Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sander85
HV kasutaja

|
20.04.2008 21:22:54
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
angel, X-z,
NA na ,na na nagu laulu salm ütleb
Meil on e-riik ja miks ma pean toru võtma kui meil on ordi@ord.ee
X-z, Kihvt on visata terev Ordi kontakt siia
Põmst  |
kui sind ei koti, siis mida sa tegelikult klähvid siin? natuke palju lärmi ühe kaotsi läinud kirja pärast, ma oleks ammu enne seda saatnud uue kirja mõnele esindusele, mis endale kõige lähemal ja uurinud sealt.. aga sind huvitab rohkem pigem teiste kallal ilkuda.. kui siin võtta ette nüüd elisa klienditeenindus, siis huvitav kui mitu kirja seal kaduma on läinud? kindlasti leidub probleeme ka seal.. pealegi ei saa sa kindel olla, et see sinu kiri polnud see 0,01% juhus, kus kiri tõesti nendeni ei jõudnudki
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.04.2008 21:27:16
|
|
|
ot: |
Klähvima hakkasite teie ma lihtsalt mainisin nagu HV-s tavaks on(tagasiside vms.)
Kui arvate et ma mingi eri bitch olen siis jõudu teile ja Ordile  |
Edu teile ja Ordile kuna näha on et mul on lihtsam ilma nedeta ja neil on lihtsam ilma minuta
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
20.04.2008 23:59:35
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
ot: |
Klähvima hakkasite teie ma lihtsalt mainisin nagu HV-s tavaks on(tagasiside vms.)
Kui arvate et ma mingi eri bitch olen siis jõudu teile ja Ordile  |
Edu teile ja Ordile kuna näha on et mul on lihtsam ilma nedeta ja neil on lihtsam ilma minuta  |
Ära pane tähele. Mõnele fännile on mõni firma A ja O. Leidub selliseid ka teistes teemades.
Aga et teemas püsida siis ise olen Ordist elu jooksul ühe jubina ostnud ja suht emotsioonitu. Suht sama nagu oleks poest leiba ostnud - tead mida vaja ja lähed küsid - ulatad raha ja saad kauba vastu. Lihtne.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.04.2008 09:00:45
|
|
|
Mõttetu vaidlus, kuna ka varem on igasugu "värskelt tärganud firmasid ja oskamatuid müügimehi" näha olnud, kes siis naiivselt arvavad, et mõnd (teist) firmat maha tehes kohe kukuvad kliendid "üle jooksma".
Kui tekkinud uus firma või müügimees suudavad näidata, et saadakse ja tahetakse ning osatakse äriga tegeleda ja vee peal püsida, siis saadakse ka oma klientuur ilma kellegi mahategemiseta.
Ja kui ei suudeta tõestada oma suutlikkust ja vastupidavust, siis Bye-Bye kehva äriplaaniga firma või kehvalt müüv äri-müügimees
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
21.04.2008 09:12:02
|
|
|
tsitaat: |
-e- Edu Ordile ja nede klientidele,ise ei viiks sinna ühtegi firmat ja õnneks mul on see võim |
tsitaat: |
Lihtsalt selline ma kord olen ja esindan kui vaja Eesti 4-daks suurimat ettevõtet(mitte vabal ajal) |
OK rahu rahu. Elisa tehniline tugi sai nüüd Ordi teemas kaks korda välja näidata kui hull ärikas kunn ta on. Ordi-l kindlasti jalad värisevad. Ärme rohkem seda teemat läbusta tobeduste peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
21.04.2008 09:49:08
|
|
|
olles nii elisa, kui ka ordi klient ... ühe asutuse maine neist kahest sai vähemasti minu silmis praegu kõva laksu.
lojaalse kliendina veel firma vahetuse peale ei mõtle, aga silmad-kõrvad hoian pisut enam lahti...
