hakka ütlse tööle, kui mõni ruuter enne seisab. |
eth4 pesasse kaabel viia ees seisvast ruutrist, siis ka ei näkka?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harmoonia
HV veteran

|
02.05.2008 10:01:53
|
|
|
Elof kirjutas: |
eth4 pesasse kaabel viia ees seisvast ruutrist, siis ka ei näkka? |
Niipalju, kui mina aru olen saanud tahab homebox välist ipd. Natuke keerukama võrgu korral pole see võimalik.
Eestpoolt lugedes on elioni ST ruuteriga sellega hakkama saadud, nii, et päris lootsetu ka ei ole.
|
|
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
vedru
HV kasutaja
|
02.05.2008 10:24:42
savi |
|
|
piilume kas Wippie kutsikas selgitab toimuvat või karjatab Mugavus, Funktsionaalsus, Kiirgus-See on Wippies!!!
ise loobusin poro karbist 10 päevaga minu Naabri speedtouch on lihtsalt parem
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
02.05.2008 13:35:48
Re: savi |
|
|
vedru kirjutas: |
piilume kas Wippie kutsikas selgitab toimuvat või karjatab Mugavus, Funktsionaalsus, Kiirgus-See on Wippies!!!
ise loobusin poro karbist 10 päevaga minu Naabri speedtouch on lihtsalt parem |
Kiirgus?
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsikas15
HV vaatleja
|
02.05.2008 14:30:26
|
|
|
Asi hakkab siinkohal juba komõõdiaks minema-Kiirgus -ei noh seda küll, iga wifi seade(üleüldse elektriseade) kiirgab jah, aga mõeldud on ikka kiirus!
Harmoonia, Terve Wippies foorum on kasutusõpetusi täis! Wippies seadmed töötavad igas võrgus ja ka siis kui ruuter enne seda istub! Informatsioon http://forum.wippies.com/
Ja muidugi tasuks vaadata ka http://forum.wippies.com/wiki/Main_Page
|
|
tagasi üles |
|
 |
Harmoonia
HV veteran

|
02.05.2008 23:37:45
|
|
|
tsitaat: |
The networks 192.168.0/24 and 192.168.1/24 are used by the Homebox internally, so you can't use those as the uplink network.
|
Jah, võimalus, siis teised ruuterid enne homeboxi, mitte kasutama panna neid sisevõrgu vahemikke. Personaalselt minu puhul on see võimatu. Kogu funktsionaalsus?
|
|
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.05.2008 10:57:12
|
|
|
Kutsikas15, miks on sellel kaardil http://www.wippies.com/map.phtml osad täpikesed sinised? Näiteks minul on karp käes, seadistatud ja töötab, aga punkt on sinine, nagu poleks seade veel võrku ühendatud...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
blueant
HV vaatleja

|
03.05.2008 21:26:14
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kutsikas15, miks on sellel kaardil http://www.wippies.com/map.phtml osad täpikesed sinised? Näiteks minul on karp käes, seadistatud ja töötab, aga punkt on sinine, nagu poleks seade veel võrku ühendatud... |
Mina olen sellest nii aru saanud, et sinine on siis, kui ta ei suuda ise su aadressi google'i kaardi aadressiga kokku viia. Siis pead ise selle paika sättima kaardil. Mina tegin nii ja kaardil paistan samuti sinine, kuigi MyWippiesi alt vaadates on näha, et pidevalt on last contact aeg uuendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsikas15
HV vaatleja
|
04.05.2008 18:41:22
|
|
|
Logi sisse my.wippies.com, vali Modemi seadistused, kliki nuppu Muuda, kliki linki Näita seadet kaardil. Seejärel leia kaardilt liigutamise ja zoomimise abil õige koht. Kui klikid kaardil, ilmub roheline märgend; tiri see õigesse kohta ja ongi valmis!
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
04.05.2008 22:29:30
|
|
|
Nii, mul jälle mõistus otsas. Seda kaardil seadme näitamist susima hakates avastasin, et alates 26.aprill pole minu seade võrgus näha olnud. Tegin restardi, ei midagi, kontrollisin "esimese" ruuteri seadeid, seal ka kõik ok. Tegin my.wippies.com mõned muudatused ja need on siiani õhus.
Kuskohast ma siis nüüd peaks seda häda otsima hakkama, huvitav? Teeks reseti?
