Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  iPatsient – haigla tuleb inimese juurde märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2008 16:16:09 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Draqula: Milleks mustalt töötada? Täishinna, vastavalt kehtestatud hinnakirjale maksavad ka näiteks vabakutselised. Näitena kirjanikud, muusikud - kes iganes on vabakutselisena tegevad ja kellel pole sõlmitud Haigekassaga lepingut.

Samas olen ma ise mitu korda meelega kasutanud "täishinnaga maksmist". Ja elu on olnud tunduvalt parem ja lihtsam - pole vaja mingeid kuude viisi "vastuvõtusabades passida".
Maksad - ja saad "kohe löögile"....

Võimalusi on kindlasti veelgi icon_smile.gif

Sabade kohta võin öelda, et arstid võtaksid ka haigekassa lepingu raames mitmetel erialadel rohkem patsiente vastu ehk järjekorrad oleksid lühemad, kuid piirajaks on haigekassa lepingute maht, mida haigekassa ei kipu eriti kergelt suurendama. Kõikidel erialadel see muidugi nii pole.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.04.2008 21:28:11 vasta tsitaadiga

mul on enamus lahtreid tühjad, mingit haiguslugu pole ja haigekassaks on määratud pärnu osakond ning kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 icon_rolleyes.gif
kas see on normaalne

Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2008 22:26:00 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
mul on enamus lahtreid tühjad, mingit haiguslugu pole ja haigekassaks on määratud pärnu osakond ning kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 icon_rolleyes.gif
kas see on normaalne

Kui sa pole käinud Ida-Tallinna Keskhaiglas alates 2004.a. (põhiliselt Magdaleena, Ravi tänav, Tõnismäe pol (v.a. perearstid)), siis on normaalne.

Kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 tuleb Haigekassa infosüsteemist ja tähendab et kehtivus pole piiratud konkreetse kuupäevaga.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.04.2008 22:44:27 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
libe kirjutas:
kas see on normaalne

Kui sa pole käinud Ida-Tallinna Keskhaiglas alates 2004.a. (põhiliselt Magdaleena, Ravi tänav, Tõnismäe pol (v.a. perearstid)), siis on normaalne.

Kindlustuse lõpptähtaeg 31.12.2099 tuleb Haigekassa infosüsteemist ja tähendab et kehtivus pole piiratud konkreetse kuupäevaga.
aga käisin 2006 idatallinna keskhaigla südameuuringu osas magdaleenas ultrahelis icon_rolleyes.gif - leiti et paras olümpiale või aafrikasse misjonäriks saata, aga muud midagi
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Lindremant
Kreisi kasutaja
Lindremant

sõnum 16.03.2010 11:59:07 vasta tsitaadiga

Eesti.ee portaalis on näha minu retseptid, aga digilugu.ee minnes patsiendi portaali siis on retsepride all tühi. Kust andmebaasist päritakse andmeid portaali eesti.ee tarvis. Kas need ei ole üks süsteem. Kas minnes suvalise arsti juurde, näeb ta ainult digilugu.ee-s olevaid andmeid, või ka neid mis on eesti.ee portaalis. Kuidagi poolik tundub see süsteem
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  iPatsient – haigla tuleb inimese juurde mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.