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
22.04.2008 17:54:04
|
|
|
Kuidas Ordi suhtub kui mõni jupp on vahetatud?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
22.04.2008 20:03:21
|
|
|
henri200 kirjutas: |
Kuidas Ordi suhtub kui mõni jupp on vahetatud? |
Ordil on kama, va juhul, kui miski garantii keiss selle jupi tõttu peaks tekkima.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.04.2008 21:04:26
|
|
|
henri200: Kõvatetta kruvile pannakse "kleeps" peale. Nii, et seda võiksid mitte vahetada" 8) Muude osadega - oma asi, kas leiad midagi ilusamat - töötavamat või mitte...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
24.04.2008 15:40:49
|
|
|
Keegi teab öelda kelle poolt on tehtud Ordi sait? Või on neil mingi enda väljatöötatud lahendus? Tegelen hetkel sobiva veebipoe otsinguga ja ordi jäi oma veebipoe ülesehitusega silma.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.04.2008 16:01:17
|
|
|
Ramones, kui ma ei eksi, siis on tegu mingi Microsofti CMS-iga
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.05.2008 20:35:50
|
|
|
sai täna 2x2GB mälu ostetud sealt läpakale... täitsa viisakas teenindus oli, 5+ hindeks
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dersu
HV vaatleja
|
19.05.2008 11:27:25
|
|
|
Tere
tahaksin oma kannatuste rada teistega jagada
Pidasin oma töökoha IT spetsidega nõu, mis arvuti ja kust osta.
Soovitati Ordit. panime meili teel kolmekesi ( Ordi esindaja/meie It spets ja mina ) siis uue arvuti kokku.
Intel Q6600 Core2 Quad s775
Arctic cool Freezer 7 Pro s775
Asus P5N32-E SLI s775
1TB Samsung SATA-II 32MB
DVDRW Nec 7200S Sata
2XDDR2 2GB Kingston 6400/800 Cl5
512MB Gugabyte 8800 GTS PCI-E
MD 550W Arctic Silentium T1ECO
Softiks soovitati 64-bit Vistat
Ostsin arvuti 14 märtsil välja
Tõmbasin netist 64 bit Vista , kõik toimis
Töötas ühe päeva, siis kadus pilt
17 märtsil sain garantiist kätte,
vahetati videokaart
koju jõudes selgus, et pilti pole ikka
24 märtsil sain kätte, väidetavalt oli asi 64-bit Vistas
mis on OS-na liiga ebastabiilne....
paari päeva pärast oli arvuti jälle Ordis garantiis, põhjuseks bluescreen
22 aprillil sain ta lõpuks jälle kätte, vahetatud oli vigane kõvaketas.
Emaplaat vahetati teist tüüpi emaplaadiga kuna esialgne ei toetavat 2X2GB mälu ( huvitav, algselt ju toetas) asemele sain Asus P5WDG2-WS i975X
nii, et prostshai SLI
ka mälud vahetati
kuna minul olevat piraatVista, siis pidin nüüd ka Vista kinni maksma.
arvuti töötas nüüd 3 päeva, jälle bluescreen
8 mail sain kätte , kõvaketas vahetatud, olevat tegelikult tarkvara probleem, kuna 64 bit Vista rikub teatud sektoreid ja ma jäävatki remondis käima kuni 32 bit Vistat peale ei lase...
64 bit Vistat nad mult tagasi ei osta...
eile, 18 mail hakkas DVD kirjutaja mingit imelikku häält tegema,
võtsin plaadi välja - nagu taldlihvijaga üle käidud.
Tänasest arvuti jälle Ordis tagasi.
Küsimus, mis on siin neetud - kas mina kui arvutikasutaja , - antud konf,- või 64 bit Vista mis nii hirmus ebastabiilne olevat?
Ordi teenindusest on mul ka villand.
Pakutakse kiirtööd, mina nõustun, arvuti seisab 4-5 päeva ootel, alles pärast ei tea mitmendat korda helistamist võetakse töösse ja iga päev muudkui helista ise ja päri, teenindaja töö lihtsaks tegemiseks mõeldud remondi internetist jälgimise lehte ei uuendata üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.05.2008 12:03:43
|
|
|
bluescreen on mittemidagiütlev. kirjuta üles või pildista errorit, siis leiab ka siit suunavad vihjeid kus viga on.
arvuti on klokkimata ma loodan...
os on ikka sama install või on seda uuesti installitud?
temperatuuride ja/või voltidega on lood korras?
teeninduse jutt kõlab antud juhul küll päris huvitavalt, samas oleks päris vahva teada, mis su töölehtede peal kirjas on.
piraatvista osas oli neil ju õigus. kui softi legaalsust neile ei tõesta, pole neil õigust windowsi installida, mis on garantiiväline töö tegelikult niiehknaa.
et siis, videokaart, emaplaat, mälud ja kõvaketas on vahetatud ning dvd-seade kardetavasti läheb vahetusse? nummi
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.05.2008 12:04:16
|
|
|
vista on piix minuarvates ja paras alla lasta august AGA nii jura ta nüüd kah ei ole. Ise 64bit Windows Vista ultimate kasutanud + koos SP1'ga ja hädapärast käis küll. Üks kord pani pange peale uuendust (recovery aitas) ja töötas edasi. BSOD ei ole näinud v.a siis kui ühel tüübil oli ebastabiilne OC.
