Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist bowserit kasutad? |
Internet Explorer |
|
6% |
[ 30 ] |
Mozilla Firefox |
|
44% |
[ 208 ] |
Google Chrome |
|
24% |
[ 115 ] |
Safari |
|
4% |
[ 19 ] |
Opera |
|
17% |
[ 81 ] |
Mõni muu... |
|
2% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 466 |
|
autor |
|
earthbeat
HV kasutaja

|
27.03.2008 20:08:17
|
|
|
jep... töötab nagu kulda... huvitav kuna IE acidi ära teeb 7.0 ei tee vist acid 2tegi veel ära
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
28.03.2008 18:45:24
Re: Opera tegi ära acid 3 testi |
|
|
Tr kirjutas: |
Opera tegi ära acid 3 testi - esimesena maailmas!
tsitaat: |
I have a quick update on where we are with Acid3.
Since the test was officially announced recently, our Core developers have been hard at work fixing bugs and adding the missing standards support.
Today we reached a 100% pass rate for the first time! There are some remaining issues yet to be fixed, but we hope to have those sorted out shortly.
We will release a technical preview version on labs.opera.com within the next week or so. For now, the screenshot above shows the Acid3 test as rendered in our latest WinGogi Desktop build. WinGogi is the Windows version of our reference builds used for the internal testing of Opera's platform independent Core. |
|
pole arvestatav... Webkit/Safari siiski vähemalt minu silmis ametlikult esimene... ma võin ka ju öelda, et ma püstitasin suletud rajal oma autoga üldise kiirusrekordi, kuid kui keegi seda näinud pole (peale minu enda ofc), siis seda ka ei eksisteeri
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
09.04.2008 14:42:26
|
|
|
Kodus IE 8 Beta
Tööl IE 7
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
09.04.2008 15:28:29
|
|
|
zimson kirjutas: |
IE, lihtsalt mugav Windowsiga kaasas kohe, ei pea midagi ekstra installima. |
Nüüdseks kodus Firefoxi peale üle läinud.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ekul
HV vaatleja
|
26.04.2008 13:38:43
|
|
|
mozilla firefox ikka
|
|
   |
2 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
26.04.2008 18:40:45
|
|
|
Firefox..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.04.2008 10:07:44
|
|
|
http://www.delfi.ee/news/arvutiuudised/internet/article.php?id=18775881
Erilist tähelepanu äratas lõik :
"Kõige rohkem kasutatakse Firefoxi Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefoxi osakaal kasvab nädalavahetustel ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica."
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 11:00:35
|
|
|
XYZ kirjutas: |
"Kõige rohkem kasutatakse Firefoxi Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefoxi osakaal kasvab nädalavahetustel ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica." |
mis siin siis nüüd nii imelikku on? ma loeks siit välja seda, et töö ajal kontoris kasutatakse IE-d, sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
28.04.2008 11:02:20
|
|
|
sander85, eks see on teada-tuntud fakti nentimine, mis näitab seda, et mis põhjusel IE on nii populaarne. Ning eks on tüütu küll brauseri ja paari-kolme lisa paigaldamine kui tegelikult on süsteemselt juba veebsirvija olemas.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.04.2008 11:15:33
|
|
|
sander85 kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
"Kõige rohkem kasutatakse Firefoxi Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefoxi osakaal kasvab nädalavahetustel ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica." |
mis siin siis nüüd nii imelikku on? ma loeks siit välja seda, et töö ajal kontoris kasutatakse IE-d, sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud.. |
Ükski tarnija ei pane sulle eraldi IE-d peale sest ta on juba windowsis olemas
Ja kuna töötegemiseks IE igati kõlbab, siis ei nähta mõtet midagi veel lisaks toppida.
Ainult vaba aja tegemisteks siis mässätakse muud tarkvara peale panna.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.04.2008 11:58:18
|
|
|
sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud.. |
Milleks peaksingi FF'i panema
IE töötab enam, kui hästi. Seega las olla
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
28.04.2008 12:04:05
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
sest mugavad itimehed pole vaevunud sinna firefoxi paigaldama, jookseb see, mis by default tarnija poolt sisse lastud.. |
IE töötab enam, kui hästi. Seega las olla  |
Oled Tulirebast proovinud? Äkki see töötab veel paremini?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.04.2008 12:11:15
|
|
|
Tegelikult õige inimese käes töötavad mõlemad võrdväärselt ja mõnikord on kasulik ka kolmandaks opera arvutis valmis hoida....siis saab vabalt hetkel sobivaimat kasutada...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.04.2008 12:13:42
|
|
|
Valdars kirjutas: |
Oled Tulirebast proovinud? Äkki see töötab veel paremini? |
Ikka olen.. ja ei tööta.