Ja kaardil on mu seade märgitud hetkel täpselt majale, enne oli veidi maja ees aga siiski minu krundil.
Kutsikas15, anna abi...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
05.05.2008 10:07:05
|
|
|
Sõna võiksid võtta need rohelised täpikesed, et kuidas nemad asja tööle said.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
satik
HV vaatleja
|
05.05.2008 16:14:30
|
|
|
Huvitav, mitu vatti need seadmed energiat tarbivad? Palju KW/h aasta peale kokku kerib? Kel karp käes saab manualist järgi kaega. Mitte arvaks, et tarbivad rohkem kui teised analoogsed seadmed, aga lihtsalt pakub huvi. Mõned ju võtavad teise ruuterina endale lisaks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
05.05.2008 16:59:33
|
|
|
satik, no aga siis võidki need 20W ilusti juurde arvata mis analoogsed seadmed võivad võtta. Ise muide enda ruuterilt küll kusagilt tarbimisvõimsust välja ei lugenud, kuid kusagile sinnakanti nad peaksid jääma, sest kaks WiFi ruuterit ning Linkstationi kõvaketas võtavad kambapeale mul 86 W, üksikult ei viitsi praegu ära mõõta.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
satik
HV vaatleja
|
05.05.2008 17:33:16
|
|
|
Ah, ma niisama hakkasin mõtlema, aga noh eks läheb siis juba lõpuni:)
20W puhul tuleks aasatas 20W x 24H x 365 = 175 kW/h kokku. Elekteri hind on nats üle krooni, nii et kuskil 200 EEKu aastas EE-le.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
05.05.2008 18:19:38
|
|
|
Te nagu ise ei saagi aru, et väike ot on tekkinud?
Teemasse, et keegi wifiboxi levi ka mõõtnud on? Mul levib majast aeda, seda on umbes 30m, läbi kahe puitseina. Mis on suhteliselt sitt minu arvates, aias on levi umbes 20% järgi.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
05.05.2008 20:22:26
|
|
|
Eestisse saab ikka Homeboxi tellida? Et kui juba tellida, sisi wifibox on mõttetu, kohe Homebox võtta?
Special offer: Get a completely free HomeBox! Available for the fastest beta testers, currently only in Finland & Sweden. |
Saatsin neile maili, küsisin kas kaabliga saab ka wippiest kasutada. Saatis et saab küll, et kus te elate ja mis kaablit kasutate. Ma ei tea krt mis kaablit ma kasutan...
Hello again,
sorry for the delay. I assume that you're connected with a regular RJ-45-ethernet cable. If so, either HomeBox or WifiBox can be used. HomeBox should be configured to ethernet uplink. Physically the connection at your end is made by connecting the internet cable to a Wippies device and another same type of a cable from the device to yout computer. Another option is to connect your computer wirelessly to a Wippies box which is connected to your incoming cable.
> > Hello,
> > I'm from Estonia and am connected to internet via cable. I don't have
> > any additional devices.
|
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
05.05.2008 21:10:03
|
|
|
Tomv kirjutas: |
Eestisse saab ikka Homeboxi tellida? Et kui juba tellida, sisi wifibox on mõttetu, kohe Homebox võtta?
Special offer: Get a completely free HomeBox! Available for the fastest beta testers, currently only in Finland & Sweden. |
|
Saab küll, neil on seal natuke vana info üleval, kuna Eesti tekkis hiljem juurde.
Tomv kirjutas: |
Saatsin neile maili, küsisin kas kaabliga saab ka wippiest kasutada. Saatis et saab küll, et kus te elate ja mis kaablit kasutate. Ma ei tea krt mis kaablit ma kasutan...
Hello again,
sorry for the delay. I assume that you're connected with a regular RJ-45-ethernet cable. If so, either HomeBox or WifiBox can be used. HomeBox should be configured to ethernet uplink. Physically the connection at your end is made by connecting the internet cable to a Wippies device and another same type of a cable from the device to yout computer. Another option is to connect your computer wirelessly to a Wippies box which is connected to your incoming cable.
> > Hello,
> > I'm from Estonia and am connected to internet via cable. I don't have
> > any additional devices.
|
|
Üldiselt on nii, et homebox on adsl modem/ruuter, mida saab ka ilma adsl ühenduseta kasutada, kui üks eetriport WAN ühenduse peale seadistada.