Suht piixus lugu sul... küsi raha tagasi kui nad ei suuda seda asja korda teha. Või siis vii mingi IT spetsi juurde kes otsib sul selle vea ülesse siis vähemalt ei ole mingit "see vigane, too vigane ah kõik katki" juttu sul seal ordis. Mina isiklikult oleks toiteplokki ära vahetanud ja proovinud mõne teisega. Antec teatud toiteplokki mudelid pidavat suht saastad olema.
igatahes edu.ee tean kui fun oli kunagi suht samas olukorras olla
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.05.2008 12:05:21
|
|
|
Kahtlen et asi on Vistas. Olen ise seda kasutanud miski 4-5 kuud nüüd (64 bit ikka) ja olen väga rahul. Kuskilt otsast pole arvuti aeglasem kui XP'ga. Näeb ilusam välja ja sisaldab palju rohkem paremaid, kasulikemaid asju. Peab lihtsalt vastav riistvara olema ja sinu oma tundub rohkem kui piisav.
Samuti on mul väga palju tuttavaid kellel samutti Vista 64bit, pole kellelgi probleeme.
Konf tundub küll ok olevat. Tean et Asuse plaatidel on probleeme 4x1GB töötamisega , (ise elasin selle üle) kuid 2x2GB töötab üldjuhul veatult, nii palju kui ise uurisin foorumeid. Nec kirjutaja peaks ju olem tip-top. Oled kindel et garantiis midagi tuksi ei keeratud sellega?
Raske öelda mis viga, niimoodi paberil vaadata tudub asi ju igati ok, kuigi selle teise Asuse plaadiga puudub kokkupuude. Esimesele ikka õiged driverid said?
viimati muutis Pihv 19.05.2008 12:06:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
19.05.2008 12:06:17
|
|
|
Seoses Ordiga ootab minul sülearvuti emaplaadi vahetust /:
Töölehed on neil ägedad. Garantii käigus läks mul sülearvuti transporti koos arvuti kastiga, tagasi tuli ilma Hea et sülearvuti jupid kõik tagasi sain, aga lcd ekraan pandi küll selline, et kui seda näpuga puudutada siis terve ekraan võbeleb mitte ei ole selline efekt nagu tavaliselt lcd ekraanil.
|
|
tagasi üles |
|
 |
X-z
HV kasutaja
|
19.05.2008 12:09:40
|
|
|
Kui sa suudad kokku panna komponendid mille töökindlus on halb (tootjapoo,ne praak on suur) surud need asjad ebanormaalselt väiksesse korpusesse ja lased peale maailma kõige halvema OS süsteemi mis siiani olemas (Vista ja veel 64bitise) siis millist tulemust sa ise loodaksid? Kurb on siiani näha et inimesed loodavad saada võimalikult võimsaid konfe võimalikult väikese raha eest... Kui tõesti su IT spets antud konfi heaks kiitis siis... Järgmine IT spets kellel on haridus aga puuduvad teadmised.
_________________ Kes teisele augu kaevab, viib ise labida ära! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.05.2008 12:12:12
|
|
|
mis neil komponentidel siis viga on mis kasutaja Dersu välja tõi?
