Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vedru
HV kasutaja

sõnum 27.04.2008 09:20:03 Dünamo vasta tsitaadiga

tasuta pakkumisi on postkastid täis. lähmal uurimisel selgub et osav õng ootab saaki.
pakun et Wippies komöödia teeb õnnelikuks paar soomlast. ullikesi ootab Dünamo
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.04.2008 09:22:57 vasta tsitaadiga

vedru, Sa kindlasti ärkad hommikul mõttega, et ei tea mis täna sitasti läheb, selle asemel, et mõelda mida head võiks juhtuda...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vedru
HV kasutaja

sõnum 27.04.2008 09:38:43 Re UB vasta tsitaadiga

kavatsed postkasti visatud reklaami abil õnne leida? pakun et tuleb teha palju tööd ja näha enam vaeva, enne kui ..
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 27.04.2008 17:13:47 vasta tsitaadiga

vedru, aga ehk sa loed siis terve selle wippies kasutuslepingu läbi ja ütled meile ka kus "kurikaval õng" on
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
Kutsikas15
HV vaatleja

sõnum 27.04.2008 21:19:19 vasta tsitaadiga

Ootan minagi seda "kurikavalat õnge" Vedru käest.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 28.04.2008 10:34:46 vasta tsitaadiga

Tema arvates on õng see, et Wippies paneb pillid kokku ja siis jääd sina selle WiFi purgi otsa õnnetult istuma...
tagasi üles
Kutsikas15
HV vaatleja

sõnum 28.04.2008 14:37:00 vasta tsitaadiga

Kuna Wippies eesmärgiks on siiski täita kogu maa tasuta internetiga siis ei tasuks antud hetkel üldse karta et järsku selle wifi purgi otsa istuma jääd. Wippies, erinevalt teistest eelkäijatest, püüab kõik võimaliku teha mugavuseks ning lisateenusteks-nagu seda on juba praegu kasutusel e-mail 4GB mahu, spämmi ja viirusetõrjega. Arvuti väline niinimetatud "kõvaketas"(G-Lite ja Big-G) kuhu saad turvaliselt taletada kõiksugu vajalikke asju, näiteks pildid, info ja muud. Ka on eestis täiesti toimiv Push-To-Talk süsteem(wippies PoC)-millega saad siis ilma igasuguse kõnetasuta teistega suhelda, oma mobiili teel. Ka ei tasuks mainimata jätta Wippies Vault-i , mis on varundusprogramm, mis teeb automaatselt, turvaliselt ja diskreetselt varukoopiad tähtsatest failidest sinu arvutis. Saad lisada Wippies Vault-teenuse oma Big-G või G-lite teenusele. Ja neid lisafunktsioone on veel ja veel. Kokkuvõttes- Mugavus, Funktsionaalsus, Kiirus-See on Wippies!!!
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 28.04.2008 17:40:47 vasta tsitaadiga

Kutsikas15, Kõik kahjuks nii roosiline ei ole, eriti selle veebiruumi suhtes nagu ma juba eelpool mainisin, ka ei usu ma iial, et keegi hakkab kunagi kasutama Wippiese postkasti samal ajal kui on olemas palju paremad sugulased, kelle peale võib rohkem kindel olla, samuti on domeeninimi wippies postkasti laiendina nagu hiinakeel icon_rolleyes.gif
tagasi üles
lil-nuki
HV vaatleja
lil-nuki

sõnum 28.04.2008 23:33:16 vasta tsitaadiga

loodan et sellest on mõnedele kasu. nagu siin eespoolt küsitu mis nende idee on

Tere Aitäh huvi eest. HomeBox töötab Elioni võrgus küll, seadme halduslehelhttp://192.168.0.1 tuleb siis valida PPPoE rezhiim.
DigiTV osas jään praegu vastuse võlgu. Testime seda ning ma loodan järgmiselnädalal vastuse anda.
Seadmeid jagame tasuta sellepärast, et edaspidi hakata nende kaudu tasulisilisateenuseid pakkuma.
Muidugi ainult neile, kes seda soovivad, aga meusume, et Wippiese teenuste (nt muusikagalerii või video-on-demand) vastutekib paljudel huvi.
Seadme saad koju tellida tasuta ning peale 12-kuulise võrgus hoidmisekohustuse mingeid muid konkse leping ei sisalda.
Tervitades
Kaur Hanson
Wippies
Kas need seaded töötavad korralikult elioni võrgus ja kas sellegaoleks võimalik ka digitv'd kasutada,
kuigi ADSL2 ruuter peaks sedavõimaldama.
usun, et seda tahavad paljud teada.
Ja mis konks võib olla nende seadete tellimisel, kuna nagu öeldakse,et tasuta lõunaid pole olemas,
kodulehelt oli saada aru seda, et tellidendale seadme ja paned selle endale ruuteri taha või niisama selle wifi boxipüsti ja hoia seda 12 kuud sees.
Küsimus tekib selle juures, mis kasu teiesaate sellest, et MA hoian teie firma poolt pakutud seadet endal neti küljesja teie jagate neid tasuta,
kui teades seda, et need seadmed ikka maksavadkuskil 1000 krooni ringis.
Lihtsalt olen huvitatud sellest ja tahaks ennem teada mis asjagategu on ja kuidas süsteem täpsemal toimib.
Ettetänades
Marco.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 29.04.2008 00:05:23 vasta tsitaadiga