Arvutisse tuleb sulle internet mööda UTP kaablit ikkagi? Siis selle sama kaabli ühendadki wifiboxi või homeboxi WAN porti ja boksi ühte LAN porti ühendad oma arvuti.
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsikas15
HV vaatleja
|
06.05.2008 01:54:57
|
|
|
bigmarx, Alati on parem otsast alustada, kui midagi veel hullemini segi ajada, ehk siis jah reset. See, et sul seadet võrgus näha pole, on kindlasti Wippies poolne viga, kuna praegu on käimas seadmete (homeboxi) uuendused. Igasuguse tehnilise küsimuse korral pöördu kasutajatoe poole : kasutajatugi@wippies.ee või support@wippies.com .
Tomv, Jah, eestisse saab homebox-i tellida, kuid selle kohalejõudmine või võta natuke rohkem aega. Nõudmine nende järgi on suur, ning ladu suutis vahepeal selle tagajärjel tühjaks saada. Nüüdsest aga peaks hakkama siinkohal paranemismärke paistma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
06.05.2008 10:22:20
|
|
|
Kutsikas15 kirjutas: |
Ka on eestis täiesti toimiv Push-To-Talk süsteem(wippies PoC)-millega saad siis ilma igasuguse kõnetasuta teistega suhelda, oma mobiili teel. |
kes need teised on kellega oma mobiili teel suhelda saab?
mis tasemel mobiili selleks vaja?
kas selleks peab nende tasuta seadmete levialas olema, mida ilmselt niipea arvestataval kujul ei tule?
kas kusagil inimkeeles kõik võimalikud tasuta teenused kirjas kah on?
mõni neist teenustest paneb nö eluterve paranoia seisukohalt veidi mõtlema kah, hea oleks natuke köögipoolt teada...
_________________ Loosi läheb pisut arvutikraami (võib ka helist 55906733):
https://tinyurl.com/bp5568mb |
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
06.05.2008 11:45:20
|
|
|
mesinik, see toimib puhtalt andmeside pealt ning kui telefon on seadistatud netis käima ning toetab PTT teenust ning see sõber kes sul teisel pool on, omab ka sama telefoni ning kontot, siis pole probleemi kõnegruppe moodustada. Kuna endal sellist telefoni ei ole, siis ei oska öelda, mis mahus ta andmesidet kasutab, kuid kuna "Pealtnägija" tegi siin näitliku õppe, et 5-seeria Nokia tegi seda iga minuti tagant (võimalik et saab seadistada ka harvemaks), siis ega see ei tule sugugi odavam kui massisõnumeid saata
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesinik
HV Guru
|
06.05.2008 12:17:26
|
|
|
Üldiselt tasuta wifi purkide jagamine klientide kohalemoosimiseks on hea idee ... ega purkide tootmine ei maksa, maksab tootma hakkamine ning kui tehas juba huugab, siis iga purk maksab kohviraha.
Soomlastele (või kes ürituse taga on?) täitsa hea hinne süsteemi väljamõtlemise eest. Natuke keeruline on ikka veel aru saada, mis see värk siis täpselt teeb, asjalistel paluks see inf "ülespoole" edasi anda.
.
Võibolla see raha hakkab tulema hiljem helistajate pealt, kodukal nad ütlevad:
(Kolmas võrk on VOIP-telefonide jaoks ning seda me alles arendame.) |
ja keegi pole lubanud, et helistamine tolles kolmandas võrgus tasuta hakkab olema
_________________ Loosi läheb pisut arvutikraami (võib ka helist 55906733):
https://tinyurl.com/bp5568mb |
|
Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
vedru
HV kasutaja
|
06.05.2008 13:25:17
TASUTA lüpsta |
|
|
Näib et Porol läheb korda ullikesed oma vankri ette rakendada ja varutud sõnnik laiali jagada.
tarvis on klähvida Kutsika moodi: Mugavus, Funktsionaalsus, Kiirgus-See on Wippies!! Komöödia saab otsa ja ullikesed TASUTA lüpsta
kus on uudis?
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
06.05.2008 15:23:57
|
|
|
vedru, Kui sa ei suuda nüüd järgmise postitusega ära seletada, millega aitab sinu sõnavõtmine siin foorumis teisi, siis ole hea ja lõpeta see lõugamine siin ja ära muretse nii väga teiste tuleviku pärast vaid iseenda saatuse üle. Sa lõugad juba nagu mingi konkureeriva firma reklaam kellel on kahju et keegi saab midagi tasuta
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|