see et enamik homemade "läppareid" on saastad on juba vana nali.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.05.2008 12:15:22
|
|
|
X-z kirjutas: |
Kui sa suudad kokku panna komponendid mille töökindlus on halb (tootjapoo,ne praak on suur) surud need asjad ebanormaalselt väiksesse korpusesse ja lased peale maailma kõige halvema OS süsteemi mis siiani olemas (Vista ja veel 64bitise) siis millist tulemust sa ise loodaksid? Kurb on siiani näha et inimesed loodavad saada võimalikult võimsaid konfe võimalikult väikese raha eest... Kui tõesti su IT spets antud konfi heaks kiitis siis... Järgmine IT spets kellel on haridus aga puuduvad teadmised. |
Mis sellel konfil siis viga on
Ei taha siin Vista vaidlust alustada aga mehed, liigume oma riistavaraga aastasse 2008 ja toimib täiesti veatult. Nagu ütlesin pole mul veel kordagi probleemi olnud ja veel 64bit. XP puhul oli 64bit naljanumber aga tänapäeval tarkvara ostes ei näe põhjust 32bit enam valida.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
19.05.2008 12:17:28
|
|
|
Üldjuhul kes kiruvad seda Vistat on kasutaja enda viga,kes ei oska käsitleda antud OS'i.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.05.2008 12:19:58
|
|
|
vista vistaks eks selle tarvis teine teema AGA seda et nüüd antud konf ei peaks töötama 64bit vistaga on küll bullshit.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
19.05.2008 12:24:58
|
|
|
angel kirjutas: |
vista vistaks eks selle tarvis teine teema AGA seda et nüüd antud konf ei peaks töötama 64bit vistaga on küll bullshit. |
Nõus, tunnen isegi mõnda meest sealt Ordi teenindusest ja tõesti tahaks näha milline lammas selle probleemi 64bit Vista kaela ajas, ja veel sellist juttu suust välja ajas et 64 Vista ei töötagi hästi.
Pole mingi spets loomulikult aga eks neid arvuteid on isegi kokku panud üsna usinasti nii endale, tuttavatele kui klientidele seega päris udu ka pole antud teemas.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dersu
HV vaatleja
|
19.05.2008 12:30:28
|
|
|
Arvuti klokkimata, ketas on pärast piraat Vistat ju vahetatud( kolm korda), nii et ainult 1 install on peal, kõik draiverid sai tootjatelt välja otsitud.
Mulle juba pigem tundub, et tegu on mingi needusega. Eks neid Vista kirujaid ole palju, aga on ka positiivseid kommentaare olnud. Oleks kellelgi sama konf , jagaks kogemusi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
19.05.2008 12:31:45
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Mis sellel konfil siis viga on
Ei taha siin Vista vaidlust alustada aga mehed, liigume oma riistavaraga aastasse 2008 ja toimib täiesti veatult. Nagu ütlesin pole mul veel kordagi probleemi olnud ja veel 64bit. XP puhul oli 64bit naljanumber aga tänapäeval tarkvara ostes ei näe põhjust 32bit enam valida. |
Tere,
Vistaga on sama jama nagu oli XP-ga omal ajal. Esimesed kaks aastat oli XP paljudele arvutitele täielik horror. Läks ikka kõvasti aega XP muutus piisavalt stabiilseks ,et sellega võis ideaalselt tööd teha. Vistaga on sama lugu. Elame jah aastas 2008 aga ikkagi näed väga palju firma omanikke kes on propagandaga kaasa läinud ja oma võimsale arvutile Vista peale pannud. Osadel töötab ta laitmatult aga on ka väga palju inimesi kellel vista arvutis kuidagi olla ei taha. Kas või see sp1 uuendus. 95% arvutitest töötas ilusasti aga ülejäänud 5% arvuteid läks pange peale seda.
Arvatavasti on Dersu arvutil mingi kokkusobimatus 64bitise Vistaga. Siia ei saa midagi parata. Tuleb oodata paar aastat kuni kõik riistvara tootjad ja tarkvara omavahel korralikult tööle saab.
Mina kasutan XP-d niikaua kui võimalik. Ei näe mõtet hüpata liikuva käru otsa mis on veel pooleli. Mis mind isiklikult vihale ajab on see ,et seda neetud Vistat propageeritakse nagu mingit maailma imet.
Mis ordisse puutub siis minu arust võiksid nad oma testi kettaga panna arvutile xp ajutiselt peale ja veenduda 100% ,et riistvara oleks täielikult korras. Kui mingeid probleeme ei esine ja vistaga ikka esineb siis ei saa nemad sinna enam midagi parata. Siis tuleb juba Microsofti poole põõrduda. Ordi on ainult tarkvara edasimüüja.
Pealegi Dersu miks sa üldse 64 bitist op süsteemi kasutad. Kas see ekstra 32 bitti on niipalju peavalu väärt?
PS. Asuse emaplaadid on ka parajad saapad. Alati on neil mingeid ühilduvus probleeme.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|