praegune kellaaeg 17.06.2025 17:09:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
25.04.2008 16:16:09
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Draqula: Milleks mustalt töötada? Täishinna, vastavalt kehtestatud hinnakirjale maksavad ka näiteks vabakutselised. Näitena kirjanikud, muusikud - kes iganes on vabakutselisena tegevad ja kellel pole sõlmitud Haigekassaga lepingut.
Samas olen ma ise mitu korda meelega kasutanud "täishinnaga maksmist". Ja elu on olnud tunduvalt parem ja lihtsam - pole vaja mingeid kuude viisi "vastuvõtusabades passida".
Maksad - ja saad "kohe löögile".... |
Võimalusi on kindlasti veelgi
Sabade kohta võin öelda, et arstid võtaksid ka haigekassa lepingu raames mitmetel erialadel rohkem patsiente vastu ehk järjekorrad oleksid lühemad, kuid piirajaks on haigekassa lepingute maht, mida haigekassa ei kipu eriti kergelt suurendama. Kõikidel erialadel see muidugi nii pole.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.04.2008 21:28:11
|
|
|
mul on enamus lahtreid tühjad, mingit haiguslugu pole ja haigekassaks on määratud pärnu osakond ning kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099
kas see on normaalne
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.04.2008 22:26:00
|
|
|
libe kirjutas: |
mul on enamus lahtreid tühjad, mingit haiguslugu pole ja haigekassaks on määratud pärnu osakond ning kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099
kas see on normaalne |
Kui sa pole käinud Ida-Tallinna Keskhaiglas alates 2004.a. (põhiliselt Magdaleena, Ravi tänav, Tõnismäe pol (v.a. perearstid)), siis on normaalne.
Kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 tuleb Haigekassa infosüsteemist ja tähendab et kehtivus pole piiratud konkreetse kuupäevaga.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.04.2008 22:44:27
|
|
|
Draqula kirjutas: |
libe kirjutas: |
kas see on normaalne |
Kui sa pole käinud Ida-Tallinna Keskhaiglas alates 2004.a. (põhiliselt Magdaleena, Ravi tänav, Tõnismäe pol (v.a. perearstid)), siis on normaalne.
Kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 tuleb Haigekassa infosüsteemist ja tähendab et kehtivus pole piiratud konkreetse kuupäevaga. |
aga käisin 2006 idatallinna keskhaigla südameuuringu osas magdaleenas ultrahelis - leiti et paras olümpiale või aafrikasse misjonäriks saata, aga muud midagi
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lindremant
Kreisi kasutaja

|
16.03.2010 11:59:07
|
|
|
Eesti.ee portaalis on näha minu retseptid, aga digilugu.ee minnes patsiendi portaali siis on retsepride all tühi. Kust andmebaasist päritakse andmeid portaali eesti.ee tarvis. Kas need ei ole üks süsteem. Kas minnes suvalise arsti juurde, näeb ta ainult digilugu.ee-s olevaid andmeid, või ka neid mis on eesti.ee portaalis. Kuidagi poolik tundub see süsteem
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|