lil-nuki, ma lihtsalt pean mainima, et need aparaadid ei maksa 1000.- kanti ja kui mina saadaks vähegi ametlikku kirja siis vormistaks selle korrektselt ja ilma kirjavigadeta.
Muidu igati informatiivne.
tagasi üles
lil-nuki
HV vaatleja
lil-nuki

sõnum 29.04.2008 01:07:20 vasta tsitaadiga

issand kui ükskõik mul on kuidas keegi saadaks kirja. Saite enda küsimustele vastuse. Ning kui palju need seadmed maksavad pole ma uurinud üldse vaid ma pnin umb kaudse hinna sinna, sest osad tooted on üle tuhande ja mõned vähem, kui see seade maksab 500 krooni võib ikka seda nimetada firmale kulukaks. Okey mitte üks seade kui seal juba sadu või tuhandied siis see on ikka suur summa.
Kui ei meeldi see kiri ära loe ja saada ise ja tee korektsem
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Kutsikas15
HV vaatleja

sõnum 29.04.2008 03:14:49 vasta tsitaadiga

Ärme nüüd kaotame pead, selgitamiseks siinkohal tooks välja siis seda vaidlust tekitavad hinnad. Wifibox-i hind jääb 500 krooni juurde, koos postituskuludega. Ning Homeboxi hind jääb, samuti koos postitusega, 1300 krooni kanti.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 29.04.2008 22:40:04 vasta tsitaadiga

Ma pigem kahtlustan, et kaudselt Elisa'ni minev wippies plaanib nii üle võtta teiste teenusepakkujate kliente, kõigepealt paiskab turule hunniku tasuta seadmeid mis pistetakse teiste tasuta saadud seadmete asemele (elioni dtv) ja siis ütleb, hei rahvas, tahate seda pudi ka läbi selle purgi (vod vms teenus) võtke a'la elisa 15 icon_biggrin.gif ps. pange tähele, tegemist pole ainult eestiga vaid ka skandinaavia riigid.
Isegi kui inimesed sellest mingit kasu ei saa joostakse ringi hetkeemotsioonide ajel.
No ütleme ausalt mis kasu mul sellest purgist oma traadi otsas on, annan ära oma 365 päeva kinnimakstud interneti ressurssi.. ja saan ehk aastas korra või paar kusagil külapeal kellegi teise netti kasutada oma wippies passiga, meil leidub piisavalt kohvikuid kus tasuta nett. Võibolla välismaal käies oleks sellest rohkem kasu.
Pealegi kui minu seadmele on wippiesel ligipääs olemas, kes garanteerib, et minu usb webcami või usb hdd kettale turvaauku jäetud ei ole? mitte keegi!!!
Inimesed on lambad, neile on kõike võimalik pähe määrida kui mainitakse TASUTA...ja siis veel igasugu ilusaid numbreid juurde kirjutades, 4GB postkasti mahtu, mis te teete, rämpsposti kollektsioneerite või? Ja siis 500MB failiruumi, sinna ei mahu isegi paari peo pildid ära.
PS. mainin lihtsalt, et elionili on IPTV jaoks sarnane ruuter välja tulemas, lisaks olemasolevatele eth ja voip liidestele siis USB pesad cämmide ja serverketaste jaoks.

viimati muutis indrpo 29.04.2008 22:51:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 29.04.2008 22:56:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

annan ära oma 365 päeva kinnimakstud interneti ressurssi

tegelikult loovutad vaid osa selle (ressursi) potentsiaalist, mida keegi ei pruugi tarvitadagi.
ausaltöeldes paneb mõtlema, enk praeguses elioni ruutriski mõni tagauks.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 29.04.2008 23:20:21 vasta tsitaadiga

Elof kirjutas:
tsitaat:

annan ära oma 365 päeva kinnimakstud interneti ressurssi

tegelikult loovutad vaid osa selle (ressursi) potentsiaalist, mida keegi ei pruugi tarvitadagi.
ausaltöeldes paneb mõtlema, enk praeguses elioni ruutriski mõni tagauks.

