Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Millist browserit kasutad? (2004 - 2015) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist bowserit kasutad?
Internet Explorer
6%
 6%  [ 30 ]
Mozilla Firefox
44%
 44%  [ 208 ]
Google Chrome
24%
 24%  [ 115 ]
Safari
4%
 4%  [ 19 ]
Opera
17%
 17%  [ 81 ]
Mõni muu...
2%
 2%  [ 13 ]
hääli kokku : 466

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 27.03.2008 20:08:17 vasta tsitaadiga

jep... töötab nagu kulda... huvitav kuna IE acidi ära teeb icon_smile.gif 7.0 ei tee vist acid 2tegi veel ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mks
HV veteran

sõnum 28.03.2008 18:45:24 Re: Opera tegi ära acid 3 testi vasta tsitaadiga

Tr kirjutas:
Opera tegi ära acid 3 testi - esimesena maailmas!

tsitaat:
I have a quick update on where we are with Acid3.
Since the test was officially announced recently, our Core developers have been hard at work fixing bugs and adding the missing standards support.
Today we reached a 100% pass rate for the first time! There are some remaining issues yet to be fixed, but we hope to have those sorted out shortly.

We will release a technical preview version on labs.opera.com within the next week or so. For now, the screenshot above shows the Acid3 test as rendered in our latest WinGogi Desktop build. WinGogi is the Windows version of our reference builds used for the internal testing of Opera's platform independent Core.

pole arvestatav... Webkit/Safari siiski vähemalt minu silmis ametlikult esimene... ma võin ka ju öelda, et ma püstitasin suletud rajal oma autoga üldise kiirusrekordi, kuid kui keegi seda näinud pole (peale minu enda ofc), siis seda ka ei eksisteeri icon_smile.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 09.04.2008 14:42:26 vasta tsitaadiga

Kodus IE 8 Beta
Tööl IE 7
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.04.2008 15:28:29 vasta tsitaadiga

zimson kirjutas:
IE, lihtsalt mugav Windowsiga kaasas kohe, ei pea midagi ekstra installima.

Nüüdseks kodus Firefoxi peale üle läinud.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 42
tagasi üles
ekul
HV vaatleja

sõnum 26.04.2008 13:38:43 vasta tsitaadiga

mozilla firefox ikka
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 0
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 26.04.2008 18:40:45 vasta tsitaadiga

Firefox..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 28.04.2008 10:07:44 vasta tsitaadiga

http://www.delfi.ee/news/arvutiuudised/internet/article.php?id=18775881
Erilist tähelepanu äratas lõik :
"Kõige rohkem kasutatakse Firefox’i Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefox’i osakaal kasvab nädalavahetustel — ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica."
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 28.04.2008 11:00:35 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
"Kõige rohkem kasutatakse Firefox’i Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefox’i osakaal kasvab nädalavahetustel — ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica."

mis siin siis nüüd nii imelikku on? icon_rolleyes.gif ma loeks siit välja seda, et töö ajal kontoris kasutatakse IE-d, sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud..

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 28.04.2008 11:02:20 vasta tsitaadiga

sander85, eks see on teada-tuntud fakti nentimine, mis näitab seda, et mis põhjusel IE on nii populaarne. Ning eks on tüütu küll brauseri ja paari-kolme lisa paigaldamine kui tegelikult on süsteemselt juba veebsirvija olemas.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 28.04.2008 11:15:33 vasta tsitaadiga

sander85 kirjutas:
XYZ kirjutas:

mis siin siis nüüd nii imelikku on? icon_rolleyes.gif ma loeks siit välja seda, et töö ajal kontoris kasutatakse IE-d, sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud..
Ükski tarnija ei pane sulle eraldi IE-d peale icon_wink.gif sest ta on juba windowsis olemas icon_wink.gif icon_wink.gif
Ja kuna töötegemiseks IE igati kõlbab, siis ei nähta mõtet midagi veel lisaks toppida.
Ainult vaba aja tegemisteks siis mässätakse muud tarkvara peale panna.
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 28.04.2008 11:58:18 vasta tsitaadiga

sander85 kirjutas:
sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud..
Milleks peaksingi FF'i panema icon_question.gif icon_eek.gif
IE töötab enam, kui hästi. Seega las olla thumbs_up.gif
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 28.04.2008 12:04:05 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:
sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud..

Oled Tulirebast proovinud? Äkki see töötab veel paremini?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 28.04.2008 12:11:15 vasta tsitaadiga

Tegelikult õige inimese käes töötavad mõlemad võrdväärselt ja mõnikord on kasulik ka kolmandaks opera arvutis valmis hoida....siis saab vabalt hetkel sobivaimat kasutada...
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 28.04.2008 12:13:42 vasta tsitaadiga

Valdars kirjutas:
sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:

Oled Tulirebast proovinud? Äkki see töötab veel paremini?
Ikka olen.. ja ei tööta.