XYZ: Mul ongi töö arvutis IE, FF, Opera Uuendan kahte viimast, kui uus versioon tuleb, aga ei kasuta. Igaks juhuks hoian. 8)
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
28.04.2008 12:48:39
|
|
|
Lehitsen FF-iga, kuid tööl olen sunnitud kasutama IE-d, kuna veebipõhine andmebaas millegipärast FF-iga ei tööta veatult.
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
28.04.2008 12:56:43
|
|
|
njah, viimasel ajal ka Operat kasutanud, samas olen aeg-ajalt sunnitud kasutama kõiki nelja peamist brauserit(/renderdusmootorit) - trident (IE), Gecko (FF), Webkit (Safari) ja Presto (Opera), sest nii on kõige kindlam kontrollida, et koduleht ka 99-l protsendil kasutajatest ilusti toimib...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
28.04.2008 12:59:38
|
|
|
link :: IE tab
Üks hetk kirjutas: |
Lehitsen FF-iga, kuid tööl olen sunnitud kasutama IE-d, kuna veebipõhine andmebaas millegipärast FF-iga ei tööta veatult. |
Kas sa IE Tab'i oled proovinud?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 13:29:33
|
|
|
yeah, mis teiesugustel viga, teie jaoks töötab hästi, sest teie ainult vaatate veebi, ise pole seda aga eriti üritanud vist funktsioneerima panna ja pole seda per**nu*** läbi elanud kui see värdjam ei kavatse mitte kuidagi nii kuvada nagu mõeldud või kui iga teine natuke keerulisem koht tuleb sisse kirjutada <!--[IF IE xx]> ....
ehk tõesti IE8 toob mingi muutuse ja järgib natuke rohkem seda, mida standardid ette näevad, aga kuni M$ teeb omi standardeid, seni võid selle brauseri omale sügavale p-sse pista.. rääkimata sellest, et igasugune pahavara just esmajärgus selle külge ehitatakse kuna see on tunduvalt lihtsam ja vead selles parandatakse tihti peale tunduvalt aeglasemalt kui mõnes muu brauseri puhul seda tehakse..
proovi üks korralik CSS2-te toetav veeb IE6-e peal tööle panna.. rääkimata sellest, et pngfix siin ja pngfix seal
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
28.04.2008 13:36:11
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Kas sa IE Tab'i oled proovinud? |
paistev töötavat
Kuid ei leidnud seadistustest, kuidas pop-up'i avada uues tab'is (praegu lennutab uue akna lahti)
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
28.04.2008 13:37:28
|
|
|
Kodus Firefox, tööl IE.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.04.2008 13:58:19
|
|
|
yeah, mis teiesugustel viga, teie jaoks töötab hästi, sest teie ainult vaatate veebi, ise pole seda aga eriti üritanud vist funktsioneerima panna ja pole seda per**nu*** läbi elanud kui see värdjam ei kavatse mitte kuidagi nii kuvada nagu mõeldud või kui iga teine natuke keerulisem koht tuleb sisse kirjutada <!--[IF IE xx]> ....
ehk tõesti IE8 toob mingi muutuse ja järgib natuke rohkem seda, mida standardid ette näevad, aga kuni M$ teeb omi standardeid, seni võid selle brauseri omale sügavale p-sse pista.. rääkimata sellest, et igasugune pahavara just esmajärgus selle külge ehitatakse kuna see on tunduvalt lihtsam ja vead selles parandatakse tihti peale tunduvalt aeglasemalt kui mõnes muu brauseri puhul seda tehakse..