loovutaksin jah osa ressursist... ja TASUTA icon_wink.gif

Elioni ruuteril ongi tagauks, täpsemalt on ruuteris kasutajakonto nimega helpdesk kellel on TehnicalSupport õigused, ehk a'la ruuteri wan seadistuste muutmine ning tarkvarauuendused. Ligipääs vaid teenusepakkuja sisevõrgust, teised keelatud. Seda juhul kui kasutaja ise pole konfiguratsiooni muutnud.. nagu eelnevalt mainiti wan ip andmist wippies ruuterile läbi lani... siis ei ole võimalik ei helpdeskil ega ka kliendil endal oma koduseadmetele ligi pääseda... väline ip on ju wippiesboxil.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 30.04.2008 08:53:40 vasta tsitaadiga

indrekp, see 500 MB mida nad niisama annavad ongi hamba verele ajamiseks. Alati võid raha eest osta 50 GB ruumi ning ära tule ütlema et seda on vähe!
tagasi üles
Kutsikas15
HV vaatleja

sõnum 30.04.2008 12:28:55 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt on terve Windows op süsteem üks tagauks, kes vähegi rohkem asja jagab, see korraldab sinu arvutis ikka paraja mõllu. Kuidas inimesed saavad üldse kindlameelselt kritiseerida et tegemist on nüüd maailma kõige kehvema turvalisusega ruuteriga- "NO TULE TAEVAS APPI"(ütles Ansip). Kõigepealt, las need niinimetatud kõvad häkkerid kasutavad seda ruuterit-või püüavad sinna ruuterisse ligi pääseda- siis hakkame kriitikat jagama. Praegu on olukord nii et-"kui ma selle wifi ära jagan siis kohe mingid küla pooletoobised kukuvad riigiasutustele pommiähvardusi tegema"- Kas ma pean uuesti Ansipi lauset kordama vä?. Igasugusele Wifile on võimalik ligi pääseda! Niiet kokkuvõttes täiesti põhjendamatu kriitika suunatud Wippies poole!!!!!!! icon_evil.gif
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 30.04.2008 13:17:19 vasta tsitaadiga

Noh, minu majapidamise piirest see wippies nagunii eriti välja ei ulatu, seega, las ta olla rahus icon_biggrin.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.04.2008 19:58:34 vasta tsitaadiga

Kutsikas15, küsimus on lihtsalt selles, millist reaalset kasu sina wippies'est saad? Kas sul tõesti on kõike seda vaja mida nad pakuvad? Või tellib rahvas vaid sellepärast seadmeid et need TASUTA* on.

* = tasuta seni kuni lepingut järgid.
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 30.04.2008 22:16:13 vasta tsitaadiga

Huvitav, mis juhtub sel juhul, kui tellin selle boxi vale nime peale. Mitte just vale aga ütleme, et juriidiliselt vale. Täis-vigase ees -ja perekonnanimega. Olen saanud selliseid pakke, mis totaalselt muundunud nimega, aga postkontorist kätte ikka saab.
Kellel wippies tutist sakutab, kui ostustan lepingut rikkuda? Mingeid isikuandmeid nad minu teada ei küsi.
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 30.04.2008 23:12:29 vasta tsitaadiga

No kui vale isikukoodiga saab tellida siis vist saab.
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 30.04.2008 23:19:01 jah vasta tsitaadiga

Õige plaan, sulidega tuleb konkreetne olla. Suure suuga lubajad kaovad kui nurin tekib
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 01.05.2008 00:51:24 vasta tsitaadiga

Elof kirjutas:
No kui vale isikukoodiga saab tellida siis vist saab.

Tellimiseks peab sisestama isikukoodi? Ja veel huvitavam küsimus kuidas nad eesti isikukoode kontrollivad?
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 01.05.2008 00:54:50 vasta tsitaadiga

Ei tea kuidas kontrollivad, ent peab õige sisestama. Või vähemalt õiges formaadis.
Aga küsida parem nende endi käest otse, ma ei tea midagi.
tagasi üles
Kutsikas15
HV vaatleja

sõnum 01.05.2008 03:13:28 vasta tsitaadiga

Tellides teevad nad su isiku kindlaks pandga kaudu. Ehk Wippiel on koostöö eesti pankadega. Niisamuti, kui sa sisened e-arve portaali, pead isiku kinnitama panga kaudu, samuti on ka Wippiega liitumisel. Vale nime panna-EHK PETTA ei ole kuidagi võimalik. Ja vägev et eestlane ikka ausust üles näitab-YES-Kui vaid saaks siis valetaks, varastaks, petaks-krt terve ilm neid pätte ja kaabakaid täis!

indrekp, Ega keegi käsegi Wippiega liituda ja neid teenuseid kasutada- kui endal juba parem jne. siis no las olla, aga ega raffas pea siis kohe üht patuoinaks tegema. icon_confused.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.