XYZ: Mul ongi töö arvutis IE, FF, Opera icon_biggrin.gif Uuendan kahte viimast, kui uus versioon tuleb, aga ei kasuta. Igaks juhuks hoian. 8)
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 28.04.2008 12:48:39 vasta tsitaadiga

Lehitsen FF-iga, kuid tööl olen sunnitud kasutama IE-d, kuna veebipõhine andmebaas millegipärast FF-iga ei tööta veatult.
mks
HV veteran

sõnum 28.04.2008 12:56:43 vasta tsitaadiga

njah, viimasel ajal ka Operat kasutanud, samas olen aeg-ajalt sunnitud kasutama kõiki nelja peamist brauserit(/renderdusmootorit) - trident (IE), Gecko (FF), Webkit (Safari) ja Presto (Opera), sest nii on kõige kindlam kontrollida, et koduleht ka 99-l protsendil kasutajatest ilusti toimib...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 28.04.2008 12:59:38 vasta tsitaadiga

link :: IE tab

Üks hetk kirjutas:
Lehitsen FF-iga, kuid tööl olen sunnitud kasutama IE-d, kuna veebipõhine andmebaas millegipärast FF-iga ei tööta veatult.

Kas sa IE Tab'i oled proovinud?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 28.04.2008 13:29:33 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:

yeah, mis teiesugustel viga, teie jaoks töötab hästi, sest teie ainult vaatate veebi, ise pole seda aga eriti üritanud vist funktsioneerima panna ja pole seda per**nu*** läbi elanud kui see värdjam ei kavatse mitte kuidagi nii kuvada nagu mõeldud või kui iga teine natuke keerulisem koht tuleb sisse kirjutada <!--[IF IE xx]> ....

ehk tõesti IE8 toob mingi muutuse ja järgib natuke rohkem seda, mida standardid ette näevad, aga kuni M$ teeb omi standardeid, seni võid selle brauseri omale sügavale p-sse pista.. rääkimata sellest, et igasugune pahavara just esmajärgus selle külge ehitatakse kuna see on tunduvalt lihtsam ja vead selles parandatakse tihti peale tunduvalt aeglasemalt kui mõnes muu brauseri puhul seda tehakse..

proovi üks korralik CSS2-te toetav veeb IE6-e peal tööle panna.. rääkimata sellest, et pngfix siin ja pngfix seal icon_smile.gif

tagasi üles
Anna tooli

sõnum 28.04.2008 13:36:11 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:

paistev töötavat thumbs_up.gif

Kuid ei leidnud seadistustest, kuidas pop-up'i avada uues tab'is (praegu lennutab uue akna lahti)

strohher
HV veteran
strohher

sõnum 28.04.2008 13:37:28 vasta tsitaadiga

Kodus Firefox, tööl IE.
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 28.04.2008 13:58:19 vasta tsitaadiga

sander85 kirjutas:
sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:

yeah, mis teiesugustel viga, teie jaoks töötab hästi, sest teie ainult vaatate veebi, ise pole seda aga eriti üritanud vist funktsioneerima panna ja pole seda per**nu*** läbi elanud kui see värdjam ei kavatse mitte kuidagi nii kuvada nagu mõeldud või kui iga teine natuke keerulisem koht tuleb sisse kirjutada <!--[IF IE xx]> ....

ehk tõesti IE8 toob mingi muutuse ja järgib natuke rohkem seda, mida standardid ette näevad, aga kuni M$ teeb omi standardeid, seni võid selle brauseri omale sügavale p-sse pista.. rääkimata sellest, et igasugune pahavara just esmajärgus selle külge ehitatakse kuna see on tunduvalt lihtsam ja vead selles parandatakse tihti peale tunduvalt aeglasemalt kui mõnes muu brauseri puhul seda tehakse..

proovi üks korralik CSS2-te toetav veeb IE6-e peal tööle panna.. rääkimata sellest, et pngfix siin ja pngfix seal icon_smile.gif
Õhtul proovin, kuidas mu leht välja näeb erinevate browseritega. Kõik lehed, kus käinud olen, töötavad IE7'ga ilusti.. IE6 pole ammu kasutanud juba.. seega ei näe paanikaks põhjust icon_rolleyes.gif

PS icon_exclaim.gif "Meiesugused" teevad ka weebi, mitte ei vaata seda ainult icon_biggrin.gif
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 28.04.2008 14:00:42 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:
sirius4k kirjutas:
sander85 kirjutas:

Õhtul proovin, kuidas mu leht välja näeb erinevate browseritega. Kõik lehed, kus käinud olen, töötavad IE7'ga ilusti.. IE6 pole ammu kasutanud juba.. seega ei näe paanikaks põhjust icon_rolleyes.gif

sina muidugi ei näe icon_smile.gif aga kui sul klient tuleb IE6-ga ja või otsustab veel ette võtta IE7 ja IE6 kõrvuti ning hakkab ette laduma, mis seal nende vahel kõik erineb ning mis moodi need veel erinevad mozillast, siis teeks kohe suure kummarduse M$i poistele, et nad arendajatele sellise jama kaela on tõmmanud..

kui IE6 kaoks oleks tunudvalt lihtsam, sest IE8 puhul saab veel lihtsalt meta-sse kirjutada, et loe seda kui IE7, seda juhul kui nad siiski ei suuda standardeid nii järgida nagu teised brauserid seda teevad, aga ma olen juba mõnda lehte märganud, mis on tunduvalt paranenud võrreldes varasemaga.. nii et vähemalt M$ on õiges suunas arenema hakanud, aga neil on veel pikk maa minna..

muidugi enamus brausereid peale mozilla omade ei toeta extensione ja see on tõsine puudus.. seda siis kasutamise mugavuse seisukohalt.. selleski osas tahab nüüd IE8 kaasa rääkima hakata, aga eks näis, mis nad valmis saavad..

tagasi üles
Anna tooli

sõnum 28.04.2008 14:05:29 vasta tsitaadiga

Üks hetk kirjutas:
Mark0 kirjutas:

paistev töötavat thumbs_up.gif

Kuid ei leidnud seadistustest, kuidas pop-up'i avada uues tab'is (praegu lennutab uue akna lahti)

Sain korda thumbs_up.gif

sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 28.04.2008 14:13:47 vasta tsitaadiga

No mugavus on individuaalne teema icon_razz1.gif IE8le saab ka (mitte küll nii palju, kui FF'il) jubinaid külge panna, aga eriti ei kasuta küll neid icon_neutral.gif Mul kodus IE8 ja ei mäleta, et oleks midagi "ülearust" kasutanud. Esialgu, kui asjaga tutvusin, siis leidsin küll mõned väga mugavad asjad, aga mis kasu neist on, kui ma neid ei kasuta.
Kunagi kasutasin FF'i (testimiseks) ja panin ka sinna igasugused meelepärast jubinad külge, aga need võtsid lõpuks ruumi (mitte üüratult, aga piisavalt), olid tsip tülikad ja jälle... ma ei kasutanud neid icon_razz1.gif

Nii, et jah icon_rolleyes.gif Kui IE võib standardite koha pealt nõrk olla, siis extensione ei saa nagu üldistavalt eeliseks lugeda.

Mõnedele meeldib telefon, millega saab ainult helistada ja auto, mis sõidab punktist A punkti B.. kõik icon_biggrin.gif ( ma ei väida, et mina üks neist olen muidugi icon_lol.gif )
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 28.04.2008 14:38:10 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
No mugavus on individuaalne teema icon_razz1.gif IE8le saab ka (mitte küll nii palju, kui FF'il) jubinaid külge panna, aga eriti ei kasuta küll neid icon_neutral.gif Mul kodus IE8 ja ei mäleta, et oleks midagi "ülearust" kasutanud. Esialgu, kui asjaga tutvusin, siis leidsin küll mõned väga mugavad asjad, aga mis kasu neist on, kui ma neid ei kasuta.
Kunagi kasutasin FF'i (testimiseks) ja panin ka sinna igasugused meelepärast jubinad külge, aga need võtsid lõpuks ruumi (mitte üüratult, aga piisavalt), olid tsip tülikad ja jälle... ma ei kasutanud neid icon_razz1.gif

Nii, et jah icon_rolleyes.gif Kui IE võib standardite koha pealt nõrk olla, siis extensione ei saa nagu üldistavalt eeliseks lugeda.

Mõnedele meeldib telefon, millega saab ainult helistada ja auto, mis sõidab punktist A punkti B.. kõik icon_biggrin.gif ( ma ei väida, et mina üks neist olen muidugi icon_lol.gif )

no kui sa neid ei kasuta, siis muidugi mitte, aga kui inimene tahaks kasutada, siis seniste IE-de puhul pole selleks võimalustki icon_smile.gif aga ega seda vist väga lihtsalt saakski teha, sest siis peaks M$ avaldama oma koodi, et kuidas selliseid vidinaid juurde toota..

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Millist browserit kasutad? (2004 - 2015) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.