proovi üks korralik CSS2-te toetav veeb IE6-e peal tööle panna.. rääkimata sellest, et pngfix siin ja pngfix seal  |
Õhtul proovin, kuidas mu leht välja näeb erinevate browseritega. Kõik lehed, kus käinud olen, töötavad IE7'ga ilusti.. IE6 pole ammu kasutanud juba.. seega ei näe paanikaks põhjust
PS "Meiesugused" teevad ka weebi, mitte ei vaata seda ainult
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 14:00:42
|
|
|
proovi üks korralik CSS2-te toetav veeb IE6-e peal tööle panna.. rääkimata sellest, et pngfix siin ja pngfix seal  |
Õhtul proovin, kuidas mu leht välja näeb erinevate browseritega. Kõik lehed, kus käinud olen, töötavad IE7'ga ilusti.. IE6 pole ammu kasutanud juba.. seega ei näe paanikaks põhjust  |
sina muidugi ei näe aga kui sul klient tuleb IE6-ga ja või otsustab veel ette võtta IE7 ja IE6 kõrvuti ning hakkab ette laduma, mis seal nende vahel kõik erineb ning mis moodi need veel erinevad mozillast, siis teeks kohe suure kummarduse M$i poistele, et nad arendajatele sellise jama kaela on tõmmanud..
kui IE6 kaoks oleks tunudvalt lihtsam, sest IE8 puhul saab veel lihtsalt meta-sse kirjutada, et loe seda kui IE7, seda juhul kui nad siiski ei suuda standardeid nii järgida nagu teised brauserid seda teevad, aga ma olen juba mõnda lehte märganud, mis on tunduvalt paranenud võrreldes varasemaga.. nii et vähemalt M$ on õiges suunas arenema hakanud, aga neil on veel pikk maa minna..
muidugi enamus brausereid peale mozilla omade ei toeta extensione ja see on tõsine puudus.. seda siis kasutamise mugavuse seisukohalt.. selleski osas tahab nüüd IE8 kaasa rääkima hakata, aga eks näis, mis nad valmis saavad..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
28.04.2008 14:05:29
|
|
|
Üks hetk kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Kas sa IE Tab'i oled proovinud? |
paistev töötavat
Kuid ei leidnud seadistustest, kuidas pop-up'i avada uues tab'is (praegu lennutab uue akna lahti) |
Sain korda
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
28.04.2008 14:13:47
|
|
|
No mugavus on individuaalne teema IE8le saab ka (mitte küll nii palju, kui FF'il) jubinaid külge panna, aga eriti ei kasuta küll neid Mul kodus IE8 ja ei mäleta, et oleks midagi "ülearust" kasutanud. Esialgu, kui asjaga tutvusin, siis leidsin küll mõned väga mugavad asjad, aga mis kasu neist on, kui ma neid ei kasuta.
Kunagi kasutasin FF'i (testimiseks) ja panin ka sinna igasugused meelepärast jubinad külge, aga need võtsid lõpuks ruumi (mitte üüratult, aga piisavalt), olid tsip tülikad ja jälle... ma ei kasutanud neid
Nii, et jah Kui IE võib standardite koha pealt nõrk olla, siis extensione ei saa nagu üldistavalt eeliseks lugeda.
Mõnedele meeldib telefon, millega saab ainult helistada ja auto, mis sõidab punktist A punkti B.. kõik ( ma ei väida, et mina üks neist olen muidugi )
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
28.04.2008 14:38:10
|
|
|
No mugavus on individuaalne teema IE8le saab ka (mitte küll nii palju, kui FF'il) jubinaid külge panna, aga eriti ei kasuta küll neid Mul kodus IE8 ja ei mäleta, et oleks midagi "ülearust" kasutanud. Esialgu, kui asjaga tutvusin, siis leidsin küll mõned väga mugavad asjad, aga mis kasu neist on, kui ma neid ei kasuta.
Kunagi kasutasin FF'i (testimiseks) ja panin ka sinna igasugused meelepärast jubinad külge, aga need võtsid lõpuks ruumi (mitte üüratult, aga piisavalt), olid tsip tülikad ja jälle... ma ei kasutanud neid
Nii, et jah Kui IE võib standardite koha pealt nõrk olla, siis extensione ei saa nagu üldistavalt eeliseks lugeda.
Mõnedele meeldib telefon, millega saab ainult helistada ja auto, mis sõidab punktist A punkti B.. kõik ( ma ei väida, et mina üks neist olen muidugi ) |
no kui sa neid ei kasuta, siis muidugi mitte, aga kui inimene tahaks kasutada, siis seniste IE-de puhul pole selleks võimalustki aga ega seda vist väga lihtsalt saakski teha, sest siis peaks M$ avaldama oma koodi, et kuidas selliseid vidinaid juurde toota..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|