Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sanderso
HV kasutaja

|
10.04.2008 16:40:23
|
|
|
Nujah kust kandist too sobiv adapter leida? 5000.- maksta paari tuhande pildi ja video lõigu eest on ka palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
10.04.2008 17:27:24
|
|
|
Mul endal ka Amilo. Kaks aastat juba ja alles täna hakkas vent natuke kõvemat häält tegema.
Seega soovitus, mitte installiga tegeleda vaid kettalt andmeid passivselt üle lugeda teisele kettale. Kõige mõistlikum oleks seda teha ketast teise kasti tõstes. Seejuures kindlasti väldi elektroonika plaadi ühendust selle teise arvutiga. See mu oma kurb kogemus hooletusest, mis võib üsna kalliks maksma minna. Minu puhu uue ketta hinna so 980 kooni. Teine variant on soetada väline hdd lugeja. Näiteks Ordi hinnakirjast http://www.ordi.ee/EPood/Products.aspx?MC=LISASEADM&IC=1820
Mul endal on see 170 Sata Cronos kuid see kestis umbes 3 kuud. Seega vali midagi paremat.
Hädapärast võin assisteerida kettalt andmete ülelugemisel kuid mitte väga palju, sest teatavasti "üksi heategu ei jää karistuseta."
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.04.2008 17:37:26
|
|
|
sanderso kirjutas: |
Nujah kust kandist too sobiv adapter leida? 5000.- maksta paari tuhande pildi ja video lõigu eest on ka palju. |
Adapteriks sobib ka väline tühi usb kettabox, ainult ta peab olema mõeldud õigele kettatüübile, s.t. 2,5" ja sata või pata vastavalt su kettale...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sanderso
HV kasutaja

|
10.04.2008 18:31:25
|
|
|
Eks ma hakkan nädalavahetusel sellega tegelema,juba puhtast sportlikust huvist.
Kui nüüd soetada too hdd väline box ja too proge ons peale nende veel midagi erilist tarvis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
10.04.2008 20:30:22
|
|
|
Endal oli ühe kõvakettaga sarnane kala, buutis kuni alguslogoni, siis tegi resa ja buutis uuesti, tegi resa ja nii ringiratast.
Panin oma arvutisse ja masin ragistas toda ketast mingi paarkümmend mintsa. Peale ragistamist oli ligipääsetav ja omaniku masinas töötab siiani tõrgeteta. Ja buudib eeskujulikult.
Tegu oli küll 3,5" kettaga, aga 2,5" töötab samadel alustel siiski.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.04.2008 07:51:48
|
|
|
see ragistamine oli ilmselt chkdsk, kes jõudumööda failsüsteemi lappis
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
11.04.2008 20:32:17
|
|
|
Kannatanul tundub sarnane kala olema.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|